Jump to content

tzen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

tzen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα ,θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη βασικα θελω να εχει καλη ευκρινεια και γρηγορη εστιαση ,θελω να βγαζω φωτογραφιες μακιγιαζ δλδ προσωπο και νυχια οποτε θελω κοντινα αλλα να χει και features ωστε να μπορω να τις πειραζω..ξερω πολλα ζηταω αν και ολα αυτα νομιζω πως τα χω βρει στο lg v10 αλλα τωρα εχει τσιμπησει η τιμη του και εχει και θεματα bootloop..Το ποσο π διαθετω ειναι μεχρι 400 ευρω!
  2. tzen

    LG V10

    ρωταω εδω γτ αφου εχετε οι περισσοτεροι το v10 σιγουρα θα ξερετε και καποιο αλλο κινητο που να του μοιαζει στη φωτογραφικη..!
  3. Λιγο δυσκολο να παρω και φωτογραφικη γτ ειμαι σε μια φαση π χρειαζομαι κινητο αμεσα και ελεγα να το παρω μια και καλη καλη φωτογραφικη και κινητο μαζιασε π δεν με βλεπω να καθομαι να παιρνω μαζι μ και την φωτογραφικη παντως σε ευχαριστω για το χρονο π διεθεσες για να μ βρεις φωτογραφικη !!
  4. ναι σαν επαγγελματικη τη θελω τη φωτογραφικη του κινητου αλλα επειδη δεν το βρισκω καινουριο εχεις αλλο στο μυαλο σ?
  5. εχω φαει τα ματια μ να ψαχνω και βλεπω το honor 8 και το sony xperia z5 premium..αν κια τα sony ειναι πολυ στενα σαν κινητα δεν εχουν φαρδος και αυτο με αποτρεπει..
  6. Παιδια καλησπερα ,θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη βασικα θελω να εχει καλη ευκρινεια και γρηγορη εστιαση ,θελω να βγαζω φωτογραφιες μακιγιαζ δλδ προσωπο και νυχια οποτε θελω κοντινα αλλα να χει και features ωστε να μπορω να τις πειραζω..ξερω πολλα ζηταω αν και ολα αυτα νομιζω πως τα χω βρει στο lg v10 αλλα τωρα εχει τσιμπησει η τιμη του και εχει και θεματα bootloop..Το ποσο π διαθετω ειναι μεχρι 400 ευρω!
  7. tzen

    LG V10

    Παιδια καλησπερα ,θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη βασικα θελω να εχει καλη ευκρινεια και γρηγορη εστιαση ,θελω να βγαζω φωτογραφιες μακιγιαζ δλδ προσωπο και νυχια οποτε θελω κοντινα αλλα να χει και features ωστε να μπορω να τις πειραζω..ξερω πολλα ζηταω αν και ολα αυτα νομιζω πως τα χω βρει στο lg v10 αλλα τωρα εχει τσιμπησει η τιμη του και εχει και θεματα bootloop..Το ποσο π διαθετω ειναι μεχρι 400 ευρω!
×
×
  • Create New...