ovelix5 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα και πάλι στη παρέα ;) Δώστε μου κάποια πηγή για Battery kit ή αν έχετε κάποιο στο συρτάρι ενημερωστε με :) Έπειτα από κάποιες αλλαγές επιστρέψαμε στο "10 το καλό" :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα και πάλι στη παρέα ;) Δώστε μου κάποια πηγή για Battery kit ή αν έχετε κάποιο στο συρτάρι ενημερωστε με :) Έπειτα από κάποιες αλλαγές επιστρέψαμε στο "10 το καλό" :D Ωπαααα τι εγινε το 5αρι? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα και πάλι στη παρέα ;) Δώστε μου κάποια πηγή για Battery kit ή αν έχετε κάποιο στο συρτάρι ενημερωστε με :) Έπειτα από κάποιες αλλαγές επιστρέψαμε στο "10 το καλό" :D ωπαα τι έγινε εδώ άσωτε υιέ? χα...καλώς τον ναι LG V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα και πάλι στη παρέα ;) Δώστε μου κάποια πηγή για Battery kit ή αν έχετε κάποιο στο συρτάρι ενημερωστε με :) Έπειτα από κάποιες αλλαγές επιστρέψαμε στο "10 το καλό" :D Welcome back :) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πάντως έχω δει αρκετά καλύτερη αυτονομία έχοντας το ρυθμισμένο σε μέχρι 3g αντί για 4g σε συνδυασμό και με το τελευταίο patch (πριν 1 μήνα), πλέον μου κρατά ως το βράδυ, ενώ προηγουμένως κρατούσε ως το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πάντως έχω δει αρκετά καλύτερη αυτονομία έχοντας το ρυθμισμένο σε μέχρι 3g αντί για 4g σε συνδυασμό και με το τελευταίο patch (πριν 1 μήνα), πλέον μου κρατά ως το βράδυ, ενώ προηγουμένως κρατούσε ως το απόγευμα. Θα συμφωνήσω και εγώ Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Προφανώς το 3G έχει καλύτερη ποιότητα σήματος από το 4G. Εγώ πάντως είδα μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία καταργώντας το Facebook και Facebook Messenger και εγκαθιστώντας τις αντίστοιχες lite εκδόσεις τους. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Προφανώς το 3G έχει καλύτερη ποιότητα σήματος από το 4G. Εγώ πάντως είδα μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία καταργώντας το Facebook και Facebook Messenger και εγκαθιστώντας τις αντίστοιχες lite εκδόσεις τους. Θα συμφωνήσω απολυτα και θα προσθεσω οτι και καλυτερη διαχείριση μνημης εχω αλλα και περισσότερη σπιρταδα στο κινητο. Για αλλη μια φορα επιβεβαιώνεται αυτο που φωνάζει ολος ο κοσμος το ποσο βαριες και κακογραμμενες ειναι καποιες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 και θα βαρύνουν κι άλλο φεις δεν έχω αλλά messenger μόνο τον light αλλά από apk mirror,στο play λέει ότι δεν είναι διαθέσιμος για Ελλάδα LG V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπερα παιδια .. συντομα και εγω στην παρεα σας ...! :) εδωσα σημερα το (lg) 4αρι μου και παω γιο το δεκα το καλο .. δεν βλεπω την ωρα ...:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Με το καλό να ορίσεις και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Καλοδεχούμενοι όσοι εκτιμούν αυτό το στολίδι!! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπερα παιδια .. συντομα και εγω στην παρεα σας ...! :) εδωσα σημερα το (lg) 4αρι μου και παω γιο το δεκα το καλο .. δεν βλεπω την ωρα ...:):):):) καλομιλητο!!!! LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ευχαριστω παιδια .. χρονια κολλημένος με samsung μολις χαλασε το νοτελι μου πηρα lg v 4 και αρρώστησα ...! φανταζομαι τι θα παθω με το δεκαρι ...:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Με την 7 τι γίνεται; Θα την "πάρουμε"; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 βεβαίως,μέσα σ'αυτο το τρίμηνο LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 βεβαίως,μέσα σ'αυτο το τρίμηνο LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Άντε γιατί στο G5 ήταν εξαιρετικο!! (Μου λείπει η επιλογή που γινόταν όλο "μαύρο" το φόντο στο μενού κλπ) Καμία ιδέα για μπαταρία καλού κακού αγαπητοί σύντροφοι έχουμε; Επίσης κάπου είχα δει και σετ μαζί με τα "ατσάλινα" πλαϊνά.. Θυμάται κάποιος που και πόσο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Καμία ιδέα για μπαταρία καλού κακού αγαπητοί σύντροφοι έχουμε από προκορντια έχουν πάρει μερικά παιδιά, εννοείται την γνήσια,25€ θαρρώ όσο για την nougat παρακολουθώ τις εξελίξειs στην T-Mobile LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 παιδια αυτη original δεν ειναι ? θα την παρω γιατι παντα θελω να εχω μια δευτερη μπαταρια μαζι μου .. https://www.cellphones.gr/lg-battery-charging-kit-bck-4900-lg-v10-h960a-white-original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 από προκορντια έχουν πάρει μερικά παιδιά, εννοείται την γνήσια,25€ θαρρώ όσο για την nougat παρακολουθώ τις εξελίξειs στην T-Mobile LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! 17 € κοστίζει στην προκόρντια. Πριν μια βδομάδα αγόρασα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 17 € κοστίζει στην προκόρντια. Πριν μια βδομάδα αγόρασα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 17 ολο το πακετο με το κιτ η μονο η μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μόνο η μπαταρία φίλε μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 17 € κοστίζει στην προκόρντια. Πριν μια βδομάδα αγόρασα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Super!! Χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα ή πάω κατευθείαν από εκεί να δω και τα κορίτσια;; :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Παιδιά μετά από 2 ημέρες με one plus 3t black στα χέρια μου έχω να πω ότι πάρα τα χουζουρια του το V10 παραμένει ένα κινητό με ξεχωριστή προσωπικότητα.... Το σχέδιο του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα η κάμερα του παραμένει παααρα πολύ καλή αλλά εκεί που φαίνεται η διαφορά (εναντίον του όμως) είναι στη σπιρταδα. Βέβαια είναι σαν να λέμε ότι ένας πολύ καλός υπολογιστής διετίας εάν είναι καλός η αν ανταπεξερχεται στα σημερινά δεδομένα. Φυσικά και άνετα μάλιστα αλλά όπως και να το κάνουμε συνήθως τα νεότερα είναι καλύτερα. Όχι πάντα αλλά το oneplus είναι καλύτερο. Συμπέρασμα...όποιος δεν έχει το μικρόβιο αλλαγής κινητών, το V10 μπορεί να το κρατήσει για άλλη μια 2ετία άνετα θεωρώ. Edited April 4, 2017 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παιδιά μετά από 2 ημέρες με one plus 3t black στα χέρια μου έχω να πω ότι πάρα τα χουζουρια του το V10 παραμένει ένα κινητό με ξεχωριστή προσωπικότητα.... Το σχέδιο του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα η κάμερα του παραμένει παααρα πολύ καλή αλλά εκεί που φαίνεται η διαφορά (εναντίον του όμως) είναι στη σπιρταδα. Βέβαια είναι σαν να λέμε ότι ένας πολύ καλός υπολογιστής διετίας εάν είναι καλός η αν ανταπεξερχεται στα σημερινά δεδομένα. Φυσικά και άνετα μάλιστα αλλά όπως και να το κάνουμε συνήθως τα νεότερα είναι καλύτερα. Όχι πάντα αλλά το oneplus είναι καλύτερο. Συμπέρασμα...όποιος δεν έχει το μικρόβιο αλλαγής κινητών, το V10 μπορεί να το κρατήσει για άλλη μια 2ετία άνετα θεωρώ. εδω εγω με το ζορι αλλαξα το g4 ...φανταζομαι πως θα ειναι το v10 ... παιδια τι νοημα εχει η δευτερη μπαρταρια χωρις το κιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) παιδια τι νοημα εχει η δευτερη μπαρταρια χωρις το κιτ? φορτίζεις και τις δύο στο κινητό βάλε βγάλε ένα πράμα δεν ξέρω βέβαια αν το κιτ λειτουργεί σαν power Bank, να φορτίζεις δηλ. την μπαταρία του κινητού απ την μπαταρία του κιτ ...χωρίς τα βάλε βγάλε LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μετά από 2 ημέρες με one plus 3t black στα χέρια μου έχω να πω ότι πάρα τα χουζουρια του το V10 παραμένει ένα κινητό με ξεχωριστή προσωπικότητα.... Το σχέδιο του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα η κάμερα του παραμένει παααρα πολύ καλή αλλά εκεί που φαίνεται η διαφορά (εναντίον του όμως) είναι στη σπιρταδα. Βέβαια είναι σαν να λέμε ότι ένας πολύ καλός υπολογιστής διετίας εάν είναι καλός η αν ανταπεξερχεται στα σημερινά δεδομένα. Φυσικά και άνετα μάλιστα αλλά όπως και να το κάνουμε συνήθως τα νεότερα είναι καλύτερα. Όχι πάντα αλλά το oneplus είναι καλύτερο. Συμπέρασμα...όποιος δεν έχει το μικρόβιο αλλαγής κινητών, το V10 μπορεί να το κρατήσει για άλλη μια 2ετία άνετα θεωρώ. αν μας δώσει μία καλή nougat...θα το κρατήσω κι όπου πάει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts