Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από αναφορές όχι προσωπικά

αν έχουν ανταλλακτικά είναι γρήγοροι

edit:

επίσης κλειστο βγάλε μπαταρία και άνοιξε το μετά από λίγο,δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις

Edited by akalos

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακακρι να βγαλω ακρη γτ δεν μ αρεσει κανενα αλλο κιν και το κοβω να περνω παλι το ιδιο !!! Ενταξει το εχω και λιγο πιο κατω απο 2 χρονια !!!

Παιδιά εμένα η εγγύηση τελειώνει σιγά σιγά και σκέφτομαι να το ρουταρω.. Να το κάνω η θα έχω πάλι πρόβλημα αν πάθει κάτι;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά εμένα η εγγύηση τελειώνει σιγά σιγά και σκέφτομαι να το ρουταρω.. Να το κάνω η θα έχω πάλι πρόβλημα αν πάθει κάτι;

Αν έχουν ανταλλακτικά, να το χαλάσεις, να στο φτιάξουν και να το έχεις με εγγύηση ως το 2020.... :)

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Αν έχουν ανταλλακτικά, να το χαλάσεις, να στο φτιάξουν και να το έχεις με εγγύηση ως το 2020.... :)

πριτς....και να χαλάει το ανταλλακτικό μετά,lol lol

Εχουν σβησει ολες οι εφαρμογες. Σε Deskop δεν το εχω βαλει. Το σερβις της lg ειναι καλο; θα βγαλω ακρη;

Το σερβις είναι άψογο αλλά όπως αναφέρθηκε εάν έχουν ανταλλακτικό μάξιμουμ 2 μέρες να στο κρατήσουν. Εγώ σε ελληνικό g3 και g5 (ευρωπαικό) περίμενα 5 εργάσιμες αλλά το μεν g3 σαν καινούργιο, το δε g5 άψογο gps και νέα οθόνη χωρίς ir πλέον. Απαραίτητη προυπόθεση να είναι κάτω από 2έτη και οπωσδήποτε να έχεις την απόδειξη αλλιώς τα πληρώνεις από την τσέπη σου.

Με βαριά καρδιά σήμερα αποχαιρέτησα το θηρίο, θα περάσει σε άλλα χέρια.

Η αλήθεια είναι ότι με ξενέρωσε αρκετά τελευταία (μικρή διάρκεια μπαταρίας για τη δική μου χρήση, single sim, bootloop και απώλεια δεδομένων!)

Θα μου λείψουν πολύ οι φωτογραφίες και ο ήχος αλλά θα πάω σε κάτι πιο χρηστικό που θα βγάζει μέρα άνετα και δε θα έχω το υπόνοια νέου bootloop. Ήταν το καλύτερο κινητό που είχα ως τώρα και πιθανότατα το τελευταίο LG!

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

εμένα αρχίζει και με ενοχλεί που ενώ είπε ότι θα συνεχίζει να δίνει security updateds από περισυ,πάει να κλείσει 10μηνο και...που δεν έχουμε πάρει τίποτα

• 2 weeks later...
Σήμερα μπήκα στον 3ο χρόνο συμβίωσης με το V10 μου, αφού χθες συμπλήρωσα 2 χρόνια από την αγορά του... Και so far, so good, κανένα πρόβλημα (χτυπάμε ξύλο εδώ...) μέχρι στιγμής.... :D

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Σήμερα μπήκα στον 3ο χρόνο συμβίωσης με το V10 μου, αφού χθες συμπλήρωσα 2 χρόνια από την αγορά του... Και so far, so good, κανένα πρόβλημα (χτυπάμε ξύλο εδώ...) μέχρι στιγμής.... :D
Ένα χρόνο εδώ.. Αγορασμένο από δεύτερο χέρι αλλά του "κουτιού '..

Ουσιαστικά κλείνει δύο χρόνια και το δικό μου..

Φοβερό κινητό. Τούμπανο ακόμη και σήμερα.. Στα πάντα.

Το μόνο μείον η μπαταρία..

δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία αλλά....κάπου κοντά είμαι και γω

Edited by akalos

Παιδια καλημερα ...

σε κολλητο μου το κινητο σημερα έσβησε ξαφνικα ...(αυτο που θα παθουμε απο οτι καταλαβα οι παντες καποια στιγμη ..)!

το κινητο ηταν αγορασμενο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ απο δευτερο χερι ομως ..

το επαθε ξαΦΝΙΚΑ ..

ο φιλος μου δεν βρισκει την εγγύηση αλλα το κινητο εχει αλλο ενα χρονο σιγουρα ..

εδω γινεται κατι η καηκαμε ?

Καλημέρα σας. Εδώ και 2 μέρες έχω πιο έντονο το φαινόμενο του ghosting/image retention στο V10 μου. Η 2ετής εγγύηση της συσκευής λήγει στις 16/5. Έχει κάποιο μέλος εμπειρία με αλλαγή του από την εδώ αντιπροσωπεία ή δεν έχουν ανταλλακτικά και θα προβούν σε αντικατάσταση άλλης συσκευής;

Παιδια καλημερα ...

σε κολλητο μου το κινητο σημερα έσβησε ξαφνικα ...(αυτο που θα παθουμε απο οτι καταλαβα οι παντες καποια στιγμη ..)!

το κινητο ηταν αγορασμενο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ απο δευτερο χερι ομως ..

το επαθε ξαΦΝΙΚΑ ..

ο φιλος μου δεν βρισκει την εγγύηση αλλα το κινητο εχει αλλο ενα χρονο σιγουρα ..

εδω γινεται κατι η καηκαμε ?

νατα μας!!!

πάρε τηλέφωνο την lg η προκορντια να σου πουν αν δεχτούν το IMEI

αλλιώς κλαφτο

νατα μας!!!

πάρε τηλέφωνο την lg η προκορντια να σου πουν αν δεχτούν το IMEI

αλλιώς κλαφτο

απο οτι βλεπω η εγγύηση έληξε τελη μαρτιου ...υπαρχει ελπιδα ..?

πάρε τηλέφωνο φίλε μου,προσωπικά δεν έχω ανάλογη εμπειρία

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα σας. Εδώ και 2 μέρες έχω πιο έντονο το φαινόμενο του ghosting/image retention στο V10 μου.

κατέβασε κάποιο filter από το play

Να μη ασχοληθω με αντιπροσωπεια κ τυχον αλλαγη οθονης; Με την εφαρμογη απλα φιλτραρω το προβλημα.

Πηρα procordia (το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα πηρα μια γευση τι θα παθω μολις ληξει η εγγύηση ) και μου ειπαν οτι δεν αναγνωρίζουν καμια βλαβη τετοια απο την στιγμη που εχει τελειώσει η εγγύηση ..

τους ειπα οτι ειναι παγκοσμιο προβλημα το παθαινουν συνεχεια αυτα τα κινητα μου ειπαν το ξερουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ..

το κινητο ειναι Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ο με ζελατίνα πανω στην οθονη χωρις ουτε μια γρατζουνιά ..

και στην ουσια με ειπαν να το πεταξω ...τους λεω να το πεταξω δηλαδη ? και μου λενε καπως ετσι ..

δεν παμε καλα ρε παιδια ..σοβαρα τωρα ....

(η εγγύηση ελληξε 23 μαρτιου ) ...

αντε αγορασε ξανα Lg μετα απο αυτο ..και ημουν απο αυτους που τους υποστηριζαν ..

Βρε φίλε μου πώς γίνεται το κινητό να είναι καινούργιο και να έχει λήξει η εγγύηση;;;; Εντάξει μην λέμε ότι να ναι τελείωσε η εγγύηση τέλος.. σε καμία εταιρεία μετά το τέλος της εγγύησης δεν σου αναγνωρίζουν βλάβη οτι φύσεως και να είναι. Το να αγοράσεις αυτό το κινητό μεταχειρισμένο και λίγο πριν λήξει η εγγύηση είναι τεράστιο ρίσκο. Το να το αγοράσεις μεταχειρισμένο χωρίς χαρτιά χωρίς απόδειξη που να ξέρεις μέχρι πότε έχει εγγύηση Είναι βλακεία και βλέπω ότι πάρα πολλοί το κάνουν Και απορώ..

Πηρα procordia (το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα πηρα μια γευση τι θα παθω μολις ληξει η εγγύηση ) και μου ειπαν οτι δεν αναγνωρίζουν καμια βλαβη τετοια απο την στιγμη που εχει τελειώσει η εγγύηση ..

τους ειπα οτι ειναι παγκοσμιο προβλημα το παθαινουν συνεχεια αυτα τα κινητα μου ειπαν το ξερουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ..

το κινητο ειναι Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ο με ζελατίνα πανω στην οθονη χωρις ουτε μια γρατζουνιά ..

και στην ουσια με ειπαν να το πεταξω ...τους λεω να το πεταξω δηλαδη ? και μου λενε καπως ετσι ..

δεν παμε καλα ρε παιδια ..σοβαρα τωρα ....

(η εγγύηση ελληξε 23 μαρτιου ) ...

αντε αγορασε ξανα Lg μετα απο αυτο ..και ημουν απο αυτους που τους υποστηριζαν ..

Ο προηγούμενος δεν ξέρει από που το αγόρασε μήπως μπορέσει να πάρει ένα αντίγραφο του παραστάτικου? Αν έληξε 23/3 βάσει emei σίγουρα η αγορά έγινε Μάιο +. Άρα από ημερομηνία αγοράς θα είσαι κομπλέ στην εγγύηση

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε φίλε μου πώς γίνεται το κινητό να είναι καινούργιο και να έχει λήξει η εγγύηση;;;; Εντάξει μην λέμε ότι να ναι τελείωσε η εγγύηση τέλος.. σε καμία εταιρεία μετά το τέλος της εγγύησης δεν σου αναγνωρίζουν βλάβη οτι φύσεως και να είναι. Το να αγοράσεις αυτό το κινητό μεταχειρισμένο και λίγο πριν λήξει η εγγύηση είναι τεράστιο ρίσκο. Το να το αγοράσεις μεταχειρισμένο χωρίς χαρτιά χωρίς απόδειξη που να ξέρεις μέχρι πότε έχει εγγύηση Είναι βλακεία και βλέπω ότι πάρα πολλοί το κάνουν Και απορώ..

εγω τα χαρτια θα τα βρω ...περα απο αυτο ....

οταν λεω το κινητο ειναι καινούργιο εννοώ οτι δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κατω ..δεν εχει ουτε μια γρατζουνιά ειναι σε θηκη συνεχως και εχει μπροστα γυαλί ...

μιλαμε για προβλημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αναγνωρισμενο ...ουσιαστικά ειναι σαν να λεμε ενας στου δυο που εχει αγορασει g4 η v10 το εχει παθει ..κανονικα εδω δεν θα επρεπε να μιλαμε καν για εγγύηση ..

το παιδι που το αγορασε δεν το πηρε απο φορουμ ..δεν μπαινουν ολοι σε φορουμ και δεν διαβαζουν ολοι τα παντα οπως εμεις εδω .

μηπως να ζητήσουμε και συγνωμη την lg που έφτιαξε ενα κινητο σκάρτο ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΙΟ και ενω μας πηρε τα λεφτα μας ζηταει και 350 ευρώ για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ?

350 για ενα κινητο που σημερα το βρισκεις με 200 ? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ...?

ντροπη τους ..εχει χαρη που δεν ειμαι αθηνα ..θα πηγαινα εγω αυριο απο procordia ο ιδιος και θα δεις το θα γινοταν ..στα καναλια θα βγαιναμε ..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο προηγούμενος δεν ξέρει από που το αγόρασε μήπως μπορέσει να πάρει ένα αντίγραφο του παραστάτικου? Αν έληξε 23/3 βάσει emei σίγουρα η αγορά έγινε Μάιο +. Άρα από ημερομηνία αγοράς θα είσαι κομπλέ στην εγγύηση

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

σε ευχαριστω ..ηδη ειμαστε σε δρομο για να βρουμε την εγγύηση ..να δεις τι θα γινει οταν την παρω στα χερια μου και ας μην ειναι το κινητό δικο μου ..

τωρα επισης βλεπω ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK Α Π Ε Ι ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΑΚΡΙΒΩΣ και ενω έληξε η εγγύηση για ενα προβλημα που φταίει η ιδια η Lg (τελικα ειναι πολυ περισσότερος κοσμος απο οτι περίμενα) τους λενε το ιδιο ..σας πουλήσαμε φολα πληρώστε ...αλλιως πεταξτε το ..

Να μη ασχοληθω με αντιπροσωπεια κ τυχον αλλαγη οθονης; Με την εφαρμογη απλα φιλτραρω το προβλημα.

είναι λίγο ρίσκο αυτό,κι αν η καινούρια στο κάνει χειρότερα?

και δεν ξέρω καν αν το δέχονται σαν ελάττωμα,νομίζω όχι

ένα τηλεφώνημα στην προκορντια θα σου λύσει τυχόν απορίες

Φίλε Akalos μίλησα ήδη και αύριο θα έρθει κούριερ να το παραλάβει και να τους το πάει για έλεγχο. Και βλέπουμε...πάντως το παλικάρι στο support μου είπε "όλα το κάνουν κάποια στιγμή, υπάρχει ενημέρωση από την εταιρεία, είναι φυσιολογικό" και φυσικά του ανταπάντησα πως "αν δηλαδή χειροτερέψει η κατάσταση αφού λήξει η εγγύηση σε λίγες ημέρες, θα αναγνωρίσετε ελάττωμα μιας και πρωτοπαρουσιάστηκε εντός εγγύησης;". Η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική :lol::lol:

Τες πα, θα κάνω το καλό να το στείλω και βλέπω τι θα γίνει. Αν θέλετε, θα σας ενημερώσω και για την έκβαση της υπόθεσης.