Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες με λυπη μου σας ανακοινωνω πως το κινητο μου επαθε bootloop για 3η φορα και δευτερη συνεχομενη μεσα σε 24 ωρες. Τις 2 τελευταιες φορες μαλιστα το επαθε λογω wifi. Συγκεκριμενα την 2η φορα το επαθε μολις συνδεθηκα με ενα δημοσιο wifi του Ηρακλειου και της τριτη με το που ανοιξα το wifi για να ψαξω δικτυα στη σχολη μου. Ενας αλλος κατοχος στη σελιδα του κινητου στο φβ λεει πως φταιει το λογισμικο διοτι συνηθως ευθυνεται το wifi για τα bootloop. Λεω να το στειλω για σερβις. Εσεις τι λετε;

Συμπέρασμα: μην ανοίγειs το wifi να το δουλεύεις με δεδομένα.:)

Αστειευομαι αν σβησεις όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα και τα ξαναπεράσει μηπως συνέλθει;Δεν ξέρω εμένα δε μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο.Το έχεις ρουταρει;ή κάποια αλλαγή σε οτιδήποτε;μήπως έχεις περάσει τίποτα σιχαμενα αντιϊκά?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα τα factory reset, εκανες επαναφορά ρυθμίσεων η το εστηνες ως νεα συσκευή;

Ρωταω γιατί τις 3 πρωτες φορες εκανα επαναφορα. Τωρα 2 βδομαδες μετα το στήσιμο ως νεα ειμαι οκ (για την ωρα τουλαχιστον)

ΥΓ. Σημειωσε καπου το ιμει να δεις αν σου αλλαξαν πλακετα η στο "εφτιαξαν" με απλο φορματ.

Την πρωτη φορα του εκανα επαναφορα αλλα τη δευτερη οχι( δεν μπορουσα κιολα λογω σηματος ιντερνετ). Εν τω μεταξυ μ κανει κ κατι τρελά.... Π.χ. μ δειχνει "αναμονη για δικτυο" στο μεσεντζερ ενω ειμαι στο wifi του σπιτιου μου ή αργει να στειλει τα μηνυματα για τον ιδιο λογο.... Ωστοσο το διεγραψα και το ξανακατεβασα αλλα εκανε τα ιδια μετα και τα 2 bootloop

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμπέρασμα: μην ανοίγειs το wifi να το δουλεύεις με δεδομένα.:)

Αστειευομαι αν σβησεις όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα και τα ξαναπεράσει μηπως συνέλθει;Δεν ξέρω εμένα δε μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο.Το έχεις ρουταρει;ή κάποια αλλαγή σε οτιδήποτε;μήπως έχεις περάσει τίποτα σιχαμενα αντιϊκά?

Θεωρητικα θα επρεπε να σβηνονται μονα τους με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.... Ωστοσο μετα το πρωτο b.l. με συνεδεσε με το που πηγα σπιτι στο δικο μου χωρις να εχω ξαναβαλει κωδικο...

Βαριέμαι που ζω!!! :D

Καλησπερα... Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω...

Εχει προβληματα οπως το G4 κλπ κλπ με bootloop η κατι αλλο ? θελω μια συσκευη ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ

Την πρωτη φορα του εκανα επαναφορα αλλα τη δευτερη οχι( δεν μπορουσα κιολα λογω σηματος ιντερνετ). Εν τω μεταξυ μ κανει κ κατι τρελά.... Π.χ. μ δειχνει "αναμονη για δικτυο" στο μεσεντζερ ενω ειμαι στο wifi του σπιτιου μου ή αργει να στειλει τα μηνυματα για τον ιδιο λογο.... Ωστοσο το διεγραψα και το ξανακατεβασα αλλα εκανε τα ιδια μετα και τα 2 bootloop

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θεωρητικα θα επρεπε να σβηνονται μονα τους με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.... Ωστοσο μετα το πρωτο b.l. με συνεδεσε με το που πηγα σπιτι στο δικο μου χωρις να εχω ξαναβαλει κωδικο...

Για το πρόβλημα του bootloop σε σχέση με το WIFI δοκίμασε αυτό το προγραμματάκι κάνει πραγματικά reset στα settings toy WIFI

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brilliapps.wifiandmorefixer

Εχει προβληματα οπως το G4 κλπ κλπ με bootloop η κατι αλλο ? θελω μια συσκευη ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ

Φιλε μου εγώ το έχω 10 μήνες μαμισιο το χρησιμοποιώ για τα πάντα με ανοιχτά μόνιμα 4τζι και wifi μέρα νύχτα τραβάω μισαωρα βίντεο και βάλε ακούω ράδιο τραβάω φώτο το καλοκαίρι στην παραλία σερφαρω όλοι οι συγχρονισμοι μέιλ καιρος φβ ανοιχτά και δεν έχει πάθει το παραμικρό ούτε ξαφνικό θάνατο τώρα σε κάποια παιδιά συμβαίνει λένε αλλά τι χρήση κάνουν δεν ξέρω.Εγω θα το έπαιρνα άφοβα με την παραπάνω προϋπόθεση βέβαια.

Μια από τα ίδια όπως τα λέει ο komias2. Το δικό μου έκλεισε πλέον 5 μήνες στα χέρια μου και πρόβλημα μηδέν. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν το υπερθερμαίνω βλακωδώς αλλά όλα τα άλλα τα κάνω χωρίς ενδιασμούς και ανησυχίες. Το κινητό φυσάει και είναι εργαλείο !

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Το κινητό δεν έχει ψεγάδι. Ειναι απίστευτο σε όλα. Δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα και είναι φοβερά γρήγορο. Ενα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς αυτή την στιγμή και για πολύ καιρό ακόμα.

αντε μιας και πήραμε φορά.. τα κανει όλα όπως πρέπει και σε ταχύτητα απίστευτη. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω κομπλέ από κινητό και δεν σκέφτομαι καν αλλαγή. το έχω δύο μήνες και πετάει.

ΑΛΛΆ.. δεν το ρουταρισα και δεν παίζω παιχνίδια.. επίσης όταν φορτίζει το αφήνω στην ησυχία του. Γενικά δηλαδή δεν το τσουρουφλιζω..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι είπαν οι προλαλησαντες...

Στάλθηκε από το RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Μόνο και μόνο που δεν βλέπεις μηνύματα με παράπονα σκέψου ότι είσαι καλυμμένος. Άλλωστε το bootloop μάλλον είναι θέμα της 6άρας... Εμφανίζεται και σε άλλες συσκευές.

Σήμερα μετα απο 2 μήνες περίπου που μου είχε πρώτο κάνει bootloop λόγο δημόσιου wifi,το ξανα έπαθα για 3 φορά.Πλέον εχει γίνει τοσο viral που απο την πρώτη φορά είχα πάρει τα απαραίτητα μέτρα αποθηκεύοντας ολα τα αρχεία στην sd και εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το μόνο θεωρητικά κουραστικό είναι η εγκατάσταση των εφαρμογών αλλά Κλάιν σιγά το πράγμα.Σίγουρα ειναι θέμα της 6αρας και δεν υπάρχει λόγος να το στέλνετε για αλλαγή πλακέτας γιατί χώρια οτι δε θα γίνει θα μείνετε και αρκετό καιρό χωρίς το θηρίο.Ας ελπίσουμε η Nougat να στρώσει τα πράγματα και να αξίζει η μετάβαση της σε αυτήν.Ειδάλλως προτιμώ ΜΜ και ας κανω συχνά hard reaet.

Είναι ρε παιδί μου η σοβαρή σημασία πού εχει δώσει η lg σχετικά με τα θέματα του bootloop.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Nα πω και γω με τη σειρά μου, μετά από 6 μηνες οτι το κινητάει φυσάει παντού και παιχνίδια και πολύ χρήση, δεν μου εχει κανει κιχ...

Ειμαι ακόμα με λολιποπ, ειναι από τις λίγες φορές που δεν σκέφτομαι να αλλάξω κινητό...

Nα πω και γω με τη σειρά μου, μετά από 6 μηνες οτι το κινητάει φυσάει παντού και παιχνίδια και πολύ χρήση, δεν μου εχει κανει κιχ...

Ειμαι ακόμα με λολιποπ, ειναι από τις λίγες φορές που δεν σκέφτομαι να αλλάξω κινητό...

Κατσε σε αυτην για παν ενδεχομενο.:)

Καλησπέρα στο νήμα..θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει λύση να ενεργοποιηθεί το wifi ενώ είμαι σε λειτουργία πτήσης..μ βγάζει μην ότι δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση ίσως οφείλεται στην κάρτα σιμ ή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την οθόνη η οποία κάνει συχνά burn in και ο φωτισμός στο πάνω μέρος έχει λίγο διάφορα ..επίσης έχει κακή αυτονομία θα χρειαστείς μία δεύτερη μπαταρία

Ή δεύτερη οθόνη δεν φαίνεται στον ήλιο

Δεν έχει δυνατό σήμα wifi .

Ο συγχρονισμός φωνής στο βίντεο δεν είναι καλός..

Ζεσταίνεται μερικές φορές αλλά όχι κάτι τρομερό

Ή μπροστινές κάμερες εχουν.μετρια ποιότητα και όχι manual more

Καλησπέρα στο νήμα..θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει λύση να ενεργοποιηθεί το wifi ενώ είμαι σε λειτουργία πτήσης..μ βγάζει μην ότι δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση ίσως οφείλεται στην κάρτα σιμ ή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..

Μια χαρα ανοιγει https://cloud.tapatalk.com/s/57e9052ea4928/Capture%2B_2016-09-26-14-23-00.png?

Απλά πρέπει να ανοίξεις το wifi πάλι..

LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

Edited by akalos

Μια χαρα ανοιγει https://cloud.tapatalk.com/s/57e9052ea4928/Capture%2B_2016-09-26-14-23-00.png?

Απλά πρέπει να ανοίξεις το wifi πάλι..

LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

Το wifi ανοίγει αλλά βγάζει μην ότι δεν είναι δυνατή η αναζήτηση δικτύων ίσως οφείλεται στην κάρτα sim ή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..ίσως έχει να κάνει με την επικάλυψη οθόνης που χρησιμοποιουν κάποιες εφαρμογές

https://mega.nz/#!Gx5h3SxJ!TXv6_BcVId2_hV0j6pia2ZYFWQ2RlPU7kPAv8OGF8DA

Και ναι τελικά τι κάνει η εφαρμογή blue light filter την απεγκαταστησα και συνδέεται..

Edited by sakisliako

Το wifi ανοίγει αλλά βγάζει μην ότι δεν είναι δυνατή η αναζήτηση δικτύων ίσως οφείλεται στην κάρτα sim ή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..ίσως έχει να κάνει με την επικάλυψη οθόνης που χρησιμοποιουν κάποιες εφαρμογές

..

Μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά δουλεύει το wi-fi με ενεργή την "λειτουργία πτήσης" . (με Vodafone είμαι)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά δουλεύει το wi-fi με ενεργή την "λειτουργία πτήσης" . (με Vodafone είμαι)

Τελικά είναι η επικάλυψη οθόνης από την εφαρμογή blue light filter..μόλις το.ξεκλικαρεις συνδέεται κανονικά

Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την οθόνη η οποία κάνει συχνά burn in και ο φωτισμός στο πάνω μέρος έχει λίγο διάφορα ..επίσης έχει κακή αυτονομία θα χρειαστείς μία δεύτερη μπαταρία

Ή δεύτερη οθόνη δεν φαίνεται στον ήλιο

Δεν έχει δυνατό σήμα wifi .

Ο συγχρονισμός φωνής στο βίντεο δεν είναι καλός..

Ζεσταίνεται μερικές φορές αλλά όχι κάτι τρομερό

Ή μπροστινές κάμερες εχουν.μετρια ποιότητα και όχι manual more

Από όσα αναφέρεις σαν αρνητικά θα συμφωνήσω μόνο στα της 2ης οθόνης που πράγματι σε εξωτερικό φωτεινό περιβάλλον δεν διακρίνεται με τίποτα...

Για το wi-fi διαφωνώ 100%. Αποδεδειγμένα (με πειράματα και συγκριτικά) το σήμα του είναι άψογο.

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα συντονισμού φωνής στο video, και έχω τραβήξει πολλά...

Η 2η μπαταρία είναι καθαρά θέμα της χρήσης που κάνει ο καθένας, αλλά δύσκολα θα χαρακτήριζα την αυτονομία του κακή...

Και η οθόνη του με νορμάλ χρήση (και έντονη πολλές φορές - όχι όμως παιχνίδια) δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Αυτό το ότι ο φωτισμός της επάνω έχει διαφορά... ναι, ίσως... άμα την παρατηρήσεις σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο :rolleyes:

Stay alive, keep riding

Χάρης

Απορώ βρε παιδιά με τα προβλήματα σας. Έχω την σειρά 602 γερμανικό και δεν μπορώ να πιστέψω οτι έχετε τόσα θέματα. Δυο μήνες τώρα δεν έχω κανένα από αυτά τα προβλήματα. Πρώην κάτοχος του Lg g4 με το οποίο επίσης για 6 μήνες δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν και αυτό σειρά 602 Ρουμάνικο. Ίσως να είναι και αυτό παρτίδες παρτίδες.

Έχω και το Mate 8 και απορώ γιατί το κινητό μας έχει 2Κ οθόνη από την στιγμή που δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά όταν τα βάζω δίπλα να παίζουν ίδια βίντεο.. Αν είχε FHD οθόνη το V10 δεν θα είχαμε θέμα με την αυτονομία..
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο καλό σε αυτονομία lg, είναι το g2, ήτοι η τελευταία ναυαρχίδα της LG με fhd οθόνη.

H lg εγκλωβιστηκε στην QHD οθόνη.

(Αν και για να φτάσει το mate δεν αρκεί μόνο η fhd οθόνη)

καλησπέρα σε όλη την παρέα. σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και πάνω που ετοιμαζόμουν να χτυπήσω το θηρίο, ξεκίνησαν αυτά τα λίγα θεματακια με το bootloop και το ψιλοπαγωσα. Είμαι ανάμεσα σε αυτό, το HTC 10 και λίγο το G5 επειδή το dac είναι ξεχωριστό. Επειδή το κινητό είναι βασικό εργαλείο της δουλειάς μου, δε μπορώ να ξεμεινω και για αυτό έχω κάνει πίσω και γέρνω πια προς το HTC. μήπως έχει βρεθεί τι προκαλεί αυτά τα bootloop ? (μπας και το αγοράσουμε το εργαλείο?)

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!