Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά... Εγώ όσο περνάει ο καιρός άλλο τόσο πωρωνομαι με το κινητό μας.. Κανένα θέμα με nougat εδώ και μια βδομάδα μετά από hard format που του έκανα.. Πάει σφαίρα.. Κανένα θέμα με την κάμερα που διαβάζαμε (ότι έπεσε η ποιότητα) και επιμένω και σε αυτό μου φαίνεται ο ήχος της συσκευής πιο δυνατός από τα ηχεία.. Θα παραγγείλω αυτές τις μέρες και μια τρίτη μπαταρία για να είμαι κομπλέ.. Φτου να μη το ματιάσω θα μείνω εδώ για πολύ καιρό..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν μιλάμε για το ηχείο,για το in call sound παραπονιέμαι σε σχέση με την ΜΜ

ΓΙΑΤΙ δεν παίρνεις ένα power bank?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Χρόνια πολλά και απο εμένα.Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω.Εγώ με 2 μπαταρίες και ενα powerbank quick charge 2 παντού και εχω βρει την υγεια μου.Τώρα οσον αφορά την ένταση εισερχόμενης κλήσης επίσης θα συμφωνήσω οτι έπεσε σε σχέση με την 6.Αλλα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.Γιατί πλέον με την 7 είναι σαν να πήρες καινούριο τηλέφωνο οπότε θα το ανεχτούμε και αυτο το 1 παραπτωματακι...:-)

Ωραία και η nougat, ήρθε η ώρα να το δώσω όμως. Θα μπει και αγγελία στο thread.

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Edited by Shuffle
Google Pixel 5

Καλημέρα παίδες... Κάπου πήρε το μάτι μου ένα βιντεακι που λέει ότι θα πάρουμε android 8!!!!!!

Είμαστε δηλαδή μέσα στις συσκευές για να πάρουν το update..

Επειδή είμαι εκτός σπιτιού μόλις το βρω θα το ανεβάσω..

Καλημέρα παίδες... Κάπου πήρε το μάτι μου ένα βιντεακι που λέει ότι θα πάρουμε android 8!!!!!!

Είμαστε δηλαδή μέσα στις συσκευές για να πάρουν το update..

Επειδή είμαι εκτός σπιτιού μόλις το βρω θα το ανεβάσω..

https://www.youtube.com/watch?v=I2sSHRGSV6E - Προφανως αυτό εννοεις φιλε μου, αλλα μη το δενεις και κομπο, από φημες εχουμε δει πολλες που ελαχιστοτατες ισχυουν ;)

δεν νομίζω ότι θα πάρουμε την 8,άντε κάποιο security patch ακόμα

Καλά... ας πάρουμε πρώτα κανονικά την 7 (με ΟΤΑ εννοώ) και βλέπουμε για την 8 ... :rolleyes:

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

η ελπιδα πεθαινει τελευταια παιδια ..εγω ουτε nougat δεν περιμενα να παρουμε :)

έχεις κάποιος ενεργοποιήσει το VOWIFI και VOLTE της cosmote?

κρατάει λιγότερο αλλά εντάξει,βγάζω μέρα πάλι

Όπως τα λέτε όλοι είναι, δεν έχει ξανά υπάρξει τέτοιο κινητό ακόμα και στο θέμα εμφάνισης. Κι ας είμαι με bootloop εδώ και 3 μέρες (κατασκευή τέλος Ιανουαρίου 2016). Αψογοι, έστειλαν courtier, την επόμενη μέρα να το παραλάβει για επισκευή... Εγώ μόνο καλά έχω να πω χρόνια τώρα για την εξυπηρέτηση της LG. Ελπίζω να μην αργήσει να επιστρέψει!

Μετά από 2 εβδομάδες έλαβα SMS ότι περιμένουν ανταλλακτικό (motherboard?)...

Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι μάλλον το εργοστάσιο πλέον δεν το έχει (την επόμενη Δευτέρα θα μπορούν να μιλήσουν με LG). Ήδη η LG για κάποια κινητά τους είπε να τα ανταλλάξουν με άλλη συσκευή. Το H840 (G5 SE) που άκουσα μου φάνηκε κρύο αστείο :mad: αλλά θα περιμένουμε μου είπαν για εναλλακτικές.

Το βλέπω, πάει το κινητάκι μου :(

Αν κυκλοφορούσε ακόμη και μου έδιναν 2 χρόνια εγγύση, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα πάντως :cry:

Μετά από 2 εβδομάδες έλαβα SMS ότι περιμένουν ανταλλακτικό (motherboard?)...

Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι μάλλον το εργοστάσιο πλέον δεν το έχει (την επόμενη Δευτέρα θα μπορούν να μιλήσουν με LG). Ήδη η LG για κάποια κινητά τους είπε να τα ανταλλάξουν με άλλη συσκευή. Το H840 (G5 SE) που άκουσα μου φάνηκε κρύο αστείο :mad: αλλά θα περιμένουμε μου είπαν για εναλλακτικές.

Το βλέπω, πάει το κινητάκι μου :(

Αν κυκλοφορούσε ακόμη και μου έδιναν 2 χρόνια εγγύση, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα πάντως :cry:

Αν ηταν να σου δωσου αλλη συσκευη ,θα επρεπε να ειναι το LG G5( για εκει σε κοβω) και οχι το SE.

μήπως είναι branded?

ποιας χώρας είναι?

και το δικό μου RO και την έβρισκε κανονικά...

προφανώς τρέχεις το lg bridge στην έκδοση για mac...γιατί να φταίει

Με την παρουσίαση του V30 έληξε για μένα και η προοπτική να αντικαταστήσει (του χρόνου) το V10 μου... :(

Ωραία τα specs του, ωραία (?) η oled οθόνη αλλά....

- μη αποσπώμενη μπαταρία... οκ, θα το δεχόμουν αναγκαστικά αφού είναι κανόνας πλέον στα hi κινητά και δη στα "αδιαβροχοποιημένα".

- δεν έχει υπέρυθρες... αν και με εξυπηρετούν αρκετά θα μπορούσα και χωρίς αυτές...

- ευαίσθητο το πίσω μέρος του σε χτυπήματα και γρατζουνιές λόγω κατασκευής (γυαλί). Καμιά σχέση με το V10 που και ξεχωριστή σχεδίαση έχει και φοβερά ανθεκτικό είναι (και ας μην έχει αδιαβροχοποίηση)

- και τέλος δεν έχει radio !! προσωπικά το χρησιμοποιώ πολύ και το θέλω.

Οπότε το τελευταίο σε συνδιασμό με τα άλλα μου επιβάλλουν να στραφώ αλλού πλέον... Ίσως στην Sony που βλέπω ότι είναι η μόνη από τους "μεγάλους" που διατηρεί το radio στα κινητά της...

Αλλά μέχρι του χρόνου (ίσως και του παραχρόνου...) έχουμε καιρό, βλέπουμε...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Με την παρουσίαση του V30 έληξε για μένα και η προοπτική να αντικαταστήσει (του χρόνου) το V10 μου... :(

Ωραία τα specs του, ωραία (?) η oled οθόνη αλλά....

- μη αποσπώμενη μπαταρία... οκ, θα το δεχόμουν αναγκαστικά αφού είναι κανόνας πλέον στα hi κινητά και δη στα "αδιαβροχοποιημένα".

- δεν έχει υπέρυθρες... αν και με εξυπηρετούν αρκετά θα μπορούσα και χωρίς αυτές...

- ευαίσθητο το πίσω μέρος του σε χτυπήματα και γρατζουνιές λόγω κατασκευής (γυαλί). Καμιά σχέση με το V10 που και ξεχωριστή σχεδίαση έχει και φοβερά ανθεκτικό είναι (και ας μην έχει αδιαβροχοποίηση)

- και τέλος δεν έχει radio !! προσωπικά το χρησιμοποιώ πολύ και το θέλω.

Οπότε το τελευταίο σε συνδιασμό με τα άλλα μου επιβάλλουν να στραφώ αλλού πλέον... Ίσως στην Sony που βλέπω ότι είναι η μόνη από τους "μεγάλους" που διατηρεί το radio στα κινητά της...

Αλλά μέχρι του χρόνου (ίσως και του παραχρόνου...) έχουμε καιρό, βλέπουμε...

θα συμφωνησω ...

παραμενουμε με v10 μεχρι να διαλυθεί ..!

επισης πολυ ακριβες συσκευες γενικα παιδια ...

κανουμε τα παντα με περσινες και προπερσινες συσκευες το ιδιο γρηγορα και καλα για μενα ..

γενικα δεν με συγκινει τιποτα απο τις σημερινες συσκευες σε αντιθεση με το v10 που με γυάλιζε πολυ καιρο ..!

επισης πολυ ακριβες συσκευες γενικα παιδια ...

..!

όλο το ζουμί είναι εδω,δεν είναι για να ακολουθείς πλέον τις εξελίξεις, κοστίζει και δεν αξίζει πολλές φορές

αλλά αφαιρούν και πραγματακια από πάνω...εεεε...όχι κύριοι!!!!