Jump to content

yonvog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yonvog

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

yonvog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. yonvog

    LG V10

    Τελικά έφταιγε το bridge στον MAC :confused:. Σε PC μου το αναβάθμισε κανονικότατα...
  2. yonvog

    LG V10

    Ρουμανικο είναι σίγουρα. Είδα τη συσκευασία. Μήπως επειδή χρησιμοποιώ LG BRIDGE σε Apple MAC...? Λέω εγώ τώρα...!
  3. yonvog

    LG V10

    Δεν είναι branded. Νομίζω Ρουμάνικο είναι. Το είχα πάρει από Phone Gallery.
  4. yonvog

    LG V10

    Καλησπέρα. Εμένα δεν μου έχει έρθει η Nougat ακόμα, ούτε μέσω LG BRIDGE... :( Τι μπορεί να φταίει. Μοντέλο H960A.
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλό μήνα! Κάτοχος εδώ και περίπου 2 εβδομάδες ενός χ829. Αντικατεστησε το LG v10 μιας και είχα ανάγκη ενός 2καρτου κινητού. Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος με δύο όμως θέματα. Πρώτον θέμα με τα notifications και δεύτερο και πιο σημαντικό ότι δεν μου έρχονται πάντα όλα τα SMS. Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό? Αξίζει να του περάσω άλλη rom. Δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού. Ευχαριστώ προκαταβολικά Sent from my Le X829 using Tapatalk
  6. yonvog

    LG V10

    Ελπίζω να μην αληθεύει... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.mylgphones.com/european-lg-v10-h960-received-software-update-with-febuary-security-patch.html Μέσω LG Bridge του κάνω τώρα εγκατάσταση.
  7. yonvog

    LG V10

    Και εμένα έχει αρχίσει τελευταία και ρουφάει την μπαταρία για πλάκα. Ειδικά όταν είμαι στο εξωτερικό δεν καταφέρνει να βγάλει πάνω από 6-7 ώρες!!!! Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο αναγκάστηκα και αγόρασα ένα power bank γιατί αλλιώς δεν έβγαινε με τίποτα η μέρα!!!
  8. yonvog

    LG V10

    Δεν το έχω με θήκη. Έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή. Του έστειλα και φωτός που μου ζήτησε. Περιμένω. Ο φορτιστής πάντως είναι αυτός http://www.ebay.com/itm/201564583548?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500779021265&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ο οποίος δουλεύει κανονικότατα με ένα S7 edge. Δυστυχώς δεν έχω άλλον για να τα δοκιμάσω, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να δουλεύουν.Στο μεταξύ δεν ήταν και λίγα τα χρήματα, γύρω στα 22€ με τα μεταφορικά.
  9. yonvog

    LG V10

    Έχει πάρει κανείς από ebay πίσω καπάκι με wireless charging? Εγώ παρέλαβα 2 και δυστυχώς δεν δουλεύουν :( Τα πήρα από εδώ:http://www.ebay.com/itm/272056246919?euid=dcedeaa65e48437496617d0b10bc6bae&bu=43384277684&cp=1&exe=11473&ext=27979&es=0&nqc=EEgAAAAAAAACIAAACAAAAAAAAQgEAAAAAAIACAAAAAEAAAAAgAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAAAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIAAABAACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&nqt=EEgAABAQAAACICAgCQIAQAAIAQgMAAAAAAIBCAAAAAEAAAAAgAAiAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAgAAAAEAAgCEAAAygAAEAECAAgAAIAAAAAAAAAAAAAEAgAAAIABABgACAAIABAAAAAAAAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAg*&ec=1&sojTags=es=es,nqc=nqc,nqt=nqt,ec=ec,exe=exe,ext=ext,bu=bu
  10. yonvog

    LG V10

    Καλησπέρα στα μέλη. Μόλις από χθες και εγώ περίφανος κάτοχος ενός λευκού V10. Πραγματοποίησα αναβάθμιση σε ΜΜ μέσω bridge και παρατηρώ τα εξής προβλήματα. α) Το fingerprint sensor όποτε θέλει δουλεύει στο lock screen. β) Κάποια στιγμή δεν είχε απόκριση η οθόνη κατα τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης και δεν σκρολάριζε στην εφαρμογή email. Έχεις κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα? Να σημειώσω ότι μετά την αναβάθμιση έκανα factory reset και σετάρισμα από την αρχή το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι έγινε πολύ γρήγορα. Σε γενικές γραμμές το τηλέφωνο πετάει κυριολεκτικά. Το προτίμησα μετά από προσεκτική έρευνα η οποία με έκανε να το προτιμήσω έναντι ενός νέου galaxy note. Το απόλυτο VFM κατ εμέ.
  11. Όχι δεν έχω προσπαθήσει. Για να είμαι ειλικρινής επειδή δεν γνωρίζω και πολλά με το Android, το ψιλοφοβάμαι κι όλας. Κάπου διάβασα ότι θα πρέπει να κανω unroot, να αναβαθμίσω και μετά να ξαναρουτάρω... πολύ μπερδεμένο για όσους δεν είναι και τόσο γνώστες. Επίσης επιδή εργάζομαι σε περιβάλλον MAC OS X δεν υπάρχει ODIN.
  12. Προσπαθώ να αναβαθμισω σε lollipop σε ρουταρισμενο ΝΕΟ και δυστυχως δεν μου κανει την αναβαθμιση μέσα απο την desktop εφαρμογη SMART SWITCH. Ξεκιναει και μου βγαζει μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι connected. Μήπως θα πρεπει να ακολουθησω άλλη διαδικασια?
  13. yonvog

    Cubot X16

    Το παρέλαβα πριν από λίγες ημέρες. Το πήρα για την γυναίκα μου ως αντικατάσταση του iPhone 4S. Το κινητό για την τιμή του απλά... τα σπάει!!! Είναι πανέμορφο με άριστη ποιότητα κατασκευής και επαρκέστατα ικανό.Το προτίμησα έναντι του Χ17 γιατί αισθητικά μου άρεσε περισσότερο. Και πιστέψτε με δεν το μετάνιωσα αφού με το που το έπιασα στα χέρια με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Αξίζει να το έχετε υπόψη σας. Μπράβο στην CUBOT.:up:
×
×
  • Create New...