Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρίσκο είναι έτσι κι αλλιώς,εκτός και η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή και λες ας πάει το παλιάμπελο...

εγγύηση έχει έστω και για λίγο ακόμα?

Ναι ειναι εξαιρετικα χαμηλη και με βαχει και σε υποψιες ακομα δεν επικοινωνησα με τον πωλητη για λεπτομερειες ισως αυριο πρωι. Φτηνο μεν αλλα με δυσκολία βγαινουν τα ρημαδια. Αν ηταν καινούργιο δεν υπαρχει ρισκο γιατι εγω προσωπικα κανενα μα κανενα lg δε μου εβγαλε τίποτα και τωρα γραφω απο τον σκυλο τηε υπογραφης μου. Αλλα τα μεταχειρισμενα τα τρεμω ειναι αληθεια γιατι πολλοι κανουν διάφορα και μετα ξαναγυρνανε σε εργοστασιακες ρομ; αλλα την ζημιά την εχουν κάνει κατι μενει στα εντοσθια του κινητού και μετα τρέχα γυρευε.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γω μεταχειρισμενο το πηρα με αποδειξη 2 μηνων.εχω ακομη 21 μηνες εγγυηση.βεβαια προσεχω οπως και στο G4.δεν κανω βαρια χρηση.παιχνιδια δεν παιζω.οταν ζεσταθει βγαζω μπαταρια μεχρι να κρυωσει και την ξαναβαζω.γενικα bootloop βγαζουν μολις ζεσταθουν.

φωτο σημερα:

https://postimg.cc/gallery/lnrghki0/

Edited by gustom2008

Το τηλέφωνο ήταν και είναι πολύ καλό. Εξαιρετική κάμερα, σβελτο και για το δικό μου γούστο πανέμορφο. Μοναδικά μελανά σημεία είναι η μπαταρία που κάπως σώζεται η κατάσταση επειδή είναι αποσπώμενη και το ενδεχόμενο bootloop.

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι φετος το Φλεβαρη το αγορασε.Ειναι πορτογαλιας παρτιδα 512.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα,αν ειχε και notification led θα ηταν ακομα καλυτερο ! ;)

Το κινητό είναι σε κατάσταση bootloop και δεν επανέρχεται με hard reset. Είχα ξεκλειδώσει bootloader (δεν μπαίνει adb να ξαναπεράσω τα drm keys) και εμφανίζεται το σχετικό note κατά το boot ακόμα και σε αυτή τη φάση. Να μην το στείλω procordia ή να το στείλω και ότι γίνει;

Στειλ'το και η Παναγιά μαζί σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στειλ'το και η Παναγιά μαζί σου!

Θα το ρισκάρω. Είναι κρίμα μιας και όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι αυτός ο λόγος του boot loop. Το unlock bootloader έγινε για root , adblocks & youtube στο παρασκήνιο τότε.

Εγώ συμφωνώ και το έχω ξαναναφερει ότι εφόσον του bootloop είναι δικό τους θέμα hardware αναγνώρισμενο έπρεπε να το καλύπτουν είτε με κλειδωμένο είτε με ξεκλείδωτο bootloader

Θα το ρισκάρω. Είναι κρίμα μιας και όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι αυτός ο λόγος του boot loop. Το unlock bootloader έγινε για root , adblocks & youtube στο παρασκήνιο τότε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

ψοφησε και το δικο μου εκτος εγγυησης.....αιωνια του η μνημη ....Αμην

τωρα αρχιζουν τα δυκολα....

ψοφησε και το δικο μου εκτος εγγυησης.....αιωνια του η μνημη ....Αμην

τωρα αρχιζουν τα δυκολα....

Ποοοο θεέ μου δεν θα μείνει ούτε ένα ζωντανό στο τέλος.. Αυτό δεν είναι κινητό πανούκλα είναι.. Το δικό μου δουλεύει ακόμη αλλά δεν το εμπιστεύομαι πλέον για τίποτα.. Ειδικα τώρα που καλοκαιριαζει.. Εύχομαι να βρεις (βρούμε γιατί και εγώ ψάχνομαι) ένα παρόμοιο κινητό σε δυνατότητες αλλά χωρίς τέτοια σοβαρά προβλήματα..

Κρίμα πάντως.. G4 και v10 θα έπρεπε να αφήσουν εποχή σαν συσκευές και όχι να τα βλέπεις σήμερα και να αλλάζεις δρόμο..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10 μέρες πρίν λήξει η εγγύηση κόλλησε το έστειλα 2 φορές και τώρα Δόξα το Θεό 'εχω ακόμα 2 χρόνια εγγύηση πλακέτας..Το πιο βασικό δηλαδή!!

ακαλος κρίμα ρε φίλε και το γούσταρες πολύ το τηλέφωνο πραγματικά.Όποιος έχει παρατηρήσει όλη σου την πορεία στο νήμα θα καταλάβει..Κρίμα!!:cry::cry::cry::cry:

δυστυχως 15 μαιου εληξε η εγγυηση....323 ευρω θελουν για αλλαγη πλακετας ....εεεεε οχι μωρη lg

ηρθε η στιμη που φοβομουν....που θα βρω κατι αντιστοιχο μου λετε?

δυστυχως 15 μαιου εληξε η εγγυηση....323 ευρω θελουν για αλλαγη πλακετας ....εεεεε οχι μωρη lg

ηρθε η στιμη που φοβομουν....που θα βρω κατι αντιστοιχο μου λετε?

Αντίστοιχο δύσκολο...βλέπεις η αποσπόμενη μπαταρία έχει πάει περίπατο στα νέα τηλέφωνα...

Δες για LG G6...είναι σούπερ η τιμή του πλέον

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Αντίστοιχο δύσκολο...βλέπεις η αποσπόμενη μπαταρία έχει πάει περίπατο στα νέα τηλέφωνα...

Δες για LG G6...είναι σούπερ η τιμή του πλέον

μπα ...σουπερ τιμη αλλα σουπερ τηλ. δεν ειναι ...και εφ οσον δεν υπαρχει αντιστοιχο θα παω σε κατι πιο φθηνο προσωρινα μεχρι να ξανα ερωτευθω!!!!****το μου λειπει .....

καποιο σιαομακι λεω να παρω προς το παρον

Edited by akalos

καποιο σιαομακι λεω να παρω προς το παρον

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος...Mi max 2...στο προτείνω ανεπιφύλακτα:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

ανεβαινει πολυ,redmi note 5 4/64 ελεγα

η redmi 5 plus

Το πρωτο να προτιμησεις.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Το πρωτο να προτιμησεις.

αυτο εδω ?

ρωταω γιατι τα σιαομακια με μπερδεουν....

https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-64GB.html

παιδιά,είχα το εργαλείο και το πούλησα σε φίλο πριν από καιρό.....έκλεισε 2.5 χρόνια....και ....ναι ....bootloop....

μητρική,πήρα procordia και μου έπεσε το ακουστικό....300 και,λέει....καλύτερα να το κάνουμε φρίσμπι της είπα...

είδα κάτι αλχημείες στο youtube και κάποιοι βολεύονται προσωρινά και κάποιοι άλλοι περισσότερο.

έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις πατέντες?...με ζέσταμα cpu,αυτοκόλλητα θερμοαγώγημα κτλ.....καθότι πιάνει το χέρι μου και θα κάνω δοκιμές.

...η αν υπάρχει κάποια πρόταση που δεν έχω δει.:O

2i6fhs-5.png

εγώ πήρα και την lg και τους τα εχωσα...όταν μου είπαν 323€

Άντε να δούμε τι θα καταφέρεις ...μπας και το σώσεις

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

744 μέρες = 2 χρόνια + 1 μήνας + 14 μέρες....

Τόσο κράτησε η δική μου σχέση με το V10 μου...

Σήμερα το πρωί "πέθανε" εντελώς απροειδοποίητα και ξαφνικά... :(

Την μια διέγραψα κάποια παλιά sms, όλα νορμάλ, το άφησα και μετά από 15 λεπτά το βλέπω κλειστό ! Και δεν ξαναάνοιξε ποτέ ... πάρα μόνο εμφανίζεται το logo της LG και μετά ξανασβήνει... Ούτε hard recet ούτε τίποτα... απλά τέλος...

Όχι, δεν θα γκρινιάξω και δεν θα αναθεματίσω την LG. Το κινητό για όσο δούλεψε ήταν πραγματικά διαμάντι, μεγάλος έρωτας...

Όπως είπε και ο akalos τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Αυτή την εποχή δεν με παίρνει για V30 και άντε τώρα να βολευτώ με κάνα xiaomi... :wacko:

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

744 μέρες = 2 χρόνια + 1 μήνας + 14 μέρες....

Τόσο κράτησε η δική μου σχέση με το V10 μου...

Σήμερα το πρωί "πέθανε" εντελώς απροειδοποίητα και ξαφνικά... :(

Την μια διέγραψα κάποια παλιά sms, όλα νορμάλ, το άφησα και μετά από 15 λεπτά το βλέπω κλειστό ! Και δεν ξαναάνοιξε ποτέ ... πάρα μόνο εμφανίζεται το logo της LG και μετά ξανασβήνει... Ούτε hard recet ούτε τίποτα... απλά τέλος...

Όχι, δεν θα γκρινιάξω και δεν θα αναθεματίσω την LG. Το κινητό για όσο δούλεψε ήταν πραγματικά διαμάντι, μεγάλος έρωτας...

Όπως είπε και ο akalos τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Αυτή την εποχή δεν με παίρνει για V30 και άντε τώρα να βολευτώ με κάνα xiaomi... :wacko:

Τρέχα τώρα που είναι προσφορά από πλαίσιο το note 5 στα 199€ η 179€

Τρομερή ευκαιρία μέχρι να ερωτευθουμε...κλάψ.... ξανά....χαχα

Το έχω στα χέρια μου ....το νοουτ ... αξίζει

Εγώ πήρα το 3/32 ...

Edited by akalos

Τρέχα τώρα που είναι προσφορά από πλαίσιο το note 5 στα 199€ η 179€

Τρομερή ευκαιρία μέχρι να ερωτευθουμε...κλάψ.... ξανά....χαχα

Το έχω στα χέρια μου ....το νοουτ ... αξίζει

Εγώ πήρα το 3/32 ...

Αυτό κοίταζα τώρα και φεύγω για εκεί. Αγορά με τιμολόγιο, οπότε κόστος για μένα 160,48 (το 4/64G)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης