Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Amyntaios για αρχή πήγαινε:

ρυθμίσεις / γενικές / εφαρμογές.

Πάτα πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και ζήτησε προβολή συστήματος ( έτσι θα σου εμφανίσει και τις εφαρμογές του συστήματος όχι μόνο όσες εγκαθιστούμε εμείς)

Πήγαινε κάτω και βρες το πληκτρολόγιο Lg.

Πάτησε στο αποθήκευση και στο παράθυρο που θα σου βγάλει κάνε Εκκαθαριση δεδομένων και Διαγραφή Cache.

Κλείστα όλα πήγαινε: ρυθμίσεις / γενικές / Γλωσσα πληκτρολόγιο και ξανα στήσε το πληκτρολόγιό σου.

Εάν δεν δουλέψει με το παραπάνω δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από hard reset μήπως δεν έκατσε κάτι καλά

EDIT: Με πρόλαβες Akalos

Edited by miltos74

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστώ και τους δύο.

Θα το κάνω και θα δω αν μου το ξανά παρουσιάσει.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Οκ ευχαριστώ και τους δύο.

Θα το κάνω και θα δω αν μου το ξανά παρουσιάσει.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Μου το έχει κάνει και εμένα αλλά σπάνια και συνήθως βγάζει τη λέξη "Ser" αλλά δεν θυμάμαι τι θέλω να γράψω και μου βγάζει αυτό όπως επίσης μπορεί να μου βγάλει διάφορα emoticon αντί για τη λέξη και ενώ σβήνω τη λέξη να μένει το emoticon μέχρι να σβήσω ολόκληρη τη λέξη.

Κι εγώ όλα stock με την έκδοση 5.1.1.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Τα δικά του ακουστικά μήπως θέλουν στρώσιμο?

Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό

Γιατι το λες αυτο;

Βαριέμαι που ζω!!! :D

Γιατι το λες αυτο;

Γιατί τα lg quadbeat 2 παίζουν κλάσεις ανωτέρα

Ποια ειναι αυτα;ακριβως δε καταλαβα

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Σκρουτζιτ....

Σκρουτζιτ....

Γιααα δες αυτα σχετικα βατη τιμη. Ακουστικά Razer Hammerhead Earbuds - Gaming

Και ενα αλλο οποιος ξερει καλα αγγλικα ας ψαξει ποια ακουστικα με ποιες προδιαγραφες ειναι καλυτερα για το dac του κινητου μας;πχ ευαισθησια πανω απο 100db η κατω;20 ομ η 32 ομ πχ λεω.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Γιααα δες αυτα σχετικα βατη τιμη. Ακουστικά Razer Hammerhead Earbuds - Gaming

Gaming?δεν νομίζω

Λένε για VE ASURA η VE ZEN 2

Προς το παρόν ήρθε η spigen όπως την περίμενα λεπτή και διάφανη

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/4231d3bc64412abb8c5883af65198eb3.jpg

ΕDIT:λένε και τα

2016 Go Pro MrZ Ting Music Maker Hifi Earbuds In Ear Earphone Alloy Tune Earbuds Such as Armature Earphone

http://s.aliexpress.com/VfUnyMru

Τα οποία είναι και πιο κοντά στη τσέπη μας...χμμμ...

Edited by akalos

Παίδες καλημέρα και καλό μήνα,είμαι έτοιμος για την αγορά του LG V10 και θα ήθελα όποιος/όποια το έχει αγοράσει από skroutzομάγαζο να με ενημερώσει με PM εάν έμεινε ευχαριστημένος-η ή όχι από το εν λόγω κατάστημα, δηλαδή εάν στο unboxing υπήρχε ''θέμα'' με τις ταινίες ασφαλείας,παρατήρησε καμμένα pixels, η συσκευή είχε ενεργοποιηθεί κτλπ

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τα ακουστικα που λες τα εχω και εγω... Ειναι παρα πολυ καλα, αλλα δεν εχουν μπασο και εμενα προσωπικα με χαλαει η γωνια που κανουν... Κατα τα αλλα ειναι απο τα καλυτερα που εχω χρησιμοποιησει. Οσον αφορα τα ακουστικα το V10 δεν μπορω να εκφερω γνωμη, γιατι δεν τα εχω... ακομη!!!

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα ακουστικα του g3

Παίδες καλημέρα και καλό μήνα,είμαι έτοιμος για την αγορά του LG V10 και θα ήθελα όποιος/όποια το έχει αγοράσει από skroutzομάγαζο να με ενημερώσει με PM εάν έμεινε ευχαριστημένος-η ή όχι από το εν λόγω κατάστημα, δηλαδή εάν στο unboxing υπήρχε ''θέμα'' με τις ταινίες ασφαλείας,παρατήρησε καμμένα pixels, η συσκευή είχε ενεργοποιηθεί κτλπ

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ένα είναι από την....πόλη...με πολλά πενταστερα..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα ακουστικα που λες τα εχω και εγω... Ειναι παρα πολυ καλα, αλλα δεν εχουν μπασο και εμενα προσωπικα με χαλαει η γωνια που κανουν... Κατα τα αλλα ειναι απο τα καλυτερα που εχω χρησιμοποιησει. Οσον αφορα τα ακουστικα το V10 δεν μπορω να εκφερω γνωμη, γιατι δεν τα εχω... ακομη!!!

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα ακουστικα του g3

Αυτά είναι τα είχα πάρει για το nexus 5 που δεν είχε δικα του

http://www.skroutz.gr/s/4634890/LG-Quadbeat-2.html

Έχει πάρει κανείς από ebay πίσω καπάκι με wireless charging? Εγώ παρέλαβα 2 και δυστυχώς δεν δουλεύουν :(

Τα πήρα από εδώ:http://www.ebay.com/itm/272056246919?euid=dcedeaa65e48437496617d0b10bc6bae&bu=43384277684&cp=1&exe=11473&ext=27979&es=0&nqc=EEgAAAAAAAACIAAACAAAAAAAAQgEAAAAAAIACAAAAAEAAAAAgAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAAAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIAAABAACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&nqt=EEgAABAQAAACICAgCQIAQAAIAQgMAAAAAAIBCAAAAAEAAAAAgAAiAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAEAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIABABgACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&ec=1&sojTags=es=es,nqc=nqc,nqt=nqt,ec=ec,exe=exe,ext=ext,bu=bu

Εγώ το είχα αγοράσει πριν κάνα μήνα, μαζί με ένα dock σύνολο 20 ευρώ και τα 2, και δούλευαν κανονικά. Και με πολύ καλή ταχύτητα. Όμως τα πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί τελικά δεν με εξυπηρετεί η ασύρματη φόρτιση.

Μήπως πας να το φορτίσεις με καμιά χοντρή θήκη?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Έχει πάρει κανείς από ebay πίσω καπάκι με wireless charging? Εγώ παρέλαβα 2 και δυστυχώς δεν δουλεύουν :(

Τα πήρα από εδώ:http://www.ebay.com/itm/272056246919?euid=dcedeaa65e48437496617d0b10bc6bae&bu=43384277684&cp=1&exe=11473&ext=27979&es=0&nqc=EEgAAAAAAAACIAAACAAAAAAAAQgEAAAAAAIACAAAAAEAAAAAgAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAAAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIAAABAACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&nqt=EEgAABAQAAACICAgCQIAQAAIAQgMAAAAAAIBCAAAAAEAAAAAgAAiAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAEAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIABABgACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&ec=1&sojTags=es=es,nqc=nqc,nqt=nqt,ec=ec,exe=exe,ext=ext,bu=bu

Φιλε μου πολυ λυπαμαι. Γραψε κριτικη στο eBay για να μην πεσουν στην παγιδα και οι υπολοιποι αφου ελεγξεις και με αλλους φορτιστες πως οντως δεν δουλευει και μετα ζητα τα λεφτα σου πισω

Εχθές αποχώρησε το G4 και αύριο θα παραλάβω το V10 σε μαύρο..

Για τα ακουστικά τώρα. Έχετε δοκιμάσει τα beats; Είναι τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν. Το 2013 στη Γερμανία τα δοκίμαζα με το τότε galaxy s4 και ήταν τα καλύτερα.

Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις.

370€ τότες....

Δεν πήρα ακόμα κάποια θήκη για το κινητό.

Αν πάρω διαφανή σιλικόνης μετά από λίγο καιρό κίτρινιζουν.

Η σκληρές διαφανεις που της ονομάζουν hyprid έχουν το ίδιο θέμα;

Κάποιο Link από το skroutz έχουμε;

Και για τζαμακι μπροστά...

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Φιλε μου πολυ λυπαμαι. Γραψε κριτικη στο eBay για να μην πεσουν στην παγιδα και οι υπολοιποι αφου ελεγξεις και με αλλους φορτιστες πως οντως δεν δουλευει και μετα ζητα τα λεφτα σου πισω

Δεν το έχω με θήκη. Έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή. Του έστειλα και φωτός που μου ζήτησε. Περιμένω. Ο φορτιστής πάντως είναι αυτός

http://www.ebay.com/itm/201564583548?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500779021265&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ο οποίος δουλεύει κανονικότατα με ένα S7 edge. Δυστυχώς δεν έχω άλλον για να τα δοκιμάσω, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να δουλεύουν.Στο μεταξύ δεν ήταν και λίγα τα χρήματα, γύρω στα 22€ με τα μεταφορικά.

Edited by yonvog

Χλωρίνη?

Χλωρίνη?

Δδλ οι διαφανές θήκες σιλικόνης κιτρινιζουν και θέλουν καθάρισμα με χλωρινη;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Μια που πιο πριν είδα προτάσεις για ακουστικά, θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει σε (πολύ πιο) προηγούμενο ποστ. Ότι για να δουλέψει κανονικά το dac του V10 με ακουστικά πρέπει να παρεμβληθεί (κάτι σαν) αυτό εδώ :

https://www.amazon.co.uk/FosPower-Auxiliary-4-Conductor-Extension-Connectors-Motorola/dp/B01552UGSS/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Το έχει πάρει κανείς ή γνωρίζει κάποιος κάτι ?

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Εχθές αποχώρησε το G4 και αύριο θα παραλάβω το V10 σε μαύρο..

Για τα ακουστικά τώρα. Έχετε δοκιμάσει τα beats; Είναι τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν. Το 2013 στη Γερμανία τα δοκίμαζα με το τότε galaxy s4 και ήταν τα καλύτερα.

Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις.

370€ τότες....

Δεν πήρα ακόμα κάποια θήκη για το κινητό.

Η σκληρές διαφανεις που της ονομάζουν hyprid έχουν το ίδιο θέμα;

Κάποιο Link από το skroutz έχουμε;

Και για τζαμακι μπροστά...

Καλώς να το παραλάβεις και καλομίλητο το V10 σου :)

Για τζαμάκι έχω βάλει αυτό http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/screen-protection/glass-v10-lg.html

Το έχω πλέον πάνω από μήνα, δεν έχει κάνει καμιά φουσκάλα, από αίσθηση είναι μια χαρά, λες και δεν φορά τζαμάκι το κινητό, όλα καλά! Είναι και φθηνό και αν πας από το μαγαζί να το πάρεις με κάτι παραπάνω στο τοποθετούν εκεί για να είσαι σίγουρος....

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Μια που πιο πριν είδα προτάσεις για ακουστικά, θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει σε (πολύ πιο) προηγούμενο ποστ. Ότι για να δουλέψει κανονικά το dac του V10 με ακουστικά πρέπει να παρεμβληθεί (κάτι σαν) αυτό εδώ :

https://www.amazon.co.uk/FosPower-Auxiliary-4-Conductor-Extension-Connectors-Motorola/dp/B01552UGSS/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Το έχει πάρει κανείς ή γνωρίζει κάποιος κάτι ?

Ναι εγω το ειχα ποστάρει (και το έχω)...... Η διαφορά με αυτό είναι ότι ενεργοποιείτε high gain mode στο amp dac με αποτέλεσμα πιο δυνατό ήχο και δυναμικό εύρος.... Με απλά λόγια απογειώνεται ο ήχος...

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Δδλ οι διαφανές θήκες σιλικόνης κιτρινιζουν και θέλουν καθάρισμα με χλωρινη;

Ερώτηση κάνω και γω

Ναι εγω το ειχα ποστάρει (και το έχω)...... Η διαφορά με αυτό είναι ότι ενεργοποιείτε high gain mode στο amp dac με αποτέλεσμα πιο δυνατό ήχο και δυναμικό εύρος.... Με απλά λόγια απογειώνεται ο ήχος...

Α, μάλιστα... Και το έχεις δοκιμάσει προσωπικά ? Αξίζει δηλαδή αγορά του ? (καλά... φτηνό είναι αλλά να κάνει δουλειά)

Stay alive, keep riding

Χάρης