fanispan Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Ώπα περίμενε... Υπάρχει περίπτωση βάζοντας τον φορτιστή του, να μην τον δει ως ταχυφορτιστή και να μη σου φορτίσει γρήγορα. Σε αυτή την περίπτωση τον βγάζεις και τον ξαναβάζεις. Για να δεις αν φορτίζει γρήγορα η όχι, αρκεί να κατεβάσεις την κουρτίνα. Τότε θα πρέπει να δεις το ακόλουθο μήνυμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160524/5a538299f695d4e0e45d74265f4a9dd4.jpg Αν δεν το βλέπεις ποτέ, τότε έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω τον φορτιστή επάνω σε πολύμπριζο και δεν πιάνει πάντα. Οπότε δεν πιάσει το βάζω πάλι και πιάνει. Στάλθηκε από το LG V10 μου Μου το βγάζει ότι κάνει ταχεία φόρτωση … κάτι άλλο παίζει . Edited May 27, 2016 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Η μνήμη του κινητού πρέπει να φτάνει τόσο.. τα ιδία προγράμματα τα έχω και σε ένα άλλο τηλέφωνο με 3 ram αλλά δεν φτάνει τόσο .. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Η μνήμη του κινητού πρέπει να φτάνει τόσο.. τα ιδία προγράμματα τα έχω και σε ένα άλλο τηλέφωνο με 3 ram αλλά δεν φτάνει τόσο .. Σου κολλάει...? Μην σε απασχολεί πόση RAM έχει ελεύθερη. Ότι χρειάζεται το κινητό το κάνει μόνο του, αν χρειαστεί πόρους θα απελευθέρωσει. Don't panic Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Η μνήμη του κινητού πρέπει να φτάνει τόσο.. τα ιδία προγράμματα τα έχω και σε ένα άλλο τηλέφωνο με 3 ram αλλά δεν φτάνει τόσο .. Απολύτως λογικό.. Η RAM είναι για να γεμίζει όχι για να την έχεις ελεύθερη!! ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/a8238104b5d46be4ccba3c34edb30e5b.jpg Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το πρόβλημα είναι ότι ενώ τερματιζουμε την συνομιλία αργεί να επαναφέρει τα Data ή δεν τα επαναφέρει καθόλου. Εγώ προσωπικά δεν προβληματιζομαι γιατί το είχα και στο g4 με την 6.0 αυτό το θέμα Μπραβο ρε συ φιλε...αυτο ακριβως κανει. Θα διορθωθει λετε ε ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 ρε παιδια οσο αφορα τον ηχο,πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις για να εχεις καλυτερα αποτελεσμετα? γιατι οταν το πηγαινεις τερμα σου βγαζει 75 στο hifi DAC?κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 100? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μπραβο ρε συ φιλε...αυτο ακριβως κανει. Θα διορθωθει λετε ε ?:worry: Κοίτα ο φίλος πιο πάνω είπε οτι με ενα update στα nexus διορθώθηκε οπότε λογικά κάτι θα γίνει και εδώ. Προς το παρόν εγω σαν προσωρινή λύση για να αποφεύγω την καθυστέρηση εφόσον είναι μεγάλη, ανοίγω μια flight mode και μετά την κλείνω και επανέρχεται αμέσως. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κοίτα ο φίλος πιο πάνω είπε οτι με ενα update στα nexus διορθώθηκε οπότε λογικά κάτι θα γίνει και εδώ. Προς το παρόν εγω σαν προσωρινή λύση για να αποφεύγω την καθυστέρηση εφόσον είναι μεγάλη, ανοίγω μια flight mode και μετά την κλείνω και επανέρχεται αμέσως. Εγω εκανα κατι καλυτερο εκατσα στην 5.1.1 :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ισως ειναι θεμα του δικτυου,γιατι εμενα δεν το κανει αυτο. Το εχω σε 3g auto και γενικα μετα απο κλησεις δεν εχει προβλημα με τα data. Απ την αλλη, τραβαει καποια κολληματα στη μεταβαση 2g/3g σε περιοχες με φτωχο σημα. Επειδη μου εκανε ακριβως το ιδιο ενα s6,τεινω να πιστεψω οτι ειναι το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ισως ειναι θεμα του δικτυου,γιατι εμενα δεν το κανει αυτο. Το εχω σε 3g auto και γενικα μετα απο κλησεις δεν εχει προβλημα με τα data. Απ την αλλη, τραβαει καποια κολληματα στη μεταβαση 2g/3g σε περιοχες με φτωχο σημα. Επειδη μου εκανε ακριβως το ιδιο ενα s6,τεινω να πιστεψω οτι ειναι το δικτυο. Δεν νομίζω να είναι το δίκτυο σε αυτό που αναφερόμαστε. Γιατί δεν το κάνει μόνο μετά από κλήσεις μερικές φορές το κάνει και κατά την απλή ενεργοποίηση των Data. Ξεκαθαρίζω ότι το να συμβαίνει αυτό δεν είναι νόμος και δεν γίνεται πάντα, αναφέρομαι σε ένα σύνολο περίπου 7-8 φορων Εγω εκανα κατι καλυτερο εκατσα στην 5.1.1 :) Γενικότερα παράπονο με την 6.0 δεν έχω όπως δεν είχα και με την 5.1.1.. Εγώ καλώς ή κακώς τις κάνω τις ενημερώσεις στις συσκευές μου χωρίς κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής εκτός από το τελευταίο κακιστο update που είχε δώσει στο s3 και την κακία 5.0.1 (νομίζω) που έχω στο s4. Στο v10 εκτός από αυτό που ανέφερα που είναι σπάνιο (απλά έχουμε απλωσει λίγο την συζήτηση) δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 ρε παιδια οσο αφορα τον ηχο,πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις για να εχεις καλυτερα αποτελεσμετα? γιατι οταν το πηγαινεις τερμα σου βγαζει 75 στο hifi DAC?κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 100? Μάλλον για προστασία Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ήρθα και εγώ στη παρέα σας. Lgh961n hkg...προς το παρόν ερωτευμένος! Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Στο v10 εκτός από αυτό που ανέφερα που είναι σπάνιο (απλά έχουμε απλωσει λίγο την συζήτηση) δεν έχω κάποιο θέμα. Στο v10 κοιτάζετε να βγάλετε τα απωθημένα σας..... :p απου αγαπάει ο Θεός...παιδεύει..χαχα Μη ξεχνάτε οτι ειναι τηλ κι αυτό Για τους μουσικόφιλους Κατεβάστε Power amper alfa....outputres 24bit....ενα flac...και ριλαξ λέμε Αρχίζω δοκιμές...και γωωωω Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθα και εγώ στη παρέα σας. Lgh961n hkg...προς το παρόν ερωτευμένος! Sent from my LG-H961N using Tapatalk Καλως τονε....παγάκια...φιλε μου..το γκομενάκι είναι δικό μου....χαχαχα Άσπρο? Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Στο v10 κοιτάζετε να βγάλετε τα απωθημένα σας..... :p απου αγαπάει ο Θεός...παιδεύει..χαχα Μη ξεχνάτε οτι ειναι τηλ κι αυτό Για τους μουσικόφιλους Κατεβάστε Power amper alfa....outputres 24bit....ενα flac...και ριλαξ λέμε Αρχίζω δοκιμές...και γωωωω Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλως τονε....παγάκια...φιλε μου..το γκομενάκι είναι δικό μου....χαχαχα Άσπρο? Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό όχι. μαύρο χρυσό! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 ρε παιδια οσο αφορα τον ηχο,πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις για να εχεις καλυτερα αποτελεσμετα? γιατι οταν το πηγαινεις τερμα σου βγαζει 75 στο hifi DAC?κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 100? Δεν σου φτανει το 75; Καποιοι λενε πως ξεκουφαινει εκει. Τελος παντων, δεν χρειαζεται ρυθμιση... Μεχρι εκει παει. Τωρα αν δεν σε ευχαριστει η ποιοτητα... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Τωρα αν δεν σε ευχαριστει η ποιοτητα... Εδώ παίζουν ρόλο τα ακουστικά αν δεν κάνω λάθος....όποιος έχει υπ οψιν του μέχρι 80€ ας βάλει λινκ Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Εδώ παίζουν ρόλο τα ακουστικά αν δεν κάνω λάθος....όποιος έχει υπ οψιν του μέχρι 80€ ας βάλει λινκ Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Τα ακουστικα που εχει μεσα ειναι ετσι και αλλιως καλα.... Αν θες γκουγκλαρε Hi-Fi headphones και δες τι θα σου βγαλει και αποφασιζεις μετα πχ https://www.skroutz.gr/c/1860/Over_Ear.html?keyphrase=hifi&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=hifi+headphones Edited May 27, 2016 by gregpap2016 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 όχι. μαύρο χρυσό! που το βρηκες μαυρο χρυσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έλεγα κάτι από http://www.head-fi.org/t/441400/earbuds-round-up-update-april-17th-2016 Τα ακουστικα που εχει μεσα ειναι ετσι και αλλιως καλα.... Αν θες γκουγκλαρε Hi-Fi headphones και δες τι θα σου βγαλει και αποφασιζεις μετα πχ https://www.skroutz.gr/c/1860/Over_Ear.html?keyphrase=hifi&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=hifi+headphones Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ήρθα και εγώ στη παρέα σας. Lgh961n hkg...προς το παρόν ερωτευμένος! Sent from my LG-H961N using Tapatalk που το βρηκες μαυρο χρυσο? Αν πρόσεξες λέει H961N (Hong Kong) και όχι H960A (Ευρωπαϊκό). Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εχεις δικιο δεν κοιταξα το παραπανω ποστ. θα ειναι ωραιο σε μαυρο-χρυσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εχεις δικιο δεν κοιταξα το παραπανω ποστ. θα ειναι ωραιο σε μαυρο-χρυσο? είναι πανέμορφο!!! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Με γειά σου και να το χαρείς όπως όλοι μας!!! Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ήρθα και εγώ στη παρέα σας. Lgh961n hkg...προς το παρόν ερωτευμένος! Sent from my LG-H961N using Tapatalk Σου ήρθε και σένα με το απαίσιο μαύρο στυλ δερμάτινο πίσω καπάκι? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έλεγα κάτι από http://www.head-fi.org/t/441400/earbuds-round-up-update-april-17th-2016 Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό Δεν εχω ξανακουσει για κανενα αν και τα περισσοτερα(ειδικα απο τα πρωτα) ή ειναι πανακριβα(200$ +) ή δεν πωλουνται πλεον Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts