Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 640 δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο στο φορτιστή οπότε δε μπορείς αφού το type c είναι διαφορετικό βύσμα. Από την άλλη θα αργούσε η φόρτιση αφού είναι αρκετά λιγότερα τα mA.

Το πήρα και εγώ και τώρα το σετάρω. Δεν επέλεξα να κάνω επαναφορά από άλλη συσκευή όταν με ρώτησε την πρώτη φορά, αλλά να το σετάρω από την αρχή. Όσο για τον φορτιστή, νόμιζα πως απλώς οι νέοι φορτιστές μπορούν να μπουν και από τις δύο πλευρές, αλλά είχα καταλάβει λάθος. Και του 950XL ο φορτιστής δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο, απλώς η συσκευασία έχει και επιπλέον καΠαράβλεψη USB.

Τί να κάμωμεν , windows θέλαμε....

Και θελουμε. Για την ώρα τουλάχιστον......

Και καλά κάνετε!Και εγώ το συμπαθώ αρκετά.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το 640 δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο στο φορτιστή οπότε δε μπορείς αφού το type c είναι διαφορετικό βύσμα. Από την άλλη θα αργούσε η φόρτιση αφού είναι αρκετά λιγότερα τα mA.
Μπορείς μόνο αν βάλεις ανταπτοράκι απο micro usb σε usb type c,εμένα το nexus είχε ένα τέτοιο στην συσκευασία και το χρησιμοποιώ για να μεταφέρω αρχεία απο το κινητό στο pc,όπως επίσης έχω δοκιμάσει και φόρτιση με τον φορτιστή του Note.

http://www.skroutz.gr/s/9304623/Forever-USB-C-male-micro-USB-female-T-0014093.html

Το παράγγειλα από πλαίσιο στα 399€ από 449€ που το είχε πριν. Στο skroutz ξεκινά από 292€, αλλά επειδή θα το πάρω με πιστωτική κάρτα, το πλαίσιο το δίνει με άτοκες δόσεις μέχρι 24 μήνες.

Δεν είναι και τρομερή προσφορά.. 299 έπαιξε παλιότερα στη vodafone και 349 το dual sim στον Κωτσόβολο.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι και τρομερή προσφορά.. 299 έπαιξε παλιότερα στη vodafone και 349 το dual sim στον Κωτσόβολο.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά σήμερα είναι η καλύτερη που υπάρχει απ ότι φαίνεται

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Ναι αλλά σήμερα είναι η καλύτερη που υπάρχει απ ότι φαίνεται

Ποια προσφορα βρε παιδια??Στο skroutz εχει 291 το 950 xl και o ανθρωπος θα δωσει 399 στο πλαισιο..πως ειναι ατοκες οι δοσεις αφου στην ουσια δινει 100+ ευρω παραπανω? Οκ ο καθενας ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει..ΑΛΛΑ να προσεχουμε τι λεμε..

Ποια προσφορα βρε παιδια??Στο skroutz εχει 291 το 950 xl και o ανθρωπος θα δωσει 399 στο πλαισιο..πως ειναι ατοκες οι δοσεις αφου στην ουσια δινει 100+ ευρω παραπανω? Οκ ο καθενας ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει..ΑΛΛΑ να προσεχουμε τι λεμε..

Ο άνθρωπος θέλει να το πάρει απο κατάστημα που δίνει δώσεις και αναλαμβάνει και τα του σέρβις αν έχω καταλάβει καλά.

Άρα απορρίπτει τα σκρουτζομαγαζα και ψάχνει στα μεγάλα.

Ή ίσως να θέλει ένα φυσικό κατάστημα δίπλα του και να είναι το μόνο.

Για τα δεδομένα του είπε ειναι η καλύτερη προσφορά

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Ο άνθρωπος θέλει να το πάρει απο κατάστημα που δίνει δώσεις και αναλαμβάνει και τα του σέρβις αν έχω καταλάβει καλά.

Άρα απορρίπτει τα σκρουτζομαγαζα και ψάχνει στα μεγάλα.

Ή ίσως να θέλει ένα φυσικό κατάστημα δίπλα του και να είναι το μόνο.

Για τα δεδομένα του είπε ειναι η καλύτερη προσφορά

Το 640XL LTE το είχα πάρει από κατάστημα μέσω skroutz, που γεγονός είναι ότι βρίσκεις πολύ πιο φθηνά. Όπως και ποιο παλιά που έπαιρνα android smartphones. Το 950XL το βρήκα στο skroutz στα 292€ αν θυμάμαι και μάλιστα πήρα και τηλέφωνο στο συγκεκριμένο μαγαζί και τον ρώτησα εάν έκανε, έστω και έντοκες 12 δώσεις, που και πάλι θα μου ερχόταν πιο φθηνό. Έκανα έρευνα και σε άλλα skroutz-μαγαζιά και εκεί που βρήκα έντοκες δόσεις, μου ερχόταν μία η άλλη, με σχετικά μικρή προς τα κάτω διαφορά σε σχέση με το πλαίσιο. Εάν ήμουν Αθήνα, θα το έπαιρνα από εκεί, αλλά στην Πάτρα που είμαι και αφού έμαθα για το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη, αποφάσισα να το πάρω από φυσικό μαγαζί και σε περίπτωση που μου παρουσιάσει κάτι, να έχω άμεση επαφή.

Στα του τηλεφώνου τώρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ervis2013 και ktlk, γιατί με «έπεισαν» κατά κάποιο τρόπο να το πάρω. Πολύ καλή η συσκευή και καμία σχέση με το 640XL LTE. Και μιας και έγινε πολύ κουβέντα για το Facebook, όντως στο 950 ανοίγει και με την πρώτη και αμέσως, τουλάχιστον σε σχέση με το 640. Εκείνο που ευχαριστιέμαι και που είχα πρόβλημα στο 640, είναι ο edge. Έχω γράψει και στα άλλα threads των windows mobile, πως στο 640, τα γράμμα φαίνονται πολύ μεγάλα και πέφτει το ένα πάνω στο άλλο μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στο 950 όλα φαίνονται κανονικά και κυρίως στο myphone που είχα και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το 640XL LTE το είχα πάρει από κατάστημα μέσω skroutz, που γεγονός είναι ότι βρίσκεις πολύ πιο φθηνά. Όπως και ποιο παλιά που έπαιρνα android smartphones. Το 950XL το βρήκα στο skroutz στα 292€ αν θυμάμαι και μάλιστα πήρα και τηλέφωνο στο συγκεκριμένο μαγαζί και τον ρώτησα εάν έκανε, έστω και έντοκες 12 δώσεις, που και πάλι θα μου ερχόταν πιο φθηνό. Έκανα έρευνα και σε άλλα skroutz-μαγαζιά και εκεί που βρήκα έντοκες δόσεις, μου ερχόταν μία η άλλη, με σχετικά μικρή προς τα κάτω διαφορά σε σχέση με το πλαίσιο. Εάν ήμουν Αθήνα, θα το έπαιρνα από εκεί, αλλά στην Πάτρα που είμαι και αφού έμαθα για το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη, αποφάσισα να το πάρω από φυσικό μαγαζί και σε περίπτωση που μου παρουσιάσει κάτι, να έχω άμεση επαφή.

Στα του τηλεφώνου τώρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ervis2013 και ktlk, γιατί με «έπεισαν» κατά κάποιο τρόπο να το πάρω. Πολύ καλή η συσκευή και καμία σχέση με το 640XL LTE. Και μιας και έγινε πολύ κουβέντα για το Facebook, όντως στο 950 ανοίγει και με την πρώτη και αμέσως, τουλάχιστον σε σχέση με το 640. Εκείνο που ευχαριστιέμαι και που είχα πρόβλημα στο 640, είναι ο edge. Έχω γράψει και στα άλλα threads των windows mobile, πως στο 640, τα γράμμα φαίνονται πολύ μεγάλα και πέφτει το ένα πάνω στο άλλο μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στο 950 όλα φαίνονται κανονικά και κυρίως στο myphone που είχα και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καλησπερα συντοπιτη, (Πάτρα) κι εγω απο σημερα κατοχος του θηριου 950xl :) το απογευμα παω για κοψιμο της μικροσιμ σε νανο και εν αναζητηση καλωδιου usb-type c (για καναν πλανωδιο πωλητη της Ρηγα Φεραιου με τους powerbanks πολυχρωμους του 3ευρου με βλεπω).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπερα συντοπιτη, (Πάτρα) κι εγω απο σημερα κατοχος του θηριου 950xl :) το απογευμα παω για κοψιμο της μικροσιμ σε νανο και εν αναζητηση καλωδιου usb-type c (για καναν πλανωδιο πωλητη της Ρηγα Φεραιου με τους powerbanks πολυχρωμους του 3ευρου με βλεπω).

Δεν προτείνω να την κόψεις. Πάρε μια καινούρια.

καλορίζικο

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν προτείνω να την κόψεις. Πάρε μια καινούρια.

καλορίζικο

αν μου πουν στη vodafone οτι δε γινεται, μαλλον για καινουρια με βλεπω (+5ευρο).

σ'ευχαριστω.

θα εχω επιτελους την ευκαιρια για crash test καμερας μεταξυ 1020 (με10αρια, αν και ισως το γυρισω στα 8.1 αφου θα εχω το μεγαλο αδερφακι του πλεον ως βασικο τηλεφωνο) και 950xl.

αν μου πουν στη vodafone οτι δε γινεται, μαλλον για καινουρια με βλεπω (+5ευρο).

σ'ευχαριστω.

θα εχω επιτελους την ευκαιρια για crash test καμερας μεταξυ 1020 (με10αρια, αν και ισως το γυρισω στα 8.1 αφου θα εχω το μεγαλο αδερφακι του πλεον ως βασικο τηλεφωνο) και 950xl.

Στη voda και στη και στην κάθε εταιρεία θα σου το κάνουν. Το θέμα είναι αν για 5€ αξίζει να ρισκάρεις να βάλεις κομμένη κάρτα στη συσκευή. Δεν το συνιστώ.

Τώρα έχεις sim 4g? Αν όχι τότε είναι ευκαιρία να πάρεις.

Στη voda και στη και στην κάθε εταιρεία θα σου το κάνουν. Το θέμα είναι αν για 5€ αξίζει να ρισκάρεις να βάλεις κομμένη κάρτα στη συσκευή. Δεν το συνιστώ.

Τώρα έχεις sim 4g? Αν όχι τότε είναι ευκαιρία να πάρεις.

ειναι 4g η καρτα μου ναι, σχετικα καινουρια.απλα ειναι απο αυτες που ηταν σε ανταπτορα μονο σε μικροσιμ, λιγο πριν καθιερωθουν και οι "εγκοπες" στις καινουριες σιμ για νανο-σιμ.

δικιο εχεις, μαλλον θα ζητησω καινουρια.

Να σου ευχηθώ καλορίζικο και να σου πω, πως εδώ στην Πάτρα κάνουμε αρκετά συχνές συναντήσεις τα μέλη του myphone (δες στην υπογραφή μου). Καλώδιο έχει μέσα η συσκευασία. Εκτός του φορτιστή, έχει και καλώδιο USB type C σε USB για σύνδεση με υπολογιστή. Εκτός και αν δεν κατάλαβα εγώ. Την κάρτα γνώμη και εμένα να μην την κόψεις. Εγώ έχω f2g και έχω τη multi SIM 4G που γίνεται και micro και nano.

Να σου ευχηθώ καλορίζικο και να σου πω, πως εδώ στην Πάτρα κάνουμε αρκετά συχνές συναντήσεις τα μέλη του myphone (δες στην υπογραφή μου). Καλώδιο έχει μέσα η συσκευασία. Εκτός του φορτιστή, έχει και καλώδιο USB type C σε USB για σύνδεση με υπολογιστή. Εκτός και αν δεν κατάλαβα εγώ. Την κάρτα γνώμη και εμένα να μην την κόψεις. Εγώ έχω f2g και έχω τη multi SIM 4G που γίνεται και micro και nano.

Έτσι είναι. Έχει και φορτιστή και καλώδιο για το pc.

Υ.Γ. Τώρα που ήρθε και το 4g της wind στην πόλη σας, θα πετάει η εμπειρία χρήσης......:)

Ναι, φορτιζεις με οποιον θελεις κανονικότατα.

Ο φορτιστής του 640 δεν έχει αποσπόμενο καλώδιο οπότε δεν ταιριάζει. Μου ξεφεύγει κάτι?

Ο φορτιστής του 640 δεν έχει αποσπόμενο καλώδιο οπότε δεν ταιριάζει. Μου ξεφεύγει κάτι?

Όντως δεν ταιριάζει, όπως και δεν ταιριάζει οποιοσδήποτε άλλος mini USB φορτιστής. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι αποσπώμενο ή όχι το καλώδιο, αλλά επειδή οι φορτιστές των 950, όπως και άλλων συσκευών με type C, έχουν διαφορετικό βύσμα από τους γνωστούς USB φορτιστές. Οι νέοι type C φορτιστές, μπαίνουν και από όποια πλευρά θέλεις. Λέω να κοιτάξω στο Ebay για κανέναν αντάπτορα.

Όντως δεν ταιριάζει, όπως και δεν ταιριάζει οποιοσδήποτε άλλος mini USB φορτιστής. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι αποσπώμενο ή όχι το καλώδιο, αλλά επειδή οι φορτιστές των 950, όπως και άλλων συσκευών με type C, έχουν διαφορετικό βύσμα από τους γνωστούς USB φορτιστές. Οι νέοι type C φορτιστές, μπαίνουν και από όποια πλευρά θέλεις. Λέω να κοιτάξω στο Ebay για κανέναν αντάπτορα.

Αν πάρεις το USB που έχεις για να συνδέσεις το 950 με το pc και το κουμπώσεις στον φορτιστή πχ του 1020 που είναι με αποσπώμενο καλώδιο τότε θα φορτίσεις το 950 (όχι με την ίδια ταχύτητα).

Αν πάρεις το USB που έχεις για να συνδέσεις το 950 με το pc και το κουμπώσεις στον φορτιστή πχ του 1020 που είναι με αποσπώμενο καλώδιο τότε θα φορτίσεις το 950 (όχι με την ίδια ταχύτητα).

Ναι αυτό εννοείται και μάλλον δεν το κατάλαβα εγώ όπως το έγραψες πριν. Εγώ εννοούσα πως δεν μπορείς να φορτίσεις με το καλώδιο (αποσπώμενο ή όχι) του 950 άλλη συσκευή με απλό mini USB όπως και το αντίθετο. Πάντως θα το προτιμούσα να είχε μόνο το καλώδιο μαζί με έναν αντάπτορα και να έβαζε ακουστικά π.χ. παρά με αυτά που έχει τώρα η συσκευασία. Εκτός και εάν ένας φορτιστής γρήγορης φόρτισης, όπως αυτός που έχει το 950 δεν μπορεί να είναι με καλώδιο και αντάπτορα, δεν το γνωρίζω αυτό.

Γεια σας, να ρωτήσω κάτι; Στο 640XL LTE που είχα (και έχω ακόμη) το μέγεθος κειμένου ήταν προτεινόμενο στα 175. Αυτό έγινε μετά την «επετειακή αναβάθμιση», όπου μεγάλωσε γενικά η γραμματοσειρά στη συσκευή και μπορώ να πω πως με βόλευε, μιας και είμαι και σε κάποια ηλικία που έχω και τη σχετική «στραβομάρα». Άντε και το πήγα στα 150, γιατί και εκεί με βολεύει. Στο 950 όμως η προτεινόμενη ρύθμιση είναι στα 350, που όμως για μένα είναι πολύ μικρή. Εάν τη μεγαλώσω υπάρχει περίπτωση να έχω και «ανακατωσούρα» στον edge, γιατί στο 640 τα γράμματα στον edge είναι πολύ μεγάλα και πολλές φορές πέφτουν πάνω σε άλλα και δεν μπορείς να διαβάσεις κάτι εύκολα.

Γεια σας, να ρωτήσω κάτι; Στο 640XL LTE που είχα (και έχω ακόμη) το μέγεθος κειμένου ήταν προτεινόμενο στα 175. Αυτό έγινε μετά την «επετειακή αναβάθμιση», όπου μεγάλωσε γενικά η γραμματοσειρά στη συσκευή και μπορώ να πω πως με βόλευε, μιας και είμαι και σε κάποια ηλικία που έχω και τη σχετική «στραβομάρα». Άντε και το πήγα στα 150, γιατί και εκεί με βολεύει. Στο 950 όμως η προτεινόμενη ρύθμιση είναι στα 350, που όμως για μένα είναι πολύ μικρή. Εάν τη μεγαλώσω υπάρχει περίπτωση να έχω και «ανακατωσούρα» στον edge, γιατί στο 640 τα γράμματα στον edge είναι πολύ μεγάλα και πολλές φορές πέφτουν πάνω σε άλλα και δεν μπορείς να διαβάσεις κάτι εύκολα.

Και στον edge μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος κειμένου. Για δοκίμασε.

Και στον edge μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος κειμένου. Για δοκίμασε.

Επειδή στο 640XL LTE έχω δοκιμάσει πολλές επιλογές αλλά δεν κατάφερα κάτι, τώρα στο 940XL ευχαριστιέμαι το browsing, αλλά φοβάμαι μήπως μεγαλώνοντας το μέγεθος κειμένου στην οθόνη, χαλάσω τη γραμματοσειρά στον edge και έχω τα ίδια προβλήματα που είχα στο 640XL. Θα παίξω με τις ρυθμίσεις και θα δω, απλώς έγραψα επειδή το προτεινόμενο μέγεθος κειμένου είναι στα 350%, τα γράμματα και γενικά οι αριθμοί μου φαίνονται πολύ μικρά, έλεγα να αυξήσω το μέγεθος.

@giachtas @Thou_Bou Κύριοι καλορίζικα τα τηλέφωνα. Να τα ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει. Μιλάμε για άλλη εμπειρία χρήσης από το 640xl. Για τον @giachtas ήθελα να αναφέρω ότι είδα ένα ποστ που έλεγε ότι σκέφτεται να πάει σε android γιατί δεν την παλεύει άλλο με windows και στεναχωρήθηκα γιατί φαίνεται σοβαρός άνθρωπος. Τώρα νομίζω ότι όλα επέστρεψαν σε φυσιολογικά επίπεδα! Edited by dalailama1
:p

@giachtas @Thou_Bou Κύριοι καλορίζικα τα τηλέφωνα. Να τα ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει. Μιλάμε για άλλη εμπειρία χρήσης από το 640xl. Για τον @giachtas ήθελα να αναφέρω ότι είδα ένα ποστ που έλεγε ότι σκέφτεται να πάει σε android γιατί δεν την παλεύει άλλο με windows και στεναχωρήθηκα γιατί φαίνεται σοβαρός άνθρωπος. Τώρα νομίζω ότι όλα επέστρεψαν σε φυσιολογικά επίπεδα!

Διευκρίνισε το λιγακι αυτο...τι εννοεις με το οτι επειδη δεν την παλευε με τα windows σταναχωρηθηκες γιατι φαινονταν σοβαρος ανθρωπος?

Οτι τα windows ειναι μονο για σοβαρους ανθρωπους και οτι μονο για αυτος κανουν? Οτι δεν υπαρχει περιπτωση τα windows να απογοητευσουν σοβαρους ανθρωπους? Οτι μονο οι σοβαροι ανθρωποι μπορουν να τα χρησιμοποιουν? Οτι ολοι εμεις που εχουμε καποια θεματα δεν ειμαστε σοβαροι?

Προς θεου δεν υπονοώ τιποτα απο τα παραπανω και για αυτο τα αναφερω κιολας..απλα δεν μου κατσε καλα αυτο που εγραψες, θα μπορουσες να το εξηγήσεις λιγακι?

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL