hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλά κατάλαβες το θέμα είναι ότι πριν την 6 κλειδώνει με ταπ και ξεκλειδώνει με αποτύπωμα ενω τώρα σα να θέλει τον χρόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 πριν κανεις επαναφορά σβησε τα δαχτυλικα και ξαναβαλτα μηπως εφαγε κολλημα. κανε και ένα reboot τη συσκευή και ελεγξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τα εχω κάνει φίλε μου όλα αυτά αλλά όπως έγραψα και πρίν όταν κλειδώνει με το πίσω κουμπί τότε βγάζει και το αποτύπωμα με double tap. στην οθόνη απλά δεν θέλει χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτό τότε που προσπαθεί να σου πεί το κινητό είναι ότι πρέπει να αγαπήσεις μέρες που είναι τον μαμά Launcher. Πέραν της πλάκας πάρε ένα backup τον nova κάνε του απεγκατάσταση χωρις να διαγράψεις το backup του, δοκίμασε το κινητο με μαμά αν δουλεύουν όλα οκ (ετσι εκατσε καλα η 6αρα λογικα) και μετα εγκατέστησέ τον πάλι. Τέλος κάνε restore το backup σου από τον nova. Εάν συνεχίσει τι να σου πω; θες να δοκιμάσεις επαναφορά δοκίμασε. Εγώ δεν θα το έκανα γιαυτό τον λόγο. Βαριέμαι το στήσιμο από την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τα εχω κάνει φίλε μου όλα αυτά αλλά όπως έγραψα και πρίν όταν κλειδώνει με το πίσω κουμπί τότε βγάζει και το αποτύπωμα με double tap. στην οθόνη απλά δεν θέλει χαχαχαχαχα αν είσαι root επέλεξε το στην ρύθμιση που έγραψα πριν και θα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 αν είσαι root επέλεξε το στην ρύθμιση που έγραψα πριν και θα δουλεύει κανονικά Εχω σταματήσει χρόνια να ασχολούμαι με ρουτ φιλε μου γιατί βαρέθηκα χαχαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 από οσο ξερω root στην 6αρα δεν υπαρχει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εχω σταματήσει χρόνια να ασχολούμαι με ρουτ φιλε μου γιατί βαρέθηκα χαχαχαχαχα. έχεις το security update του Απριλίου? νομίζω σε αυτό κάτι άλλαξε γιατί πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα σε custom rom στο galaxy s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Λοιπόν τον έβγαλα και τον ξανα εβαλα τον nova αλλα πλεον με την 6 δεν δουλεύει το double tap εννοώ οτι κλειδώνει αλλά μετα θέλει κωδικό να ξεκλειδώσω και όχι δακτυλικό αποτύπωμα,θα τον αφησω έτσι και θα το κλειδωνω απ το back button,κατι άλλαξε με την 6 που μαλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update θα δούμε.Ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Λοιπόν τον έβγαλα και τον ξανα εβαλα τον nova αλλα πλεον με την 6 δεν δουλεύει το double tap εννοώ οτι κλειδώνει αλλά μετα θέλει κωδικό να ξεκλειδώσω και όχι δακτυλικό αποτύπωμα,θα τον αφησω έτσι και θα το κλειδωνω απ το back button,κατι άλλαξε με την 6 που μαλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update θα δούμε.Ευχαριστώ όλους. Βγαλε τον τον νοβα τον"καταραμενο"χαχαχα αστο οπως το γενησε η μαμα αυτη ξερει παντα καλυτερα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εσεις που εχετε την δικαρτη εκδοση δε γραφετε καμμια αξιολογηση στο σκρουτζ να ενημερωνεται ο υποψηφιος καταναλωτης που δε γνωριζει περι Φόρουμ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω on-ear ακουστικά, και είμαι ανάμεσα σε δύο εταιρίες : AKG και JBL. Ποιά από τις δύο θα είχατε να μου προτείνετε, όσοι από εσάς έχετε εμπειρία σε θέματα ήχου? Σίγουρα ότι δίνεις παίρνεις, και εννοείται πως άλλες απαιτήσεις έχεις από ακουστικά π.χ. των 30 € και άλλες από των 150 ή 200€. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θέλω να ξεπεράσω τα 60 το πολύ 70€. Υ.Γ. : Off topic το θέμα που θίγω το γνωρίζω, αλλά έχει τεθεί στο παρελθόν εδώ μέσα από αρκετά παιδιά, για αυτό και θα με ενδιέφεραν απόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ub3r Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εσεις που εχετε την δικαρτη εκδοση δε γραφετε καμμια αξιολογηση στο σκρουτζ να ενημερωνεται ο υποψηφιος καταναλωτης που δε γνωριζει περι Φόρουμ. αν ηταν κοντα στην τιμη του μονοκαρτου θα το επαιρνα,αλλα η διαφορα στο σκρουτζ ειναι χαοτικη.....αντιθετως το g4 εχει διαφορα 20 ευρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Λοιπόν τον έβγαλα και τον ξανα εβαλα τον nova αλλα πλεον με την 6 δεν δουλεύει το double tap εννοώ οτι κλειδώνει αλλά μετα θέλει κωδικό να ξεκλειδώσω και όχι δακτυλικό αποτύπωμα,θα τον αφησω έτσι και θα το κλειδωνω απ το back button,κατι άλλαξε με την 6 που μαλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update θα δούμε.Ευχαριστώ όλους. Έχει να κάνει μάλλον με τα δικαιώματα στην ΜΜ. Υπάρχει θέμα και στο xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3354145 Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όσοι λένε ότι δεν τους αρέσουν οι θήκες και προτιμούν να κρατάνε το κινητό τους γυμνό μεν αλλά χωρίς προστασία δε, ας δοκιμάσουν αυτή τη θήκη. http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-0-6mm-Nature-Ultra-thin-Silicone-Soft-TPU-Case-Cover-For-LG-Series-/151917887283?nav=SEARCH Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 αν ηταν κοντα στην τιμη του μονοκαρτου θα το επαιρνα,αλλα η διαφορα στο σκρουτζ ειναι χαοτικη.....αντιθετως το g4 εχει διαφορα 20 ευρω..... Μέχρι 50€ με κλειστά μάτια έχει και 64gb ... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ub3r Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μέχρι 50€ με κλειστά μάτια έχει και 64gb ... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk εχεις ρωτησει σε καποιο μαγαζι;;γτ η μονη δικη μ πηγη για το dual ειναι το σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Στο Αμέρικα έχουν προσφορές μπαταρία και εξωτερικό ( ή όπως λέγεται ) φορτιστή. 20$ τα 2 μαζί. Παίζει να μπορούμε παραγγείλουμε κάπως για Ελλάδα; http://www.lg.com/us/cell-phone-batteries Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ερωτηση σε ολους οσους εχουν κατεβασει την ΜΜ! Με την προηγουμενη εκδοση οταν στελναμε ενα μηνυμα εγραφε σταλθεντα,με αυτη την εκδοση τιποτα! Ξερει καποιος να με ενημερωσει τι γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ερωτηση σε ολους οσους εχουν κατεβασει την ΜΜ! Με την προηγουμενη εκδοση οταν στελναμε ενα μηνυμα εγραφε σταλθεντα,με αυτη την εκδοση τιποτα! Ξερει καποιος να με ενημερωσει τι γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα! Ρυθμίσεις>sms >delivery report>tik Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ρυθμίσεις>sms >delivery report>tik Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ευχαριστω πολυ φιλε!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Προετοιμάζομαι!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις ρωτησει σε καποιο μαγαζι;;γτ η μονη δικη μ πηγη για το dual ειναι το σκρουτζ Όχι φίλε μου απλά λέω αν είχε 50€+ από το απλό θα το αγοραζα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 χαχαχα ...το εζησα και εγω. Μπορω να σου πω όλα τα videos του youtube απεξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Προετοιμάζομαι!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φίλε μου απλά λέω αν είχε 50€+ από το απλό θα το αγοραζα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Τι μας κανεις βραδιατικα?:):) Πολυ χρησιμα αυτα που δειχνει!;) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στην παρέα :) το συγκεκριμένο είναι καλό, το βγάζει κατά διαστήματα το media σε προσφορές, θα το πάρω και εγώ :) Πληροφοριακα σημερα παρελαβα το powerbank της TP-LINK το φορτισα κι εβαλα να φορτισω το κινητο! Φορτιζει πολυ γρηγορα το κινητο!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 εχεις ρωτησει σε καποιο μαγαζι;;γτ η μονη δικη μ πηγη για το dual ειναι το σκρουτζ Ενημερωτικα... Αν δεν θέλεις να μεταφερθούν τα post σου στον κάδο και να ακολουθήσουν οι σχετικές κυρώσεις, γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας γιατί η γραφή τύπου sms / chat απαγορεύεται ρητά στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts