Jump to content

Μαργαριτάρια πωλητών

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας πούμε λοιπόν ότι εσένα σε λένε Γιάννη και τα κάνεις όλα αυτά και τον συνάδελφό σου στο κατάστημα τον λένε Γιώργο και δεν κάνει τίποτα από αυτά.

Όχι μόνο θα πάρετε τα ίδια λεφτά στο τέλος του μήνα, αλλά όποτε έρχονται απορίες θα στις στέλνει πακέτο ο Γιωργάκης να τις απαντήσεις.

Για ποιο λόγο θα συνεχίσεις εσύ να ενημερώνεσαι; Εγώ το μόνο που βλέπω ως απάντηση είναι αν παίρνεις περισσότερα χρήματα και επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ κάθε μήνα, ας έπαιρναν οι πωλητές ένα (έστω ελάχιστο) ποσοστό επί των πωλήσεων.

Τότε όλοι θα ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για να μην χάνουν τους πελάτες τους. Αλλά εάν προσφέρεται μονάχα βασικός μισθός και κανονισμοί του στυλ "υπερωρίες ξέχνα τις" και "άμα γουστάρεις μάγκα μου" το επίπεδο θα παραμείνει ως έχει.

Και μην ακούω βλακείες για προσόντα. Δεν χρειάζεται διδακτορικό για να ξέρεις τα πράγματα αυτά. Ίσα - ίσα που αν έχεις πτυχία νιώθεις ότι χαραμίζεσαι και είναι ακόμη χειρότερο. Στα μαγαζιά αυτά χρειάονται άνθρωποι που να τους αρέσει ο χώρος και να αμοίβονται ανάλογα με αυτά που προσφέρουν στην αλυσίδα.

Όλα τα άλλα είναι περιττά...

Δεν θελω να μαλωσουμε, αλλα οταν εισαι πωλητης ρουχων δεν χρειαζετε να ξερεις και πολλα πραγματα. Οταν εισαι ομως πωλητης τεχνολογικων πραγματων πρεπει να ξερεις και δυο πραγματα.

Κι αυτο το λεω διοτι ενας 50αρης το μονο που θελει ειναι περνει τηλεφωνα και να δεχεται τηλεφωνα. Ενας 25αρης ή 30άρης ή 16χρονως οταν παει να αγορασει ενα τηλεφωνο δεν παει επειδη το θελει μονο για την δουλεια του.

Μην ξεχνας πως αν οι πελατες δεν ειχαν τρελες απαιτησεις οι εταιριες κατασκευης κινητων δεν θελανε να φτιαξουν 2ης γενιας κινητα. Δεν θα θελανε να ειχανε καμερα. Δεν θα βαζανε πολυφωνικους ηχους και θα πουλουσαν μονο νοκια 3210 ή siemens του '99 και παει λεγοντας.

Τα πραγματα εχουν αλλαξει. Αν λοιπον θελεις να πουλησεις απλα για να πουλησεις πρεπει να ξερεις 2-3 πραγματακια. Γιατι για να εχεις πελατες πρεπει να ξερεις 5 πραγματα παραπανω που προσφερεις το ενα κινητο σε σχεση με το αλλο για να ικανοποιεις τις "τεχνολογικες ορεξεις" του καθε πελατη και για να ειναι ευχαριστημενος, το οποιο σημαινει καλη κριτικη για το ταδε μαγαζι και σε αλλους γνωστους του αρα πελατες.

Και κλεινω με μια ερωτηση.

Αν θες να φτιαξεις μια επιχειρηση video club χωρις να ξερεις τιποτα γυρω απο τον κινηματογραφο μπορεις να ικανοποιησεις το "α" πελατη αν σε ρωτησει ποια ταινια θα του προτεινεις να δει, ας πουμε περιπετειας?

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HM/NIA: Αρκετά χρόνια πριν

ΠΟΛΗ: Πτολεμαΐδα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ: Είχα κάνει format στο PC και ήθελα τους drivers της Diamond Viper II (Ναι είναι τόσο παλιό το περιστατικό), οπότε πηγαίνω σε ένα κατάστημα με PC

ΤΟ ΚΟΥΦΟ: -Γεια σας, θα ήθελα να μου δώσετε τους drivers της Diamond Viper II

-Για PC ή για Playstation; :confused: :confused: :confused: :confused:

Λοιπον εγω λυπαμαι τον καημενο ανιδεο,layman,απλο ανθρωπο βρε αδερφε που θα παει να παρει κινητο χωρις να ξερει πολλα και θα βρεθει στο ελεος του πωλητη που θα του προτεινει το 6600 μαζι με τα 6230 και Κ700 λογω τιμης.Απο την αλλη βεβαια δεν εγινε καμμαι ζημια καθως ακομα και αν παρει το (smartphone) 6600 ο layman πολυ απλα δε θα ανα καλυψει ποτε το πηρες ευρος των δυνατοτητων.Φυσικα 1 στις 10 θα ανοιγε κανα manual θα του λεγε κανας φιλος και θα ξεστραβωνοταν αλλα γενικα εχουμε τους πωλητες που μας αξιζουν σα κοινωνια.Εγω παντως δεν εχω παραπονο.Στους χωρους που κινουμαι οι πωλητες ειναι τουλ αξιοπρεπεις

HM/NIA: Κάπου μέσα στο καλοκαίρι

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Γερμανός - Κατάστημα εντός του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος"

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ: Είχα πάρει το SX1 και ήθελα μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης (MMC 256) (είχα μια 128 mb)

ΤΟ ΚΟΥΦΟ: Ζήτησα μια κάρτα 256 mb για το sx1 και τι μου λέει:

-Δέν υπάρχουν τόσο μεγάλες... μέχρι 128 mb έχουν κυκλοφορήσει...

Και μου φέρνει μια SD (!) 128 mb...

-Μα το SX1 δεν παίρνει MMC ?

-Όχι υποστηρίζει μόνο SD :X

Αφού την ενημέρωσα οτι δεν θα ξαναγοράσω απο το Γερμανό έφυγα...

Κι άλλες περιπτώσεις...πχ.να προσπαθούν με 1000 να με πείσουν να πάρω το 6600 και όχι το SX1...(σε Vodafone αν δεν κάνω λάθος) Επειδή είναι Nokia... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

• 2 months later...
:) και η Nokia στα κεντρικα της AlphaCopy αναλογες βλακίες ελεγε οταν τηλεφωνησα πριν απο καιρο........ και ειναι η κεντρικη αντιπροσωπια :X

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εσένα είναι το hobby σου. Εσύ έχεις αρκετές ώρες τη μέρα για να χαζεύεις στo internet και να ενημερώνεσαι.

Ο υπάλληλος, όταν πάει σπίτι του το τελευταίο που θα έχει όρεξη να κάνει είναι να ψάχνει από δω κι από κει για το μέχρι πόσα mb mmc υποστηρίζει το τελευταίο μοντέλο της Nokia.

Κακώς βέβαια, αλλά δεν είναι υποχρέωση του. Άνθρωποι είναι κι αυτοί και δε μπορούν να τρώνε στη μάπα όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια... Αρκεί το 8ωρο...

simfono apolita se auto an kai arketes fores exo plakothei me polites kai tous exo katalogisi polla mesa apo edo. episis bale enas politis na exei kai kapoia oikogeneia apo piso tou + tou oti kanenas den douleuei katharo 8oro oi pio polloi pane apo tis 9ores kai pano ara xronos gia xasimo miden.

mipos perimenei kanenas na douleuei 9 ka pano ores na exei ena soro ipoxreoseis kai meta na pigainei spiti tou na xazeuei sto internet gia diafora???

ean oi idies oi etairies den frontizoun na kanoun seminaria gia tis nees texnologies tote o politis den ftaiei se tipota. o anthropakos plironetai na einai ekei 8ores kai na kanei mia douleia oxi na einai sinexeia se ena pc kai na psaxnei to internet.

en katakleidi oi polites den ftaine ftaine oi etairies pou den tous kanoun sosti ekpaideusi kai seminaria gia kathe ti kainourgio. kai ena hint epeidi exo doulepsei os politis genika, apagoreuetai stin pleiopsifia ton ellinikon toulaxiston etairion na les oti den gnorizeis kati pou leei o pelatis. ean se piasei o boss tha sou kanei kapoies sistaseis alla meta apo kapoio kairo tha epelthei to apoliese. ara loipon me ti kouragio to palikari pou exei kapoios apenanti tou kai prospathei na ton eksipiretisi tha pei den ksero den gnorizo??? o pelatis tha to ektimisi alla to boss??? poy stin teliki autos tou dinei kai to psomi na to faei.

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Υπαρχουν και τα εγχειριδια χρησης. Στις πρωτες σελιδες γραφει τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Το παιρνεις, το ανοιγεις, τα διαβαζεις και τελειωσες.

στο γερμανο...

εγω: θελω να κανω μια αιτηση για adsl forthnet,εχω γραμμη modem κτλ,απλα θελω να υπογραψω την αιτηση κ να πληρωσω μετρητα για να μη μπλεκω με πιστωτικες.

πωλητης: μισω να κοιταξω....δεν εχουν ερθει τα πακετα κυριε, εχουμε ondsl κιτ κ IZI tellas.

εγω:δεν θελω πακετο, τυπωσε μου την αιτηση να τη συμπληρωσω, να την στειλεις κ να πληρωσω μετρητα.

προισταμενος:περιμενουμε το courrier να φερει τα πακετα ελατε αυριο...

δεν το σχολιασα σηκωθηκα κ εφυγα :-p

στο γερμανο...

εγω: θελω να κανω μια αιτηση για adsl forthnet,εχω γραμμη modem κτλ,απλα θελω να υπογραψω την αιτηση κ να πληρωσω μετρητα για να μη μπλεκω με πιστωτικες.

πωλητης: μισω να κοιταξω....δεν εχουν ερθει τα πακετα κυριε, εχουμε ondsl κιτ κ IZI tellas.

εγω:δεν θελω πακετο, τυπωσε μου την αιτηση να τη συμπληρωσω, να την στειλεις κ να πληρωσω μετρητα.

προισταμενος:περιμενουμε το courrier να φερει τα πακετα ελατε αυριο...

δεν το σχολιασα σηκωθηκα κ εφυγα :-p

Και γω όταν πήγα στον Γερμανό να κάνω την αίτηση για την tellas μέχρι να τους εξηγήσω ότι ήθελα ΜΟΝΟ τον provider, και όχι να βάλω και γραμμή (αφού είχα...) μου βγάλανε το λάδι...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Πήγα στα Multirama στη Βέροια να πάρω ενα απλο PSTN modem, και καθομουν και εξηγούσα στον πωλητή τις διαφορές του ενός μοντέλου από του άλλου. Χαμπάρι ο πωλητής...

Πήγα στα Multirama στη Βέροια να πάρω ενα απλο PSTN modem, και καθομουν και εξηγούσα στον πωλητή τις διαφορές του ενός μοντέλου από του άλλου. Χαμπάρι ο πωλητής...

Τα θελει και σενα ο κωλος σου !! :wacko:

Πριν λιγο καιρο ηθελα να αγορασω ψηφιακη μηχανη.Ημουν αναμεσα σε δυο μοντελα.

Ρωταω τον πωλητη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ Βαρης ''Ποια απο τις δυο θεωρειται καλυτερη?Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα τους?Εχει καποια απο τις δυο τρανταχτα μειονεκτηματα?''

Μου απαντα :''Ε,και οι δυο καλες ειναι μωρε.''

Ευτυχως,που ειχα ενημερωθει πληρως απο το ιντερνετ,αλλιως...

Δεν θελω να μαλωσουμε, αλλα οταν εισαι πωλητης ρουχων δεν χρειαζετε να ξερεις και πολλα πραγματα. Οταν εισαι ομως πωλητης τεχνολογικων πραγματων πρεπει να ξερεις και δυο πραγματα.

Κι αυτο το λεω διοτι ενας 50αρης το μονο που θελει ειναι περνει τηλεφωνα και να δεχεται τηλεφωνα. Ενας 25αρης ή 30άρης ή 16χρονως οταν παει να αγορασει ενα τηλεφωνο δεν παει επειδη το θελει μονο για την δουλεια του.

Μην ξεχνας πως αν οι πελατες δεν ειχαν τρελες απαιτησεις οι εταιριες κατασκευης κινητων δεν θελανε να φτιαξουν 2ης γενιας κινητα. Δεν θα θελανε να ειχανε καμερα. Δεν θα βαζανε πολυφωνικους ηχους και θα πουλουσαν μονο νοκια 3210 ή siemens του '99 και παει λεγοντας.

Τα πραγματα εχουν αλλαξει. Αν λοιπον θελεις να πουλησεις απλα για να πουλησεις πρεπει να ξερεις 2-3 πραγματακια. Γιατι για να εχεις πελατες πρεπει να ξερεις 5 πραγματα παραπανω που προσφερεις το ενα κινητο σε σχεση με το αλλο για να ικανοποιεις τις "τεχνολογικες ορεξεις" του καθε πελατη και για να ειναι ευχαριστημενος, το οποιο σημαινει καλη κριτικη για το ταδε μαγαζι και σε αλλους γνωστους του αρα πελατες.

Και κλεινω με μια ερωτηση.

Αν θες να φτιαξεις μια επιχειρηση video club χωρις να ξερεις τιποτα γυρω απο τον κινηματογραφο μπορεις να ικανοποιησεις το "α" πελατη αν σε ρωτησει ποια ταινια θα του προτεινεις να δει, ας πουμε περιπετειας?

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ΑΛΛΑ αυτά που λες πρέπει να τα απευθύνεις στους υπευθύνους των αλυσίδων και όχι στους πωλητές...

Πριν ένα χρόνο, σε ΟΤΕshop στη Θεσσαλονίκη πήγα να αγοράσω ένα adsl router...

Εγώ: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ADSL router

Πωλητής(ήταν 50αρης): Θέλετε έρδενετ ή γιουσμπ;

ektos apo 50aris itan kai gidoboskos mipos prin doulepsei ekei? Emsi pali pame se kana plaisio kai genika opou kseroume oti iparxoun "frouta" parea me tis mikres mas psifiakes, afinoume to fako ligo ekso apo kamia tsepi i me opoiondipote allo tropo arkei na travaei, trava,e kana videaki ki exoume kai gelame kana 2mino...

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

• 1 month later...

Παω σε εναν γερμανο να παρω τα handfree για το mpx200.

Ρωταω τον υπαλ. αν τα εχουν και ψαχνοντας λιγο στο pc, γυρναει και μου λεει: "Ακουστηκα δεν εχω, μηπως θελεις φορτιστη?" :wacko:

Οχι ευχαριστω!

Μετα απο λιγο σε αλλον γερμανο:

Μηπως εχετε τα στερεο-handfree για το mpx200?

Υπ: Οχι, δεν υπαρχουν πλεον ακουστηκα για το mpx200.

Ενταξει δεν πειραζει, φερε μου τα handfree του E398(Ακριβως τα ιδια με του mpx200, απλα αλλο χρωμα).

Υπ: "Εχει το E398 stereo handfree?" :blink:

Μα φυσικα λεω, τα δινει η moto στο πακετο!

Υπ: "Και που χρειαζοντε? απο τι ξερω δεν εχει ραδιοφωνο!" :X

Και εγω δεν ξερω πως δεν γελασα!

Της λεω ανοιξε ενα κουτι και δες!

Ανοιγει το κουτι του Ε398 και βλεπει σαν να μην το πιστευει οτι ναι, υπαρχουν stereo handfree και γυρναει και μου λεει: "ελα αυριο το απογευμα, θα στα εχω φερει!"

Παω την αλλη μερα και οντως τα ειχε φερει και το καλυτερο ηταν οτι μου ειχε φερει τα handfree για το mpx200!!! Που δεν υπαρχουν πλεον!

Δεν θελω να μαλωσουμε, αλλα οταν εισαι πωλητης ρουχων δεν χρειαζετε να ξερεις και πολλα πραγματα.

Είναι τώρα σαν να μου λες ότι πηγαίνει η χοντρή στο μαγαζί και θέλει να πάρει μίνι, εσύ δλδ δεν θα της πεις οτί δεν της ταιριάζει και θα της προτείνεις κάτι άλλο;

Παω σε ενα καταστημα που αγοραζει μεταχειρισμενα κινιτα μαζι με εναν φιλο μου.

Ιδ: Τι θα θελατε

Φι: Εχω ενα Sharp (δεν θυμαμε μοντελο) και θελω να το πουλισω. Εσεις ποσα δινετε;

Του δεινει το κινιτο να το δει

Ιδ: Για αυτο δινω μεχρι 60 ευρω επειδη εχει αφτην εδω την γρατζουνια

Η γρατζουνια εντομεταξυ ισα που φενο τανε και το κινιτο καινουργιο κοστιζει περιπου 250 και ειναι μολις 2 μηνων το κιντιο του φιλου μου...

Ε: Εγω εχω ενα 3660 και το δινω μαζι με μια mmc 128αρα, ποσα δινετε για αυτο;

Ιδ: Το εχεις μαζι σου;

Εγ: Οχι, αγορασα το 6630 και θελω να το πουλισω (ψεμα, απλα ηθελα να δω τι τιμη θα μου πει)

Ιδ: Ε, τωρα το 3660 επειδη ειναι μεγαλο θα πιασει 20-30 ευρω αναλογα με την κατασταση του! :blink:

Τα επεξα! Πριν ενα χρονο το ειχα παρει 375 και τωρα το θελει με 30 ! :blink: Εντομεταξει ειχε ενα αλλο 3660 με 120 ευρω με χαλια προσοψη οποτε φαντοζομαι σε τι κατσαση θα ητανε...

Φι: Εχω ενα Sharp (δεν θυμαμε μοντελο) και θελω να το πουλισω. Εσεις ποσα δινετε;

Η γρατζουνια εντομεταξυ ισα που φενο τανε και το κινιτο καινουργιο κοστιζει περιπου 250 και ειναι μολις 2 μηνων το κιντιο του φιλου μου...

Εγ: Οχι, αγορασα το 6630 και θελω να το πουλισω (ψεμα, απλα ηθελα να δω τι τιμη θα μου πει)

Ιδ: Ε, τωρα το 3660 επειδη ειναι μεγαλο θα πιασει 20-30 ευρω αναλογα με την κατασταση του! :blink:

Τα επεξα! Πριν ενα χρονο το ειχα παρει 375 και τωρα το θελει με 30 ! :blink: Εντομεταξει ειχε ενα αλλο 3660 με 120 ευρω με χαλια προσοψη οποτε φαντοζομαι σε τι κατσαση θα ητανε...

Μα δεν σου είπε και τίποτα κουλό η άσχετο.Αυτός τη δουλειά του έκανε,τι περίμενες δηλαδή να σου πει;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Το μαργαριτάρι που είναι ακριβώς; Έτσι λειτουργούν αυτά τα καταστήματα...

Μου θυμίζει το ποστ σου στο thread "Ξέρατε ότι..." που μας πόσταρες όλη την βιογραφία των Kiss...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μα να μου πει 30 ευρω για 3660 μαζι με καρτα 128αρα; Αυτο πια δεν ειναι να κανει την δουλια του, ειναι να σου περνει και τα σοβρακα.

Εχω διαβασει εδω μεσα οτι μ@λ@κι@ θελει ο καθενας!

Καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της!

Ειμαι πωλητης εδω και εναμιση χρονο σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων!

απευθηνωμαι σε αυτους που το παιζουν εξυπνοι εδω μεσα( σχολια δεχομαι σε ΡΜ) ΚΑΝΕΝΑ καταστημα δεν το θαβουμε με μια απλη επισκεψη! π.χ. αλυσιδα Κωτσοβολος που ανεφερε πριν καποιος! δεν εχει μονο ενα καταστημα, ρωτηστε και σε αλλο..... καποιος θα ξερει!

Μην το παιζεται ξερολες... εχω δει σαν πωλητης μερικα τουβλα πελατες που ειναι να κρατας την κοιλια σου απο τα γελια!

π.χ. ερχετε καποιος στο καταστημα και ρωταει.."τα τροφιμα που τα εχετε?"

τι του λες τωρα.....? εχουμε φτιαξει οι πωλητες ενα βιβλιο (οχι με εκδοση) με τα μαργαριταρια απο τους πελατες ...φανταζεστε να ειστε καπου εκει και εσεις?

Σκεφτητε την επομενη φορα που θα μπειτε σε καποιο καταστημα και κανετε μια ερωτηση ποιος θα φανει πιο βλακας ...εσεις που θα το παιξετε εξυπνοι ή ο αλλος?

Μου ηρθε πιτσιρικας για να μου το παιξει εξυπνος (μαλλον διαβασε το Forum)

Περιτο να σας πω οτι εφυγε με κατεβασμενα μουτρα! δεν ειναι ολοι οι πωλητες βλακες!!!!!!!!

ελατε στη θεση του πωλητη!!!!περνει μονο 550 ευρω και με αυτα την βγαζει!

λετε εσεις να αγοραζει περιοδικα και να μπαινει στο internet......δηλαδη ρε εξυπνοι να δινει τα λιγοστα που περνει για να εξυπηρητηση κατι εξυπνους που στη ουσια για πλακα μπαινουν σε ενα καταστημα!

και για αυτων που ειπε να ανοιξει ο πωλητης το manual απο καθε συσκευη... :w00t: τωρα να γελασω ή να ξερασω! φιλε μου ερχεσαι τωρα στην θεση του κατηγορου (πωλητη) που κοροιδευεις! εσυ που ΕΙΣΑΙ σπιρτο πες μου απο τα βιβλια που διαβασες ΠΟΣΑ θυμασαι και ποσο εγραψες στις εξετασεις! με τα λεγομαινα σου πρεπει να εχεις παντου 20αρια! :X αφου θα τα θυμασαι ΟΛΑ! εχω πανω απο 3.500 προιοντα να πουλησω! σκεψου τα manual!

αυτα για να μην συνεχισω!

Ειμαι πωλητης και θεωρω τον εαυτο μου σωστο επανω στην δουλεια μου!

δεν κοιταω να κοροιδεψω! και δεν απανταω σε ερωτησεις που δεν γνωριζω απλα λεω "συγνωμη αλλα δεν το γνωριζω".

Υπαρχουν και πελατες που γνωριζουν αντικειμενα περισσοτερο απο εμενα!

Οποτε σκεφτητε και εσεις οτι υπαχουν αλλοι που ξερουν περισσοτερα!

Αν ξαναπετυχω καποιον που ερχεται στο καταστημα μονο για πλακα ...πιστεψτε με θα τον δουλευω μεχρι εκει που παει!

Προσεξτε μην ειστε καποιος απο εσας!!!!!!!! :cool: :worry:

Εχω διαβασει εδω μεσα οτι μ@λ@κι@ θελει ο καθενας!

Καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της!

Ειμαι πωλητης εδω και εναμιση χρονο σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων!

απευθηνωμαι σε αυτους που το παιζουν εξυπνοι εδω μεσα( σχολια δεχομαι σε ΡΜ) ΚΑΝΕΝΑ καταστημα δεν το θαβουμε με μια απλη επισκεψη! π.χ. αλισυδα Κωτσοβολος που ενεφερε πριν καποιος! δεν ειχει μονο ενα καταστημα, ρωτηστε και σε αλλο καποιος θα ξερει!

Μην το παιζεται ξερολες. εχω δει σαν πωλητης μερικα τουβλα πελατες που ειναι να κρατας την κοιλια σου απο τα γελια!

Καλό είναι να υπάρχει και η αντίθετη άποψη. ;) Για τον Κωτσόβολο σε μένα θα αναφέρεσαι. Σε πληροφορώ ότι δεν έχω δει πιο άσχετους υπαλλήλους απότι σε άλλη εταιρεία. Δε με νοιάζει πόσα παίρνουν, πελάτης είμαι, με νοιάζει πόσα θα φύγουν από την τσέπη μου αν αγοράσω το προϊόν. Δε χωράνε φιλανθρωπιές σε τέτοια και το ξέρεις. Ο πελάτης περιμένει να εξυπηρετηθεί από έναν (και καλά) ειδικό. Όμως αυτοί εκπαιδεύονται κατάλληλα; Έχουν τις κατάλληλες γνώσεις; Οι περισσότεροι όχι. Από την εμπειρία μαθαίνουν τα περισσότερα. Αυτά τα λίγα. :)

Σε πληροφορώ ότι δεν έχω δει πιο άσχετους υπαλλήλους απότι σε άλλη εταιρεία. Δε με νοιάζει πόσα παίρνουν, πελάτης είμαι, με νοιάζει πόσα θα φύγουν από την τσέπη μου αν αγοράσω το προϊόν. Δε χωράνε φιλανθρωπιές σε τέτοια και το ξέρεις. Ο πελάτης περιμένει να εξυπηρετηθεί από έναν (και καλά) ειδικό. Όμως αυτοί εκπαιδεύονται κατάλληλα; Έχουν τις κατάλληλες γνώσεις; Οι περισσότεροι όχι. Από την εμπειρία μαθαίνουν τα περισσότερα. Αυτά τα λίγα. :)

Δηλαδη εχεις γυρισει ΟΛΑ τα καταστηματα κωτσοβολος ωστε να βγαλεις συμπερασμα!

Πες εσυ που δουλευεις?

Σε ΡΜ!