akalos Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τι έχουν πάθει όλα και βαράνε μέσα στις γιορτές απορώ! έλα μου ντε Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 έλα μου ντε Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περυσι και μενα το G4 βαρεσε μπιελα η πλακετα τα Χριστουγεννα και το Πασχα. 505 και 612 αντιστοιχα η σειρα.Τωρα με την 702 ευελπιστω να μη τη ξαναπαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους. Προχθές το κινητό έκανε επανεκκίνηση όλη την ώρα. Πίστεψα ότι θα πήγαινα για πλακέτα ( αν και δεν κολλούσε στο logo ). Τελικά μετά από πολλά πράγματα που άρχισα να κάνω απεγκατάσταση διάφορα προγράμματα χωρίς αποτέλεσμα, τελικά έβγαλα το δακτυλικό αποτύπωμα και όλα ρολόι. Τελικά το άφησα μια μέρα χωρίς δακτυλικό, μετά πέρασα ξανά τα δικά μου αποτυπώματα και ενεργοποίησα πάλι το κλείδωμα με δακτυλικό και όλα ρολόι. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Κάποια συμβουλή για να μη γίνει πάλι το ίδιο; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους. Προχθές το κινητό έκανε επανεκκίνηση όλη την ώρα. Πίστεψα ότι θα πήγαινα για πλακέτα ( αν και δεν κολλούσε στο logo ). Τελικά μετά από πολλά πράγματα που άρχισα να κάνω απεγκατάσταση διάφορα προγράμματα χωρίς αποτέλεσμα, τελικά έβγαλα το δακτυλικό αποτύπωμα και όλα ρολόι. Τελικά το άφησα μια μέρα χωρίς δακτυλικό, μετά πέρασα ξανά τα δικά μου αποτυπώματα και ενεργοποίησα πάλι το κλείδωμα με δακτυλικό και όλα ρολόι. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Κάποια συμβουλή για να μη γίνει πάλι το ίδιο;Καλησπέρα.. και εγώ όταν το είχα το κινητό είχα πάθει κόλλημα με το δακτύλικο αποτύπωμα... Νομίζω ότι με μια επαναφορά εργοστασιακων θα είσαι οκ... Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ με το που πέρασα nougat χτυπούσε το com.contacts.... σπάνια βέβαια έτσι στο άσχετο,και όταν πήγαινα στις επαφές έκανε κανένα δυο πηδήματα κάθε φορά που πήγαινα εκεί,είπα θα στρώσει αλλά δεν....προχθές του τράβηξα ένα hard reset από τα γνωστά κουμπάκια,set up as new και έστρωσε,άλλο πρόβλημα δεν έχω δεί σε nougat πάντα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά καλημέρα.. Μου έκαναν δώρο πίσω κάλυμμα με ασύρματη φόρτιση.. Το έβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες κτλ Αυτό πως το χρησιμοποιώ; σορυ αν φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν είχα ποτέ κάτι ανάλογο.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Θες και ασύρματο φορτιστή και το ακουμπάς πάνω του με την πλάτη Κάτι τέτοιο δηλαδή,αν το υποστηρίζει το κινητό μας wireless charging Δεν έχω ιδέα όμως... https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=ασυρματη+φορτιση Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά καλημέρα.. Μου έκαναν δώρο πίσω κάλυμμα με ασύρματη φόρτιση.. Το έβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες κτλ Αυτό πως το χρησιμοποιώ; σορυ αν φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν είχα ποτέ κάτι ανάλογο.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά δες τι πρωτόκολλο wireless charging υποστηρίζει το V10, αν και νομίζω ότι το qi έχει. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 παιδια...ερωτηση sos, αλλαχτηκε πλακετα, τζαμακι καμερας και το πλαστικο του laser autofocus...ωστοσο, παρατηρω καμια φορα στις ακρες στις φωτος ...θολα σημεια σαν καμμενα) εχει παρατηρησει κανενας κατι αντιστοιχο ?? μηπως πρεπει να αλλαχτει ολος ο αισθητηρας της καμερας ?? να εχει πειραχτει ο σταθεροποιητης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 παιδια...ερωτηση sos, αλλαχτηκε πλακετα, τζαμακι καμερας και το πλαστικο του laser autofocus...ωστοσο, παρατηρω καμια φορα στις ακρες στις φωτος ...θολα σημεια σαν καμμενα) εχει παρατηρησει κανενας κατι αντιστοιχο ?? μηπως πρεπει να αλλαχτει ολος ο αισθητηρας της καμερας ?? να εχει πειραχτει ο σταθεροποιητης ?? Ο σταθεροποιητής αν πειράχτηκε που γενικά είναι ευαίσθητο σημειο, θα σου χαλούσε όλη την εικόνα .Το τζαμακι γιατι στο αλλαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ο σταθεροποιητής αν πειράχτηκε που γενικά είναι ευαίσθητο σημειο, θα σου χαλούσε όλη την εικόνα .Το τζαμακι γιατι στο αλλαξαν; ευχαριστω πολυ για την απαντηση....θεωρησαν οτι ισως ειναι απο το τζαμακι...τελικα λυση δε βρεθηκε...αλλα ισως να ειναι και η ιδεα μου γιατι εχω ακουσει πως οι wide φακοι σε 16/9 αλλοιωνουν λιγο στα ακρα. Εννοεις δηλαδη φιλε μου πως θα ειχα θεμα με ολη την εικονα αν ειχε προβλημα ο αισθτηρας με τον σταθεροποιητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 ευχαριστω πολυ για την απαντηση....θεωρησαν οτι ισως ειναι απο το τζαμακι...τελικα λυση δε βρεθηκε...αλλα ισως να ειναι και η ιδεα μου γιατι εχω ακουσει πως οι wide φακοι σε 16/9 αλλοιωνουν λιγο στα ακρα. Εννοεις δηλαδη φιλε μου πως θα ειχα θεμα με ολη την εικονα αν ειχε προβλημα ο αισθτηρας με τον σταθεροποιητη. Απο την εμπειρια μου δηλαδη(επεσε απο ψηλα το τηλεφωνο), οπως ειναι και λογικο αλλωστε, η εικονα ηταν οπως φαινεται και στο video και πολυ χειροτερα μη σου πω. Ανεβασε ομως και μια εικονα για να δουμε και πως φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Απλά δες τι πρωτόκολλο wireless charging υποστηρίζει το V10, αν και νομίζω ότι το qi έχει. Sent from my Pixel using Tapatalk οκ ευχαριστω.. τελικα δεν ειναι και κατι ουαου ...εγω ειχα την εντυπωση οτι το κινητο φορτιζε απο μονο του .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Το αντίθετο είναι, η εμπειρία μου από Nexus 5 έτσι λέει...ζεματουσε το τηλέφωνο ,η μπαταρία κρατούσε λιγότερο,πολλές φορές αποσυνδεοταν μόνο του από την φόρτιση,αργουσε να φορτίσει,σαν το καλώδιο δεν έχει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 9, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 παιδια καποιος οδηγος για root στο android 7? θελει και ο bootloader ξεκλειδωμα? χανω εγγυηση με τον bootloader μονο? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το αντίθετο είναι, η εμπειρία μου από Nexus 5 έτσι λέει...ζεματουσε το τηλέφωνο ,η μπαταρία κρατούσε λιγότερο,πολλές φορές αποσυνδεοταν μόνο του από την φόρτιση,αργουσε να φορτίσει,σαν το καλώδιο δεν έχει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Και εγώ θεωρώ ότι η ασύρματη φόρτιση (γενικά όχι μόνο στο V10) είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που είναι παντελώς αδιάφορα. Από τη στιγμή που πρέπει να είσαι κοντά στην πηγή ρεύματος, δεν προσφέρει τίποτα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημέρα σας, σήμερα προσπαθησα να κάνω αναβάθμιση σύμφωνα με αυτό και συνέβη το εξής. Εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος βάζω κωδικο, πηγαίνει αρχική και κατευθείαν οθόνη ξεκλειδωματος. Μετά από πολλές προσπάθειες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και πάω να βάλω κωδικό από τις ρυθμισεις και λέει ότι αυτή η ρύθμιση δεν υποστηριζεται. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το έκανες όλο αυτό αφού υπάρχει ο επίσημος τρόπος από την lg? Καλημέρα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το έκανες όλο αυτό αφού υπάρχει ο επίσημος τρόπος από την lg? Καλημέρα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ναι, είναι ρουταρισμενο και δεν αναγνωρίζεται από την lg Edited January 10, 2018 by kosrafpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 παιδια καποιος οδηγος για root στο android 7? θελει και ο bootloader ξεκλειδωμα? χανω εγγυηση με τον bootloader μονο? μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 χανω εγγυηση με τον bootloader μονο? Eννοειται,ότι την χάνεις Στα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μηπως εχει κανεις αυτο το firmware; ---> 7.0 Nougat on LG V10 h900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463785 επίσημα λοιπόν: τις επαφές του επεξεργαστή να αποσυνδέονται από το PCB. μακρυά κι αγαπημένα :worry Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited February 2, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Εγώ πάντως κλείνω σε λιγο ένα χρόνο ζωής με το δεκάρι μου και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.. Το κινητό πετάει.. Φτου φτου.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) δεν αντέδρασε σωστά η lg στο πρόβλημα,έπρεπε να κάνει ανάκληση και στο g4,αυτό την έκαψε που ειδικά εκεί ήταν μαζικό στο πρόβλημα. επίσης έχει βγάλει ανακοίνωση ότι θα παίρνουμε securities patches...κοντεύουν 7 και που έχουμε να δούμε update,τι περιμένει? πρόβλημα δεν έχω και γω άλλα σε λίγο καιρό τον Μάιο δηλαδή,που τελειώνει η εγγύηση,ελπίζω να μην μου τύχει,έτσι που είναι τα πράγματα παρακαλώ να τύχει τώρα για να έχω κάποια επέκταση κοίτα να δεις που φτάσαμε!!!! Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited February 3, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts