Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε reddit και ειδηκά σε XDA όπου υπάρχει ένα τεράστιο thread (Bent after two days)

Ε ναι... Αφού το έβαλε στην κ______τσεμπη και έκατσε πάνω του προφανώς και λύγισε το κινητάκι. Παίδες αυτό με το bendgate είναι η μεγαλύτερη κλαπα......... που έχω ακούσει!!!! Όλα τα κινητά πλέον που είναι premium κατασκευής και ναυαρχίδες που σημαίνει λεπτός σχεδιαμσός κλπ λυγίζουν και σπάνε. Πόσο μάλλον μεταλλικής κατασκευής. Δεν υπάρχει κάποιο που να μην σπάει ή να μην λυγίζει. Εδώ εαν ασκήσουμε δύναμε λυγίζουμε κουτάλια, πιρούνια. Το κινητό δεν θα λυγίσει που είναι και κατασκευασμένο από πιο λεπτά σημεία?

Πραγματικά αυτή η φοβία με το bend έχει καταντήσει τραγική!!!!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Ζητώ συγγνώμη από τους admin του φόρουμ

Και επειδή το θεωρώ αξεσουάρ του nexus και επειδή δεν το έχει αναφέρει κανείς, huawei watch και nexus 6p μαζί με adroid wear, αν προλαβω θα σηκωσω και link με βίντεο στο youtube.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/5069d3e7fdc54a3954fd2d92d1a95df3.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/5e653d6a71ed2a193630013179d77821.jpg

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Ωραίο το Huawei watch... εγώ το έχω με LG urbane και δουλεύει άψογα. Παιδιά το ξέρω οτι είναι λεφτά και ψάχνεται τα πάντα πριν αγοράσετε και έτσι πρέπει αλλά εντάξει το θέμα με το να λυγιζει το κινητό είναι αστείο.... το κινητό μόνο εσύ αν θες με το ζόρι να το λυγισεις λυγιζει αλλιώς είναι αδύνατον.... αυτή την στιγμή μιλάμε για το καλύτερο Android κινητό που υπάρχει και είναι κρίμας να σκέφτεται κάποιος να το αγοράσει μπας και του λυγισει....

Θέλω να κάνω screen mirroring σε LG 55UF8507 και δε γίνεται ξέρετε κανένα τρόπο; Δε έχω κάνει root

Η αγοράζεις το chromecast ή κάνεις root.... δεν υπάρχει άλλος τρόπος

Ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ενεργοποιημενο το 4g από την COSMOTE.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...

Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος Note 5(το οποίο φαγώθηκε ο αδερφός μου να το πάρει και αναγκαστικά αλλάζω συσκεύη), παλαιότερα galaxy s3,s4,s6 όλα τα iphone μέχρι το 5.. Ήρθε η στιγμή νομίζω να δοκιμάσω το πρώτο μου nexus. Τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα γιατι δε με κάλυπτε κάθε φορά σε κάτι.. πχ κάμερα ή μπαταρία. Το 6p θεωρώ όμως ότι είναι άψογο απο κάθε άποψη.. Μόνο η έλειψη ois είναι μεγάλο μείον! Πάντα ασχολούμαι με jailbreaking,root,custom roms,kernels κτλ.. Απο τα λίγα που διάβασα όμως εδώ βλέπω πολύ διαφορετικές ορολογίες απο τις συνηθισμένες όπως layers,fastboot,SDK Manager και διάφορα ακόμη τα οποία δεν υφίστανται στα galaxy. Ψιλοτρόμαξα λίγο.. Θα μπορέσω να βγάλω άκρη λέτε? Να τσιμπήσω τη συσκεύη?
Rogers

Οι υπόλοιποι που βγάζουμε άκρη δεν έχουμε σπουδάσει πυρηνική φυσική σιγά σιγά θα μπεις στο πνεύμα ....ορμα στην συσκευή
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Η αγοράζεις το chromecast ή κάνεις root.... δεν υπάρχει άλλος τρόπος

Είναι αυτό που είναι τώρα δωρεάν στο playstore ;; Αν θέλω να σερφαρω κτλ ; Και να φαίνεται ότι έχω στο κινητό μ να το βλέπω στη τηλεόραση ; Αυτό που λες δε ειναι ακριβώς screen mirroring επιλεκτικά το κανει.

Edited by bill1984aggelidi

Είναι αυτό που είναι τώρα δωρεάν στο playstore ;; Αν θέλω να σερφαρω κτλ ; Και να φαίνεται ότι έχω στο κινητό μ να το βλέπω στη τηλεόραση ; Αυτό που λες δε ειναι ακριβώς screen mirroring επιλεκτικά το κανει.

Όχι αυτό που βρήκες στο playstore είναι το λογισμικό του. Το chromecast είναι ένα μικρούλι media player της Google που μπαίνει στην τηλεόραση και το ελέγχεις απ το κινητό σου και κάνει σχεδόν τα πάντα.... κάνεις cast ολόκληρη την οθόνη του κινητού δηλαδή οτι κάνεις στο κινητό το βλέπεις στην tv και επίσης έχει και άλλες λειτουργίες όπως το netflix, YouTube, και άλλα.... googlare το να δεις. Το βρίσκεις στο skroutz γύρω στα 45-50 ευρώ....υπάρχουν 2 chromecast μην μπερδευτείς το καινούργιο είναι το chromecast 2015.

Edited by elessar86

http://www.e-shop.gr/google-chromecast-2-black-p-PER.706314

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

• Administrators
Απο τα λίγα που διάβασα όμως εδώ βλέπω πολύ διαφορετικές ορολογίες απο τις συνηθισμένες όπως layers,fastboot,SDK Manager και διάφορα ακόμη τα οποία δεν υφίστανται στα galaxy. Ψιλοτρόμαξα λίγο.. Θα μπορέσω να βγάλω άκρη λέτε? Να τσιμπήσω τη συσκεύη?

Τα nexus είναι "γεννημένα" για πειράγματα... εννοείται ότι θα βγάλεις άκρη και μετά δεν θα το αλλάζεις.

Modpic.gif

Εντάξει 1300 ευρω τηλεόραση και κινητό 600 ευρώ και πρέπει να πάρουμε και εξτρα είναι λίγο χαζομαρα . ένα μείον για το τηλ

Εντάξει 1300 ευρω τηλεόραση και κινητό 600 ευρώ και πρέπει να πάρουμε και εξτρα είναι λίγο χαζομαρα . ένα μείον για το τηλ

Με το σκεπτικο σου (το οποιο ουτως ή αλλως ειναι ακυρο), ποιο σωστο ειναι να πεις "ενα μειον για την tv" μιας και εκανε τα διπλα λεφτα απ το κινητο!...

off / d.

Με το σκεπτικο σου (το οποιο ουτως ή αλλως ειναι ακυρο), ποιο σωστο ειναι να πεις "ενα μειον για την tv" μιας και εκανε τα διπλα λεφτα απ το κινητο!...

Όλα τα υπόλοιπα κινητά συνδέονται πλην τα apple

Samsung galaxy s4 mini γιατί συνδέεται;

, παιδιά ενα πραγμα εχω να πω.πριν λιγο έπαιζα με ενα s7 edge . και εχω να πω μονο οτι το nexus παει παρα πολύ ποιο γρήγορα σε ολαααα του..αρε nexus και πάλι nexus..αντε και του χρονου που θα το βγαλει η HTC θα τα σπάει..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ειδα και εγώ το s7 edge. Πανέμορφο το άτιμο, και πολύ πολύ γρήγορο, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιαστηκα. Έτσι ήταν και το περσινό s6 edge όταν το είδα όμως, και το πήρα, μέχρι που το πούλησα γιατί μετά "σκοτωνε" μέχρι και το πληκτρολόγιο ή φοβερή διαχείριση που κάνει στην ραμ! Γενικά μόλις βλέπω τις συσκευές στα μαγαζιά ενθουσιάζομαι, αλλά μόλις τις αγοράζω και μετά από μια βδομάδα lagαρουν οι περισσότερες. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να με πείθει να αλλάξω το nexus μου. Μόνο το HTC m10 έχει μείνει να παρουσιαστεί.

Για εμένα ο μόνος λόγος για να αλλάξω το νεξους είναι ένα νέο νεξους
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Παρήγγειλα κι εγώ (αν θα παραλάβω δεν ξέρω γιατί ναι μεν δεχτηκε την παραγγελία αλλά δεν μου χρέωσε ακόμη την κάρτα :P ) απο Amazon το κινητό σε US Unlocked version. Το πρόβλημα είναι οτι στην βιασύνη μου επάνω το είδα μετα. Η διαφορα φαντάζομαι οτι θα είναι μόνο στις μπάντες που υποστηρίζει σωστά? Επίσης βλέπω οτι ούτως ή άλλως τις 2 μπάντες τις Vodafone που έχω εγώ τις υποστηρίζει οπότε δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα (εκτός βεβαια και την αμερικάνική εγγύηση).

Όλα τα υπόλοιπα κινητά συνδέονται πλην τα apple

Samsung galaxy s4 mini γιατί συνδέεται;

Τα χεις μπερδεψει αρκετα. Καμια σχεση με το κινητο ως συσκευη hardware στο συγκεκριμενο θεμα. Προφανως μιλας για Miracast, αυτο λοιπον ειναι πρωτοκολλο, και σε επιπεδο hardware υποστηριζεται κανονικα απ το 6P. Το προβλημα σου ομως μιας και μιλας για miracast ειναι στο Marshmallow (Android 6.0+). Μεχρι και σε Lollipop το Miracast υποστηριζεται, εξ ου και το s4 mini που φερνεις ως παραδειγμα λογικα. Στο Marshmallow η Google εχει απενεργοποιησει την υποστηριξη για Miracast και υποστηριζει μονο Chromecast. Τα παραπονα σου λοιπον στη Google σε επιπεδο software, οχι ομως σε επιπεδο hardware. Απο εκει και περα, πιστευω αν ψαξεις θα βρεις καποια custom rom που να υποστηριζει Miracast (μιας και λογικα μια αλλαγη στο build.prop πρεπει να ειναι), δες εδω πχ:

http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/nexus-6p-miracast-mirroring-t3244267

off / d.

εκανα και εγω την παραγγελια μου (επιτελους!!!!) απο το σκρουτζ και περιμενω το κινητακι το σαββατο (ή απο δευτερα)..

ψαχνω να βρω καλωδιο usb-C to usb-A για το powerbank μου, εχω δει απο αμαζον της anker (που μου αρεσει σαν εταιρια) αλλα τα μεταφορικα ειναι οσο το καλωδιο οποτε δυσκολα να δωσω κοντα στα 20€ για ενα καλωδιο.

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.