Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τί να συγκρίνεις;

Κινητό 2ετιας+ με φετινό;

Ναυαρχίδα με μεσαία κατηγορία;

Δε νομίζω ότι μπορούν να μπούνε σε σύγκριση...

Προσωπική άποψη χωρίς σκοπό αντιπαράθεσης.

Ποιό είναι μεσαίας κατηγορίας;;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι ναυαρχίδα δηλαδή;

Παρουσιάστηκε από την LG ως ναυαρχίδα;

Ίσως να μην είναι μεσαίας κατηγορίας, αλλά σειρά G, σειρά S κτλ δεν είναι.

Ίσως είναι και μια κατηγορία μόνο του, Οκ!

Δεν μπορούν όμως να μπουν σε σύγκριση για διάφορους λόγους και ο ένας είναι αυτός.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Τί να συγκρίνεις;

Κινητό 2ετιας+ με φετινό;

Ναυαρχίδα με μεσαία κατηγορία;

Δε νομίζω ότι μπορούν να μπούνε σε σύγκριση...

Προσωπική άποψη χωρίς σκοπό αντιπαράθεσης.

Και εγώ χωρίς να κάνω καμιά κόντρα θεωρώ ότι το v 10 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το s8 και ας είναι κινητό διετίας... Αν αλλάξω κινητό τώρα θα πάω στο v 10.... Τα 800 που ζητάει η Samsung αυτήν την στιγμή τα θεωρώ υπερβολή...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον παρερμηνεύσατε τα λόγια μου.

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό κινητό, ούτε ότι είναι χειρότερο από κάποιο άλλο.

Φυσικά δεν έχει να ζηλέψει κάτι πέρα από τη μπαταρία! Ίσως να το ζηλεύουν κιόλας!!

Την έχω τη συσκευή και θα την έχω για καιρό ακόμα!

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Πάντως όχι το S8..

χωρίς να θέλω να εκθειάσω το v10 μας....άλλο ναυαρχίδα 2ετίας κι άλλο το μεσαία κατηγορία.

...και ναι,δεν μπορεί να συγκριθεί με φετινές συσκευές,ναυαρχίδες.

...όμως φέρε φετινά των 400 να αρπάξουν ποδοπάτημα:X

...10 μήνες μου προσφέρει απλόχερα smooth και άριστη λειτουργία....έχω το άσπρο και πρόσφατα το έκανα μαύρο με αλλαγή πλαστικών.μαύρο με χρυσά πλαϊνά,αριστούργημα,έβγαλα και την θήκη...οπτασία.

https://goo.gl/photos/DP5FeddvFoBCV9v5A

https://goo.gl/photos/7U8riBaop9akycHMA

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Όσο υπάρχει η σειρά G, η σειρά V δεν είναι ναυαρχίδα.

Και προσωπική άποψη δε θα γίνει (παρόλο που διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας).

Απευθύνεται σε συγκεκριμένους χρήστες και δεν το εκτιμούν όλοι.

Ίσως το "μεσαία κατηγορία" να ήταν όντως υποτιμητικό αλλά ήθελα να δείξω ότι είναι δύο κατηγορίες διαφορετικές και δεν μπαίνουν στο ίδιο σακούλι.

Υ.Γ. Ωραίο είναι και μαύρο/χρυσό. Τα "πλαστικά" πάνω και κάτω από την οθόνη πως τα άλλαξες;

Και προσωπική άποψη δε θα γίνει (παρόλο που διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας).

Ίσως το "μεσαία κατηγορία" να ήταν όντως υποτιμητικό αλλά ήθελα να δείξω ότι είναι δύο κατηγορίες διαφορετικές και δεν μπαίνουν στο ίδιο σακούλι.

Υ.Γ. Ωραίο είναι και μαύρο/χρυσό. Τα "πλαστικά" πάνω και κάτω από την οθόνη πως τα άλλαξες;

το έλυσα...πανεύκολο...βιντεακια youtube

2i6fhs-5.png

Δεν θα έχεις θέμα με την εγγύηση; Γι'αυτό ρώτησα πως τα άλλαξες..

αν το εννοεις εμπορικα συμφωνω ....

αν το δεις σαν συσκευη βαζει κατω σημερινες ναυαρχιδες ανετα ...

και σε σχεση με το s8 εχει πλεονεκτηματα επισης ...(υπερυθρες ραδιο αποσπωμενη μπαταρια και θα ελεγα ισως και καλυτερη καμερα )

επισης για το 2ετια που λες γενικα εχω το lg 4 τωρα και βαζει κατω το note edge που ειχα στα ΠΑΝΤΑ ...

Ναι ευτυχώς!!

Γιατί είμαι υπερευχαριστημένος από το κινητό... Πρώτη φορά κρατάω κινητό τόσο καιρό και ακόμη δεν σκέφτομαι να το αλλάξω.

αν και τελευταία μου έκανε κάτι νούμερα, όπως δεν αναγνώριζε την γρήγορη φόρτιση, έπρεπε να το βγάλω και να το βάλω 3-4 φορές στον φορτιστή για να δεχτεί γρήγορη φόρτιση δλδ. Το ίδιο διάστημα μου έτρωγε και την μπαταρία πολύ γρήγορα, και στην κατανάλωση μπαταρίας μου είχε πάντα πρώτο το λειτουργικό σύστημα με 50% κατανάλωση και πάνω....

αυτό κράτησε κανα 2 βδομάδες και μετά έστρωσε μόνο του.

Καλημερα...Δοκιμασε να αλλαξεις το καλώδιο...Κατι τετοια νουμερα μου εκανε και εμενα και ως αποκορύφωμα...εδειχνε να φορτίζει το κινητο αλλα στην ουσια δεν φορτιζε...Αγορασα καινουργιο καλωδιο που να υποστηριζει γρηγορη φόρτιση και τα προβληματάκια λυθηκαν...

Τωρα για την ιστορία...Οπως λεει και ενας φιλος παραπανω...Αλλη η σειρα G ...αλλη η σειρα V....Οπως και στην samsung αλλη η σειρα S...και αλλη η σειρα note....Το v10 δεν θεωρειτε ναυαρχιδα πλεον απο την στιγμη που κυκλοφορει το v20 και οσονούπω το v30....Σιγουρα σαν κινητο διετιας (στην ουσια ομως ειναι χρονου...) προσφερει δυνατοτητες και εμπειρια χρησης πολυ καλυτερες απο πιο καινουργια κινητα αλλα κακα τα ψεματα...καπου χανει στην πιο καινουργια τεχνολογια...

Αν θελαμε να το συγκρινουμε με κινητο αλλης εταιριας εγω νομιζω οτι ερχεται πιο κοντα στις σειρες note της samsung...note 4 ή και note 5 που δεν ηρθε επισημα Ελλαδα...

επειδη εχω το note edge (στην ουσια note 4 ) ΣΗΜΕΡΑ με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες και το ιδιο στησιμο κτλ το edge μπροστα στο V4 σερνεται ..!

επισης το v4 εχει καλυτερη (απιστευτη θα ελεγα) καμερα ραδιο υπερυθρες και πολυ δυνατο ηχειο σε σχεση με το note ....

αν η lg δεν εκανε τις βλακειες με τις πλακετες και τις οθονες (που δοξα το θεο εγω δεν ειχα προβλημα ποτε) θα ηταν αιωνες μπροστα ...

τεσπα το επομενο κινητο μου θα ειναι το v10 ....θα εμενα με το 4 αλλα θελω μεγαλυτερη οθονη ...

ελάτε παιδιά,οι ναυαρχίδες πλασάρονται με το τελευταίο soc της χρονιάς όπως και να το κάνουμε,μη φέρεται παράδειγμα το g6 γιατί εδώ παίχτηκε πουστια...

σε όλα τα άλλα όμως θαρρώ στέκεται ισάξια στον ανταγωνισμό, και μάλιστα έχει και μερικά ατού,όπως η αποσπώμενη μπαταρία, ξεχωριστό dac, πολύ καλή κάμερα,ir, κτλ....που όλοι ξέρουμε

προσωπικά στά 380€ που το πήρα ....φτου φτου...αφού δεν έχει βγάλει πρόβλημα...ούτε του παπά

LG V10

ελάτε παιδιά,οι ναυαρχίδες πλασάρονται με το τελευταίο soc της χρονιάς όπως και να το κάνουμε,μη φέρεται παράδειγμα το g6 γιατί εδώ παίχτηκε πουστια...

σε όλα τα άλλα όμως θαρρώ στέκεται ισάξια στον ανταγωνισμό, και μάλιστα έχει και μερικά ατού,όπως η αποσπώμενη μπαταρία, ξεχωριστό dac, πολύ καλή κάμερα,ir, κτλ....που όλοι ξέρουμε

προσωπικά στά 380€ που το πήρα ....φτου φτου...αφού δεν έχει βγάλει πρόβλημα...ούτε του παπά

LG V10

συμφωνω σε ολα .....

Θα δοκιμάσω φίλε μου να αλλάξω καλώδιο. Και καινούριο φορτιστή αν χρειαστεί θα πάρω. Όπως είπα είναι ίσως το μοναδικό κινητό που δεν θέλω να ξεφορτωθώ ακόμη. Γενικά βαριέμαι εύκολα τις συσκευές και αλλάζω σχεδόν στους 6-7 μήνες. παίρνω πάντα καλές συσκευές αλλά αφού έχουν κλείσει και 6μηνο κυκλοφορίας για να πέσει η τιμή.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά το V10 δεν λέω να το βαρεθώ... ειδικά γυμνό χωρίς θήκη που το έχω είναι κουκλί. (το άσπρο έχω)

Α! Στα θετικά του μην ξεχνάμε να προσθέσουμε και την πολύ καλή ποιοτική κατασκευή του, το πόσο στιβαρό είναι, έχει τέλειο κράτημα στο χέρι, έχει την 2η οθόνη που με βολεύει απίστευτα... έχει ίσως την πιο τέλεια αυτόματη φωτεινότητα οθόνης που έχω συναντήσει σε κινητά!

Αν και 2ετίας έχει 4gb ram! Διπλή κάμερα μπροστά! laser focus στην κάμερα!

Eχει πολλά καλά γενικά σαν συσκευή.

Edited by konstantinosid

Θα δοκιμάσω φίλε μου να αλλάξω καλώδιο. Και καινούριο φορτιστή αν χρειαστεί θα πάρω. Όπως είπα είναι ίσως το μοναδικό κινητό που δεν θέλω να ξεφορτωθώ ακόμη. Γενικά βαριέμαι εύκολα τις συσκευές και αλλάζω σχεδόν στους 6-7 μήνες. παίρνω πάντα καλές συσκευές αλλά αφού έχουν κλείσει και 6μηνο κυκλοφορίας για να πέσει η τιμή.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά το V10 δεν λέω να το βαρεθώ... ειδικά γυμνό χωρίς θήκη που το έχω είναι κουκλί. (το άσπρο έχω)

Α! Στα θετικά του μην ξεχνάμε να προσθέσουμε και την πολύ καλή ποιοτική κατασκευή του, το πόσο στιβαρό είναι, έχει τέλειο κράτημα στο χέρι, έχει την 2η οθόνη που με βολεύει απίστευτα... έχει ίσως την πιο τέλεια αυτόματη φωτεινότητα οθόνης που έχω συναντήσει σε κινητά!

Αν και 2ετίας έχει 4gb ram!

Eχει πολλά καλά γενικά σαν συσκευή.

αχ αυτή η φωτεινότητα... ακόμα και σήμερα με εκπλήσσει το πόσο καλά δουλεύει,τώρα πια συνηθησα και τη δεύτερη οθόνη και έχω ξεχάσει (ευτυχώς) ότι δεν έχει led.

και επειδή η Krystal clear θήκη μου κιτρίνισε,ας μου υποδείξει κάποιος μία άλλη που να ΜΗΝ κάνει το κινητό γκουμουτσα και να πηγαίνει στο άσπρο

LG V10

χαιρομαι παιδια με φτιάχνετε ... γιατι αν ολα πανε καλα τον αλλο μηνα θα ειναι η επομενη συσκευη μου ...! :)

μου ειπατε πιο πανω οτι το ηχειο του v10 ειναι το ιδιο δυνατο με το lg 4 ετσι ? (γιατι και με αυτο επαθα ζημια ...βαραει κανονικα το ηχειακι στο 4)

Δεν θα έχεις θέμα με την εγγύηση; Γι'αυτό ρώτησα πως τα άλλαξες..

λίγο μαρκαδοράκι μαύρο στις βίδες,αν χρειαστεί....δεν πειράζεις κάτι ουσιαστικό!!

2i6fhs-5.png

λίγο μαρκαδοράκι μαύρο στις βίδες,αν χρειαστεί....δεν πειράζεις κάτι ουσιαστικό!!

Απο που πηρες τα καπακια? Εχω και εγω το ασπρο και με δελεαζει η ιδεα να το κανω μαυρο!!!! :D

Απο που πηρες τα καπακια? Εχω και εγω το ασπρο και με δελεαζει η ιδεα να το κανω μαυρο!!!! :D

http://m.ebay.co.uk/itm/252723804022?_mwBanner=1&varId=551707220353

http://m.ebay.co.uk/itm/361750027703?_mwBanner=1&varId=631047764643

....και το τελευταίο έχει μια δυσκολία παραπάνω γι αντικατάσταση

http://m.ebay.co.uk/itm/Back-Rear-OEM-Camera-Glass-Lens-Cover-Frame-Holder-For-LG-V10-H900-H901-H960-/361767063230?varId=631059044777&txnId=848198442023

το πίσω καπάκι έχει πολύ καλύτερο γκριπ απ το ορίτζιναλ...σου δίνει την αίσθηση μαλακού πλαστικού

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

αχ αυτή η φωτεινότητα... ακόμα και σήμερα με εκπλήσσει το πόσο καλά δουλεύει,τώρα πια συνηθησα και τη δεύτερη οθόνη και έχω ξεχάσει (ευτυχώς) ότι δεν έχει led.

και επειδή η Krystal clear θήκη μου κιτρίνισε,ας μου υποδείξει κάποιος μία άλλη που να ΜΗΝ κάνει το κινητό γκουμουτσα και να πηγαίνει στο άσπρο

LG V10

Εγώ έχω τη χρυσή και τη μπορντο σε άσπρο κινητό. Δεν δίνει καθόλου όγκο.

http://m.ebay.com/itm/X-Level-360-Protective-Ultra-Thin-Matte-TPU-Back-Cover-Case-For-LG-G5-V10-S001-/291914733345?var=&hash=item43f7795721%3Am%3AmbaEuff7niKHpa9lf_Mhi0w&_trkparms=pageci%253A4cd6d458-1796-11e7-a4d8-74dbd180f675%257Cparentrq%253A2e64971b15b0a5e299522560fffe5140%257Ciid%253A7

Φιλικά, Κατερίνα

....και το τελευταίο έχει μια δυσκολία παραπάνω γι αντικατάσταση

http://m.ebay.co.uk/itm/Back-Rear-OEM-Camera-Glass-Lens-Cover-Frame-Holder-For-LG-V10-H900-H901-H960-/361767063230?varId=631059044777&txnId=848198442023

Δεν επηρεάζει την ποιότητα των φώτο;

Δεν επηρεάζει την ποιότητα των φώτο;

δεν ειδα κατι μέχριι στιγμής...αν θολώσει αργότερα βλέπουμε.

....Και να μην αλλαχτεί αυτό πάντως , δεν χτυπάει άσχημα.

2i6fhs-5.png