Jump to content

Babakliaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Babakliaris

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Babakliaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Παρήγγειλα κι εγώ (αν θα παραλάβω δεν ξέρω γιατί ναι μεν δεχτηκε την παραγγελία αλλά δεν μου χρέωσε ακόμη την κάρτα :P ) απο Amazon το κινητό σε US Unlocked version. Το πρόβλημα είναι οτι στην βιασύνη μου επάνω το είδα μετα. Η διαφορα φαντάζομαι οτι θα είναι μόνο στις μπάντες που υποστηρίζει σωστά? Επίσης βλέπω οτι ούτως ή άλλως τις 2 μπάντες τις Vodafone που έχω εγώ τις υποστηρίζει οπότε δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα (εκτός βεβαια και την αμερικάνική εγγύηση).
  2. Φιλέ είχα παρόμοιο πρόβλημα το καλοκαίρι. Το έλυσα αγοράζοντας ενα otg καλώδιο και συνδεσα επανω ενα ποντίκι.Μετα ξεκλειδωσα το κινητό και συγχρονισα τα παντα με τον λογαριασμό google και τα ξανατραβηξα από εκεί.
  3. Αξίζει τα παραπανω λεφτά τελικά το G4;Εντωμεταξυ σήμερα πήγα πλαίσιο και μου ειπαν οτι απο βδομάδα θα πεσει το S6 (το είχε στο καταστημα 499 νομίζω) οποτε θα περιμένω να δω και για αυτό τιμή.
  4. Μήπως τοτε να πάω για 2 p8 η καλυτερα να παραμείνω στο g4 για μένα;Το p8 να πω την αλήθεια το κοιτουσα εξαρχής αλλά τα λεφτά μου φαινόταν πολλα τοτε (γύρω στα 350 νομιζω). Αναβαθμίσεις γνωρίζουμε αν θα πάρει γιατί σαν να πήρε το μάτι μου οτι δεν θα πάρει την 6
  5. Καλησπέρα κι απο μένα. Μετα απο ενα επιτυχημένο 2χρονο στο LG G2 έσπασε η οθόνη κι επειδή επειγομουν κινητό πήρα το LG G4c για κάτι απλό οικονομικό σχετικα και κυρίως 4g.Για να μην τα πολυλογω είναι απο τις χειρότερες εμπειρίες μου και λόγω κολληματων και λόγω μικρού αποθηκευτικού χώρου οποτε τώρα ψαχνω 1 για μένα το οποίο να προσφέρει smooth εμπειρία χρήσης κι αν γίνεται να μου βγάλει κανένα 2χρονο.Νομιζω έχω καταλήξει στο G4 στα 320 αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είμαι απόλυτος σίγουρος.Η χρηση πέραν των τηλεφώνων είναι κυρίως ίντερνετ (και 4g και wifi και μάλιστα πιο πολύ απο οτι τηλεφωνο)email,gps,radio εφαρμογες τυπου word,dropbox κτλ και δευτερευόντως καμερα. Το 2ο που ψάχνω είναι ενα γύρω στα 200 (βίαια 250) για την γυναικα μου με χρήσεις πέραν της βασικης, ίντερνετ (4g) και κάμερα.Κι εκεί θέλουμε κάποιο χωρίς κολλήματα μιας και αλλάζουμε το iphone 4s.Μάλλον κατασταλαζω στο lg g3 32gb αν και δεν θα με χαλούσε κάτι πιο οικονομικό το οποίο όμως να μας βγάλει ενα διαστημα (το iphone το έχει κοντά 3 χρόνια) κι επίσης δεν ξέρω τι λένε τα lumia για αυτή την δουλεια. Ευχαριστώ πολύ
  6. Κι εγώ ελέω επιδότησης σήμερα το πήρα :P. Πιστέυω πως δεν θα την μετανιώσω την επιλογή και η νόκια ας το κρατήσει για το καλοκαίρι το κινητο της εαν δεν το βιάζεται :lol:
  7. +1 και απο εμένα. Αύριο πάω να αγοράσω το omnia και ο θεός βοηθός :)
  8. Έχω καταλήξει στο omnia απλώς θα ήθελα να ρωτήσω (ελέω επιδότησης απο Vodafone) να το πάρω απο το πλαίσιο που δεν είναι VL ή να το πάρω απο Vodafone (με Vodafone Live) και να πάρω και το home cinema (το δικαιούμαι?η ανανέωση δεν είναι σαν καινούρια σύνδεση οπότε παίρνω και το δώρο μαζί?). Είναι μεγάλη διαφορά με το VL? Η ρομ και όλα τα συναφή έχουν πρόβλημα? Θα μπορώ να το κάνω "οτι θέλω" ή παντα θα έχω τον φόβο να βγώ εκτός εγγύησης?
  9. Στο expansys πάντως το πάνε απο βδομάδα σε βδομάδα :) . Μάλλον ούτε για δώρο χριστουγέννων πάει αλλα καλύτερα για δώρο καθαρά δευτέρας :lol::lol::lol:
  10. Αν λεει αλήθεια και προσφέρεται σε τιμή έως 400 ευρώ (χωρις την υπηρεσία) θα το τιμήσω (να ναι καλα η επιδότηση :) ). Αλλιώς καλό είναι και το Ν79 :D (τρίκαλο θα λεγα)
  11. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Είναι και για τα 2 ΙΜΕΙ?
  12. Σας παρακαλώ να μου χορηγηθούν πιστοποιητικά για τις συσκευές μου με ΙΜΕΙ 358998017115984 και 359568013333631 . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ εύχομαι να μην σας βάζω σε μεγάλο κοπο :)
  13. Δεν το είδα κ δεν του είπα να μου το δείξει. Δεν το είχε live για να το δώ απο κοντά, πάντως μου έιπε 399Ε ετοιμοπαράδοτο. Εάν έκανα ανανέωση εκείνη την ώρα πιστεύω θα μου το έδινε :p. Πάντως για το 5800 μάλλον το απορρίπτω, μια χαρά είναι κ το Ν79 κ με (κάποια) καλύτερα features (κατ'εμε)
  14. Σήμερα πάντως πήγα στο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (στο κέντρο) να ρωτήσω για ανανέωση με την Vodafone και ο υπάλληλος μου είπε οτι το έχει ετοιμοπαράδοτο στα 399. Με βλέπω για εκεί ή για N85 (μεγάλο διλημμά :() μιας κ το 5800 που είχα καταλήξει αρχικά θα κάνει κανενα αιώνα :mad: (μάλλον φεβρουάριο μου είπε όπως και πολλοί μέσα στο forum)
  15. Φαντάζομαι πως στο κεντρικό της Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Σ'ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία :).Οχι αλλο Vodafone shop! :lol:
×
×
  • Create New...