komias2 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 ρίσκο είναι έτσι κι αλλιώς,εκτός και η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή και λες ας πάει το παλιάμπελο... εγγύηση έχει έστω και για λίγο ακόμα? Ναι ειναι εξαιρετικα χαμηλη και με βαχει και σε υποψιες ακομα δεν επικοινωνησα με τον πωλητη για λεπτομερειες ισως αυριο πρωι. Φτηνο μεν αλλα με δυσκολία βγαινουν τα ρημαδια. Αν ηταν καινούργιο δεν υπαρχει ρισκο γιατι εγω προσωπικα κανενα μα κανενα lg δε μου εβγαλε τίποτα και τωρα γραφω απο τον σκυλο τηε υπογραφης μου. Αλλα τα μεταχειρισμενα τα τρεμω ειναι αληθεια γιατι πολλοι κανουν διάφορα και μετα ξαναγυρνανε σε εργοστασιακες ρομ; αλλα την ζημιά την εχουν κάνει κατι μενει στα εντοσθια του κινητού και μετα τρέχα γυρευε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) και γω μεταχειρισμενο το πηρα με αποδειξη 2 μηνων.εχω ακομη 21 μηνες εγγυηση.βεβαια προσεχω οπως και στο G4.δεν κανω βαρια χρηση.παιχνιδια δεν παιζω.οταν ζεσταθει βγαζω μπαταρια μεχρι να κρυωσει και την ξαναβαζω.γενικα bootloop βγαζουν μολις ζεσταθουν. φωτο σημερα: https://postimg.cc/gallery/lnrghki0/ Edited May 24, 2018 by gustom2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 έχεις ακόμα 21 μήνες εγγύηση,φέτος το πήρε καινούριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το τηλέφωνο ήταν και είναι πολύ καλό. Εξαιρετική κάμερα, σβελτο και για το δικό μου γούστο πανέμορφο. Μοναδικά μελανά σημεία είναι η μπαταρία που κάπως σώζεται η κατάσταση επειδή είναι αποσπώμενη και το ενδεχόμενο bootloop. Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Ναι φετος το Φλεβαρη το αγορασε.Ειναι πορτογαλιας παρτιδα 512. Συμφωνω με τον προλαλησαντα,αν ειχε και notification led θα ηταν ακομα καλυτερο ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Το κινητό είναι σε κατάσταση bootloop και δεν επανέρχεται με hard reset. Είχα ξεκλειδώσει bootloader (δεν μπαίνει adb να ξαναπεράσω τα drm keys) και εμφανίζεται το σχετικό note κατά το boot ακόμα και σε αυτή τη φάση. Να μην το στείλω procordia ή να το στείλω και ότι γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Στειλ'το και η Παναγιά μαζί σου! Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Στειλ'το και η Παναγιά μαζί σου! Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Θα το ρισκάρω. Είναι κρίμα μιας και όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι αυτός ο λόγος του boot loop. Το unlock bootloader έγινε για root , adblocks & youtube στο παρασκήνιο τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 εάν δεν το δουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Εγώ συμφωνώ και το έχω ξαναναφερει ότι εφόσον του bootloop είναι δικό τους θέμα hardware αναγνώρισμενο έπρεπε να το καλύπτουν είτε με κλειδωμένο είτε με ξεκλείδωτο bootloader Θα το ρισκάρω. Είναι κρίμα μιας και όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι αυτός ο λόγος του boot loop. Το unlock bootloader έγινε για root , adblocks & youtube στο παρασκήνιο τότε. Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 ψοφησε και το δικο μου εκτος εγγυησης.....αιωνια του η μνημη ....Αμην τωρα αρχιζουν τα δυκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 ψοφησε και το δικο μου εκτος εγγυησης.....αιωνια του η μνημη ....Αμην τωρα αρχιζουν τα δυκολα....Ποοοο θεέ μου δεν θα μείνει ούτε ένα ζωντανό στο τέλος.. Αυτό δεν είναι κινητό πανούκλα είναι.. Το δικό μου δουλεύει ακόμη αλλά δεν το εμπιστεύομαι πλέον για τίποτα.. Ειδικα τώρα που καλοκαιριαζει.. Εύχομαι να βρεις (βρούμε γιατί και εγώ ψάχνομαι) ένα παρόμοιο κινητό σε δυνατότητες αλλά χωρίς τέτοια σοβαρά προβλήματα.. Κρίμα πάντως.. G4 και v10 θα έπρεπε να αφήσουν εποχή σαν συσκευές και όχι να τα βλέπεις σήμερα και να αλλάζεις δρόμο.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 10 μέρες πρίν λήξει η εγγύηση κόλλησε το έστειλα 2 φορές και τώρα Δόξα το Θεό 'εχω ακόμα 2 χρόνια εγγύηση πλακέτας..Το πιο βασικό δηλαδή!! ακαλος κρίμα ρε φίλε και το γούσταρες πολύ το τηλέφωνο πραγματικά.Όποιος έχει παρατηρήσει όλη σου την πορεία στο νήμα θα καταλάβει..Κρίμα!!:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 δυστυχως 15 μαιου εληξε η εγγυηση....323 ευρω θελουν για αλλαγη πλακετας ....εεεεε οχι μωρη lg ηρθε η στιμη που φοβομουν....που θα βρω κατι αντιστοιχο μου λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 δυστυχως 15 μαιου εληξε η εγγυηση....323 ευρω θελουν για αλλαγη πλακετας ....εεεεε οχι μωρη lg ηρθε η στιμη που φοβομουν....που θα βρω κατι αντιστοιχο μου λετε? Αντίστοιχο δύσκολο...βλέπεις η αποσπόμενη μπαταρία έχει πάει περίπατο στα νέα τηλέφωνα... Δες για LG G6...είναι σούπερ η τιμή του πλέον Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Αντίστοιχο δύσκολο...βλέπεις η αποσπόμενη μπαταρία έχει πάει περίπατο στα νέα τηλέφωνα... Δες για LG G6...είναι σούπερ η τιμή του πλέον μπα ...σουπερ τιμη αλλα σουπερ τηλ. δεν ειναι ...και εφ οσον δεν υπαρχει αντιστοιχο θα παω σε κατι πιο φθηνο προσωρινα μεχρι να ξανα ερωτευθω!!!!****το μου λειπει ..... καποιο σιαομακι λεω να παρω προς το παρον Edited June 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 καποιο σιαομακι λεω να παρω προς το παρον Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος...Mi max 2...στο προτείνω ανεπιφύλακτα:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) ανεβαινει πολυ,redmi note 5 4/64 ελεγα η redmi 5 plus Edited June 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ανεβαινει πολυ,redmi note 5 4/64 ελεγα η redmi 5 plus Το πρωτο να προτιμησεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Το πρωτο να προτιμησεις. αυτο εδω ? ρωταω γιατι τα σιαομακια με μπερδεουν.... https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 παιδιά,είχα το εργαλείο και το πούλησα σε φίλο πριν από καιρό.....έκλεισε 2.5 χρόνια....και ....ναι ....bootloop.... μητρική,πήρα procordia και μου έπεσε το ακουστικό....300 και,λέει....καλύτερα να το κάνουμε φρίσμπι της είπα... είδα κάτι αλχημείες στο youtube και κάποιοι βολεύονται προσωρινά και κάποιοι άλλοι περισσότερο. έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις πατέντες?...με ζέσταμα cpu,αυτοκόλλητα θερμοαγώγημα κτλ.....καθότι πιάνει το χέρι μου και θα κάνω δοκιμές. ...η αν υπάρχει κάποια πρόταση που δεν έχω δει.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 εγώ πήρα και την lg και τους τα εχωσα...όταν μου είπαν 323€ Άντε να δούμε τι θα καταφέρεις ...μπας και το σώσεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 744 μέρες = 2 χρόνια + 1 μήνας + 14 μέρες.... Τόσο κράτησε η δική μου σχέση με το V10 μου... Σήμερα το πρωί "πέθανε" εντελώς απροειδοποίητα και ξαφνικά... :( Την μια διέγραψα κάποια παλιά sms, όλα νορμάλ, το άφησα και μετά από 15 λεπτά το βλέπω κλειστό ! Και δεν ξαναάνοιξε ποτέ ... πάρα μόνο εμφανίζεται το logo της LG και μετά ξανασβήνει... Ούτε hard recet ούτε τίποτα... απλά τέλος... Όχι, δεν θα γκρινιάξω και δεν θα αναθεματίσω την LG. Το κινητό για όσο δούλεψε ήταν πραγματικά διαμάντι, μεγάλος έρωτας... Όπως είπε και ο akalos τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Αυτή την εποχή δεν με παίρνει για V30 και άντε τώρα να βολευτώ με κάνα xiaomi... :wacko: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 (edited) 744 μέρες = 2 χρόνια + 1 μήνας + 14 μέρες.... Τόσο κράτησε η δική μου σχέση με το V10 μου... Σήμερα το πρωί "πέθανε" εντελώς απροειδοποίητα και ξαφνικά... :( Την μια διέγραψα κάποια παλιά sms, όλα νορμάλ, το άφησα και μετά από 15 λεπτά το βλέπω κλειστό ! Και δεν ξαναάνοιξε ποτέ ... πάρα μόνο εμφανίζεται το logo της LG και μετά ξανασβήνει... Ούτε hard recet ούτε τίποτα... απλά τέλος... Όχι, δεν θα γκρινιάξω και δεν θα αναθεματίσω την LG. Το κινητό για όσο δούλεψε ήταν πραγματικά διαμάντι, μεγάλος έρωτας... Όπως είπε και ο akalos τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Αυτή την εποχή δεν με παίρνει για V30 και άντε τώρα να βολευτώ με κάνα xiaomi... :wacko: Τρέχα τώρα που είναι προσφορά από πλαίσιο το note 5 στα 199€ η 179€ Τρομερή ευκαιρία μέχρι να ερωτευθουμε...κλάψ.... ξανά....χαχα Το έχω στα χέρια μου ....το νοουτ ... αξίζει Εγώ πήρα το 3/32 ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 7, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Τρέχα τώρα που είναι προσφορά από πλαίσιο το note 5 στα 199€ η 179€ Τρομερή ευκαιρία μέχρι να ερωτευθουμε...κλάψ.... ξανά....χαχα Το έχω στα χέρια μου ....το νοουτ ... αξίζει Εγώ πήρα το 3/32 ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Αυτό κοίταζα τώρα και φεύγω για εκεί. Αγορά με τιμολόγιο, οπότε κόστος για μένα 160,48 (το 4/64G) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts