bas13 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δεν υπαρχει θεμα υπερθέρμανσης. Οποιος εχει εμπειρια απο συσκευές καταλαβαίνει στο κεφαλαιο διαχείριση θερμοκρασιών παιρνει θετικοτατο πρόσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Αν το ειχες τσεπη ειμαι σιγουρος οτι ανοιξε η καμερα. Δικαιολογει και το οτι ηταν ζεστο. Ή αυτό (η κάμερα) ή να ενεργοποιήθηκε το φλας σαν φακός. Το έπαθα το ΣΚ μέσα σε σακκίδιο και ευτυχώς το πήρα είδηση στο 5λεπτο... Πάντως το να επηρεάζεται απο την ζέστη και να ανεβάζει θερμοκρασιές χωρίς λόγο ή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία δεν παίζει αυτό το σενάριο, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πάντως το να επηρεάζεται απο την ζέστη και να ανεβάζει θερμοκρασιές χωρίς λόγο ή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία δεν παίζει αυτό το σενάριο, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο... Λόγω ζεστης ζορίζεται ο επεξεργαστής ως εκ τουτου τσιμπάει και η κατανάλωση μπαταριας & οι θερμοκρασία της συσκευής. Αυτο φαίνεται ελάχιστα ως καθολου σε idle κατάσταση & εντείνεται σταδιακά αναλογικά με το ποσο βαριες ειναι οι διεργασίες που καλείται η συσκευή να επιτελέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi :blink: Αν σου βγαλει χρόνο, τότε οντως πρόκειται για πολυ ανθεκτική συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλά στο μέλλον θα σας ξαναποστάρω screenshot γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi Γνωρίζεις τι υγρασία υπαρχει στο εσωτερικό της κατάψυξης; Ψάξτο λίγο και μετά ξανασκέψου πριν το ξαναβάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi Δοκίμασε να ρίξεις ενώ παίζεις λίγο υγρό άζωτο. Το βρίσκεις παντού και είναι αρκετά φθηνό! Τα αποτελέσματα εγγυημένα ;) Α και μη φοβάσαι μην τυχόν βραχεί καθώς το υγρό άζωτο είναι τόσο παγωμένο που εξατμίζεται κατευθείαν :) Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Γνωρίζεις τι υγρασία υπαρχει στο εσωτερικό της κατάψυξης; Ψάξτο λίγο και μετά ξανασκέψου πριν το ξαναβάλεις. Αναλογα το κινητο. Στο G4 κανει καλο η κατάψυξη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Αναλογα το κινητο. Στο G4 κανει καλο η κατάψυξη :lol: Το λαμβάνω ως αστείο. Επαναλαμβάνω... η υγρασία δεν κάνει καλο σε καμία συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το λαμβάνω ως αστείο. Επαναλαμβάνω... η υγρασία δεν κάνει καλο σε καμία συσκευη. Προφανεστατα ειναι αστειο.. εχει και φατσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Λόγω ζεστης ζορίζεται ο επεξεργαστής ως εκ τουτου τσιμπάει και η κατανάλωση μπαταριας & οι θερμοκρασία της συσκευής. Αυτο φαίνεται ελάχιστα ως καθολου σε idle κατάσταση & εντείνεται σταδιακά αναλογικά με το ποσο βαριες ειναι οι διεργασίες που καλείται η συσκευή να επιτελέσει. Βρε ναι, συμφωνώ ! Ίσως δεν ήμουν σαφής πριν, εννοούσα σε κατάσταση αδράνειας ή έστω με light χρήση να ανεβάζει πολύ θερμοκρασία ή/και να καταναλώνει πολύ παραπάνω μπαταρία. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Βρε ναι, συμφωνώ ! Ίσως δεν ήμουν σαφής πριν, εννοούσα σε κατάσταση αδράνειας ή έστω με light χρήση να ανεβάζει πολύ θερμοκρασία ή/και να καταναλώνει πολύ παραπάνω μπαταρία. Ναι, το ίδιο λέμε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη; Καλημερες. Ρυθμισεις / προβολη / second screen / να εμφανιζεται οταν η κεντρικη οθονη ειναι αναμμενη / στο γραναζι συντομευσεις εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη; Ρυθμίσεις-Προβολη-2η οθονη-"Να εμφανίζεται οταν η κεντρική οθονη ειναι αναμμένη" - Συντομεύσεις εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ok παίδες ευχαριστώ, είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πατήσω πάνω στο κείμενο ''Να εμφανίζετ. όταν η κεντρ. οθόνη είναι αναμμένη'' για να μου εμφανίσει τις Συντομεύσεις Εφαρμογών...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα σας!! Ερώτηση, έχει βρει κάποιος (εγχώρια αν είναι δυνατόν) τρίποδο για το εργαλείο μας;;..... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi Μηπως ομως το κινητο εχει προβλημα που ζεσταινεται τοσο πολυ; Π.χ. στο CSR Racing 2 ζεσταινεται πολυ ευκολα, στο 10λεπτο Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μηπως ομως το κινητο εχει προβλημα που ζεσταινεται τοσο πολυ; Π.χ. στο CSR Racing 2 ζεσταινεται πολυ ευκολα, στο 10λεπτο Καποια παιχνιδια ειναι βαρια και αν τρεχουν που συνηθως τρεχουν συγχρονισμοι απο πισω βαλε και το σημα κινητης και καποιοι χωρις λογο εχουν ανοιχτο nfc και bluetooth και τοποθεσια ,φωτια θα παρει οχι αυτο ολα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όσο περνούν οι μέρες με το εργαλείο, καταλαβαίνω πόσο, μα πόσο χρήσιμη είναι τελικά η second screen. Στο multitasking κυρίως με βοηθάει πολύ! Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω να βρω κάποιο κουσούρι να αναφέρω αλλά τζάμπα κόπος... :p Τώρα όσο αφορά την υπερθέρμανση, και μένα ζεστένεται λίγο στα παιχνίδια. Νομίζω φυσιολογικό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το κινητό παιδιά μια χαρά θερμοκρασίες έχε για καλοκαιρι. Ακόμα και για βαριά παιχνίδια. Χαμηλότερη φωτεινότητα οθόνης και θα δείτε διαφορά. Ξαναλέω είναι και καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έτσι μιλτο. Για τέτοιες εξωτερικες θερμοκρασίες μια χαρά τα πάει το κινητό. Όσο για την 2η οθόνη θα συμφωνήσω μαζί σου, απολύτως απαραίτητη. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Η 2η οθονη ειναι σημαντική ευκολια, περαν της gadgetias. Στη θέση που ειναι ευνοεί περισσότερο την αναγνωση ειδοποιήσεων & λιγοτερο το multitasking. Στο n.edge ίσχυε το αντίστροφο, μιας και ηταν στο πλαι. Οπως και να χει ειναι αρκετα χρησιμη, γι'αυτο και ειναι αδιανοητο που στο g5 δεν την εβαλε ενω υπαρχει ολο το διαθέσιμο bezel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σε οτι αφορα τις θερμοκρασιες που αναφερουν πιο πανω.... Exω παρατηρησει αυξημενες θερμοκρασιες μονο οταν εχει μεγαλες ζεστες....συνηθως κλεινω οσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο και επανερχεται...εξαλλου τα δυο ατσαλινα bezels συμβαλλουν στην αποβολη θερμοκρασιας γιαυτο ειναι κι αυτα ζεστα χωρις ομως να εχοχλουν στο πιασιμο....μονο στον καυτο ηλιο μη το εχετε για πολυ ωρα οπως ολα τα κινητα αλλωστε....μη το φοβαστε το κινητο,ειναι θηριο ανημερο,ακομα ψαχνουμε να βρουμε καποιο ψεγαδι ! Εστω ενα bootloop -αλά G4- ρε παιδι μου !!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts