Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρωταω εδω γτ αφου εχετε οι περισσοτεροι το v10 σιγουρα θα ξερετε και καποιο αλλο κινητο που να του μοιαζει στη φωτογραφικη..!

απ ότι ξέρω όλα σχεδον τα lg έχουν πολύ καλή κάμερα,g4 g5 g6 v10 v20

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια πώς μπορούμε να έχουμε περισσότερες ρυθμίσεις στην κάμερα; (πχ όταν βγάζω μια σελφι να μην μου εμφανίζει την προεπισκοπιση της Photo που τραβάω και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες).. Και αν δεν γίνεται στοκ ποια κάμερα από το playstore προτείνετε για το θηρίο μας;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό για τη selfie που λες είναι η παρακάτω επιλογή.

5c2d383da77c91e2dde47984bf3a144f.jpg

Όταν είναι στο ON, μόλις βγάλεις τη selfie και φέρεις τη συσκευή κοντά σου, σου δείχνει τη φώτο. Αν δεν τη φέρεις κοντά δεν στη δείχνει.

Στο OFF όπως καταλαβαίνεις απενεργοποιείται.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Καλησπερα σε ολους.

Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος του lg v-10.Tην τελευταια εβδομαδα αρχισαν τα οργανα....

Πιο συγκεκριμενα αρχισε να ''κρασαρει'' η οθονη.Στην αρχη τα συμπτωματα ηταν στιγμιαια.....αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια...ωσπου τις τελευταιες μερες το προβλημα εγινε μονιμο.

Απο την Τεταρτη το κινητο ειναι στο servis της lg oπου εχθες με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο.Ποτε θα ειναι ετοιμο δηλαδη;....Ρωτησα.Οποτε ερθει το ανταλλακτικο....απαντηση.

Ερωτηση πρωτη

Απο την στιγμη που ειναι ενα τετοιο σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο αμεσα ...δεν θα επρεπε να μου αντακαστησουν το κινητο;

Ερωτηση δευτερη

Ουτε ξερω για ποσο διατημα θα ειμαι χωρις κινητο....δεν θα επρεπε να μου ειχαν δωσει ενα τηλεφωνο αντικαταστασης.

Και οι δυο ερωτησεις ειπωθηκαν στην αντιπροσωπεια.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν προβλεπετε τιποτα απο αυτα απο την πολιτικη της εταιριας.

Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!!

Καλησπερα σε ολους.

Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος του lg v-10.Tην τελευταια εβδομαδα αρχισαν τα οργανα....

Πιο συγκεκριμενα αρχισε να ''κρασαρει'' η οθονη.Στην αρχη τα συμπτωματα ηταν στιγμιαια.....αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια...ωσπου τις τελευταιες μερες το προβλημα εγινε μονιμο.

Απο την Τεταρτη το κινητο ειναι στο servis της lg oπου εχθες με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο.Ποτε θα ειναι ετοιμο δηλαδη;....Ρωτησα.Οποτε ερθει το ανταλλακτικο....απαντηση.

Ερωτηση πρωτη

Απο την στιγμη που ειναι ενα τετοιο σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχει το ανταλλακτικο αμεσα ...δεν θα επρεπε να μου αντακαστησουν το κινητο;

Ερωτηση δευτερη

Ουτε ξερω για ποσο διατημα θα ειμαι χωρις κινητο....δεν θα επρεπε να μου ειχαν δωσει ενα τηλεφωνο αντικαταστασης.

Και οι δυο ερωτησεις ειπωθηκαν στην αντιπροσωπεια.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν προβλεπετε τιποτα απο αυτα απο την πολιτικη της εταιριας.

Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!!

Το πηρες μεταχειρισμενο να υποθεσω,.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπερα σε ολους.

Ερωτηση πρωτη

Ερωτηση δευτερη

Ου μπλεξεις δηλαδη !!!!!

οταν λες αρχισε να κρασαρει η οθονη?

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό για τη selfie που λες είναι η παρακάτω επιλογή.

5c2d383da77c91e2dde47984bf3a144f.jpg

Όταν είναι στο ON, μόλις βγάλεις τη selfie και φέρεις τη συσκευή κοντά σου, σου δείχνει τη φώτο. Αν δεν τη φέρεις κοντά δεν στη δείχνει.

Στο OFF όπως καταλαβαίνεις απενεργοποιείται.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αυτο ηθελα ...

Το κινητο το πηρα καινουργιο στις 26 Δεκεμβριου του 2016.4μιση μηνες το εχω.

Εαν το ειχα παρει μεταχειρισμενο για ποιον λογο να εχω τετοιες απαιτησεις απο την αντιπροσωπεια;Δεν καταλαβαιμω την ερωτηση σου .....συγνωμη.

Οταν λεω κρασαρισμα εννοω οτι χωριζοταν στα δυο η οθονη και εκανε ''σπασιματα'' σε ολα τα εικονιδεια και γενικα σε οτι εβλεπα στην οθονη

Edited by georgmef

Εαν το ειχα παρει μεταχειρισμενο για ποιον λογο να εχω τετοιες απαιτησεις απο την αντιπροσωπεια;Δεν καταλαβαιμω την ερωτηση σου .....συγνωμη.

Οταν λεω κρασαρισμα εννοω οτι χωριζοταν στα δυο η οθονη και εκανε ''σπασιματα'' σε ολα τα εικονιδεια και γενικα σε οτι εβλεπα στην οθονη

Το ειπα γιατι συνηθως οταν το παιρνουμε 2ο χερι δεν ξερουμε τι χρηση εκανε ο προηγουμενος. Οχο για αλλο λογο

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Το κινητό δεν μπήκε ποτέ Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπία. Εάν έχεις ευρωπαϊκό μοντέλο σε καλύπτει πλήρως η εγγύηση του αλλά όχι αντικατάσταση.

Ακόμα και στο g4 με το σοβαρό πρόβλημα του bootloop μόνο όσα είχαν αγοραστεί από ελληνικά καταστήματα και πέρασαν μέσα από την LG hellas αντικατασταθησαν μέχρι ένα βαθμό και αυτά. Όλα τα άλλα από skroutz έπαιζαν μόνο με την εγγύηση και την αντικατάσταση ανταλλακτικων και όχι όλης της συσκευής.

Παίδες SOS... έστειλα το V10 μου Procordia για αλλαγή 3.5mm υποδοχής ακουστικών....

Και ακούστε τι μου λένε οι αθεόφοβοι... οτι ειναι θέμα πλακέτας, και ότι το τηλέφωνο είναι ρουτ... αρα δεν καλύπτεται.... κόστος 323 ευρώ.

Φυσικά και δεν το είχα πειράξει με ρουτ κλπ... καμία ιδέα???

Παιζει να έγινε ρουτ με κάτι χωρίς να το ξέρω?

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

• Administrators
Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά και με το G4. Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει όντως root, ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία και όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου σε περίπτωση που έχουν λάθος.

Modpic.gif

Παίδες SOS... έστειλα το V10 μου Procordia για αλλαγή 3.5mm υποδοχής ακουστικών....

Και ακούστε τι μου λένε οι αθεόφοβοι... οτι ειναι θέμα πλακέτας, και ότι το τηλέφωνο είναι ρουτ... αρα δεν καλύπτεται.... κόστος 323 ευρώ.

Φυσικά και δεν το είχα πειράξει με ρουτ κλπ... καμία ιδέα???

Παιζει να έγινε ρουτ με κάτι χωρίς να το ξέρω?

πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader

μέσω lg επίσημα,πες στους άχρηστους της προκορντια

Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά και με το G4. Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει όντως root, ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία και όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου σε περίπτωση που έχουν λάθος.

Μου στείλανε και καλά την εικόνα που λέει ότι είναι ρουτ... Λέω να πάω από εκεί... δεν ξέρω τραγικο πάντως... μήπως είναι πονηρια τους?

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader

μέσω lg επίσημα,πες στους άχρηστους της προκορντια

Αυτό πως γίνεται... θελεις να μου το εξηγήσεις λίγο??

Βασικά πήγα εκεί και μπήκε ο τεχνικός μάλλον σε ένα κρυφό μενού που έλεγε ότι το κινητό είχε ρουταριστει 2 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς...

Πράγματικα σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως μπορεί να ρουταριστηκε το κινητό... εφόσον εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο... και πόσο μάλλον όταν ήταν ολοκαίνουριο 2 ημερών...

Πιο κρυφό μενού μωρέ λέει ότι είναι ροοτ οι μ......ς.

Έλεος δηλαδή. Καταγγελία γρήγορα φίλε μου μην το αφήνεις έτσι.

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τους το είπα για ξεκλείδωμα του Bootloader και μου λέγανε λαλακιες... Θελω να έχω ως τελευταία λύση την καταγγελία...αν και δεν είμαι σχετικός με αυτά...

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ μου είπε η Procordia παρτο πίσω ξερουταρε το και φερτο να το επισκευασουμε κανονικά.... και τους λέω πως να το κάνω αυτό αφού δεν έχω κάνει ρουτ...και ούτε ξέρω να κανω

Ωραία νέα

http://m.gsmarena.com/android_nougat_for_lg_v10_is_now_available-news-25197.php

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για δειξε τους αυτόc08639a4792473ec293fa10ff1a2d75b.jpg

πώς μπαίνω?? εκει???

να μην μπεις... :p

περιμένω την φωτό που λες ότι σου έστειλαν και είσαι root

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραία νέα

οντως :cool:

Edited by akalos

Ωραία νέα

Σημαίνει ότι ξεκίνησε αλλά για κάποιες συσκευές αλλά όχι για όλες; Περιμένουμε να έρθει ενημέρωση για OTA?

Φιλικά, Κατερίνα

μόνο για Κορέα προς το παρόν

καλά για ota ...ήμουν νιος και γέρασα...θα την περάσω από ​Lg Bridge όταν με το καλό έρθει

ελπίζω να ναι καλή ρομ

μόνο για Κορέα προς το παρόν

καλά για ota ...ήμουν νιος και γέρασα...θα την περάσω από ​Lg Bridge όταν με το καλό έρθει

ελπίζω να ναι καλή ρομ

OK απλά να ξέρω να κοιτάω εκεί.

Φιλικά, Κατερίνα

*#546368#*960# πατήστε κλήση>SVC menu και σκρολ κάτω να το δείτε

δεν φέρω καμία ευθύνη αν πειράξετε κάτι...απλά για έλεγχο αν είναι ξελειδωτος....

Edited by akalos