Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε ναι στην κυρια οθονη βγαζει κανονικα τις φωτο....στην 2η την μικρη δεν τις βγαζει ενώ όταν εχει sms τις βγαζει στιγμιαια (στην 2η μικρη)...αρκει να εχεις επιλεξει από τις ρυθμισεις sms να ερχονται οι ειδοποιήσεις στην 2η οθονη....καντο και θα δεις ότι στιγμιαια όταν λαμβανεις sms την διχνει για 1,2 δευτερόλεπτα και μετα διχνει μονο το εικονίδια της εφαρμογης μυνηματων....Αυτό με το 1,2 δευτερα είναι πατατα της lg....ευχομαι να το φτιαξουν συντομα να παραμενει περισσοτερο....

Α σορυ δε το καταλαβα ε δε ειναι προς θανατο χαχαχα μπορει σε μελλοντικη αναβαθμιση να φτιαξει.Ασε φιλε μου τι κινητο το ερωτευθηκα λεμε.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α σορυ δε το καταλαβα ε δε ειναι προς θανατο χαχαχα μπορει σε μελλοντικη αναβαθμιση να φτιαξει.Ασε φιλε μου τι κινητο το ερωτευθηκα λεμε.

Και εγώ μια από τα ίδια....αν και περιμένω και το Huawei Mate 8 gold 4g-64g......

Θα είναι μεγάλο το δίλημμα........!!!

Πια έκδοση έχεις?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Και εγώ μια από τα ίδια....αν και περιμένω και το Huawei Mate 8 gold 4g-64g......

Θα είναι μεγάλο το δίλημμα........!!!

Πια έκδοση έχεις?

εκδοση δλδ?το 32αρι πορτογαλιας 30/12/15 κατασκευη.

εκδοση δλδ?το 32αρι πορτογαλιας 30/12/15 κατασκευη.

Α...το 32 έχεις.....πως το βλέπεις....Πως πάει.....σφαίρα..?Εγώ έχω το 4g-64g black leather με χρυσό ατσάλι στα πλάγια.....φανταστικό.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Α...το 32 έχεις.....πως το βλέπεις....Πως πάει.....σφαίρα..?Εγώ έχω το 4g-64g black leather με χρυσό ατσάλι στα πλάγια.....φανταστικό.....

Παει πολυβολο τον ιδιο επεξεργαστη κΑι ραμ εχουμε το εχω σε μαυρο το οποιο και αυτο ειναι πανεμορφο του εχω χωσει και μια 32αρα καρτα. Οποτε 64 και γω χαχαχα.Να τα χαιρομαστε και παλι οι κατοχοι αηφον επρεπε να το παρουν να δουν τι εστι βερυκοκο

Καλησπέρα.Υποτιθέμενη εγγύηση από procordia έχουμε μόνο για το LG v10 H960A 32gb σωστά? Η ισχύει και για άλλες εκδόσεις? Έχουμε κανα μαγαζί που να το εχει πολύ φθηνότερο από Ελλάδα?

Καλησπέρα.Υποτιθέμενη εγγύηση από procordia έχουμε μόνο για το LG v10 H960A 32gb σωστά? Η ισχύει και για άλλες εκδόσεις? Έχουμε κανα μαγαζί που να το εχει πολύ φθηνότερο από Ελλάδα?

Καλημέρα. Με επιφύλαξη καθότι δεν είμαι σίγουρος, λόγω ευρωπαϊκής έκδοσης του μοντέλου, έχουν υποχρέωση να το επισκευάσουν σε περίπτωση βλάβης. Η επιφύλαξη μου έγκειται στο γεγονός λόγω της μη επίσημης εισαγωγής στην Ελλάδα, ότι δεν θα υπάρχουν τα ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο κινητό.

Αν κάποιος από τους κατόχους γνωρίζει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό ας ενημερώσει για να μην παραπληροφορώ.

Καλημέρα ξανά. Υποθετικά ρωταγα αν είναι αυτό το ευρωπαϊκό μοντέλο με την ευρωπαϊκή γενική εγγύηση. Εκτός την έκδοση H960A 32gb υπάρχει κ άλλη έκδοση?

Καλημέρα ξανά. Υποθετικά ρωταγα αν είναι αυτό το ευρωπαϊκό μοντέλο με την ευρωπαϊκή γενική εγγύηση. Εκτός την έκδοση H960A 32gb υπάρχει κ άλλη έκδοση?

Η Ευρωπαϊκή έκδοση είναι αυτή που αναφέρεις με τα 32GB. Όσο αφορά λοιπές εκδόσεις, βγαίνει και σε 64GB με dual ή single sim card, οι οποίες κυκλοφορούνε έκτος Ευρώπης.

Αυτη ειναι η ευρωπαικη εκδοση και πρεπει να την καλυψει νομικα οπως και να εχει.Καταρχας εσωτερικα εχει κοινα σημεια με το τζι4 τωρα για τα υπολοιπα οτι δεν εχουν ειναι υποχρεωμενοι απο οτι ξερω να παραγγειλουν το ανταλλακτικο και να το επισκευασουν.Ασε που αν δεν αρχισεις πειραματα με το τηλέφωνο απο ξενους προγραμματιστες δεν αθαινει τιποτα εκτος αν πεσεις στην περιπτωση.

Πάντως προκύπτει από τα παρακάτω speed tests ότι έχουν δουλέψει πολύ πάνω στο λειτουργικό παρόλο που ο επεξεργαστής είναι πολύ πιο αδύναμος από τους άλλους δυο, θεωρητικά πάντα γιατί στην πράξη δεν πολύ φαίνεται.

Μια χαρα γρηγορο ειναι και αν μενει μισο δευτερολεπτο πισω τι να λεει τωρα για μενα λεπτομέρειες.

Εγώ ήμουν πολύ ζεστός στο να αγοράσω τη συσκευή όταν ανακοινώθηκε αλλά η όλη πολιτική της lg με έχει απογοητεύσει. Κυκλοφορεί στην ευρώπη μήνες αργότερα, με περιορισμένη διαθεσιμότητα, με κουτσουρεμένα χαρακτηριστικά και πολύ ακριβά. Είναι μία βελτιωμένη έκδοση (σε αρκετούς τομείς βέβαια) του G4 αλλά είναι και 200+ ευρώ ακριβότερο που δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο τα χρήματα του. Αυτό βέβαια οφείλεται στη μικρή διαθεσιμότητα της συσκευής. Η υποστήριξη δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολη. Η αντιπροσωπεία θα το καλύψει είτε ηθελημένα είτε αναγκαστικά αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειάζεται αρκετός χρόνος για να φέρουν ανταλλακτικά και ότι θα μείνει κάποιος αρκετές μέρες χωρίς τη συσκευή σε περίπτωση επισκευής.

Τι να σου πω δεν εχεις μπλεξει με huawei και αρβατο πχ η τιποτα κινεζικα να δης εκει τρεξιμο ι ελτζι μια χαρα ειναι μπροστα τους παντως το τηλ δειχνη να μη μασαει πουθενα και αφθαρτο εγω δε το μετανοιωσα και βασικα δε κανω αγορες και να λεω μη μου τυχει το ενα μη μου τυχει το αλλο.

Ευχαριστώ παίδες για την επισημείωση H960A=Europe!

Στο ψάξιμο στις ευρωπαϊκές αγορές μέχρι να πέσει κάτω από 500 :)

Παιδες κυκλοφορει πουθενα το δικαρτο?

Εδω Ελλαδα πουλιεται πουθενα?

Αν καποιος παντως αποφασισει να το αποχωριστει...pm me:)

Ευχαριστω.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Να προσθεσω πληροφοριακα οτι η αυτονομια σε μενα κρατησε 38 ωρες με 2,21 ωρες οθονη,με ολα να συγχρονιζονται viber mail fb gmail 4g κλπ συνεχως +τον καιρο και το εβαλα να φορτισει με 21% ,νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη για τετοιο τηλεφωνο.:)

θηκη quick window βρηκε κανεις στην Ελλαδα? Προς το παρον βολευομαι με θηκη ''πορτοφολι'' που βρηκα για το v10 αλλα θαθελα και την δικη του

θηκη quick window βρηκε κανεις στην Ελλαδα? Προς το παρον βολευομαι με θηκη ''πορτοφολι'' που βρηκα για το v10 αλλα θαθελα και την δικη του

Οχι ακομα θα φερουννεγω του εχω βαλει μια διαφανη να φαινεται η ομορφαδα του και εχω παραγγειλει απο το ιιι μπε ιιι μια με 3 ευρω δερματινη με παραθυρο εννοειται.

Μόλις σήμερα παρέλαβα και το δικό μου από amazon.... Τι να πω .....!!!

Εξαιρετικό σε όλα του......!!!!! Άψογη ποιότητα κατασκευής και όντως πολύ premium αίσθηση στο χέρι και στην εμφάνιση...

Έβαλα και την 200άρα SD όλα κομπλέ......

Άντε και βγει και κανα root να γουστάρουμε ακόμα πιο πολύ...

Γιαννης. Μ.

Εξαιρετικό σε όλα του......!!!!! Άψογη ποιότητα κατασκευής και όντως πολύ premium αίσθηση στο χέρι και στην εμφάνιση...

Λίγο ακόμα και θα σου στέλνανε το G5 :lol: . Πάλι καλά που το παρέλαβες. Περιμένουμε και απο εσένα εντυπώσεις. Σκέφτομαι να πάρω και εγω το μπλε, το έχω βρει απο Σαουδική Αραβία και θα μου το φέρει ένας φίλος που δουλεύει εκει. Με χαλάει μόνο ότι δεν θα έχω εγγύηση εντος EU.

Καλοριζικο δε ταφηνεις μανουλα λεω γω;μη τραβιεσαι θα του δωσουν ενημερωσεις απο μαμα.

Λίγο ακόμα και θα σου στέλνανε το G5 :lol: . Πάλι καλά που το παρέλαβες. Περιμένουμε και απο εσένα εντυπώσεις. Σκέφτομαι να πάρω και εγω το μπλε, το έχω βρει απο Σαουδική Αραβία και θα μου το φέρει ένας φίλος που δουλεύει εκει. Με χαλάει μόνο ότι δεν θα έχω εγγύηση εντος EU.

Αν το βρίσκεις σε καλή τιμούλα δε τα κάνεις δυο μιας και είσαι δίπλα ; :p

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το βρίσκεις σε καλή τιμούλα δε τα κάνεις δυο μιας και είσαι δίπλα ; :p

Είναι κατι παραπανω απο 100€ απο τα μαγαζια στην Ελλάδα. Ειδες τι γινεται αν δεν υπαρχει ΦΠΑ :lol::lol: