katsiletra Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Υπερθερμαίνεται. Το 950 XL έχει τον 810 που είναι φούρνος και παρά το "liquid cooling" (που ούτε liquid είναι, στην πράξη δεν κάνει τίποτε, ή μήπως χωρίς αυτό δεν γνωρίζω αν θα υπήρχε κανένα 950 XL να λειτουργεί). Πάντως μετά από τρία χρόνια δεν μου έχει συμβεί κανένα άλλο πρόβλημα .π.χ. κολλήματα, restart κ.λ.π. Αν το φορτίζεις με κλειστά WiFi και δεδομένα δεν ζεσταίνεται. Στην αρχή θα είναι χλιαρό και μετά θα είναι κρύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo60 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Θα το δοκιμάσω και με κλειστά δεδομένα. Το WiFi είναι πάντα κλειστό. Ότι έχω και εγώ δεύτερη μπαταρία ,είναι αυτονόητο, με τα γνωστά προβλήματα αυτονομίας του τηλεφώνου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Θα το δοκιμάσω και με κλειστά δεδομένα. Το WiFi είναι πάντα κλειστό. Ότι έχω και εγώ δεύτερη μπαταρία ,είναι αυτονόητο, με τα γνωστά προβλήματα αυτονομίας του τηλεφώνου..... Πέρσι που είχα κάνει ένα hard reset κράταγε άνετα 2 μέρες γεμάτες. Τώρα το ξανασκέφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo60 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πέρσι και εγώ είχα κάνει hard reset, αλλά η διαφορά που είδα ήταν ελάχιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλημέρα σε όλους.Τόσο τραγική είναι η κατάσταση με την μπαταρία του 950xl?Σκέφτομαι να το πάρω μεταχειρισμένο και με βάλατε σε σκέψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλημέρα σε όλους.Τόσο τραγική είναι η κατάσταση με την μπαταρία του 950xl?Σκέφτομαι να το πάρω μεταχειρισμένο και με βάλατε σε σκέψεις! Δεν φταίει η μπαταρία τόσο όσο η γρήγορη φόρτιση. Αυτή την καταστρεφει μετά από καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν φταίει η μπαταρία τόσο όσο η γρήγορη φόρτιση. Αυτή την καταστρεφει μετά από καιρό.Έχω ασύρματο φορτιστή,οπότε πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα η μπαταρία γιατί θα φορτίζει αρκετά πιο αργά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Η ασύρματη φόρτιση φορτίζει οποιοδήποτε κινητό που υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση ή είναι μόνο για το 950 XL; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Έχω ασύρματο φορτιστή,οπότε πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα η μπαταρία γιατί θα φορτίζει αρκετά πιο αργά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ο ασύρματος φορτιστής καλό θα είναι να τον αποφεύγεις, γιατί δημιουργεί αρκετή θερμότητα κατά την φόρτιση και έτσι επηρεάζει και την απόδοση της μπαταρίας. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Ο ασύρματος φορτιστής καλό θα είναι να τον αποφεύγεις, γιατί δημιουργεί αρκετή θερμότητα κατά την φόρτιση και έτσι επηρεάζει και την απόδοση της μπαταρίας. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές. Δεν νομίζω όλα τα τηλέφωνα που φορτίζουν ασύρματα να υπερθερμαίνοντε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Έχω ασύρματο φορτιστή,οπότε πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα η μπαταρία γιατί θα φορτίζει αρκετά πιο αργά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εσύ μπορεί να το φορτίζεις αργά αλλά όπως είπες θα το πάρεις μεταχειρισμένο οπότε δεν ξέρεις τι έκανε ο προηγούμενος.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπέρα , ψάχνω για αγορα μεταχειρισμένου, εαν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Σταματάει την υποστήριξη η Microsoft??:( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Σταματάει την υποστήριξη η Microsoft??:( Ναι. Το συγκεκριμένο κινητό θα παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας ως φέτος τον Δεκέμβριο! Μετά τέλος η υποστήριξη σε όλα... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ναι. Το συγκεκριμένο κινητό θα παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας ως φέτος τον Δεκέμβριο! Μετά τέλος η υποστήριξη σε όλα... :( Σαν λειτουργικό θα σταματήσει η υποστήριξη. Οι εφαρμογές όμως θα ενημερώνονται κανονικά, κυρίως οι universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Σαν λειτουργικό θα σταματήσει η υποστήριξη. Οι εφαρμογές όμως θα ενημερώνονται κανονικά, κυρίως οι universal. Ποιές είναι οι universal που έχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Οι εφαρμογές όμως θα ενημερώνονται κανονικά, κυρίως οι universal. Από ποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Από ποιον; Από όποιον dev συνεχίζει να υποστηρίζει την εφαρμογή του η οποία ως universal υπάρχει και σε pc, laptop, tablet. π.χ. Faasf....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) Από ποιον; Από τους devs. Όσες εφαρμογές έχουν παρουσία (νόημα) σε pc (κάποιες εξ' αυτών και στο Xbox). Κυρίως αφορούν κατηγορίες όπως: readers, editors (photo, video κ.τ.λ.), media/audio/iptv players, γενικές/productivity (zip, downloaders, torrents), utilities, security κ.τ.λ. Οι παραπάνω ενδέχεται να εγκαταλειφθούν κάποια στιγμή (εξαρτάται τον dev) καθώς η έκδοση που έχει τερματιστεί στα WM10 σύντομα θα είναι πίσω 3 εκδόσεις API, στις οποίες έχουν προστεθεί αρκετές λειτουργίες, αλλά αυτές δεν υποστηρίζονται από τις υπάρχουσες συσκευές μας (αφού έμειναν πίσω). Αν και υπάρχει τρόπος να κρατηθεί συμβατότητα, λογικά δε θα προτιμηθεί από τους περισσότερους, λόγω εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού. π.χ. εγώ θα ήθελα να προσθέσω real time εγγραφή, αλλά δεν είναι δυνατόν στην 15254 που τρέχει στις συσκευές μας. Θα περιμένω μέχρι του χρόνου. Ούτως ή άλλως έχω αρκετά άλλα με τα οποία θα ασχοληθώ. Όσες έχουν να κάνουν με social media, τραπεζικές κ.τ.λ. δηλαδή όσες στην ουσία αντικαθιστούν τον browser (σε desktop) (λογικά) θα εγκαταλειφθούν. Edited January 21, 2019 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Από τους devs. Όσες εφαρμογές έχουν παρουσία (νόημα) σε pc (κάποιες εξ' αυτών και στο Xbox). Κυρίως αφορούν κατηγορίες όπως: readers, editors (photo, video κ.τ.λ.), media/audio/iptv players, γενικές/productivity (zip, downloaders, torrents), utilities, security κ.τ.λ. Οι παραπάνω ενδέχεται να εγκαταλειφθούν κάποια στιγμή (εξαρτάται τον dev) καθώς η έκδοση που έχει τερματιστεί στα WM10 σύντομα θα είναι πίσω 3 εκδόσεις API, στις οποίες έχουν προστεθεί αρκετές λειτουργίες, αλλά αυτές δεν υποστηρίζονται από τις υπάρχουσες συσκευές μας (αφού έμειναν πίσω). Αν και υπάρχει τρόπος να κρατηθεί συμβατότητα, λογικά δε θα προτιμηθεί από τους περισσότερους, λόγω εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού. π.χ. εγώ θα ήθελα να προσθέσω real time εγγραφή, αλλά δεν είναι δυνατόν στην 15254 που τρέχει στις συσκευές μας. Θα περιμένω μέχρι του χρόνου. Ούτως ή άλλως έχω αρκετά άλλα με τα οποία θα ασχοληθώ. Όσες έχουν να κάνουν με social media, τραπεζικές κ.τ.λ. δηλαδή όσες στην ουσία αντικαθιστούν τον browser (σε desktop) (λογικά) θα εγκαταλειφθούν. ... και οι εφαρμογές των social media θα εγκαταλειφθούν τελείως φαντάζομαι, όπως πχ Facebook, Messenger, WhatsApp κλπ. Καμία δεν είναι Universal απ'αυτές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 ... και οι εφαρμογές των social media θα εγκαταλειφθούν τελείως φαντάζομαι, όπως πχ Facebook, Messenger, WhatsApp κλπ. Καμία δεν είναι Universal απ'αυτές! Μόνο το WhatsApp δεν είναι universal οι άλλες είναι. Μέχρι τότε θα ξανάρθει πάλι η black Friday... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) Μόνο το WhatsApp δεν είναι universal οι άλλες είναι. Μέχρι τότε θα ξανάρθει πάλι η black Friday... ;-) Κι όμως, το WhatsApp είναι το μόνο που ενημερώνεται στα Windows. Ακόμα και το Instagram είχε πάρει την τελευταία του ενημέρωση τον Οκτώβριο του 2018, μετά από αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν θα πάρει κι άλλη. Πάντως του πέρασα και την ενημέρωση του Ιανουαρίου. Edited January 21, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Σαν λειτουργικό θα σταματήσει η υποστήριξη. Οι εφαρμογές όμως θα ενημερώνονται κανονικά, κυρίως οι universal. Εν ολίγοις καταλήγουμε στο ότι ουσιαστικά, ούτε αυτό πρόκειται να ισχύσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εν ολίγοις καταλήγουμε στο ότι ουσιαστικά, ούτε αυτό πρόκειται να ισχύσει... Πως ακριβώς καταλήξαμε εκεί? Ή μήπως οι όποιες ενημερώσεις που γινόταν μέχρι τώρα γινόταν για το 0,001% που είχε το mobile??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Κατά τη γνώμη μου τα τηλέφωνα θα είναι κομπλέ (όπως είναι και τώρα) μέχρι και ένα εξάμηνο (ίσως και χρόνο) μετά το τέλος του '19(φέτος). Ο λόγος είναι ο εξής: Αν οι εφαρμογές σταματήσουν να ενημερώνονται σύντομα (έστω και σήμερα) δε σημαίνει ότι αυτόματα θα είναι μη λειτουργικές. Ιδίως στις παραπάνω κατηγορίες μια εφαρμογή μπορεί να λειτουργεί κανονικά για χρόνια χωρίς ενημέρωση. Πρόβλημα θα έχουν όσες εξαρτώνται από online υπηρεσίες. Αλλά αυτές αντικαθίστανται από browser. Για μένα ένα τηλέφωνο παύει να είναι λειτουργικό όταν γίνει μη λειτουργικός ο browser. Τότε θα αλλάξω εγώ τη συσκευή μου. Δε βλέπω άλλο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts