akalos Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 ρωταω εδω γτ αφου εχετε οι περισσοτεροι το v10 σιγουρα θα ξερετε και καποιο αλλο κινητο που να του μοιαζει στη φωτογραφικη..! απ ότι ξέρω όλα σχεδον τα lg έχουν πολύ καλή κάμερα,g4 g5 g6 v10 v20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Παιδια πώς μπορούμε να έχουμε περισσότερες ρυθμίσεις στην κάμερα; (πχ όταν βγάζω μια σελφι να μην μου εμφανίζει την προεπισκοπιση της Photo που τραβάω και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες).. Και αν δεν γίνεται στοκ ποια κάμερα από το playstore προτείνετε για το θηρίο μας; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό για τη selfie που λες είναι η παρακάτω επιλογή. Όταν είναι στο ON, μόλις βγάλεις τη selfie και φέρεις τη συσκευή κοντά σου, σου δείχνει τη φώτο. Αν δεν τη φέρεις κοντά δεν στη δείχνει. Στο OFF όπως καταλαβαίνεις απενεργοποιείται. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgmef Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος του lg v-10.Tην τελευταια εβδομαδα αρχισαν τα οργανα.... Πιο συγκεκριμενα αρχισε να ''κρασαρει'' η οθονη.Στην αρχη τα συμπτωματα ηταν στιγμιαια.....αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια...ωσπου τις τελευταιες μερες το προβλημα εγινε μονιμο. Απο την Τεταρτη το κινητο ειναι στο servis της lg oπου εχθες με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο.Ποτε θα ειναι ετοιμο δηλαδη;....Ρωτησα.Οποτε ερθει το ανταλλακτικο....απαντηση. Ερωτηση πρωτη Απο την στιγμη που ειναι ενα τετοιο σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο αμεσα ...δεν θα επρεπε να μου αντακαστησουν το κινητο; Ερωτηση δευτερη Ουτε ξερω για ποσο διατημα θα ειμαι χωρις κινητο....δεν θα επρεπε να μου ειχαν δωσει ενα τηλεφωνο αντικαταστασης. Και οι δυο ερωτησεις ειπωθηκαν στην αντιπροσωπεια.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν προβλεπετε τιποτα απο αυτα απο την πολιτικη της εταιριας. Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος του lg v-10.Tην τελευταια εβδομαδα αρχισαν τα οργανα.... Πιο συγκεκριμενα αρχισε να ''κρασαρει'' η οθονη.Στην αρχη τα συμπτωματα ηταν στιγμιαια.....αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια...ωσπου τις τελευταιες μερες το προβλημα εγινε μονιμο. Απο την Τεταρτη το κινητο ειναι στο servis της lg oπου εχθες με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο.Ποτε θα ειναι ετοιμο δηλαδη;....Ρωτησα.Οποτε ερθει το ανταλλακτικο....απαντηση. Ερωτηση πρωτη Απο την στιγμη που ειναι ενα τετοιο σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο αμεσα ...δεν θα επρεπε να μου αντακαστησουν το κινητο; Ερωτηση δευτερη Ουτε ξερω για ποσο διατημα θα ειμαι χωρις κινητο....δεν θα επρεπε να μου ειχαν δωσει ενα τηλεφωνο αντικαταστασης. Και οι δυο ερωτησεις ειπωθηκαν στην αντιπροσωπεια.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν προβλεπετε τιποτα απο αυτα απο την πολιτικη της εταιριας. Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!! Το πηρες μεταχειρισμενο να υποθεσω,. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος του lg v-10.Tην τελευταια εβδομαδα αρχισαν τα οργανα.... Πιο συγκεκριμενα αρχισε να ''κρασαρει'' η οθονη.Στην αρχη τα συμπτωματα ηταν στιγμιαια.....αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια...ωσπου τις τελευταιες μερες το προβλημα εγινε μονιμο. Απο την Τεταρτη το κινητο ειναι στο servis της lg oπου εχθες με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο.Ποτε θα ειναι ετοιμο δηλαδη;....Ρωτησα.Οποτε ερθει το ανταλλακτικο....απαντηση. Ερωτηση πρωτη Απο την στιγμη που ειναι ενα τετοιο σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο αμεσα ...δεν θα επρεπε να μου αντακαστησουν το κινητο; Ερωτηση δευτερη Ουτε ξερω για ποσο διατημα θα ειμαι χωρις κινητο....δεν θα επρεπε να μου ειχαν δωσει ενα τηλεφωνο αντικαταστασης. Και οι δυο ερωτησεις ειπωθηκαν στην αντιπροσωπεια.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν προβλεπετε τιποτα απο αυτα απο την πολιτικη της εταιριας. Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!! οταν λες αρχισε να κρασαρει η οθονη? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό για τη selfie που λες είναι η παρακάτω επιλογή. Όταν είναι στο ON, μόλις βγάλεις τη selfie και φέρεις τη συσκευή κοντά σου, σου δείχνει τη φώτο. Αν δεν τη φέρεις κοντά δεν στη δείχνει. Στο OFF όπως καταλαβαίνεις απενεργοποιείται. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αυτο ηθελα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgmef Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Το κινητο το πηρα καινουργιο στις 26 Δεκεμβριου του 2016.4μιση μηνες το εχω. Εαν το ειχα παρει μεταχειρισμενο για ποιον λογο να εχω τετοιες απαιτησεις απο την αντιπροσωπεια;Δεν καταλαβαιμω την ερωτηση σου .....συγνωμη. Οταν λεω κρασαρισμα εννοω οτι χωριζοταν στα δυο η οθονη και εκανε ''σπασιματα'' σε ολα τα εικονιδεια και γενικα σε οτι εβλεπα στην οθονη Edited May 22, 2017 by georgmef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Το κινητο το πηρα καινουργιο στις 26 Δεκεμβριου του 2016.4μιση μηνες το εχω. Εαν το ειχα παρει μεταχειρισμενο για ποιον λογο να εχω τετοιες απαιτησεις απο την αντιπροσωπεια;Δεν καταλαβαιμω την ερωτηση σου .....συγνωμη. Οταν λεω κρασαρισμα εννοω οτι χωριζοταν στα δυο η οθονη και εκανε ''σπασιματα'' σε ολα τα εικονιδεια και γενικα σε οτι εβλεπα στην οθονη Το ειπα γιατι συνηθως οταν το παιρνουμε 2ο χερι δεν ξερουμε τι χρηση εκανε ο προηγουμενος. Οχο για αλλο λογο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Το κινητο το πηρα καινουργιο στις 26 Δεκεμβριου του 2016.4μιση μηνες το εχω. Εαν το ειχα παρει μεταχειρισμενο για ποιον λογο να εχω τετοιες απαιτησεις απο την αντιπροσωπεια;Δεν καταλαβαιμω την ερωτηση σου .....συγνωμη. Οταν λεω κρασαρισμα εννοω οτι χωριζοταν στα δυο η οθονη και εκανε ''σπασιματα'' σε ολα τα εικονιδεια και γενικα σε οτι εβλεπα στην οθονη Το κινητό δεν μπήκε ποτέ Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπία. Εάν έχεις ευρωπαϊκό μοντέλο σε καλύπτει πλήρως η εγγύηση του αλλά όχι αντικατάσταση. Ακόμα και στο g4 με το σοβαρό πρόβλημα του bootloop μόνο όσα είχαν αγοραστεί από ελληνικά καταστήματα και πέρασαν μέσα από την LG hellas αντικατασταθησαν μέχρι ένα βαθμό και αυτά. Όλα τα άλλα από skroutz έπαιζαν μόνο με την εγγύηση και την αντικατάσταση ανταλλακτικων και όχι όλης της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παίδες SOS... έστειλα το V10 μου Procordia για αλλαγή 3.5mm υποδοχής ακουστικών.... Και ακούστε τι μου λένε οι αθεόφοβοι... οτι ειναι θέμα πλακέτας, και ότι το τηλέφωνο είναι ρουτ... αρα δεν καλύπτεται.... κόστος 323 ευρώ. Φυσικά και δεν το είχα πειράξει με ρουτ κλπ... καμία ιδέα??? Παιζει να έγινε ρουτ με κάτι χωρίς να το ξέρω? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά και με το G4. Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει όντως root, ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία και όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου σε περίπτωση που έχουν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παίδες SOS... έστειλα το V10 μου Procordia για αλλαγή 3.5mm υποδοχής ακουστικών.... Και ακούστε τι μου λένε οι αθεόφοβοι... οτι ειναι θέμα πλακέτας, και ότι το τηλέφωνο είναι ρουτ... αρα δεν καλύπτεται.... κόστος 323 ευρώ. Φυσικά και δεν το είχα πειράξει με ρουτ κλπ... καμία ιδέα??? Παιζει να έγινε ρουτ με κάτι χωρίς να το ξέρω? πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω lg επίσημα,πες στους άχρηστους της προκορντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά και με το G4. Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει όντως root, ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία και όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου σε περίπτωση που έχουν λάθος. Μου στείλανε και καλά την εικόνα που λέει ότι είναι ρουτ... Λέω να πάω από εκεί... δεν ξέρω τραγικο πάντως... μήπως είναι πονηρια τους? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 ανέβασε την εδώ να ξέρουμε και μεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω lg επίσημα,πες στους άχρηστους της προκορντια Αυτό πως γίνεται... θελεις να μου το εξηγήσεις λίγο?? Βασικά πήγα εκεί και μπήκε ο τεχνικός μάλλον σε ένα κρυφό μενού που έλεγε ότι το κινητό είχε ρουταριστει 2 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς... Πράγματικα σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως μπορεί να ρουταριστηκε το κινητό... εφόσον εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο... και πόσο μάλλον όταν ήταν ολοκαίνουριο 2 ημερών... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Πιο κρυφό μενού μωρέ λέει ότι είναι ροοτ οι μ......ς. Έλεος δηλαδή. Καταγγελία γρήγορα φίλε μου μην το αφήνεις έτσι. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 http://developer.lge.com/resource/mobile/RetrieveBootloader.dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Τους το είπα για ξεκλείδωμα του Bootloader και μου λέγανε λαλακιες... Θελω να έχω ως τελευταία λύση την καταγγελία...αν και δεν είμαι σχετικός με αυτά... ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ μου είπε η Procordia παρτο πίσω ξερουταρε το και φερτο να το επισκευασουμε κανονικά.... και τους λέω πως να το κάνω αυτό αφού δεν έχω κάνει ρουτ...και ούτε ξέρω να κανω Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ωραία νέα http://m.gsmarena.com/android_nougat_for_lg_v10_is_now_available-news-25197.php Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 για δειξε τους αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 για δειξε τους αυτό πώς μπαίνω?? εκει??? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) να μην μπεις... :p περιμένω την φωτό που λες ότι σου έστειλαν και είσαι root ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία νέα http://m.gsmarena.com/android_nougat_for_lg_v10_is_now_available-news-25197.php Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οντως :cool: Edited May 24, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ωραία νέα http://m.gsmarena.com/android_nougat_for_lg_v10_is_now_available-news-25197.php Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σημαίνει ότι ξεκίνησε αλλά για κάποιες συσκευές αλλά όχι για όλες; Περιμένουμε να έρθει ενημέρωση για OTA? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 μόνο για Κορέα προς το παρόν καλά για ota ...ήμουν νιος και γέρασα...θα την περάσω από Lg Bridge όταν με το καλό έρθει ελπίζω να ναι καλή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 μόνο για Κορέα προς το παρόν καλά για ota ...ήμουν νιος και γέρασα...θα την περάσω από Lg Bridge όταν με το καλό έρθει ελπίζω να ναι καλή ρομ OK απλά να ξέρω να κοιτάω εκεί. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) *#546368#*960# πατήστε κλήση>SVC menu και σκρολ κάτω να το δείτε δεν φέρω καμία ευθύνη αν πειράξετε κάτι...απλά για έλεγχο αν είναι ξελειδωτος.... Edited May 24, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts