akalos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 τσιμα τσιμα αν δεν το είχες σε αεροπλάνο,ίσως κι όχι αν έχεις κακό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τελικά με φωτεινότητα περιπου 50% και σε λειτουργία πτήσης,εγραψε 2 ωρες και κάτι και οταν τελείωσε το event είχα 30%.Αξιοπρεπέστατοι χρόνοι για βίντεο. Η δεύτερη μπαταρία θα σε σώσει... Γενικά μιλάω... Εγώ πάντα κουβαλάω τσαντάκι μαζί και όποτε είναι ανάγκη φορτίζω μέσα και την δεύτερη με το power bank (αυτό βέβαια σε τραβηγμένες καταστάσεις πχ ταξίδια κτλ).. Σύντομα θα πάρω και μία τρίτη οπότε θα είμαι κομπλέ γενικώς.. Έχω πωρωθεί τόσο πολύ με το εργαλείο που θα κάνω το παν να το κρατήσω όσο πιο πολύ μπορώ.. Λολ Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 χμ...και αναρωτιομουν ποιός προκάλεσε το ατύχημα στην φουκοσιμα....λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τελικά με φωτεινότητα περιπου 50% και σε λειτουργία πτήσης,εγραψε 2 ωρες και κάτι και οταν τελείωσε το event είχα 30%.Αξιοπρεπέστατοι χρόνοι για βίντεο. Αν το ειχες στο αυτοματο θα κραταγε περισσοτερο αν εγινε σε κλειστο χωρο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η δεύτερη μπαταρία θα σε σώσει... Γενικά μιλάω... Εγώ πάντα κουβαλάω τσαντάκι μαζί και όποτε είναι ανάγκη φορτίζω μέσα και την δεύτερη με το power bank (αυτό βέβαια σε τραβηγμένες καταστάσεις πχ ταξίδια κτλ).. Σύντομα θα πάρω και μία τρίτη οπότε θα είμαι κομπλέ γενικώς.. Έχω πωρωθεί τόσο πολύ με το εργαλείο που θα κάνω το παν να το κρατήσω όσο πιο πολύ μπορώ.. Λολ Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πολυ καλα θα κανεις Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλημέρα σε όλους, εδώ και 2 μέρες παρέλαβα (Η961Ν δίκαρτο 64αρι) σε μαύρο,έκανε περίπου 20 μέρες από Κίνα.Ενώ το μαγαζί στο ebay έλεγε ότι θα σταλεί από Αγγλία και όταν επικοινώνησα μαζί τους αφού είδα στο tracking number ότι φεύγει από Κίνα μου έλεγαν άλλα αντί άλλων...ευτυχώς δεν πέρασε τελωνείο.Η συσκευή είναι παρτίδα 611 και φόραγε android 6,σε σχέση με το g3 που αντικατέστησε είναι απλά αλλού,επίσης το αδικούν τρελά οι φωτογραφίες, από κοντά και σαν αίσθηση είναι εντυπωσιακό. Κάμερα απλά απίστευτη πρέπει να τη σκαλίσω αρκετά ακόμα...νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά (περίπου 280) δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο... Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλημέρα σε όλους, εδώ και 2 μέρες παρέλαβα (Η961Ν δίκαρτο 64αρι) σε μαύρο,έκανε περίπου 20 μέρες από Κίνα.Ενώ το μαγαζί στο ebay έλεγε ότι θα σταλεί από Αγγλία και όταν επικοινώνησα μαζί τους αφού είδα στο tracking number ότι φεύγει από Κίνα μου έλεγαν άλλα αντί άλλων...ευτυχώς δεν πέρασε τελωνείο.Η συσκευή είναι παρτίδα 611 και φόραγε android 6,σε σχέση με το g3 που αντικατέστησε είναι απλά αλλού,επίσης το αδικούν τρελά οι φωτογραφίες, από κοντά και σαν αίσθηση είναι εντυπωσιακό. Κάμερα απλά απίστευτη πρέπει να τη σκαλίσω αρκετά ακόμα...νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά (περίπου 280) δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο... Καλοριζικο πηρες τον αφρο των κινητων απο πολλες αποψεις,οχι ναυρχιδα αλλαααα εχει πολλα χαρισματα και πανεμορφο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μη μου πείτε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία αλλά όταν είχα 2.5 ώρες οθόνη είχα φτάσει στο σημείο να βάλω αγγελία να το δώσω. Ευτυχώς που δεν το ζήτησε κανείς. Αυτός ο χρόνος είναι σήμερα αφού εδώ και λίγες μέρες έχω βγάλει τα UC browser, Facebook και Messenger (έχω αντίστοιχα Opera και για να μπαίνω facebook και το messenger Lite). https://www.dropbox.com/s/ojn3uibyu7icnbb/Screenshot_2017-05-13-15-52-35.png?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έχω βάλει και εγώ στο δικό μου Facebook Lite και messenger lite και η διαφορά είναι αισθητή. Επίσης ο πιο μη ενεργοβόρος broswer για μένα είναι ο Lighting browser plus Τους έχω δοκιμάσει όλους. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έχω βάλει και εγώ στο δικό μου Facebook Lite και messenger lite και η διαφορά είναι αισθητή. Επίσης ο πιο μη ενεργοβόρος broswer για μένα είναι ο Lighting browser plus Τους έχω δοκιμάσει όλους. HTC 10 Matte Black Power ποια η διαφορά με τον απλό? το ad blocking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μη μου πείτε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία αλλά όταν είχα 2.5 ώρες οθόνη είχα φτάσει στο σημείο να βάλω αγγελία να το δώσω. Ευτυχώς που δεν το ζήτησε κανείς. Αυτός ο χρόνος είναι σήμερα αφού εδώ και λίγες μέρες έχω βγάλει τα UC browser, Facebook και Messenger (έχω αντίστοιχα Opera και για να μπαίνω facebook και το messenger Lite). https://www.dropbox.com/s/ojn3uibyu7icnbb/Screenshot_2017-05-13-15-52-35.png?dl=0 Κατερινα ειχες gps nfc bluetooth φωτεινοτητα μη αυτοματη και wifi ανοιχτα συνεχως στην διαρκεια της ημερας σου; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κατερινα ειχες gps nfc bluetooth φωτεινοτητα μη αυτοματη και wifi ανοιχτα συνεχως στην διαρκεια της ημερας σου; Wifi ανοικτό και κάνα δυο ώρες δεδομένα. Φωτεινότητα αυτόματη. Συγχρονισμός συνέχεια ανοικτός. GPS και nfc κλειστά (πάντα κλειστά τα έχω, ακόμα και στις 2,5 ώρες οθόνη). Και εννοείται κάνω τη σύγκριση με τις ίδιες παραμέτρους. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδια σε περίπτωση που μας κάνει κόλπα η οθόνη για πείτε ρυθμίσεις για sfilter;;; είναι οι ίδιες με το LG v4; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδια σε περίπτωση που μας κάνει κόλπα η οθόνη για πείτε ρυθμίσεις για sfilter;;; είναι οι ίδιες με το LG v4; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω για την απαντηση .. εγω στο G4 το ειχα στο 14 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εκεί κυμαίνονται οι προτάσεις των χρηστών... από 10 έως 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδια σημερα δοκιμασα το gps και μου εκανε κολπάκια ...! παιζει κατι η απλα μου φανηκε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδια σημερα δοκιμασα το gps και μου εκανε κολπάκια ...! παιζει κατι η απλα μου φανηκε ? Αν γινόσουν λίγο πιο σαφής ίσως να βγάζαμε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Αν γινόσουν λίγο πιο σαφής ίσως να βγάζαμε άκρη. Μου φάνηκε ότι αργούσε να βρει σήμα από το δορυφόρο... και πολλές φορές έστριβα και το στίγμα στο χάρτη ήταν 3 δρόμους κάτω... τεσπα θα το δοκιμάσω ξανά και θα επανέλθω... Απλά ρωτάω αν γενικά υπάρχει θέμα με την συσκευή.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μου φάνηκε ότι αργούσε να βρει σήμα από το δορυφόρο... και πολλές φορές έστριβα και το στίγμα στο χάρτη ήταν 3 δρόμους κάτω... τεσπα θα το δοκιμάσω ξανά και θα επανέλθω... Απλά ρωτάω αν γενικά υπάρχει θέμα με την συσκευή.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει παρατηρηθεί κάτι αντίστοιχο.Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Gps Status που βελτιώνει αρκετά το σήμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) η αν θυμάμαι καλά γιατί εγώ είμαι του ρωτώντας πας στην πόλη το gps fix Edited May 17, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγω δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα ηταν τζετ καμμια φορα ομως συμβαινει να ειναι θεμα εφαρμογης σπανιο αλλα εχει συμβει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια πώς μπορούμε να έχουμε περισσότερες ρυθμίσεις στην κάμερα; (πχ όταν βγάζω μια σελφι να μην μου εμφανίζει την προεπισκοπιση της Photo που τραβάω και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες).. Και αν δεν γίνεται στοκ ποια κάμερα από το playstore προτείνετε για το θηρίο μας; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzen Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια καλησπερα ,θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη βασικα θελω να εχει καλη ευκρινεια και γρηγορη εστιαση ,θελω να βγαζω φωτογραφιες μακιγιαζ δλδ προσωπο και νυχια οποτε θελω κοντινα αλλα να χει και features ωστε να μπορω να τις πειραζω..ξερω πολλα ζηταω αν και ολα αυτα νομιζω πως τα χω βρει στο lg v10 αλλα τωρα εχει τσιμπησει η τιμη του και εχει και θεματα bootloop..Το ποσο π διαθετω ειναι μεχρι 400 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Παιδια καλησπερα ,θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη βασικα θελω να εχει καλη ευκρινεια και γρηγορη εστιαση ,θελω να βγαζω φωτογραφιες μακιγιαζ δλδ προσωπο και νυχια οποτε θελω κοντινα αλλα να χει και features ωστε να μπορω να τις πειραζω..ξερω πολλα ζηταω αν και ολα αυτα νομιζω πως τα χω βρει στο lg v10 αλλα τωρα εχει τσιμπησει η τιμη του και εχει και θεματα bootloop..Το ποσο π διαθετω ειναι μεχρι 400 ευρω! οκ, αλλά γιατί ρωτάς εδώ? πρέπει να ανοίξεις καινούριο θέμα στο κατάλληλο section Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzen Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 οκ, αλλά γιατί ρωτάς εδώ? πρέπει να ανοίξεις καινούριο θέμα στο κατάλληλο section ρωταω εδω γτ αφου εχετε οι περισσοτεροι το v10 σιγουρα θα ξερετε και καποιο αλλο κινητο που να του μοιαζει στη φωτογραφικη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts