Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κριμα παιδια...Δεν πειραζει,υγεια να υπαρχει και κινητο θα παρετε αλλο.

Να ρωτησω,πως μπορω να βαλω ringtone στα μηνυματα??Δεν θελω να βαλω zedge γιατι απ'οτι διαβαζα ετρωγε σκαλωματα.Και απ'οτι ειδα δεν μπορεις να βαλεις δικο σου ringtone στην στοκ εφαρμογη του κινητου.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό κοίταζα τώρα και φεύγω για εκεί. Αγορά με τιμολόγιο, οπότε κόστος για μένα 160,48 (το 4/64G)

Ακόμα εδώ είσαι? :p

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτησω,πως μπορω να βαλω ringtone στα μηνυματα??Δεν θελω να βαλω zedge γιατι απ'οτι διαβαζα ετρωγε σκαλωματα.Και απ'οτι ειδα δεν μπορεις να βαλεις δικο σου ringtone στην στοκ εφαρμογη του κινητου.

Ακριβώς..την υγεία μας να χουμε...ύψιστο αγαθό

Νομίζω δεν μπορείς

Edited by akalos

Αυτό ακριβώς φίλε μου, υγεία να 'χουμε...

Για δικά σου ringtone σε μηνύματα δεν νομίζω, σε επαφές και κλήσεις ναι...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Κριμα βρε παιδια :( καλα να εισαστε και απο κινητα αλλο τιποτε :p

Πραγματι ξεχωριστη συσκευη το 10αρι, το λευκο το θεωρουσα εργο τεχνης.:happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το έβαλα χθες δίπλα στο σιαομι...εντάξει τώρα...καμία σχέση

Αν ήθελαν κανένα 150αρι για την πλακέτα δεν το συζητούσα καν... εννοείται....χμ αν και το σκέφτομαι για αργότερα...δεν μπορω να το βλέπω νεκρό...κλάψ...και πανέμορφο

Για το άσπρο λέω με τα χρυσά του....

Τα βάζω δίπλα-δίπλα, το V10 και το redmi note 5 και.... καμιά σχέση ! :cry:

Δουλεύω ή μάλλον προσπαθώ να μάθω το xiaomi... πιο πολύ :cry:

Η μόνη λύση φουλ ολοταχώς για το V30, σε κάνα 5-6μηνο...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Εντάξει είμαστε και με 8.1,έχουμε ραδιόφωνο,ir,led,SD, πολύ καλύτερο σήμα,dual sim,fast charge με τον φορτιστή του V10,θέλει μάθηση η Xiaomi βέβαια,θα πάρουμε και την 10 σε λίγο....μπαταριαρα...

Τα λέω να απαλύνω τον πόνο μου..

. χαχα

Edit:ότι θέλεις δίπλα να τα λέμε

Να μη χαλάμε και το θέμα εδώ... κλάψ..

Edited by akalos

Πάντως παιδιά ενα είναι το συμπέρασμα κατ εμέ.Συμφωνώ οτι είναι να μη θες να ξανα πάρεις πότε LG μετά απο αυτά που γίνονται αλλά αν κάποιος μάθει με αυτα(Συγκεκριμένα τα LG) δύσκολα πας σε κάποια άλλη εταιρεία.

Εντάξει είμαστε και με 8.1,έχουμε ραδιόφωνο,ir,led,SD, πολύ καλύτερο σήμα,dual sim,fast charge με τον φορτιστή του V10,θέλει μάθηση η Xiaomi βέβαια,θα πάρουμε και την 10 σε λίγο....μπαταριαρα...

Τα λέω να απαλύνω τον πόνο μου..

. χαχα

Edit:ότι θέλεις δίπλα να τα λέμε

Να μη χαλάμε και το θέμα εδώ... κλάψ..

Κάμερα μπορείς να μας κάνεις ένα συγκριτικό φίλε είναι εύκολο;.. Παιζει να το χτυπήσω και εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή όλοι μας θα μείνουμε με το v10 στο χέρι

Ειδικά τώρα καλοκαίρι τρέμει η ψυχή μου..

Βραδινές photos και βίντεο είναι καλά; γιατί κακά τα ψέματα εδώ έχουμε καλομάθει με το v10

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως παιδιά ενα είναι το συμπέρασμα κατ εμέ.Συμφωνώ οτι είναι να μη θες να ξανα πάρεις πότε LG μετά απο αυτά που γίνονται αλλά αν κάποιος μάθει με αυτα(Συγκεκριμένα τα LG) δύσκολα πας σε κάποια άλλη εταιρεία.
Συμφωνώ αλλά η συμπεριφορά της LG δεν παύει να είναι απαράδεκτη.. Και αυτό τους κόστισε πάρα πολύ κόσμο..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by freddaras

Κάμερα μπορείς να μας κάνεις ένα συγκριτικό φίλε είναι εύκολο;.. Παιζει να το χτυπήσω και εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή όλοι μας θα μείνουμε με το v10 στο χέρι

Ειδικά τώρα καλοκαίρι τρέμει η ψυχή μου..

Βραδινές photos και βίντεο είναι καλά; γιατί κακά τα ψέματα εδώ έχουμε καλομάθει με το v10

Βίντεο δεν ξέρω ακόμα,απ' ότι λένε δεν ...

Για φώτο θέλει φώς...αυτά τα δύο είναι τα πιο αδύναμα του σημεία,εντάξει σε αυτές τις τιμές μην περιμένεις πολλά

Αν το βιάζεσαι πάρτο σήμερα από τις αλυσίδες που το έχουν προσφορά.....

Βίντεο δεν ξέρω ακόμα,απ' ότι λένε δεν ...

Για φώτο θέλει φώς...αυτά τα δύο είναι τα πιο αδύναμα του σημεία,εντάξει σε αυτές τις τιμές μην περιμένεις πολλά

Αν το βιάζεσαι πάρτο σήμερα από τις αλυσίδες που το έχουν προσφορά.....

Κατάλαβα δηλαδή από κάμερα καταστροφή :(

Σε ευχαριστώ για τη απάντηση..

Μαλλον όπως το κόβω θα φτιάξω το note edge που είχα (είχε θέμα με την κάμερα αλλά την βρήκα την λύση) και αν πάθει κάτι το v10 θα μείνω με αυτό μέχρι να βρω κάτι ισάξιο..

Για κάμερα και video πας αλλού....

Εγώ το πήρα αναγκαστικά γιατί έμεινα,εν γνώση μου αλλά είναι καλύτερο από ότι περίμενα και μάλιστα όπως λέω και πριν έχει πραγματακια που ακόμα και οι ναυαρχίδες έχουν καταργήσει...

Τώρα το καλοκαίρι το πλεονέκτημα της διπλής μπαταρίας είναι φοβερό ρε μαμοτι μου.. Είσαι ξαπλώστρα τελειώνει η μπαταρία την αλλάζεις εξωτερικός φορτιστής power bank και ενώ η δεύτερη μπαταρία συνεχίζει να φορτίζει στο τσαντάκι εσύ συνεχίζεις να έχεις το κινητό σου..

Πραγματικά ψάχνω τόσο καιρό να βρω αντικατάσταση του v10 στα λεφτά που το πήρα (280) και δεν βρίσκω τίποτα απολύτως.. Τέτοια κάμερα ράδιο αποσπώμενη μπαταρία dac ράδιο υπέρυθρες κτλ κτλ κτλ κτλ δεν βρίσκεις πλέον με τίποτα. Επίσης το κινητό για τα δικά μου πάντα δεδομένα πάει σφαίρα ακόμη και σήμερα.. Αν δεν παθει κάτι (που λογικά θα το πάθει) δεν το αλλάζω με τίποτα.

Καλησπέρα...μετά απο καιρό έπεσε στα χέρια μου το Η901...

Είναι της Verizon...

Όλα καλά λειτουργεί άψογα εδώ, εκτός από το ότι έχω θέμα με τα δεδομένα...δεν λειτουργούν τα δεδομένα μου.... καμία ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλησπέρα...μετά απο καιρό έπεσε στα χέρια μου το Η901...

Είναι της Verizon...

Όλα καλά λειτουργεί άψογα εδώ, εκτός από το ότι έχω θέμα με τα δεδομένα...δεν λειτουργούν τα δεδομένα μου.... καμία ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άκυρο το βρήκα τελικά!

Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Πες μας και μας

Έχω έρωτα και γω με το κινητό και το τσίμπησα από AliExpress refurbished στα 135 μαζί με τελωνείο...το Η901

Μέχρι στιγμής είναι άψογο... και ζεματάει και άψογα... είχα ξεχάσει την άθλια μπαταρία του και απλά δεν νομίζω να το πειράξω για root κλπ... το αφήνω verizon...

Έχω έρωτα και γω με το κινητό και το τσίμπησα από AliExpress refurbished στα 135 μαζί με τελωνείο...το Η901

Μέχρι στιγμής είναι άψογο... και ζεματάει και άψογα... είχα ξεχάσει την άθλια μπαταρία του και απλά δεν νομίζω να το πειράξω για root κλπ... το αφήνω verizon...

Το κατάλαβα...να το χαρείς πρώτα πρώτα

Αλλά πώς κατάφερες να έχεις δεδομένα?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως τα περισσότερα bootloops γίνονται κοντά στη διετία όπως φαίνεται. Λίγο πριν ή λίγο μετά.

Στους άτυχους μετά..... κλάψ

Πάντως τα περισσότερα bootloops γίνονται κοντά στη διετία όπως φαίνεται. Λίγο πριν ή λίγο μετά.

το κακο ειναι οτι σε πολλους (πολλους ομως ) ειναι μετα την ληξη της εγγύησης ...

γενικα αυτο και το g4 δεν ειναι κινητα για να βασιστείς ...

εγω δεν θα τα προτεινα σε κανενα πλεον σε οποια τιμη και αν τα βρουν ..

κινηταρες αλλα ...

Λοιπόν πας δεδομένα, ρύθμιση apn settings και βάζεις αυτά...

VODAFONE

GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr

Username: - {κενό}

Password: - {κενό}

MCC=202

MNC=05

APN type=default

DNS: - 213.249.17.10, 213.249.17.11

COSMOTE

GPRS APN: - internet

MCC=202

MNC=01

APN type=default

DNS: - 195.167.065.194

WIND

GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr

MCC=202

MNC=10

APN type=default

DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20

Κανονικά και με το νόμο...!

Πάρα πολύ ωραία τότε!!!!βασικά το DNS άλλαξες μόνο

Ακριβώς... Άλλο είναι το θέμα τώρα, από 50% μπαταρία που είχε το βράδυ, το πρωί ήταν σβηστό...τι να φταίει? Η μπαταρία?

Edited by Eldir