Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλα ρε εκεί ήταν; Ευχαριστώ! Θα μπορούσαν να έχουν κάποια επιλογή στην κουρτίνα όπως στο g2

Υπαρχει και σε κουρτίνα.

Στο πλαίσιο εκείνο στην κουρτινα που δείχνει οτι εχει συνδεθει το otg, αν το τραβηξεις προς τα κατω σου δινει την επιλογη για αποσύνδεση.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όποιον ενδιαφέρεται για άμεσο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα και παράκαμψη του κλειδώματος της οθόνης όταν δεν δουλεύει με τον stock Launcher.

Κατεβάζουμε την εφαρμογή από εδώ, διαφορετικά με π.μ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro

Αφού την εγκαταστήσετε και την ρυθμίσετε όπως θέλετε ( animations on, off και ηχους, εάν θελετε κουμπί στην οθονη για πατημα ή μεσω του notification bar) είναι έτοιμο. Δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε από τον Launcher με κάποια χειρονομία από τον Launcher.

Με θήκη flip cover απλα την κλείνετε και κλειδώνει. Την ανοίγετε και με το αποτύπωμα ξεκλειδώνει με τη μια χωρις να ζητήσει pin η άλλο τροπο ξεκλειδώματος.

Χωρις θηκη δεν έχουμε off με double tab αλλα ή με κουμπακι ή με notification bar. On έχουμε με double tab και με αποτύπωμα, παρακάμπτοντας τα άλλα κλειδώματα.

Όλα αυτά για όσους έχουν άλλον launcher πλην τον μαμα ο οποίος δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά.

Για όποιον ενδιαφέρεται για άμεσο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα και παράκαμψη του κλειδώματος της οθόνης όταν δεν δουλεύει με τον stock Launcher.

Κατεβάζουμε την εφαρμογή από εδώ, διαφορετικά με π.μ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro

Αφού την εγκαταστήσετε και την ρυθμίσετε όπως θέλετε ( animations on, off και ηχους, εάν θελετε κουμπί στην οθονη για πατημα ή μεσω του notification bar) είναι έτοιμο. Δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε από τον Launcher με κάποια χειρονομία από τον Launcher.

Με θήκη flip cover απλα την κλείνετε και κλειδώνει. Την ανοίγετε και με το αποτύπωμα ξεκλειδώνει με τη μια χωρις να ζητήσει pin η άλλο τροπο ξεκλειδώματος.

Χωρις θηκη δεν έχουμε off με double tab αλλα ή με κουμπακι ή με notification bar. On έχουμε με double tab και με αποτύπωμα, παρακάμπτοντας τα άλλα κλειδώματα.

Όλα αυτά για όσους έχουν άλλον launcher πλην τον μαμα ο οποίος δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά.

Δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά.... Το εξηγείς πάλι?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Εάν εχεις βαλει π.χ. nova και καποιο πρόγραμμα για lock screen δεν δουλευει ανετα το αποτύπωμα. Εάν προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα θα σου ζητησει μετα pin ή μοτίβο. δηλ. αργει η κατασταση. Με τον τροπο που περιγραφω δεν ζηταει επαλήθευση ξεκλειδώματος pin ή μοτίβο. Ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα. το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι πιο απλό να συνδιαστουν και custom launcher και δακτυλικό αποτύπωμα. Edited by miltos74

Εάν εχεις βαλει π.χ. nova και καποιο πρόγραμμα για lock screen δεν δουλευει ανετα το αποτύπωμα. Εάν προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα θα σου ζητησει μετα pin ή μοτίβο. δηλ. αργει η κατασταση. Με τον τροπο που περιγραφω δεν ζηταει επαλήθευση ξεκλειδώματος pin ή μοτίβο. Ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα. το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι πιο απλό να συνδιαστουν και custom launcher και δακτυλικό αποτύπωμα.

Έχεις δίκιο. Τώρα δουλεύει καλύτερα το δαχτυλικό αποτύπωμα. Άξια τα λεφτά του.

Edited by MeddlingMageGR

Δεύτερη μέρα με το τηλέφωνο και δηλώνω ενθουσιασμένος! Τελικά με το σήμα μια χαρά μέχρι στιγμής σε 3G και φανταστείτε στο σπίτι μου δεν έχω και πάρα πολύ καλό σήμα γενικά! Οσον αφορά την μπαταρία μέχρι στιγμής μου φαίνεται normal.

Εχω βασικά 2 ερωτήσεις μόνο.

1) από που απενεργοποιώ την γρήγορη φόρτιση? δεν το βρίσκω πουθενά. (έχω περάσει την MM 6.0)

2) Όταν επιλέγω η δεύτερη οθόνη να παραμείνει ενεργή όταν κλείνει η βασική οθόνη, μένει ενεργή συνέχεια? και αν ναι τρώει κάποιο σεβαστό ποσοστό από την μπαταρία?

Edited by konstantinosid

1) Δε γίνεται να απενεργοποιήσεις την γρήγορη φόρτιση. Και μεταξύ μας δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις. Θα καταλάβεις στην πορεία γιατί....

2) Όχι δεν καεί τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, για την γρήγορη φόρτιση ρώτησα επειδή διάβασα ότι ζορίζεται λίγο η μπαταρία αν το φορτίζεις συνέχεια έτσι. :)

Και κάτι τελευταίο αξίζει να το βάλω θήκη και tempered glass?

και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο glass?

Edited by konstantinosid

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, για την γρήγορη φόρτιση ρώτησα επειδή διάβασα ότι ζορίζεται λίγο η μπαταρία αν το φορτίζεις συνέχεια έτσι. :)

Ας ζορίζεται. Γι αυτό είναι αφαιρούμενη για να την αλλάζουμε οπότε θέλουμε. Θα δεις ότι θα φτάσεις σε ένα σημείο που δε θα σε ενδιαφέρει καθόλου η υγεία της μπαταρίας. Θα σε ενδιαφέρει μόνο να φορτίζει γρήγορα. Γιατί την μπαταρία την πίνει νεράκι.

Μπορεις να φορτίζεις με πιο αργό φορτιστή. Π.χ. εγω εχω εναν που δινει 0.85Α ανα ωρα.

Τωρα αν υπαρχει ή οχι λογος να απενεργοποιείται ειναι αλλη κουβέντα

Υπαρχει και σε κουρτίνα.

Στο πλαίσιο εκείνο στην κουρτινα που δείχνει οτι εχει συνδεθει το otg, αν το τραβηξεις προς τα κατω σου δινει την επιλογη για αποσύνδεση.

Θεούλης!! Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το LG V10 μου.

• Administrators

Άσε αυτό να απασχολεί τους κατόχους συσκευών με ενσωματωμένη μπαταρία, από τη στιγμή που στη δική σου συσκευή μπορείς να αλλάξεις μπαταρία όποτε θέλεις... απόλαυσε τις δυνατότητες της γρήγορης φόρτισης. ;)

Και κάτι τελευταίο αξίζει να το βάλω θήκη και tempered glass?

και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο glass?

Αξίζει σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η μεταπώληση (ειδικά για τη θήκη). Όσον αφορά το tempered glass, το θεωρώ απαραίτητο γιατί όσο και να λένε ότι το τζάμι της συσκευής δεν γρατσουνίζεται, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν γρατσουνιές... πίστεψέ με. Οποιοδήποτε 9H tempered glass κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Modpic.gif

Αύριο περιμένω το tempered glass και την θήκη (αυτή http://gr.mobilefun.com/55866-spigen-liquid-crystal-lg-v10-shell-case-clear.htm ). Πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα αλλά έχω μια απορία. Το tempered glass καλύπτει μόνο την οθόνη, τα πλαστικά στο πάνω & κάτω μέρος κάνουν σημάδια σχετικά εύκολα;

• Administrators
τα πλαστικά στο πάνω & κάτω μέρος κάνουν σημάδια σχετικά εύκολα;

Σχετικά εύκολα όχι αλλά αυτό εξαρτάται από τη χρήση. Αν θέλεις να είναι ασημάδευτη η συσκευή σου θα χρειαστεί να βάλεις και την ανάλογη θήκη.

Modpic.gif

Αύριο περιμένω το tempered glass και την θήκη (αυτή http://gr.mobilefun.com/55866-spigen-liquid-crystal-lg-v10-shell-case-clear.htm ). Πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα αλλά έχω μια απορία. Το tempered glass καλύπτει μόνο την οθόνη, τα πλαστικά στο πάνω & κάτω μέρος κάνουν σημάδια σχετικά εύκολα;

Δυστυχώς τα πάνω/κάτω πλαστικά τα αφήνει ακάλυπτα και αυτός ήταν ο λόγος που το πέταξα στις 3 μέρες.

Στα δικά μου μάτια ήταν σαν ξένο σώμα. :mad:

Το αν τα πλαστικά κάνουν σημάδια σχετικά εύκολα είναι κάτι σχετικό :p

Εγώ το χρησιμοποιώ γυμνό με πολύ προσοχή & με θήκη πουγκί για μεταφορά και είναι σαν καινούργιο.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θεούλης!! Ευχαριστώ πολύ

Τίποτα.. :)

Στα τεστς στο youtube εκείνου του τύπου που χαραζει,καιει και λυγίζει τα κινητα φανηκε οτι τα bezels γρατζουνιζονται μαλλον ευκολα. Τελος παντων,δεν ξερω σε τι περιπτώσεις θα επεφτε κοπιδι εκει,αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο ανθεκτικά οσο το πισω καπακι.

• Administrators
Δυστυχώς τα πάνω/κάτω πλαστικά τα αφήνει ακάλυπτα και αυτός ήταν ο λόγος που το πέταξα στις 3 μέρες.

Μάλλον μιλάς για άλλη θήκη και όχι αυτή της Spigen που δίνει ο φίλος παραπάνω η οποία προστατεύει περιμετρικά τη συσκευή.

Modpic.gif

Μάλλον μιλάς για άλλη θήκη και όχι αυτή της Spigen που δίνει ο φίλος παραπάνω η οποία προστατεύει περιμετρικά τη συσκευή.

Καλημέρα. Νομίζω του απάντησε ότι το τζάμι δεν καλύπτει τα πλαστικά.

Φιλικά, Κατερίνα

Βρε παιδια σε κινητα οπως το J5 της Σαμμυ το τζαμακι το καλυπτει ολο το μπροστα γιατι και τα μπεζελς βρισκονται κατω απο το ιδιο γυαλι με αυτο της οθονης. Στο θηριο μας τα μπεζελς ειναι πλαστικα αρα δεν γινεται να κολλαει τζαμακι κ σε αυτα και στο γυαλι, γιατι θα ηθελε κολλα που μετα δεν ξεκολλαει.Επισης θα καταληγαμε να χρειαζομαστε ολοκληρη τζαμαρια για ενα τηλεφωνο :ρ
Βαριέμαι που ζω!!! :D

Εγώ έβαλα carbon skin και σώθηκα. Ούτε θήκη τπτ.

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα :) όπως πολύ σωστά έγραφε ο bas13 με ένα καλό tempered και χωρίς τίποτα άλλο και λίγη προσοχή το θηρίο μας δεν έχει κανένα θέμα, η συσκευή είναι πανέμορφη και χωρίς αμπαλαρισμα κλέβει τις εντυπώσεις:happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Βρε παιδια σε κινητα οπως το J5 της Σαμμυ το τζαμακι το καλυπτει ολο το μπροστα γιατι και τα μπεζελς βρισκονται κατω απο το ιδιο γυαλι με αυτο της οθονης. Στο θηριο μας τα μπεζελς ειναι πλαστικα αρα δεν γινεται να κολλαει τζαμακι κ σε αυτα και στο γυαλι, γιατι θα ηθελε κολλα που μετα δεν ξεκολλαει.Επισης θα καταληγαμε να χρειαζομαστε ολοκληρη τζαμαρια για ενα τηλεφωνο :ρ

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι παράλογο, αλλα δεν παυει να σημαίνει οτι συμβαίνει.

Το αν ενοχλεί ή οχι ειναι αλλο θεμα & εγκειται στο προσωπικο γούστο του καθενος.

Αναφερομαι στο tempered.

Παιδιά εννοούσα τα bezels στο μπροστινό μέρος της συσκευής, όχι τα περιμετρικά (τα οποία θα καλυφθούν με την θήκη). Αναγκαστικά βάζω θήκη γιατί πιστεύω πως ο φακός της κάμερας θα γρατζουνιστεί κάποια στιγμή αν το αφήνω εδώ και κει...Με τη θήκη υπάρχει ένα μικρό κενό και δεν ακουμπάει ο φακός κάτω!

Γενικά το προσέχω το κινητό αλλά θέλω να σιγουρευτώ πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα (στα μπροστινά bezels που δεν καλύπτονται από την θήκη και το tempered glass) αν ξεχαστώ και το βάλω στην τσέπη με τα κλειδιά για παράδειγμα.

Σχετικά με την μπαταρία. Με χρήση 1:30 ώρας sot στην αυτόματη φωτεινότητα είμαι στα 75% (από 100%) μπαταρίας. Λογικά είναι ok για αυτό το τηλέφωνο, έτσι;

Κατά τ'άλλα μου λείπουν οι 6-7 ώρες sot του z2 αλλά δεν πειράζει. Στο v10 υπερτερεί σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα οπότε και θα το πάρω απόφαση κάποια στιγμή και θα συμβιβαστώ πλήρως!:)

Φίλε μου το μόνο θέμα που εχει το κινητό είναι η μπαταρία το οποίο λύνετε άμεσα με αγορα εξωτερικού φορτιστή και 2ης μπαταρίας.

Οπότε έχεις πολύ περισσότερο sot από οποιαδήποτε απροβλημάτιστη ναυαρχίδα που κυκλοφορεί. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εμπειρία χρήσης από κανένα κινητό του 16 ακόμα και αυτά των 600 ή 700 ευρω.

Θα το πω για άλλη μια φορά και ας ακούγομαι κάπως...Είναι ίσως το καλύτερο δέσιμο software & Hardware από ότι κυκλοφορεί.

Y.Γ. Τέτοια υλοποίηση δεν είχε ποτέ ξαναπετύχει η Lg σε καμία συσκευή της παρα μόνο στο Optimus G πριν το αναβαθμίσει και εκείνο και το κάνει σκ...

Edited by miltos74