despos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) το πηρα και γω και μου αρεσει πολυ,εχουμε καμια θηκη και γυαλι που τρεχει σε καμια προσφορα;:D Edited December 16, 2016 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Λίγο άσχετο, αλλά μιας και πιάσαμε τη κουβέντα για το Bluestacks... ...τη πρώτη φορά που το εγκατέστησα και το έτρεξα με άφησε να στήσω κατευθείαν περιβάλλον Android, να εγκαταστήσω εφαρμογές κτλ... ...τώρα που πήγα να το ξανατρέξω - κι αφού το απεγκατέστησα κι επανεγκατέστησα - μου ζητάει πρώτα να δημιουργήσω λογαριασμό για τις υπηρεσίες της Bluestacks γενικά, κάτι που δεν θέλω να κάνω... ...είναι υποχρεωτικό; Πώς με άφησε τη πρώτη φορά να δημιουργήσω το περιβάλλον που ήθελα (μέσα σ' αυτό το περιβάλλον δημιουργησα λογαριασμό Google), χωρίς να απαιτεί κάτι παραπα΄νω και τώρα δεν με αφήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 αν δεν έχουμε άλλη επιλογή καταλήγουμε σε εγκατάσταση bluestacks στο pc και σε συνδυασμό με windows phone μπορούμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα ; εφαρμογή bluestacks μπορεί να εγκατασταθεί σε lumiaXL 950, υπάρχει ; Η bluestacks είναι μόνο για pc. Κάποιος σε άλλο θέμα εδώ μέσα, ανέφερε πάνω στο ίδιο πρόβλημα με το δίκιο σου, πως είχε βρει λύση μέσω αυτής της εφαρμογής. Αλλά δεν έλεγε περισσότερες λεπτομέρειες... Κάτι θα υπάρχει όμως για να το έκανε... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά ξέρω ότι είναι λάθος που ρωτάω σε αυτό το θέμα που είναι αποκλειστικά για το 950XL αλλά είχα ρωτήσει και στο θέμα με τις εφαρμογές εάν γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει εφαρμογή για τα wp WeTransfer. Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνουμε την δουλειά μας ή είναι αποκλειστικά προνόμιο των android και ios;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αύριο το πολύ Δευτέρα,Τρίτη θα μου έρθει το κινητό,τα update να τα κάνω ota η καλύτερα με το Windows Device Recovery Tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Είναι καλύτερα η όχι να πάρω back up από το 830? Θα εχω πρόβλημα με κολλήματα μετα? Δεν θέλω να χάσω μηνύματα και οι ρυθμίσεις και τα app θα μπουν εύκολα στο 950xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αύριο το πολύ Δευτέρα,Τρίτη θα μου έρθει το κινητό,τα update να τα κάνω ota η καλύτερα με το Windows Device Recovery Tool? Το Windows recovery tool, είναι ένα εργαλείο που σε επιστρέφει στην ΑΡΧΙΚΗ έκδοση που φορούσε το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα, όποια κινητά είχαν βγει με 8.1, αν κάποιος δεν ήταν ευχαριστημένος με τα wm10, μπορούσε μέσω αυτού να γυρίσει από wm10 σε 8.1. Updates παίρνεις ΟΤΑ, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι Είναι καλύτερα η όχι να πάρω back up από το 830? Θα εχω πρόβλημα με κολλήματα μετα? Δεν θέλω να χάσω μηνύματα και οι ρυθμίσεις και τα app θα μπουν εύκολα στο 950xl. Δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Τα όποια προβλήματα υπήρχαν, αφορούσαν την μετάβαση από wp8.1 σε wm10. Για μένα, τα περνάς κανονικά. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το Windows recovery tool, είναι ένα εργαλείο που σε επιστρέφει στην ΑΡΧΙΚΗ έκδοση που φορούσε το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα, όποια κινητά είχαν βγει με 8.1, αν κάποιος δεν ήταν ευχαριστημένος με τα wm10, μπορούσε μέσω αυτού να γυρίσει από wm10 σε 8.1. Updates παίρνεις ΟΤΑ, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι Δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Τα όποια προβλήματα υπήρχαν, αφορούσαν την μετάβαση από wp8.1 σε wm10. Για μένα, τα περνάς κανονικά. Sent from mTalk Δεν ισχυει αυτο. Το εργαλειο εγκαθιστα την τελευταια εκδοση που υπαρχει για το κινητο σου. Εσυ αναφερεις πως να φλασαρεις μεσω του εργαλειου καποια παλιοτερη εκδοση και μαλιστα υπαρχει και περιορισμος σε αυτο που αναφερεις , αν εχουν περασει πολλες μερες απο τοτε που εβαλες τα windows 10 (ξεπερνιεται με κολπο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το Windows recovery tool, είναι ένα εργαλείο που σε επιστρέφει στην ΑΡΧΙΚΗ έκδοση που φορούσε το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα, όποια κινητά είχαν βγει με 8.1, αν κάποιος δεν ήταν ευχαριστημένος με τα wm10, μπορούσε μέσω αυτού να γυρίσει από wm10 σε 8.1. Updates παίρνεις ΟΤΑ, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι Δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Τα όποια προβλήματα υπήρχαν, αφορούσαν την μετάβαση από wp8.1 σε wm10. Για μένα, τα περνάς κανονικά. Sent from mTalk Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ευχαριστώ. Προσωπικά συστήνω πάντα στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον και δεν έχω θέματα. Για τα μηνύματα δεν θυμάμαι αν συγχρονιζονται. Νομίζω πως ναι αλλά μη σε κρεμάσω κιόλας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Προσωπικά συστήνω πάντα στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον και δεν έχω θέματα. Για τα μηνύματα δεν θυμάμαι αν συγχρονιζονται. Νομίζω πως ναι αλλά μη σε κρεμάσω κιόλας. Συγχρονίζονται: http://imgur.com/vP6DbGs Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω το iPhone 7plus αλλά μ αρεσουν και τα windows.. Έχω πάρει κατά καιρούς συσκευές..αξίζει η εν λόγο συσκευή ?είναι γρήγορη ?κολλάει? Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Προσωπικά συστήνω πάντα στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον και δεν έχω θέματα. Για τα μηνύματα δεν θυμάμαι αν συγχρονιζονται. Νομίζω πως ναι αλλά μη σε κρεμάσω κιόλας. Ηρθε σημερα το λευκο με δωρο καπακι γνησιο Microsoft μαυρο.Θα το στησω από την αρχη να είμαι σιγουρος.Απο τα λιγα που ειδα φοβερη οθονη,καλη κατασκευή,ελαφρη και ωραια αισθηση στο χερι όταν το κρατας.Του κανω update τωρα.Ευχαριστω για τις συμβουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ηρθε σημερα το λευκο με δωρο καπακι γνησιο Microsoft μαυρο.Θα το στησω από την αρχη να είμαι σιγουρος.Απο τα λιγα που ειδα φοβερη οθονη,καλη κατασκευή,ελαφρη και ωραια αισθηση στο χερι όταν το κρατας.Του κανω update τωρα.Ευχαριστω για τις συμβουλες. Kαλομίλητο! Μιας και εγώ το περιμένω -μάλλον πήραμε απ το ίδιο μαγαζί με το καπάκι δώρο- όταν λέτε για στήσιμο απ' την αρχή τι εννοείται γτ δν το χω τόσο. thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σήμερα παρέλαβα το continuum, με πρώτη ματιά είναι παρά πολύ καλο , ότι ακριβώς ήθελα για να βλέπω αγώνες στην tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Kαλομίλητο! Μιας και εγώ το περιμένω -μάλλον πήραμε απ το ίδιο μαγαζί με το καπάκι δώρο- όταν λέτε για στήσιμο απ' την αρχή τι εννοείται γτ δν το χω τόσο. thanx Eπισης.Να μην μεταφερεις apps και ρυθμισεις από άλλο windows phone μεσω back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Eπισης.Να μην μεταφερεις apps και ρυθμισεις από άλλο windows phone μεσω back up. Ok thanx κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μια ερώτηση. Στα 8 ή στα 16 mp να βγάζω τις φωτογραφίες;;Το PureView σε ποια ρύθμιση ειναι;; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μια ερώτηση. Στα 8 ή στα 16 mp να βγάζω τις φωτογραφίες;;Το PureView σε ποια ρύθμιση ειναι;; Στα 8 και στα 8 αντιστοιχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδιά ψάχνω να βρω που βάζω το ιμει της συσκευής να δω το υπόλοιπο εγγυησης αλλά δεν το βρισκω. Γνωρίζει κάποιος; παλιά με νοκια το έβγαζε αμέσως στην αναζήτηση Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Παιδιά ψάχνω να βρω που βάζω το ιμει της συσκευής να δω το υπόλοιπο εγγυησης αλλά δεν το βρισκω. Γνωρίζει κάποιος; παλιά με νοκια το έβγαζε αμέσως στην αναζήτηση Ρυθμίσεις ->προσθετα->συνθετες πληροφοριες ΑΚΥΡΟ, νόμιζα ότι έψαχνες που είναι το ιμει Edited December 21, 2016 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα και εγώ..έχω κάνει κάποιες ενημερώσεις και βλέπουμε, πρώτες εντυπώσεις ικανοποιημένος για τα λεφτά του. Έχω εισερχόμενη, απαντάω και απευθείας η οθόνη κλείνει. Δεν ανοίγει ούτε όταν το απομακρύνω απο το αυτί μου, ούτε όταν πατάω κουμπί, ούτε να τερματίσω κλήση μπορώ πρέπει να το κάνει ο άλλος. Είναι κάποια ρύθμιση κάπου ή τρώει φρίκη απ το τζάμι π έβαλα; -περιέγραψα κάποιες δυσλειτουργίες ήδη στο άλλο νήμα για τα αξεσουάρ- Το πάνω λύθηκε ήταν απ το γυαλί. Edited December 22, 2016 by MotoFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Μια χαρά τα παει... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Xostel άσε τα bench και βγάλε φωτο με το εργαλείο εκει στα ωραια μέρη σας. Καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όσους/σες γιορτάζουν σήμερα. Και μία μικρή ερωτησούλα. Λόγω των ημερών βγάζουμε αρκετές φωτογραφίες και νυχτερινές ώρες για να αποθανατίσουμε τα διάφορα πολύχρωμα λαμπιόνια. Τι κάνουμε όμως με το κοκκίνισμα των ματιών; Δεν το είχα τόσο έντονο σε άλλες συσκευές. Το φλας το έχω στο αυτόματο, υπάρχει μήπως και κάποια άλλη ρύθμιση που μου ξεφεύγει; Θυμάμαι σε κάποια παλαιότερη συσκευή που είχα, είχε επιλογή για μείωση του κοκκινίσματος των ματιών στις ρυθμίσεις του φλας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts