Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς θέμα με την ενημέρωση του τηλεφώνου όταν έρχεται sms; Διαπίστωσα ότι είχα μηνύματα αλλά ποτέ δεν με ενημέρωσε το τηλέφωνο. Δηλαδή δεν είχε κανένα αριθμό πάνω στο φακελάκι και ποτέ ειδοποίηση στην αρχική οθόνη. Αποτέλεσμα να βλέπω το μήνυμα μετά από δυο μέρες. Και αυτό γιατί εγώ από περιέργεια άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι είχα αδιάβαστα μηνύματα.

Αν έχεις Οικονομία Μπαταρίας ενεργή δεν εχεις ειδοποίησεις, ούτε στην αρχική ούτε στο φακελάκι.

Δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση βρε παιδιά. Όπως ήταν εδώ κι ένα χρόνο είναι. Τι το έπιασε ξαφνικά με τα μηνύματα δεν ξέρω. Όταν έρχεται mail έχω κανονικά ειδοποίηση παντού.

Πήρε αναβάθμιση η κάμερα,για να δούμε αν διορθώθηκε λιγο η κιτρινίλα....

Πήρε αναβάθμιση η κάμερα,για να δούμε αν διορθώθηκε λιγο η κιτρινίλα....

Πάντως κάτι έξτρα στο μενού της ή στις ρυθμίσεις της κάμερας, δεν ήρθε!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρες!

Αντιμετωπίζω ένα θέμα τελευταία με το κινητό και με χει κάψει τελείως...

Δεν μπορώ να κάνω με τίποτε βιντεοκλήση και με καμία εφαρμογή...

Όποτε παω να δοκιμάσω μου πετάει μήνυμα η camera web χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή.

Έχω κάνει ήδη 2 επαναφορές εργοστασιακών αλλά με χρήση backup γιατι δεν το χω να το στήνω και πάλι από την αρχή.

Μετά από ψάξιμο στο web δεν βρήκα κάτι χρήσιμο πέραν από άπειρες αναφορές για διάφορα θέματα έπειτα από εκδόσεις νέων builds αρκετά παλαιότερα όμως..Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! :)

Καλησπέρες!

Όποτε παω να δοκιμάσω μου πετάει μήνυμα η camera web χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή.

Έχω κάνει ήδη 2 επαναφορές εργοστασιακών αλλά με χρήση backup γιατι δεν το χω να το στήνω και πάλι από την αρχή.

Μετά από ψάξιμο στο web δεν βρήκα κάτι χρήσιμο πέραν από άπειρες αναφορές για διάφορα θέματα έπειτα από εκδόσεις νέων builds αρκετά παλαιότερα όμως..Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! :)

Προσωπικά, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα, θα έβρισκα ένα 2ωρο ελεύθερο και θα έκανα ένα φρέσκο και όμορφο hard reset ΧΩΡΙΣ επαναφορά απο backup (setup as new)...

Δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. η συσκευή σου θα πετάει, τα πάντα θα δουλεύουν σωστά, plus οτι θα ξεσαβουρώσεις απο πράγματα που σπάνια ή καθόλου χρησιμοποιείς.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Καλησπέρες!

Για παίρνα την .540 που μόλις ήρθε. Μπας και στρώσει τίποτα.

Ή όλα διορθώθηκαν με το την τελευταία ενημέρωση ή είμαστε όλοι στις παραλίες .:cool:

Μάλλον και τα 2!!! ;)

Μόνο ο Edge κολλάει κάπως ακόμα. Προς το παρόν μόνο αυτό σε μένα.

Μάλλον και τα 2!!! ;)

Μόνο ο Edge κολλάει κάπως ακόμα. Προς το παρόν μόνο αυτό σε μένα.

Σε μενα πάντως δεν κάνει νερά. Βέβαια δεν το χρησιμοποίησα και πολύ αλλά όσο το δούλεψα είναι σβελτος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε μενα πάντως δεν κάνει νερά. Βέβαια δεν το χρησιμοποίησα και πολύ αλλά όσο το δούλεψα είναι σβελτος.

Ναι σβέλτος είναι. Που το δοκίμασες εσύ; Υποτίθεται έχεις το S7 μόνο!

Έχω το 950xl, και συγχρονίζω μια χαρά τις επαφές μου. Πήρα κι ένα android (το πρώτο μου) για κάποιες εφαρμογές που μου χρειάζονται επαγγελματικά. Ερώτηση: Πως περνάω τις επαφές μου στο ανδροιδ από τον Microsoft λογαριασμό μου οεο?

Ναι σβέλτος είναι. Που το δοκίμασες εσύ; Υποτίθεται έχεις το S7 μόνο!

Πάντα έχω κι ένα windows mobile. Άσε τους κόρακες να κάνουν κρά κρα..... :lol: Αφού πέρασα από το 650 εδώ και κάνα δυο μήνες έχω το 532.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω το 950xl, και συγχρονίζω μια χαρά τις επαφές μου. Πήρα κι ένα android (το πρώτο μου) για κάποιες εφαρμογές που μου χρειάζονται επαγγελματικά. Ερώτηση: Πως περνάω τις επαφές μου στο ανδροιδ από τον Microsoft λογαριασμό μου οεο?

Βάζεις τον outlook λογαριασμό σου και συγχρονίζει.

Πάντα έχω κι ένα windows mobile. Άσε τους κόρακες να κάνουν κρά κρα..... :lol: Αφού πέρασα από το 650 εδώ και κάνα δυο μήνες έχω το 532

Γιατί δεν κράτησες το 650; :confused: καλύτερο είναι...

Φαντάσου, για να λες ο Edge ειναι σβέλτος στο 532, που να δεις και στο 950 xl... ;)

Edited by evris2013

Δεν γίνεται!!! Πρέπει να τις αντιγράψεις με τον κλασσικό τρόπο, εισαγωγή - εξαγωγή. Άλλος τρόπος είναι η εξαγωγή από το Microsoft account και εισαγωγή σε άλλο της Google

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντα έχω κι ένα windows mobile. Άσε τους κόρακες να κάνουν κρά κρα..... :lol: Αφού πέρασα από το 650 εδώ και κάνα δυο μήνες έχω το 532.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάζεις τον outlook λογαριασμό σου και συγχρονίζει.

Γιατί εγώ στο s7 δε το κατάφερα;

Γιατί δεν κράτησες το 650; :confused: καλύτερο είναι...

Φαντάσου, για να λες ο Edge ειναι σβέλτος στο 532, που να δεις και στο 950 xl... ;)

Το ήθελε φίλος μου και ήταν κρίμα να το έχω δεύτερο.

Γιατί εγώ στο s7 δε το κατάφερα;

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, λογαριασμούς και πρόσθεσε τον outlook.

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, λογαριασμούς και πρόσθεσε τον outlook.
Αυτό το έχω κάνει, αλλά δε μου δίνει δυνατότητα για συγχρονισμό επαφών + ημερολογίου. Είσαι βέβαιος πως γίνεται;

Αυτό το έχω κάνει, αλλά δε μου δίνει δυνατότητα για συγχρονισμό επαφών + ημερολογίου. Είσαι βέβαιος πως γίνεται;

Το έκανα από την πρώτη στιγμή

Έχεις pm

Δεν μου δίνει επιλογή στον λογαριασμό hotmail, outlook για συγχρονισμό επαφών. Τι κάνω Montoya φίλε μου. Παρεμπιπτόντως τα wm σε σχέση με ανδροιδ είναι η διαφορά του πλυμενου και του πραγματικά καθαρού. Καμιά σχέση. Τα wm μπορεί να μην έχουν εφαρμογές αλλά σαν λειτουργικό είναι αιώνες μπροστά. Σε ομορφιά σε αίσθηση σε λειτουργικοτητα σε ασφάλεια.

Edit: Εγκατέστησα την εφαρμογή outlook ,για Android και συγχρονισα.

Edited by danaos2000

Δεν μου δίνει επιλογή στον λογαριασμό hotmail, outlook για συγχρονισμό επαφών. Τι κάνω Montoya φίλε μου. Παρεμπιπτόντως τα wm σε σχέση με ανδροιδ είναι η διαφορά του πλυμενου και του πραγματικά καθαρού. Καμιά σχέση. Τα wm μπορεί να μην έχουν εφαρμογές αλλά σαν λειτουργικό είναι αιώνες μπροστά. Σε ομορφιά σε αίσθηση σε λειτουργικοτητα σε ασφάλεια.

Edit: Εγκατέστησα την εφαρμογή outlook ,για Android και συγχρονισα.

Εγώ συγχρονισμό χωρίς την εφαρμογή αλλά αφού το έκανες με την εφαρμογή είσαι οκ.

Στα άλλα συμφωνώ απόλυτα.

Συμφωνώ σε αυτά παιδιά τι να λέμε τώρα; Πως δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τον λογαριασμό της Microsoft; Ότι ακόμη δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μου έρχονται τα email στην ώρα συγχρονισμού που έχω βάλει, αλλά μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή; το Android έχει σίγουρα αυτές τις δυνατότητες, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο, ενώ οι ρυθμίσεις είναι ένα πραγματικό μπάχαλο... Αλλά δυστυχώς τα wm τα σκότωσαν. Και σε θέμα εφαρμογών που είναι βασικό και σε θέμα υποστήριξης.

Για πείτε τώρα καμία ιδέα τα παλικάρια... Γιατί δε μου συγχρονίζει Gmail μόνο του ανά ώρα; τι πρέπει να κάνω, τάμα;

Βρήκα τη λύση παιδιά τελικά μετά από τη βοήθεια του montoya. Αυτό που χρειάζεται να γίνει ρύθμιση του λογαριασμού Exchange που είναι με το εικονίδιο του Gmail. Μετά από αυτό γίνεται συγχρονισμός επαφών και ημερολογίου και δουλεύουν όλα μία χαρά

Ή όλα διορθώθηκαν με το την τελευταία ενημέρωση ή είμαστε όλοι στις παραλίες .:cool:

Αυτο που διορθωθηκε ειναι οτι σταματησαν να λειτουργουν και οι τελευταιες εφαρμογες που χρησιμοποιουσα. Σε καθε update κανουν οτι μπορουν για να διωξουν και τους τελευταιους. Με αυτη τη "συνεπεια" στο τελευταιο update δεν θα κανει ουτε κλησεις.

Για να θυμηθω μερικα μονο που αγορασα και σταματησαν copilot gps, marine traffic, oneshot, proshot, radio, xodo pdf κλπ κλπ. με την 540 σταματησαν να λειτουργουν και ολα τα running fitness προγραμματα.

Επομενως η χρηση του περιοριζεται πλεον στις κλησεις και στη φωτογραφια.

Edited by a547
sold

Αυτο που διορθωθηκε ειναι οτι σταματησαν να λειτουργουν και οι τελευταιες εφαρμογες που χρησιμοποιουσα. Σε καθε update κανουν οτι μπορουν για να διωξουν και τους τελευταιους. Με αυτη τη "συνεπεια" στο τελευταιο update δεν θα κανει ουτε κλησεις.

Για να θυμηθω μερικα μονο που αγορασα και σταματησαν copilot gps, marine traffic, oneshot, proshot, radio, xodo pdf κλπ κλπ. με την 540 σταματησαν να λειτουργουν και ολα τα running fitness προγραμματα.

Επομενως η χρηση του περιοριζεται πλεον στις κλησεις και στη φωτογραφια.

Αν θελει κανεις 950χλ με 50 euro pm....

παω για ios πλεον....

Το παίρνω τώρα. Αν δεν υπερβάλεις στείλε pm.. ..

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL