Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει θεμα υπερθέρμανσης.

Οποιος εχει εμπειρια απο συσκευές καταλαβαίνει στο κεφαλαιο διαχείριση θερμοκρασιών παιρνει θετικοτατο πρόσημο.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το ειχες τσεπη ειμαι σιγουρος οτι ανοιξε η καμερα. Δικαιολογει και το οτι ηταν ζεστο.

Ή αυτό (η κάμερα) ή να ενεργοποιήθηκε το φλας σαν φακός. Το έπαθα το ΣΚ μέσα σε σακκίδιο και ευτυχώς το πήρα είδηση στο 5λεπτο...

Πάντως το να επηρεάζεται απο την ζέστη και να ανεβάζει θερμοκρασιές χωρίς λόγο ή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία δεν παίζει αυτό το σενάριο, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Πάντως το να επηρεάζεται απο την ζέστη και να ανεβάζει θερμοκρασιές χωρίς λόγο ή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία δεν παίζει αυτό το σενάριο, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...

Λόγω ζεστης ζορίζεται ο επεξεργαστής ως εκ τουτου τσιμπάει και η κατανάλωση μπαταριας & οι θερμοκρασία της συσκευής.

Αυτο φαίνεται ελάχιστα ως καθολου σε idle κατάσταση & εντείνεται σταδιακά αναλογικά με το ποσο βαριες ειναι οι διεργασίες που καλείται η συσκευή να επιτελέσει.

Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi
Βαριέμαι που ζω!!! :D

Παιδες εγω παιζω παιχνιδια και πιανει ανετα και στο 5αλεπτο 40αρια-45αρια. Αν δεν βγαλω θηκη και καπακι πιανει ανετα 50 και 60 βαθμους.... Σε τετοιες περιπτωσεις ή το αφηνω στο πατωμα με την οθονη να το ακουμπαει ή το βαζω στην καταψυξη. Ωστόσο ζεσταινεται και με wifi

:blink: Αν σου βγαλει χρόνο, τότε οντως πρόκειται για πολυ ανθεκτική συσκευη.

Καλά στο μέλλον θα σας ξαναποστάρω screenshot γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει.

Στάλθηκε από το LG V10 μου

• Administrators

Γνωρίζεις τι υγρασία υπαρχει στο εσωτερικό της κατάψυξης; Ψάξτο λίγο και μετά ξανασκέψου πριν το ξαναβάλεις.

Modpic.gif

Δοκίμασε να ρίξεις ενώ παίζεις λίγο υγρό άζωτο. Το βρίσκεις παντού και είναι αρκετά φθηνό! Τα αποτελέσματα εγγυημένα ;) Α και μη φοβάσαι μην τυχόν βραχεί καθώς το υγρό άζωτο είναι τόσο παγωμένο που εξατμίζεται κατευθείαν :)

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Γνωρίζεις τι υγρασία υπαρχει στο εσωτερικό της κατάψυξης; Ψάξτο λίγο και μετά ξανασκέψου πριν το ξαναβάλεις.

Αναλογα το κινητο. Στο G4 κανει καλο η κατάψυξη :lol:

• Administrators
Αναλογα το κινητο. Στο G4 κανει καλο η κατάψυξη :lol:

Το λαμβάνω ως αστείο. Επαναλαμβάνω... η υγρασία δεν κάνει καλο σε καμία συσκευη.

Modpic.gif

Το λαμβάνω ως αστείο. Επαναλαμβάνω... η υγρασία δεν κάνει καλο σε καμία συσκευη.

Προφανεστατα ειναι αστειο.. εχει και φατσα.

Λόγω ζεστης ζορίζεται ο επεξεργαστής ως εκ τουτου τσιμπάει και η κατανάλωση μπαταριας & οι θερμοκρασία της συσκευής.

Αυτο φαίνεται ελάχιστα ως καθολου σε idle κατάσταση & εντείνεται σταδιακά αναλογικά με το ποσο βαριες ειναι οι διεργασίες που καλείται η συσκευή να επιτελέσει.

Βρε ναι, συμφωνώ ! Ίσως δεν ήμουν σαφής πριν, εννοούσα σε κατάσταση αδράνειας ή έστω με light χρήση να ανεβάζει πολύ θερμοκρασία ή/και να καταναλώνει πολύ παραπάνω μπαταρία.

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Βρε ναι, συμφωνώ ! Ίσως δεν ήμουν σαφής πριν, εννοούσα σε κατάσταση αδράνειας ή έστω με light χρήση να ανεβάζει πολύ θερμοκρασία ή/και να καταναλώνει πολύ παραπάνω μπαταρία.

Ναι, το ίδιο λέμε. :D

Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη;

Καλημερες.

Ρυθμισεις / προβολη / second screen / να εμφανιζεται οταν η κεντρικη οθονη ειναι αναμμενη / στο γραναζι συντομευσεις εφαρμογων.

Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη;

Ρυθμίσεις-Προβολη-2η οθονη-"Να εμφανίζεται οταν η κεντρική οθονη ειναι αναμμένη" - Συντομεύσεις εφαρμογών.

ok παίδες ευχαριστώ, είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πατήσω πάνω στο κείμενο ''Να εμφανίζετ. όταν η κεντρ. οθόνη είναι αναμμένη'' για να μου εμφανίσει τις Συντομεύσεις Εφαρμογών......

Καλημέρα σας!!

Ερώτηση, έχει βρει κάποιος (εγχώρια αν είναι δυνατόν) τρίποδο για το εργαλείο μας;;.....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μηπως ομως το κινητο εχει προβλημα που ζεσταινεται τοσο πολυ; Π.χ. στο CSR Racing 2 ζεσταινεται πολυ ευκολα, στο 10λεπτο

Βαριέμαι που ζω!!! :D

Μηπως ομως το κινητο εχει προβλημα που ζεσταινεται τοσο πολυ; Π.χ. στο CSR Racing 2 ζεσταινεται πολυ ευκολα, στο 10λεπτο

Καποια παιχνιδια ειναι βαρια και αν τρεχουν που συνηθως τρεχουν συγχρονισμοι απο πισω βαλε και το σημα κινητης και καποιοι χωρις λογο εχουν ανοιχτο nfc και bluetooth και τοποθεσια ,φωτια θα παρει οχι αυτο ολα

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όσο περνούν οι μέρες με το εργαλείο, καταλαβαίνω πόσο, μα πόσο χρήσιμη είναι τελικά η second screen. Στο multitasking κυρίως με βοηθάει πολύ!

Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω να βρω κάποιο κουσούρι να αναφέρω αλλά τζάμπα κόπος... :p

Τώρα όσο αφορά την υπερθέρμανση, και μένα ζεστένεται λίγο στα παιχνίδια. Νομίζω φυσιολογικό είναι!

Το κινητό παιδιά μια χαρά θερμοκρασίες έχε για καλοκαιρι. Ακόμα και για βαριά παιχνίδια. Χαμηλότερη φωτεινότητα οθόνης και θα δείτε διαφορά. Ξαναλέω είναι και καλοκαίρι.

Έτσι μιλτο. Για τέτοιες εξωτερικες θερμοκρασίες μια χαρά τα πάει το κινητό. Όσο για την 2η οθόνη θα συμφωνήσω μαζί σου, απολύτως απαραίτητη.

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Η 2η οθονη ειναι σημαντική ευκολια, περαν της gadgetias.

Στη θέση που ειναι ευνοεί περισσότερο την αναγνωση ειδοποιήσεων & λιγοτερο το multitasking. Στο n.edge ίσχυε το αντίστροφο, μιας και ηταν στο πλαι.

Οπως και να χει ειναι αρκετα χρησιμη, γι'αυτο και ειναι αδιανοητο που στο g5 δεν την εβαλε ενω υπαρχει ολο το διαθέσιμο bezel

Σε οτι αφορα τις θερμοκρασιες που αναφερουν πιο πανω....

Exω παρατηρησει αυξημενες θερμοκρασιες μονο οταν εχει μεγαλες ζεστες....συνηθως κλεινω οσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο και επανερχεται...εξαλλου τα δυο ατσαλινα bezels συμβαλλουν στην αποβολη θερμοκρασιας γιαυτο ειναι κι αυτα ζεστα χωρις ομως να εχοχλουν στο πιασιμο....μονο στον καυτο ηλιο μη το εχετε για πολυ ωρα οπως ολα τα κινητα αλλωστε....μη το φοβαστε το κινητο,ειναι θηριο ανημερο,ακομα ψαχνουμε να βρουμε καποιο ψεγαδι ! Εστω ενα bootloop -αλά G4- ρε παιδι μου !!! :lol: