GeorgeHellas Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ερώτηση: Τι καταλάνωση μπαταρίας θεωρείται καλή για μέσα στο βράδυ? πχ από τις 12 μέχρι τις 9... πχ στις 12 να είναι 100%. πόσο πρέπει να το βρω το πρωί? (wifi-δεδομένα-gps κλειστά..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 ερώτηση: Τι καταλάνωση μπαταρίας θεωρείται καλή για μέσα στο βράδυ? πχ από τις 12 μέχρι τις 9... πχ στις 12 να είναι 100%. πόσο πρέπει να το βρω το πρωί? (wifi-δεδομένα-gps κλειστά..) Με όλα κλειστά και σε πτήση, συνήθως τα LG δεν χάνουν τίποτα. Με ενεργό δίκτυο ίσως και να χάσει 1%, αλλά δεν έχει σημασία μιας και μέχρι το G4, οποίο LG είχα καταπινε την μπαταρία που δεν έχανε μόλις το χρησιμοποιουσα. Πάντως είναι και θέμα των εφαρμογών. Πχ τα Facebook/Messenger/Instagram ακόμα και αν πατήσεις "διακοπή εφαρμογής" από το μενού της μπαταρίας, ενεργοποιουνται και μπορεί να σου καταναλώσουν Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Ρωτάω γτ εμένα χάνει περίπου 1-2% κάθε 2-3 ώρες.... :mad::mad: το τηλέφωνο είναι αδρανές λέει Edited July 3, 2016 by GeorgeHellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Doublepost καταλάθος Edited July 3, 2016 by GeorgeHellas λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Τι σας λεει αυτη η θηκη ? http://www.ebay.com/itm/LOVE-MEI-Gorilla-Glass-Shockproof-Waterproof-Aluminum-Metal-Case-Cover-For-Phone-/252095704941?var=&hash=item3ab2132f6d:m:mrQITiEKoQF5h4P1xM4mdNg Εχετε να προτεινεται καμια αλλη που να ειναι dust proof και γενικα να προσφερει προστασια σε εξωτερικους χωρους οταν προκειται να κανεις καποια βαρια δουλεια ? (Εκτος απο την otterbox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Κάτι που πρέπει να προσέχετε όσοι φοράτε θήκες τώρα το καλοκαίρι είναι οι θερμοκρασίες. Με θήκες ιδικά την καλή της spigen που φοράνε πολλοί το κινητό θα είναι ζεστό και δεν θα έχει καλή απαγωγή της θερμοκρασίας. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Κάτι που πρέπει να προσέχετε όσοι φοράτε θήκες τώρα το καλοκαίρι είναι οι θερμοκρασίες. Με θήκες ιδικά την καλή της spigen που φοράνε πολλοί το κινητό θα είναι ζεστό και δεν θα έχει καλή απαγωγή της θερμοκρασίας. Σωστοτατος,οντως συμβαινει!;) Εγω του εχω βαλει τωρα της Nillkin που ειναι πιο ψηλη,και δεν ζεσταινεται το κινητο τοσο οσο με την θηκη της Spigen! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Όντως ειδικά κατά τη φόρτιση πρόσεξα και εγώ ότι ζεστενέτσι πολύ... Καμία γνώμη για τη φωτογραφία παραπάνω; τι είναι αυτό που μου ρίχνει τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Όντως ειδικά κατά τη φόρτιση πρόσεξα και εγώ ότι ζεστενέτσι πολύ... Καμία γνώμη για τη φωτογραφία παραπάνω; τι είναι αυτό που μου ρίχνει τη μπαταρία; Έχω την εντύπωση ότι έχει κολλήσει ο μετρητής σου. Βάλε βγάλε μπαταρία. Κάνε και ένα reset, ξανά φορτισε και δες πως θα πάει . Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εφόσον μου βγάζει μέρα να καθίσω να ασχοληθώ; Γιατί η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να το ξανακάνω ρεσετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εφόσον μου βγάζει μέρα να καθίσω να ασχοληθώ; Γιατί η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να το ξανακάνω ρεσετ. Sorry restart επανεκκίνηση ήθελα να πω και έγραψα reset. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το κινητό και σκέφτομαι να είναι το επόμενο μου. Το μόνο που με προβληματιζει είναι η μπαταρία. Τώρα έχω το meizu mx4 pro που και αυτό δεν τα πάει καλά. Μήπως ξέρετε συγκριτικά αν είναι καλύτερο? Πόσες ώρες χρήσης οθόνης βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το sot εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας.. Εγώ πχ που δεν χρησιμοποιώ δεδομένα και εχω φωτεινότητα στο 30 % και έξω auto βγάζω περίπου 5 ωρες sot μπορεί και παραπάνω. Και έχω μονιμα ανοιχτό WiFi με 100 εφαρμογές Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εγώ πάλι 5h sot ούτε με αίτηση :p Το χω αγγίξει μόνο με συνεχή χρήση(=λίγο ως καθόλου αναμονή)-μέτρια φωτεινότητα & αποκλειστικά wifi. Τώρα π.χ. είμαι στο 60% με 1h sot & 1h ομιλία, με περίπου 9h αναμονή, φωτεινότητα 100%, αποκλειστικά wifi & μόνιμα bt επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 παίδες μπαταριά και φορτιστής από αντιπροσωπεία πόσο σας στοίχισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 παίδες μπαταριά και φορτιστής από αντιπροσωπεία πόσο σας στοίχισε; Μπαταρία αν θυμάμαι καλά συντοπιτης είχε πει 17 €.... Για τον φορτιστή αναμονή να σου πουν οι κύριοι! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εγώ έχει μια βδομάδα περίπου που τα παρειγγειλα από ebay (Αυστραλία) 30 ευρώ και τα 2 προσφορά. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εγώ έχει μια βδομάδα περίπου που τα παρειγγειλα από ebay (Αυστραλία) 30 ευρώ και τα 2 προσφορά. Sent from my awesome LG V10 Black Για δώσε λινκ.. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ρε παιδια υπάρχει δυνατότητα κάποιος που του έχει να συναντηθούμε να του ρίξω μια ματιά, γιατί θέλω να το πάρω αλλά θέλω να δω το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Για δώσε λινκ.. Αυτό είναι.. Δεν έχω λινκ γιατί το πήρα μέσω της εφαρμογής ebay. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/cfd07682016829cc048d7eece24f934f.jpg Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Ρε παιδια υπάρχει δυνατότητα κάποιος που του έχει να συναντηθούμε να του ρίξω μια ματιά, γιατί θέλω να το πάρω αλλά θέλω να δω το μέγεθος. Φιλε μου και εγω τον ιδιο ακριβως φοβο ειχα.... Αλλα πιστεψε με.... Σε 5 το πολυ μερες θα το εχεις συνηθησει και θα βλεπεις κινητα 5,5 ιντσων πχ LG G3 και θα νομιζεις πως ειναι μινιατουρες στο χερι σου. Το μονο που δεν βολευει σε αυτο το κινητο ειναι να κατεβαζεις την κουρτινα με τα δεδομενα το WiFi και τη λειτουργια πτησης αλλα για αυτο υπαρχει κουμπι. Επισης δεν πολυβολευει το να παιρνεις selfi με το ενα χερι και τα γραφεις στο πληκτρολογιο, κυριως στα ακριανα γραμματα, αλλα και για αυτο η κινηταρα εχει λυση ( σμικρυνση οθονης) :ρ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως πες μας που μενεις μπας και ειναι κανεις εκει κοντα Edited July 4, 2016 by gregpap2016 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Φιλε μου και εγω τον ιδιο ακριβως φοβο ειχα.... Αλλα πιστεψε με.... Σε 5 το πολυ μερες θα το εχεις συνηθησει και θα βλεπεις κινητα 5,5 ιντσων πχ LG G3 και θα νομιζεις πως ειναι μινιατουρες στο χερι σου. Το μονο που δεν βολευει σε αυτο το κινητο ειναι να κατεβαζεις την κουρτινα με τα δεδομενα το WiFi και τη λειτουργια πτησης αλλα για αυτο υπαρχει κουμπι. Επισης δεν πολυβολευει το να παιρνεις selfi με το ενα χερι και τα γραφεις στο πληκτρολογιο, κυριως στα ακριανα γραμματα, αλλα και για αυτο η κινηταρα εχει λυση ( σμικρυνση οθονης) :ρ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως πες μας που μενεις μπας και ειναι κανεις εκει κοντα Νίκαια είμαι, Πειραιάς και γύρω περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andress Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γεια σας Ενδιαφέρομαι για το κινητό Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο σκρουτζομάγαζο που να το έχει να το δω από κοντά ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γεια σας Ενδιαφέρομαι για το κινητό Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο σκρουτζομάγαζο που να το έχει να το δω από κοντά ? Ευχαριστώ :) Να το έχει ανοιγμένο εννοείς? Μάλλον όχι. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Ήρθε σήμερα το carbon skin. Πραγματικά υπέροχο. Τώρα τελείωσα το πέρασμα του. Θα ανεβάσω φώτο αργότερα! Edit:ορίστε και 2 φωτος! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/6c8e852b49422c4cd71dd089d19ebe83.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/8208a568ae3685d42d51ee5a2b7249dd.jpg Sent from my awesome LG V10 Black Edited July 4, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts