bujinkan Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Πατα servises στην αναζητηση πηγαινε windows update και πατα restart η stop και restart. Επανεκκινηση και συνηθως στρωνει. Η αλλιως μεσω του παρακατω tool https://support.microsoft.com/en-us/help/4027322/windows-windows-update-troubleshooter το εκανα αλλα τιποτα Edited October 25, 2017 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Καλησπέρα Προσπαθω να ανοίξω το laptop ομως φορτώνει το λογότυπο surface και μετά παραμένει η οθόνη μαύρη.. Γνωρίζει κανείς πως επιλύεται αυτό το πρόβλημα; Πατα συνεχομενα power button εως κανει επανεκκινηση. Λογικα θα στρωσει. Επισης βαλτο σε ρευμα μηπως εχει αδειασει η μπαταρια. Αλλιως το παρακατω βημα και επανεγκατασταση τα Windows https://support.microsoft.com/en-au/surfacerecoveryimage το εκανα αλλα τιποτα Παράτα το αυτό εντελώς. Κατέβασε windows media creation tool και κανε αναβάθμιση στην φθινοπωρινή έκδοση των Windows 10 Creators Update 1709 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Κανε άμεση λήψη εργαλείου και εκτελεσε το και ακόλουθα οδηγίες ειτε για αναβάθμιση απο πανω με διατήρηση αρχείων και ρυθμίσεων που ηδη εχεις ειτε καθαρή εγκατάσταση Ανενημέρωτη η συσκευή σου ετσι κι αλλιώς. Edited October 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πατα συνεχομενα power button εως κανει επανεκκινηση. Λογικα θα στρωσει. Επισης βαλτο σε ρευμα μηπως εχει αδειασει η μπαταρια. Αλλιως το παρακατω βημα και επανεγκατασταση τα Windows https://support.microsoft.com/en-au/surfacerecoveryimage Παράτα το αυτό εντελώς. Κατέβασε windows media creation tool και κανε αναβάθμιση στην φθινοπωρινή έκδοση των Windows 10 Creators Update 1709 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Κανε άμεση λήψη εργαλείου και εκτελεσε το και ακόλουθα οδηγίες ειτε για αναβάθμιση απο πανω με διατήρηση αρχείων και ρυθμίσεων που ηδη εχεις ειτε καθαρή εγκατάσταση Ανενημέρωτη η συσκευή σου ετσι κι αλλιώς. ναι το εκανα εχτες οταν μου ειπες να κατεβασω το προγραμμα του update και μου βρηκε την ενημερωση των 10 το αφησα τη νυχτα ανοιχτο και μου την εκανε ευχαριστω!!!! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εχτές έκανα το update στο δικό μου:D Παραδόξως πήγαν όλα καλά με την πρώτη :p:p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εχτές έκανα το update στο δικό μου:D Παραδόξως πήγαν όλα καλά με την πρώτη :p:p :shifty::shifty::wink::cool::devil: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 μετα την τελευταια αναβαθμιση των παραθυρων δεν μπορω να κανω ζουμ τον firefox με τα δαχτυλα στην οθονη αφης? καμια ιδεα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Επανεγκατασταση firefox, η εγκατασταση προηγούμενων εκδόσεων η υπομονή εως λυθει με νεότερη εκδοση της αλεπούς η αντίστοιχα αν ευθύνονται τα windows σε επερχόμενο update. 1 φορά το μηνα βγαίνουν άλλωστε πρώτο 10μερο καθε μηνός με διορθώσεις σε bugs Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Έχω το Surface 4 pro εδώ και περίπου ένα χρόνο και δεν είχα το παραμικρό θέμα . Εδώ και 2 εβδομάδες όμως παρουσιάστηκε θέμα με την οθόνη. Τρείς φορές μέχρι τώρα και αφού είχε περάσει κάποια ώρα που η οθόνη ήταν ανοικτή (νομίζω πάνω από 2 ώρες) ξεκίνησε ένα τρεμόπαιγμα . Είναι δύσκολο να το εξηγήσω αλλά αυτό που κάνει είναι τα γράμματα ( και τα πάντα ) να πηδάνε μερικά χιλιοστά πάρα πολύ γρήγορα οπότε ουσιαστικά όλα φαίνονται διπλά ( σαν να έχουν σκιά) ... Εάν ακουμπίσω το touch σταματάει αλλά μόλις το αφήσω ξεκινάει πάλι . Και τις τρεις φορές που το παρουσίασε έκλεισα τον υπολογιστή και την άλλη ημέρα που τον άνοιξα πάλι ήταν ΟΚ. Το έψαξα στο internet και είδα ότι είναι πολλοί που έχου παρόμοιο θέμα . Επειδή το δικό μου είναι ακόμα στην εγγύηση ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία και που μπορώ να απευθυνθώ ? Υπάρχει επίσημο κατάστημα Microsoft ? Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface Ακολουθα οδηγιες πανω. Θα σου ερθει ups label επιστροφης την καλεις και ερχεται παραλαμβανει απο το χωρο σου δωρεαν την συσκευη σου. Θα σου ερθουν και email με οδηγιες απο ms. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface Ακολουθα οδηγιες πανω. Θα σου ερθει ups label επιστροφης την καλεις και ερχεται παραλαμβανει απο το χωρο σου δωρεαν την συσκευη σου. Θα σου ερθουν και email με οδηγιες απο ms. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλησπέρα σας Πρόκειται να αγοράσω ένα surface pro 4 μεταχειρισμένο κοντά διετίας Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να ελέγξω πέρα από τα προφανή ; Υπάρχουν κάποια ελαττώματα γνωστά ; Ότι μπορούσατε να μου πείτε σχετικά θα σας ήμουν ευγνώμων Ευχαριστώ Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έλεγχος υγείας δίσκου με HDD Sentinel,έλεγχος υγείας μπαταρίας ειτε με HWMonitor η battery bar η αλλιώς μεσω των Windows battery report. https://www.howtogeek.com/217010/how-to-generate-a-battery-health-report-on-windows-8-or-windows-10/ Να τσεκάρεις επίσης kickstand αν ειναι σφιχτός η χαλαρός ο μηχανισμός. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έλεγχος υγείας δίσκου με HDD Sentinel,έλεγχος υγείας μπαταρίας ειτε με HWMonitor η battery bar η αλλιώς μεσω των Windows battery report. https://www.howtogeek.com/217010/how-to-generate-a-battery-health-report-on-windows-8-or-windows-10/ Να τσεκάρεις επίσης kickstand αν ειναι σφιχτός η χαλαρός ο μηχανισμός. Ευχαριστώ αυτά δεν ήξερα πως να τα κάνω Στο δικό μου ταμπλετ ένα dell venue 11 pro 5130 έχει ένα μενού που μπαινεις κατά την εκκινηση με συνδυασμό πλήκτρων που κάνει όλους τους ελέγχους μόνο του Υπάρχει κάτι τέτοιο στο surface?? Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ευχαριστώ αυτά δεν ήξερα πως να τα κάνω Στο δικό μου ταμπλετ ένα dell venue 11 pro 5130 έχει ένα μενού που μπαινεις κατά την εκκινηση με συνδυασμό πλήκτρων που κάνει όλους τους ελέγχους μόνο του Υπάρχει κάτι τέτοιο στο surface?? Δεν το εχω ψάξει επομένως θα σε γελάσω. Εχω την εντύπωση πως οχι πάντως. Και να υπάρχει δεν θα το εμπιστευομουν θα ελεγα. Προτιμώ να τα ελέγξω χειροκίνητα με τα παραπάνω προγράμματα και την εμπειρία μου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Δεν το εχω ψάξει επομένως θα σε γελάσω. Εχω την εντύπωση πως οχι πάντως. Και να υπάρχει δεν θα το εμπιστευομουν θα ελεγα. Προτιμώ να τα ελέγξω χειροκίνητα με τα παραπάνω προγράμματα και την εμπειρία μου. Γνωρίζει κανεις αν είναι γνωστό το θέμα με ένα πρόβλημα που βλέπω οτι υπάρχει με την αυτόματη φωτεινότητα ; Όταν έχω την φωτεινότητα στο 25 μη αυτόματα και ενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο πηγαίνει στο 100%. Όταν πάλι είναι αυτόματη και κατεβάζω το ποσοστό φωτεινότητας στο 13 σβήνει εντελώς η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα Υπάρχει λύση; Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Γνωρίζει κανεις αν είναι γνωστό το θέμα με ένα πρόβλημα που βλέπω οτι υπάρχει με την αυτόματη φωτεινότητα ; Όταν έχω την φωτεινότητα στο 25 μη αυτόματα και ενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο πηγαίνει στο 100%. Όταν πάλι είναι αυτόματη και κατεβάζω το ποσοστό φωτεινότητας στο 13 σβήνει εντελώς η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα Υπάρχει λύση; Αν δεν στρώσει ειτε με επανεγκατασταση windows η νεότερους Intel HD drivers manual εγκατάσταση τοτε πιθανότητα εχει θεμα το proximity sensor αρα service. https://downloadcenter.intel.com/download/27199/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-47-?v=t Edited November 2, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Κατέβασα το sensor info από το store και δείχνει τον proximity nanδουλεύει κανονικά Ο driver που προτεινεις δεν ειναι συμβατος Edited November 2, 2017 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Κατέβασα το sensor info από το store και δείχνει τον proximity nanδουλεύει κανονικά Ο driver που προτεινεις δεν ειναι συμβατος Μια χαρά συμβατός είναι,απλά θέλει μια διαδικασία που έχω περιγράψει αρκετές φορές για manual install. Πας devise manager-display adaptor-intel hd graphics -driver-update driver-browse my computer for driver software-let me pick from a list with available drivers on my computer-have disk-browse και στο zip αρχειο αφου το εχεις κατεβασει και αποσυμπιεσει επιλεγεις το φακελο graphics και ανοιγεις το αρχειο igdlh64 και ok. Περιμενεις 30-40 δευτερολεπτα και εχει εγκατασταθει. Edited November 2, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Λοιπόν έπειτα από μια μέρα ενημερώσεων και αναβαθμίσεων είμαι σε 1709 windows version Έχω ότι αναβάθμιση driver βρίσκει το windows update έχω απενεργοποιήσει το adaptive brightness Επίσης μέσω registry έχω πενεργοποιησει το DPST και το θέμα με τη φωτεινότητα συνεχίζει Κάτω από 15% είναι σαν να σβήνει τελείως η οθόνη Αν είναι σε αυτόματη φωτεινότητα στο darker μπορεί να σβήσει αν βρει χαμηλή ένταση φωτός Ερώτηση Είναι τελικά κάποιο πρόβλημα με τις οθόνες όπως διαβάζω, Είναι θέμα ρύθμισης ;; Είναι κάτι που επισκευάζεται ; Η micriosoft το διορθώνει;; Πως μπορώ να κοιτάξω αν το ταμπλετ είναι σε εγγύηση;; Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Εφοσον δοκίμασες τις παραπάνω λυσεις που πρότεινα με μηδεν αντίκρισμα η μόνη λυση είναι εφοσον εχεις εγγύηση να το στειλεις πισω στην MS. Θεμα ρύθμισης δεν ειναι σε καμία περίπτωση. Η θα έπρεπε να δουλεύει σωστα η εφόσον οχι αρα εχει θεμα hardware η συσκευη σου. Παρεπιμπτοντος ειχα επιστρεψει Pro 4 προ 2 ετων οταν πρώτο βγήκε στην αγορα διοτι ειχα σε μια συσκευη μου οπου ενω έβαλα χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας,αυτο συνέχισε να λειτουργεί ως αυτόματη. Το επέστρεψα και μου έστειλαν προς αντικατασταση καινούργιο που δεν είχε το ιδιο θέμα. Για αυτό ειμαι βέβαιος οτι ειναι hardware θέμα και οχι ρυθμίσεων. Πίσω σελιδα εχω link οσον αφορα εγγύηση-επιστροφές(κάνουμε ενα κοπο να διαβάζουμε κάποιες λίγες σελίδες πίσω και αν δεν βρουμε απαντηση στην απορια μας τοτε ξανα ρωτάμε) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Εφοσον δοκίμασες τις παραπάνω λυσεις που πρότεινα με μηδεν αντίκρισμα η μόνη λυση είναι εφοσον εχεις εγγύηση να το στειλεις πισω στην MS. Θεμα ρύθμισης δεν ειναι σε καμία περίπτωση. Η θα έπρεπε να δουλεύει σωστα η εφόσον οχι αρα εχει θεμα hardware η συσκευη σου. Παρεπιμπτοντος ειχα επιστρεψει Pro 4 προ 2 ετων οταν πρώτο βγήκε στην αγορα διοτι ειχα σε μια συσκευη μου οπου ενω έβαλα χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας,αυτο συνέχισε να λειτουργεί ως αυτόματη. Το επέστρεψα και μου έστειλαν προς αντικατασταση καινούργιο που δεν είχε το ιδιο θέμα. Για αυτό ειμαι βέβαιος οτι ειναι hardware θέμα και οχι ρυθμίσεων. Πίσω σελιδα εχω link οσον αφορα εγγύηση-επιστροφές(κάνουμε ενα κοπο να διαβάζουμε κάποιες λίγες σελίδες πίσω και αν δεν βρουμε απαντηση στην απορια μας τοτε ξανα ρωτάμε) προσωπικα σε υπερευχαριστω γιατι ο διαθεσιμος χρονος μου για να το κανω αυτο ηταν ενδιαμεσα ελαχιστος. παντως να ξερεις οτι ετσι κανω γενικα σε ολα τα φόρουμ που συμμετέχω εκανα οσα ειπες και βλεπω οτι δεν λειτουργει το autobrightness εκανα τα βηματα για να ζητησω επισκευη εφοσον ειμαι ακομα σε εγγυηση πρεπει τωρα να εκτυπωσω μια ετικετα απ οτι λεει και να το στειλω με fedex το οτι ειναι το ταμπλετ αγορασμενο απο αλλη χωρα στην οποια ζηταω αντικατασταση μπορει να εχει καποιο θεμα;;; καποιος που ακολουθησε την ιδια διαδικασια επιστροφης μπορει να με ενημερωσει σχετικα; Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 προσωπικα σε υπερευχαριστω γιατι ο διαθεσιμος χρονος μου για να το κανω αυτο ηταν ενδιαμεσα ελαχιστος. παντως να ξερεις οτι ετσι κανω γενικα σε ολα τα φόρουμ που συμμετέχω εκανα οσα ειπες και βλεπω οτι δεν λειτουργει το autobrightness εκανα τα βηματα για να ζητησω επισκευη εφοσον ειμαι ακομα σε εγγυηση πρεπει τωρα να εκτυπωσω μια ετικετα απ οτι λεει και να το στειλω με fedex το οτι ειναι το ταμπλετ αγορασμενο απο αλλη χωρα στην οποια ζηταω αντικατασταση μπορει να εχει καποιο θεμα;;; καποιος που ακολουθησε την ιδια διαδικασια επιστροφης μπορει να με ενημερωσει σχετικα; Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Έχω κάνει τη διαδικασία επιστροφής πολλές φορές. Είμαι Ελλάδα και αγόρασα από UK. Σε αυτά η MS είναι άψογη!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Έχω κάνει τη διαδικασία επιστροφής πολλές φορές. Είμαι Ελλάδα και αγόρασα από UK. Σε αυτά η MS είναι άψογη!!! Κάποιες συμβουλές όσο αναφορά την αποστολή ;; Ποια εταιρία να επιλέξω , χρεώνομαι εγώ τα έξοδα μεταφορικών;; Κάτι να προσέξω εκτός από το πακεταρισμα και αυτά που λέει το mail?? Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Κάποιες συμβουλές όσο αναφορά την αποστολή ;; Ποια εταιρία να επιλέξω , χρεώνομαι εγώ τα έξοδα μεταφορικών;; Κάτι να προσέξω εκτός από το πακεταρισμα και αυτά που λέει το mail?? Επειδή οι δικές μου επιστροφές ήταν στα πλαίσια των 30 ημερών από την αγορά, δεν είχα καμία χρέωση. Φαντάζομαι ότι και σε εσένα έτσι θα είναι λόγω εγγύηση. Ως εταιρία, νομίζω σου λένε συγκεκριμένη που πρέπει να επιλέξεις. Αν δεν κάνω λάθος, την hdl. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Επειδή οι δικές μου επιστροφές ήταν στα πλαίσια των 30 ημερών από την αγορά, δεν είχα καμία χρέωση. Φαντάζομαι ότι και σε εσένα έτσι θα είναι λόγω εγγύηση. Ως εταιρία, νομίζω σου λένε συγκεκριμένη που πρέπει να επιλέξεις. Αν δεν κάνω λάθος, την hdl. Είχες πληρώσει για τα μεταφορικά; Δεν διευκρινίζει πουθενά τίποτα για τα μεταφορικά Φαντάζομαι ότι εγώ θα τα πληρώσω ή να βάλω έξοδα παραληπτη (γίνεται σε αποστολή εξωτερικού;;;) Εμένα ζητάνε να σταλεί κέντρο επιστροφών στη Γερμανία Στο repair orders γράφει service type in warranty EURO 0 και από κάτω Shipping method : self-print label euro 0 Τι καταλαβαίνει κανεις από αυτό; Εκτός από το προφανές ότι δεν θα υπάρχει χρέωση για την επισκευή.. Edited November 3, 2017 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts