gregpap2016 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Χθες του εβαλα και καινούρια ΣΙΜ(ΝΑΝΟ γαρ που λεει και ενας συμφορουμιτης). Απλα δεν εγραφε πανω 4G και παραξενευτηκα γιατί η προηγούμενη μου ελεγε απάνω 3G. Εχει κανεις ΣΙΜ που να το γραφει απανω; Αλλιως να στείλει καποιος μια φώτο που πιανει 4G/4G+ να δω πως ειναι Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έφτασαν και τα προστατευτικά.Η θήκη θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/f454b689c54f122d820fd91edd0c7a37.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έφτασαν και τα προστατευτικά.Η θήκη θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/f454b689c54f122d820fd91edd0c7a37.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε κ εγω την 9Η+ του φοραω αλλα καπως εκανε μια γρατζουνιά πολυ φανερη και πολλες μικροτερες Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχεις παρατηρήσει να μαγκώνει το δάχτυλο πχ κατεβάζοντας την κουρτίνα ειδοποιήσεων? Πιο πολύ αυτό με απασχολεί Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά... έχω ένα πρόβλημα με τα τηλέφωνα LG παλιότερα στο G3 τώρα και στο V10.... μετα απο επαναφορά μηνυμάτων με το CM Backup... και σε άσχετη φάση... στέλνει μεγάλο αριθμό παλιών μηνυμάτων σε διάφορες επαφές μου.... μόνο σε τηλέφωνα LG το έχω πάθει.... καμια ιδέα?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχεις παρατηρήσει να μαγκώνει το δάχτυλο πχ κατεβάζοντας την κουρτίνα ειδοποιήσεων? Πιο πολύ αυτό με απασχολεί Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα τα δαχτυλα μ ιδρωνουν πολυ οποτε παντα γλιστρανε. Αλλα ετσι κ αλλιως δεν κατεβαζω μονος μ την κουρτινα. Εχω βαλει στο κατω μέρος της οθονης ενα κουμπι κ το κανει μονο τ Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 μολις παραλαβα την μπαταρια απο την procordia. περιμενουμε τον φορτιστη πλεον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Τον φορτιστη απο που τον πηρες??? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 παίδες πως μπορώ να μπλοκάρω εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 παίδες πως μπορώ να μπλοκάρω εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο; Greenify από Play store...... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Τον φορτιστη απο που τον πηρες??? ebay απο ενα λινκ που ειχε βαλει ενα παλικαρι εδω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Greenify από Play store...... Ποτέ στο σκουπίδι το Greenify. Το χρησιμοποιούσαμε όταν είχαν τα κινητά μας 1GB Ram στην καλύτερη των περιπτώσεων και θέλαμε να κλείνουν κάποιες εφαρμογές για να ανοίξουν κάποιες άλλες. Τώρα με τα 4GB δεν το χρειαζόμαστε. Αδερφέ αν θέλεις να κλείνεις προγράμματα πατάς μια φορά το τετράγωνο κουμπί και κλείνεις αυτά που θέλεις ή κάνεις εκκαθάριση όλων. Αν και ορισμένα προγράμματα συγχρονισμού έχουν στις ρυθμίσεις τους το πότε θα συγχρονίζουν. Και κάτι ακόμα για τους αδαείς : Αν κάποιο πρόγραμμα παραμένει στη μνήμη, χωρίς να κάνει ούτε συγχρονισμό ούτε κάποια ανανέωση στο backround, ΔΕΝ καταναλώνει μπαταρία ούτε το ίδιο το πρόγραμμα ούτε η μνήμη. Ξέρεις γιατί? Γιατί το ντιμάκι μνήμης που έχεις στο κινητό, έτσι κι αλλιώς ηλεκτροδοτείται. Οπότε δεν το ενδιαφέρει αν πας εσύ και γράψεις επάνω 0 και 1. Το ρεύμα του το καταναλώνει έτσι κι αλλιώς. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Χθες του εβαλα και καινούρια ΣΙΜ(ΝΑΝΟ γαρ που λεει και ενας συμφορουμιτης). Απλα δεν εγραφε πανω 4G και παραξενευτηκα γιατί η προηγούμενη μου ελεγε απάνω 3G. Εχει κανεις ΣΙΜ που να το γραφει απανω; Αλλιως να στείλει καποιος μια φώτο που πιανει 4G/4G+ να δω πως ειναι Απαντηστε μου ενας Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Απαντηστε μου ενας Αυτό εξαρτάται από την εταιρεία δικτύου που είσαι μάλλον. Η δική μου σε wind που είμαι δεν γράφει 4G. 4G βλέπεις στο κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Mε nano sim cosmote, πιανω όπου υπαρχει και 4G & 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εγώ με vodafone δεν έχω πιάσει πουθενά στην Αθήνα 4G+ αλλά είμαι πάντα στις περιοχές που κινούμαι με 4G Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Παίδες μόλις παρέλαβα δεματάκι απο Αμέρικα και γώ μετά απο 20 μέρες.Ορίστε τελικά και τα καλούδια μου.:D:D:D 1)LG Dock crandle ® 2)Μπαταρία γνήσια LG ® 3)Powerbank Anker 10050+ τεχνολογίας Quick charge 2 Mε μία πρώτη ματιά ειδικά το Powerbank δείχνει εξαιρετικότατης ποιότητας και έρχεται φορτισμένο με 3 φωτάκια απο τα 10 που έχει συνολικά.Συνοδεύετε απο θήκη και καλώδιο φόρτισης. Πλέον μπορώ να πώ με "Απόλυτη" σιγουριά οτι το 1 και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελλάτωμα της κινητάρας μας το έχω ΛΥΣΕΙ..:p:p:p:p photo hosting ωραια παραγγειλαμε φορτιστη και μπαταρια,αλλα δεν βλεπω που θα βαζουμε την δευτερη μπαταρια για να την κουβαλαμε μαζι? στο note που ειχα το ιδιο σετ ειχε και θηκη για την μπαταρια που την εβαζες μεσα,σε αυτο τι κανουμε?παιζει να βρουμε τετοια θηκη? εγω την πηρα απο την procordia την μπαταρια και δεν ειχε θηκη,τον φορτιστη τον περιμενω αλλα δεν νομιζω να εχει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα το v10 από procordia. Η οθόνη άψογη πολύ καλή δουλειά! Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι στην 2η οθονη πάνω αριστερά έχει bleeding ενώ στην παλιά δεν είχε.. Στάλθηκε από το LG V10 Black μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Και το δικό μου έχει.Νομίζω ολα έχουν απο ελάχιστα έως πολύ. Σε φίλου ήταν σαν φακός!!Το πήγε service. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 ωραια παραγγειλαμε φορτιστη και μπαταρια,αλλα δεν βλεπω που θα βαζουμε την δευτερη μπαταρια για να την κουβαλαμε μαζι? στο note που ειχα το ιδιο σετ ειχε και θηκη για την μπαταρια που την εβαζες μεσα,σε αυτο τι κανουμε?παιζει να βρουμε τετοια θηκη? εγω την πηρα απο την procordia την μπαταρια και δεν ειχε θηκη,τον φορτιστη τον περιμενω αλλα δεν νομιζω να εχει μεσα. Εμένα προσωπικά με βόλεψε η θήκη του Powerbank στην οποία τα έχω βάλει ολα συμμαζεμένα και ωραία.Αν δεν είχα αυτην δε ξέρω πραγματικά πως θα τα κουβαλούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Για όσους συγκατόχους ενδιαφέρονται, ο Nova Launcher Prime είναι σε προσφορά στο Play Store και κοστίζει €0,50 Μόλις αγοράστηκε!! Σε ευχαριστούμε ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 και δεν μπορω να βρω τιποτα σε ebay.Εγω δεν εχω αλλη θηκη. τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Και το δικό μου έχει.Νομίζω ολα έχουν απο ελάχιστα έως πολύ. Σε φίλου ήταν σαν φακός!!Το πήγε service. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόσο πολύ? Εμένα είναι μέτρια προς το πολύ αλλά μόνο στην 2η οθονη πάνω αριστερά.. Θα το κρατήσω έτσι τώρα. Στάλθηκε από το LG V10 Black μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 και δεν μπορω να βρω τιποτα σε ebay.Εγω δεν εχω αλλη θηκη. τι κανουμε? http://m.aliexpress.com/item/1496764595.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail Κάτι σαν αυτό? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Και στο δικό μου έχει το bleeding και απ ότι κατάλαβα το έχουν οι περισσότεροι. Δεν μ ενοχλεί ιδιαίτερα. Ερώτηση, αυτό το κολπάκι με τον αισθητήρα που κρατούσε την οθόνη ανοιχτή όσο την κοιτάς, που το είχε το optimus g 975 δεν το χει το δικό μας; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts