Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xaxaxa περισσότερα P10+ θα υπάρχουν από αντικατάσταση παρά από αγορά. :lol:

-1 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακύρωσα την αντικατάσταση. Θα περιμένω στην ουρά να μου το φτιάξουν.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σου δώσω το δικό μου που δεν έχει τίποτα (ακόμη) και να μου δώσεις το p10+?

lol

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και το δικό μου στο 50% σβήνει... και burn in στην οθόνη στα εικονίδια. Πάω για αντικατάσταση με p10 plus δηλαδή?

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση ναι

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μέσα στην εγγύηση είναι η συσκευή.Αύριο θα πάω απο εκεί να μάθω και γω λεπτομέριες.

Σε ποιον να το πάει κάποιος αν έχει φέρει ήδη μπαταρία από έξω ?

Έχετε να προτείνετε κάποιον που να ξέρει ν αλλάζει και να χρεώσει μόνο εργασία ?

https://www.ebay.com/itm/Original-Huawei-HB416683ECW-Akku-fur-Google-Nexus-6P-Angler-3550mAh-Accu-Battery/362141424619?hash=item54514f9beb:g:l08AAOSwfVhaHDwU

Σήμερα ήρθε η αντικατάσταση από το nexus 6p. Huawei p10 plus blue. Δεν πλήρωσα τπτ και ως δώρο μου ρθε η έκδοση 6gb/128 gb. Ένα μπραβο στην huawei.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Σήμερα ήρθε η αντικατάσταση από το nexus 6p. Huawei p10 plus blue. Δεν πλήρωσα τπτ και ως δώρο μου ρθε η έκδοση 6gb/128 gb. Ένα μπραβο στην huawei.

Ωραίος καλοδούλευτο. Ή καλοπουλητο

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Και σε εμένα το ίδιο.. σκέφτηκα να το πουλήσω... Αλλά τελικά το κράτησα. Στα σημεία που υστερεί ,κατά την γνώμη μου σε σχέση με το nexus μετά από δύο μέρες , θα πω ότι είναι η κάμερα... ( Και ας έχει σούπερ ρυθμίσεις και χίλια δύο καλουδια). Το κινητό για μένα έχει την λογική της ευκολίας , ε σε αυτό το nexus χωρίς να το σκεφτείς έβγαζε σούπερ φωτογραφίες. Και επίσης το καθαρό android με τις ενημερώσεις. Σε όλα τα άλλα νομίζω είναι καλύτερο. Αυτά για όποιον θέλει να το αλλάξει σε τυχόν πρόβλημα που θα βγάλει το nexus.

Και σε εμένα το ίδιο.. σκέφτηκα να το πουλήσω... Αλλά τελικά το κράτησα. Στα σημεία που υστερεί ,κατά την γνώμη μου σε σχέση με το nexus μετά από δύο μέρες , θα πω ότι είναι η κάμερα... ( Και ας έχει σούπερ ρυθμίσεις και χίλια δύο καλουδια). Το κινητό για μένα έχει την λογική της ευκολίας , ε σε αυτό το nexus χωρίς να το σκεφτείς έβγαζε σούπερ φωτογραφίες. Και επίσης το καθαρό android με τις ενημερώσεις. Σε όλα τα άλλα νομίζω είναι καλύτερο. Αυτά για όποιον θέλει να το αλλάξει σε τυχόν πρόβλημα που θα βγάλει το nexus.
Τα ηχεία είναι το μεγάλο μείον του σε σχέση με το 6P.

Ισχύει.. απλά δεν έκανα χρήση για αυτό δεν το ανέφερα. Τελικά όλα έχουν να κάνουν με το τι το χρήση κάνει ο καθένας. Πχ σήμερα μπόρεσα να μιλήσω επιτέλους μέσω Bluetooth του αυτοκινήτου που με το νεξους δεν με άκουγε κανείς... Όπως και σήμα.. αρκετά καλύτερο από το πολύ καλό έτσι και αλλιώς του νεξους.

Το έχω στείλει και εγώ στην Procordia γιατί μου παρουσίασε bootloop. Σήμερα (μια βδομάδα αφότου το έστειλα από Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι θα κάνουν αλλαγή πλακέτας την οποία εχουν παραγγείλει από τον κατασκευαστή. Σε ερώτηση μου για το χρόνο αναμονής για να έρθει το ανταλλακτικό μου είπαν ότι αυτός είναι συνήθως 5-6 εργάσιμες. Από την εμπειρία σας ισχύει κάτι τέτοιο ή οι χρόνοι είναι μεγαλύτεροι. Και εφόσον αλλαχθεί η πλακέτα υπάρχει από ότι καταλαβαίνω μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα. Οι καινούργιες πλακέτες διαφέρουν σε τίποτα από τις παλιές έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;

Δεν έχω καταλάβει. Σε ποιο πρόβλημα του Nexus προτείνουν ανταλλαγή?

Το παίδί από πάνω ενημερώθηκε ότι θα αναμένει για πλακέτα...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Δεν έχω καταλάβει. Σε ποιο πρόβλημα του Nexus προτείνουν ανταλλαγή?

Το παίδί από πάνω ενημερώθηκε ότι θα αναμένει για πλακέτα...

Πρόβλημα σε οθονη!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Το έχω στείλει και εγώ στην Procordia γιατί μου παρουσίασε bootloop. Σήμερα (μια βδομάδα αφότου το έστειλα από Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι θα κάνουν αλλαγή πλακέτας την οποία εχουν παραγγείλει από τον κατασκευαστή. Σε ερώτηση μου για το χρόνο αναμονής για να έρθει το ανταλλακτικό μου είπαν ότι αυτός είναι συνήθως 5-6 εργάσιμες. Από την εμπειρία σας ισχύει κάτι τέτοιο ή οι χρόνοι είναι μεγαλύτεροι. Και εφόσον αλλαχθεί η πλακέτα υπάρχει από ότι καταλαβαίνω μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα. Οι καινούργιες πλακέτες διαφέρουν σε τίποτα από τις παλιές έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;

Καλά και εμένα όταν το πήγα (17/11) με πρόβλημα στην οθόνη μου είπαν 7 εργάσιμες. Μακάρι να έχουν πλακέτα σε 5-6 εργάσιμες. Φίλος που του την άλλαξαν λόγω bootloop δεν του το έχει ξανακάνει εδώ και ένα χρόνο (Μάλλον τυχαίο γεγονός. Έχει πάρει το μάτι μου ότι μπορεί να σου εμφανίσει πάλι πρόβλημα)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλά και εμένα όταν το πήγα (17/11) με πρόβλημα στην οθόνη μου είπαν 7 εργάσιμες. Μακάρι να έχουν πλακέτα σε 5-6 εργάσιμες. Φίλος που του την άλλαξαν λόγω bootloop δεν του το έχει ξανακάνει εδώ και ένα χρόνο (Μάλλον τυχαίο γεγονός. Έχει πάρει το μάτι μου ότι μπορεί να σου εμφανίσει πάλι πρόβλημα)

Ευχαριστώ!

Πάντως προσωπικά αν και φαν των Νέξους, είμαι ο μόνος που θα παρακαλούσα για αλλαγή? Ειδικά για P10. Τώρα αν θα το κρατούσα ή πουλούσα δεν ξέρω αλλά το να έχω δωρεάν με 2 έτη εγγύησης νέο κινητό το οποίο είναι και πιο φρέσκο στην αγορά θα το θεωρούσα +, και ας έχανα το pure android.

"Δυστυχώς" :p όμως εμένα μόνο για μπαταρία θα σταλλεί την Δευτέρα. Οθόνη δεν έχει ούτε burn-in ούτε τίποτα.

Google Pixel 6 Pro

Πάντως προσωπικά αν και φαν των Νέξους, είμαι ο μόνος που θα παρακαλούσα για αλλαγή? Ειδικά για P10. Τώρα αν θα το κρατούσα ή πουλούσα δεν ξέρω αλλά το να έχω δωρεάν με 2 έτη εγγύησης νέο κινητό το οποίο είναι και πιο φρέσκο στην αγορά θα το θεωρούσα +, και ας έχανα το pure android.

"Δυστυχώς" :p όμως εμένα μόνο για μπαταρία θα σταλλεί την Δευτέρα. Οθόνη δεν έχει ούτε burn-in ούτε τίποτα.

Συμφωνώ. Και μένα που πήρα το mate 9 δεν με χάλασε καθόλου . Νέοτερο κινητό με 3 χρόνια εγγύηση ( το ίδιο και το p10 ) ενεργοποιώντας το vip golden member .

Αν η Huawei κρατήσει και την υποσχεση της ότι θα δίνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις θα είναι σούπερ .

Follow the White Rabbit....

Αυτό είπα στον @chris1984 όταν έμαθα τη τράμπα της συσκευής του.

Καλό, χρυσό το αγνό Android αλλά δε πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι πήραν στα χέρια τους εξαιρετικές συσκευές και σε θέμα hardware και σε software.

Υπήρξα μεγάλος φαν του stock Android, προκάλεσα τον εαυτό μου με άλλα skin. Αν δε δοκιμάσετε στη καθημερινότητα EMUI,MIUI, Sence κτλ , δε πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα.

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που κάναμε με το τούμπανο P10 Plus 6gb ram!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίο βίντεο.

Την Δευτέρα λέτε να πάρουμε την 8.1;

Η 8.1 είναι προγραμματισμένη για τέλη Δεκεμβρίου. Εκτός και αν εννοείς την dp2, η οποία έχει ήδη βγει.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Google Pixel 5

Ωραίο βίντεο.

Την Δευτέρα λέτε να πάρουμε την 8.1;

50-50

Δεν είναι ακόμη σίγουρο, θα δείξει.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Παιδιά μου έχει σβήσει το κινητό δύο φορές με χαμηλή μπαταρία,τι γίνεται ττα έφτυσε η μπαταρια;να το στείλω για μπαταρία,το έχω 14 μήνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Βγήκε και επίσημα η 8.1.0 για τις Nexus /Pixel συσκευές.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]