novwn1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έκλεισα συγχρονισμό και Wi-Fi, για να παρατηρήσω πόσο θα πέσει η μπαταρία. Έχασε 1% μέσα σε μισή ώρα με κλειστή οθόνη. Πείτε μου είναι λογικό αυτό; Γιατί ειναι το πρώτο μου android τηλέφωνο και δεν γνωρίζω πολλά... Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έκλεισα συγχρονισμό και Wi-Fi, για να παρατηρήσω πόσο θα πέσει η μπαταρία. Έχασε 1% μέσα σε μισή ώρα με κλειστή οθόνη. Πείτε μου είναι λογικό αυτό; Γιατί ειναι το πρώτο μου android τηλέφωνο και δεν γνωρίζω πολλά... Ποιοςβο λογος να τα κλεισης φιλε μου;Ποσες φορτισεις εχεις κανει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ποιοςβο λογος να τα κλεισης φιλε μου;Ποσες φορτισεις εχεις κανει; Τα έκλεισα απλά για να παρατηρήσω πόσο θα χάσει γιατί με ανοιχτά μπορει να χάσει και 5% μέσα στο μισάωρο. Ρωτάω γιατί δεν τα ξέρω τα android καλά και μήπως κανω κατι λάθος. Έχω κάνει 7-8 φορτίσεις. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τα έκλεισα απλά για να παρατηρήσω πόσο θα χάσει γιατί με ανοιχτά μπορει να χάσει και 5% μέσα στο μισάωρο. Ρωτάω γιατί δεν τα ξέρω τα android καλά και μήπως κανω κατι λάθος. Έχω κάνει 7-8 φορτίσεις. Μεσα στο μισαωρο 5% ειναι πολυ εχεις κλειστη τοποθεσια και μπλε δοντι η εχεις κατεβασει καμμια εφαρμογη Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μεσα στο μισαωρο 5% ειναι πολυ εχεις κλειστη τοποθεσια και μπλε δοντι η εχεις κατεβασει καμμια εφαρμογη Τοποθεσία την έχω ανοιχτή. Μπλέ δόντι κλειστό. Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές για social και καιρό. εσένα πόσο χάνει αν έχεις παρατηρήσει Επίσης να σημειώσω ότι έχω ακόμα την 5 έκδοση. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχω το LG G4. Αξίζει να πάω σαν αναβάθμιση στο V10 η είναι το ίδιο κινητό και με πιο μεγάλη οθόνη + την δεύτερη οθόνη θα με κατεβάζει την μπαταρία πιο γρήγορα; Για ανταλλαγή και να δώσω λίγα € παραπάνω. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τα έκλεισα απλά για να παρατηρήσω πόσο θα χάσει γιατί με ανοιχτά μπορει να χάσει και 5% μέσα στο μισάωρο. Ρωτάω γιατί δεν τα ξέρω τα android καλά και μήπως κανω κατι λάθος. Έχω κάνει 7-8 φορτίσεις. 5% στο μισάωρο είναι πάρα πολύ. 2h το χω βγάλει από τη φόρτιση, 50-50 4g & wifi, όχι gps, bt & με χρήση (0,5h tune in & άλλα) και είμαι στο 89% τώρα. Υ.γ.: Χωρίς να θεωρώ ότι τα δικά μου στατιστικά είναι αποδεκτά για να πούμε ότι έχουμε καλή μπαταρία. Αλλά το δικό σου αν χάνει 5% χωρίς χρήση στο μισάωρο είναι πάρα πολύ, κάτι σου κάνει drain. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το LG G4. Αξίζει να πάω σαν αναβάθμιση στο V10 η είναι το ίδιο κινητό και με πιο μεγάλη οθόνη + την δεύτερη οθόνη θα με κατεβάζει την μπαταρία πιο γρήγορα; Για ανταλλαγή και να δώσω λίγα € παραπάνω. Για μένα αξίζει, εφόσον δεν υπάρχει κάτι άλλο που δεν μας είπες. (π.χ. κάποιο από τα δύο να είναι χτυπημένο). Μπαταρία το v10 είναι λίγο καλύτερο, απ' ότι λένε χρήστες που είχαν και τα 2. (Κανένας δεν έχει πει ότι είναι χειρότερο, έστω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ένας εδώ Θεσσαλονίκη θέλει να το ανταλλάξει με G4. Δεν το είδα ακόμα το κινητό από κοντά. Σαν συσκευή είναι ίδια με το G4 απλά έχει 4G Ram. Αυτό το 1G Ram κάνει διαφορά; Όχι ότι έχει κολλήματα το G4. Οι μπαταρίες που έχουν τα κινητά είναι ίδιες; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τοποθεσία την έχω ανοιχτή. Μπλέ δόντι κλειστό. Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές για social και καιρό. εσένα πόσο χάνει αν έχεις παρατηρήσει Επίσης να σημειώσω ότι έχω ακόμα την 5 έκδοση. Κλειστη φιλε μου αχρηστη ειναι να την χρησιμοποιεις μονο οταν θες για πλοηγηση αυτη τραβαει αρκετο ρευμα απο την μπαταρια ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας εδώ Θεσσαλονίκη θέλει να το ανταλλάξει με G4. Δεν το είδα ακόμα το κινητό από κοντά. Σαν συσκευή είναι ίδια με το G4 απλά έχει 4G Ram. Αυτό το 1G Ram κάνει διαφορά; Όχι ότι έχει κολλήματα το G4. Οι μπαταρίες που έχουν τα κινητά είναι ίδιες; Ιδια σε τεχνικα περιεργως ομως δπυλευει πολυ καλυτερα ,και κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας και πιστεψε με ειχα τζι4 και το v10 ουδεμια σχεση . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/5fd49ee0a8b08fa3e79676c8b81bcc01.jpg Αν το έχει περάσει κάποιος να το τεσταρουμε μαζί Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ρε παιδιά στην 6 η κάρτα sd δεν έπρεπε να έχει επιλογή για internal και portable storage? Έκανα διαμόρφωση αλλά δεν με ρώτησε κάτι τέτοιο. Samsung Evo microSDXC 64GB U1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν άντεξα τελικά και πέρασα σε marshmallow. :D Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! :cool: Το δακτυλικό όπως είπαν και οι υπόλοιποι πραγματικά έχει απίστευτη βελτίωση!! Δούλευε εξαιρετικά στη lollipop και πλέον στη marshmallow φυσάει! Και με θήκη σιλικόνης φορεμενη. Επίσης το capture+ όπως θα έπρεπε να είναι.. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ιδια σε τεχνικα περιεργως ομως δπυλευει πολυ καλυτερα ,και κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας και πιστεψε με ειχα τζι4 και το v10 ουδεμια σχεση . Τελικά το έδωσε αλλού δεν το πρόλαβα.. Αν βρω να δώσω το δικό μου τότε θα κοιτάξω μπορεί να το πάρω αν και είμαι ανάμεσα και σε Huawei mate 8..... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ιδια σε τεχνικα περιεργως ομως δπυλευει πολυ καλυτερα ,και κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας και πιστεψε με ειχα τζι4 και το v10 ουδεμια σχεση . Τελικά το έδωσε αλλού δεν το πρόλαβα.. Αν βρω να δώσω το δικό μου τότε θα κοιτάξω μπορεί να το πάρω αν και είμαι ανάμεσα και σε Huawei mate 8..... Παρε το mate 8 γιατι εχει καλυτερη μπαταρια να μην παραπονιεσαι μετα.:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 2η μέρα στην κατοχή μου και 16 ώρες δουλειάς.. Το κινητό είναι εξαιρετικό ειδικά με την 6! Παρήγγειλα εν τέλει και θήκη Spigen rugged armor στα 23€. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 2η μέρα στην κατοχή μου και 16 ώρες δουλειάς.. Το κινητό είναι εξαιρετικό ειδικά με την 6! Παρήγγειλα εν τέλει και θήκη Spigen rugged armor στα 23€. Την θήκη θα την ευχαριστηθεις είναι άψογη σε όλα και έχει απίστευτο grip Από εκεί που σου είπα την βρήκες? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Την θήκη θα την ευχαριστηθεις είναι άψογη σε όλα και έχει απίστευτο grip Από εκεί που σου είπα την βρήκες? Δεν την βρήκα τελικά ρε συ... Την παρήγγειλα από ebay από ένα παλικάρι που είναι Αθήνα! Θα την στείλει και με courier για να την έχω το συντομότερο. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για δώστε λινκς ρε παιδιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχει ιδέα κανείς σας, αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα ή ακόμη και τον τύπο της γραμματοσειράς στην οθόνη κλειδώματος? Το έψαξα λίγο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ την είχα πάρει από Cellphones στην Καλλιθέα 19,90€ αλλά πλέον δεν έχει διαθέσιμη. Δεν ξέρω αν θα ξαναφερει ή αν μπορεί να γίνει παραγγελία Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έκλεισα συγχρονισμό και Wi-Fi, για να παρατηρήσω πόσο θα πέσει η μπαταρία. Έχασε 1% μέσα σε μισή ώρα με κλειστή οθόνη. Πείτε μου είναι λογικό αυτό; Γιατί ειναι το πρώτο μου android τηλέφωνο και δεν γνωρίζω πολλά... Κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία στο παρασκήνιο σίγουρα... Ψάξτο ! Το δικό μου μετά από 2 ώρες μόνο με wi-fi ανοιχτό και συγχρονισμό παντού (fb, gmail, instagram, καιρός) με κλειστή οθόνη έπεσε από 80% σε 78% μπαταρία. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/cec4e195337d787280edf4176edeeb2a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/2cf5242b696a35095ec251c2f9dd2b37.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/4da866b23bc565622c032446df2a3beb.jpg Λοιπον 13:10 έβγαλα το κινητό από την φόρτιση. Ασχολήθηκα μισή ώρα με tapatalk, τίποτα άλλο. Δεν το ακούμπησα το κινητό μέχρι της 16:00. Είχα ανοιχτά wifi και συγχρονισμό. Τοποθεσία, δεδομενα, bluetooth κλειστα. Είχα τα αποτελέσματα που σας παραθέτω. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι ειναι καλη η φωτεινοτητα στον ηλιο οχι βεβαια οπως ενα λουμια 640 xl αλλα αξιοπρεπεστατη ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να σας πω οτι μεχρι 19/05/16 στην ελλαδα εχουν πουληθει 2.734. v10 απο πηγη μου μη ρωτατε απο που αντε να πιασουμε τους 3000 μεχρι τελος ιουνιου καλα παμε. Και φαντασου να ερχοταν Ελλαδα επισημα Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχει ιδέα κανείς σας, αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα ή ακόμη και τον τύπο της γραμματοσειράς στην οθόνη κλειδώματος? Το έψαξα λίγο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχει ιδέα κανείς σας, αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα ή ακόμη και τον τύπο της γραμματοσειράς στην οθόνη κλειδώματος? Το έψαξα λίγο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.. Αν εννοείς στην 2η οθόνη μπορείς να αλλάξεις (από ότι είδα) μόνο την γραμματοσειρά αν έχεις επιλέξει να σου δείχνει υπογραφή και όχι την ώρα. Ρυθμίσεις > Προβολή > second screen > Να εμφανίζεται όταν η κεντρική οθόνη είναι κλειστή > κλικάρεις υπογραφή και ρυθμίσεις υπογραφής (το γρανάζι) και εκεί ρυθμίζεις την γραμματοσειρά Το ίδιο (ρύθμιση γραμματοσειράς υπογραφής) μπορείς να κάνεις και στην επιλογη "να εμφανίζεται όταν η κεντρική οθόνη είναι αναμμένη" Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts