djkostas20 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Η σύγκριση της απόδοσης φαντάζομαι γίνεται στον υπολογιστή ή τουλάχιστον σε ίδια οθόνη έτσι? Διότι το να συγκρίνουμε τις φωτογραφίες στις οθόνες των κινητών νομίζω δεν είναι το βέλτιστο. Πάντως η αλήθεια να λέγεται. Το 6P βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Η σύγκριση της απόδοσης φαντάζομαι γίνεται στον υπολογιστή ή τουλάχιστον σε ίδια οθόνη έτσι? Διότι το να συγκρίνουμε τις φωτογραφίες στις οθόνες των κινητών νομίζω δεν είναι το βέλτιστο. Πάντως η αλήθεια να λέγεται. Το 6P βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες. Μόνο καλές; Άριστες για τηλέφωνο 2015 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Σας ηρθε του Αυγουστου το patch η δεν θα μας ερθει καθολου και θα μπει μαζι με την Ο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα εάν θα έρθει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όπως το είπε ο Αντρέας. Πάντα τα updates είναι την 1η Δευτέρα κάθε μήνα. Νομίζω θα πάρουμε κανονικά security update Αυγούστου και μετά O. Προσωπικά το βλέπω για Σεπτέμβρη έτσι και αλλιώς το θέμα με την O. Σε κάθε περίπτωση όχι πριν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου οπότε θεωρώ δύσκολο να μην δώσει security πιο πριν Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 7 του μηνός λογικά θα ερθει. Για την Ο ακούγονται διάφορα, είτε για αρχη είτε για τέλος του μήνα οπότε υπομονή. Sent from my Nexus 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όποιος βιάζεται, βάζει και την developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Και μια ερώτηση τώρα εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Το κινητό τρέχει Android O DP4. Από την DP1 μου κρασαρε το κάτω ηχείο και δεν δουλεύει στην ανοιχτή ακρόαση και στα βίντεο.Τι κάνω; Περιμένω την stable; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Δοκίμασες factory reset? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εάν το κάνω θα με πετάξει από την beta. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Δεν νομίζω να σε πετάξει. Πριν λίγο καιρο, όταν ήμουν με την DP2, μου κρασαραν τα settings , έκανα factory και συνέχισα κανονικά στην beta . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σου διέγραψε τα πάντα όμως Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σου διαγράφει τα πάντα αλλα επουδενί δεν σε πετάει απο την beta. Sent from my Nexus 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σου διέγραψε τα πάντα όμως Sent from my Nexus 6P using TapatalkΕννοείται ότι μου διέγραψε τα πάντα .... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εννοείται ότι μου διέγραψε τα πάντα .... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Από τη σελίδα Android Beta: Σε αυτήν τη σελίδα, βρείτε τη συσκευή η οποία θέλετε να εξαιρεθεί και κάντε κλικ στην επιλογή "Κατάργηση εγγραφής συσκευής". Λίγο αργότερα, θα αποσταλεί στη συσκευή σας μια ασύρματη ενημέρωση (OTA), η οποία θα σβήσει όλα τα δεδομένα από τη συσκευή και θα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη σταθερή δημόσια έκδοση του Android. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων σας των δεδομένων προτού ζητήσετε να εξαιρεθείτε. Τυχόν δεδομένα για τα οποία δεν υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας θα χαθούν. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Δεν νομίζω ότι ο andreasbasios3 μίλησε για κατάργηση εγγραφής από την beta . Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλει να κάνει factory reset παραμένοντας στην dp. Δεν χρειάζεται να κάνει διαγραφη απλά factory reset . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μία από τις πιο εμφανείς βελτιώσεις στην 8.0 είναι η αυτόματη φωτεινότητα που επιτέλους σκοτεινιάζει εμφανώς όταν είμαι σε εσωτερικό χώρο. Μέχρι την 7.1.2 ήταν λες και δεν λειτουργούσε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και με είχε χαλάσει ερχόμενος από το Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μία από τις πιο εμφανείς βελτιώσεις στην 8.0 είναι η αυτόματη φωτεινότητα που επιτέλους σκοτεινιάζει εμφανώς όταν είμαι σε εσωτερικό χώρο. Μέχρι την 7.1.2 ήταν λες και δεν λειτουργούσε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και με είχε χαλάσει ερχόμενος από το Note 3.Από μπαταρία πώς πάει η 8.0: Γιατί η 7αρα ήταν χειρότερη από την 6 (προσωπική εμπειρία) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σε χρήση μόνο έχει διαφορά σε εμένα, σε αναμονή τα ίδια με την 7. Πλέον μπορώ εύκολα να χτυπήσω 3.30 ώρες και να μείνει και λίγο ενώ πριν ήμουν οριακός. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ήρθε και το νέο update Αυγούστου.. Για την 8 αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Εμένα αντιθέτως. Στην χρήση θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι ίδια ακριβώς! Στην αναμονή όμως το doze μπαίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα και έχει πολύ πιο σωστή λειτουργία. Αποτέλεσμα να έχει μειωθεί στο ελάχιστο η μείωση της μπαταρίας με το κινητό σε αδράνεια. Εγώ περιμένω να φέρει μπαταρίες και το service και να τους το στείλω να μου την αλλάξουν. 20 μήνες κινητό λογικό είναι να έχει πέσει. Αλλά και πάλι 3-4 ώρες βγάζει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Εμένα αντιθέτως. Στην χρήση θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι ίδια ακριβώς! Στην αναμονή όμως το doze μπαίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα και έχει πολύ πιο σωστή λειτουργία. Αποτέλεσμα να έχει μειωθεί στο ελάχιστο η μείωση της μπαταρίας με το κινητό σε αδράνεια. Εγώ περιμένω να φέρει μπαταρίες και το service και να τους το στείλω να μου την αλλάξουν. 20 μήνες κινητό λογικό είναι να έχει πέσει. Αλλά και πάλι 3-4 ώρες βγάζει. Κωστή, μόλις έχεις ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα των μπαταριών ρίξε ένα post εδώ, καθότι ενδιαφέρομαι κι εγώ (να μην τους ζαλίζουμε όλοι με τις ίδιες ερωτήσεις)... Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Έτσι ακριβώς είναι αλλά με κάποιες αλλαγές μπορείς να κερδίσεις χρόνο. Στο 95% της φόρτισης με βγάζει 5:30 με 6 ώρες Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Δηλαδή στο 100% βγάζει λιγότερο? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Δεν το φορτίζω ποτέ μέχρι το 100% Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts