pafimal Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σας δίνω ένα link από youtube για όποιον ψάχνεται για θήκες και tempered glass. Μόνο και μόνο για τα κοπανήματα που του κάνει του κινητού πάνω στο τραπέζι ο τύπος που έκανε το βίντεο αξίζει να το δει κάποιος :) Την spigen θηκη εχω παρει και εγω,πολυ καλή,ο τυπος βεβαια τα σπαει χαχαχα Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Την spigen θηκη εχω παρει και εγω,πολυ καλή,ο τυπος βεβαια τα σπαει χαχαχα Send from my LG v10 Σημερα που ειδα μπροστα μου την spigen rugged armor δεν αντισταθηκα και την πηρα!:) Πολυ ωραια θηκη!!!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σημερα που ειδα μπροστα μου την spigen rugged armor δεν αντισταθηκα και την πηρα!:) Πολυ ωραια θηκη!!!:up: Την ίδια χρησιμοποιώ και εγώ σε όλες τις συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σημερα που ειδα μπροστα μου την spigen rugged armor δεν αντισταθηκα και την πηρα!:) Πολυ ωραια θηκη!!!:up: Μόλις την παράγγειλα και εγώ και είναι ετοιμοπαραδοτη. Αύριο θα πάω να την παραλάβω, γενικότερα σε εφαρμογή κτλ νομίζω ότι είναι οκ ε? Αν και spigen είναι ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ναι, spigen είναι αυτή και μάλιστα από τις πιο ποιοτικές της εταιρίας, δεν τίθεται θέμα όσον αφορά την εφαρμογή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μόλις την παράγγειλα και εγώ και είναι ετοιμοπαραδοτη. Αύριο θα πάω να την παραλάβω, γενικότερα σε εφαρμογή κτλ νομίζω ότι είναι οκ ε? Αν και spigen είναι ποτέ δεν ξέρεις! Μεχρι τωρα που την εχω ειναι πολυ καλη,αρκετα εφαρμοστη,και ταιριαζει γαντι με το συγκεκριμενο τηλεφωνο! Αν και ειχα στο μυαλο μου,και την Olixar τελικα κατεληξα στην spigen που μου αρεσε πολυ! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μόλις την παράγγειλα και εγώ και είναι ετοιμοπαραδοτη. Αύριο θα πάω να την παραλάβω, γενικότερα σε εφαρμογή κτλ νομίζω ότι είναι οκ ε? Αν και spigen είναι ποτέ δεν ξέρεις! Εάν επιτρέπεται από που την παράγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Εάν επιτρέπεται από που την παράγγειλες; Σου στέλνω pm Ναι, spigen είναι αυτή και μάλιστα από τις πιο ποιοτικές της εταιρίας, δεν τίθεται θέμα όσον αφορά την εφαρμογή της. Μεχρι τωρα που την εχω ειναι πολυ καλη,αρκετα εφαρμοστη,και ταιριαζει γαντι με το συγκεκριμενο τηλεφωνο! Αν και ειχα στο μυαλο μου,και την Olixar τελικα κατεληξα στην spigen που μου αρεσε πολυ! Σας ευχαριστώ πολύ! Αυριο με το καλό που θα παραλάβω θα γράψω και εγώ εντυπώσεις. Edited April 24, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 τη σκεφτομαι και εγω αυτη τη θηκη. Μεχρι στιγμης εχω τη spigen liquid crystal. Γενικα ειναι καλη,δεν εχει κιτρινισει,ουτε γλυστραει,απ τις διαφανεις σιλικονες ειναι απ τις ποιοτικες. Ωστοσο εχει ενα μειονεκτημα,γι αυτο και σκεφτομαι αυτη που συζητατε: Στο σημειο του φλας εχει στρογγυλο κοψιμο και οχι ενιαιο κοψιμο για καμερα και δακτυλικο αποτυπωμα. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειναι διαφανης,κανει αυτο που περιμενετε: διαχυση οταν αναβει το φλας. Την ειχα πατησει παλια με τετοια θηκη και δυστυχως δεν το σκεφτηκα. Προτιμηστε θηκες που εχουν ενιαιο κοψιμο-σταυρο για ολα (φλας,καμερα,δακτυλικο αποτυπωμα) ή τουλαχιστον αν εχει τρυπα για το φλας να ειναι ματ και οχι διαφανης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σωστή παρατήρηση, σε μαύρες matte θήκες δεν εμφανίζεται το παραπάνω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μόλις την παράγγειλα και εγώ και είναι ετοιμοπαραδοτη. Αύριο θα πάω να την παραλάβω, γενικότερα σε εφαρμογή κτλ νομίζω ότι είναι οκ ε? Αν και spigen είναι ποτέ δεν ξέρεις! Τάκαρε, αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις και σε εμένα pm για την θήκη? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Τάκαρε, αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις και σε εμένα pm για την θήκη? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι φίλος εννοείται Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μπορείτε να ανεβάσετε το link και εδώ, προφανώς δεν πρόκειται για διαφήμιση με ίδιο όφελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μπορείτε να ανεβάσετε το link και εδώ, προφανώς δεν πρόκειται για διαφήμιση με ίδιο όφελος. Μια χαρά τότε. Λοιπόν την παράγγειλα από εδώ http://www.cellphones.gr/p/7349/ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμη και επειδή είναι το κατάστημα Καλλιθέα και εγώ δουλεύω Μοσχάτο με βολεύει. Νομίζω είναι καλή τιμή 20€ για εγχώρια αγορά καθώς την έχω δει μέχρι και 40€ πριν λίγες μέρες και στο ebay από επίσημο spigen την έχει 16€ + τα έξοδα δηλαδή περίπου αλλά 12€. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μια χαρά τότε. Λοιπόν την παράγγειλα από εδώ http://www.cellphones.gr/p/7349/ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμη και επειδή είναι το κατάστημα Καλλιθέα και εγώ δουλεύω Μοσχάτο με βολεύει. Νομίζω είναι καλή τιμή 20€ για εγχώρια αγορά καθώς την έχω δει μέχρι και 40€ πριν λίγες μέρες και στο ebay από επίσημο spigen την έχει 16€ + τα οποία έξοδα . Χμ... στις φωτογραφίες δεν βλέπω να αναγράφεται πουθενά το λογότυπο της εταιρίας (Spigen) όπως ισχύει στις γνήσιες, αν είναι αυτή... αμφιβάλω για τη γνησιότητά της. Και επειδή όπως έχω πει την έχω δοκιμάσει σε πολλές συσκευές, αν δεν είναι γνήσια δεν αξίζει (και η συγκεκριμένη είναι ακριβή σε αυτή την περίπτωση). Η γνήσια είναι έτσι (και ουσιαστικά είναι άλλη θήκη αν δεις τις λεπτομέρειες)... http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/qSoAAOSwwE5WWUUZ/$_20.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Χμ... στις φωτογραφίες δεν βλέπω να αναγράφεται πουθενά το λογότυπο της εταιρίας (Spigen) όπως ισχύει στις γνήσιες, αν είναι αυτή... αμφιβάλω για τη γνησιότητά της. Και επειδή όπως έχω πει την έχω δοκιμάσει σε πολλές συσκευές, αν δεν είναι γνήσια δεν αξίζει (και η συγκεκριμένη είναι ακριβή σε αυτή την περίπτωση). Η γνήσια είναι έτσι (και ουσιαστικά είναι άλλη θήκη αν δεις τις λεπτομέρειες)... http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/qSoAAOSwwE5WWUUZ/$_20.jpg Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες που έχει βάλει κάτω τώρα που την παρατηρώ έχει διάφορες... Στην έξω φώτο στο σκρουτζ την δείχνει κανόνικα.. Τώρα ή τα έχουν κάνει μαντάρα στις φωτογραφίες που έχουν επισυναψει μέσα στο site ή όντως είναι κάποια τύπου spigen. Απλά η περιγραφή λέει spigen. Όπως και να έχει θα πάω αύριο να τη δω από κοντά και αναλόγως προχωράω. Υπάρχει περίπτωση να είναι σε επίσημη συσκευασία spigen κτλ και να είναι imitation; Edit : βασικά έχουν βάλει φωτογραφίες από θήκη που λέγεται "celio" αν βλέπω σωστά αλλά περιγράφουν spigen. Δεν ξέρω τι να υποθέσω μάλλον στις φωτογραφίες επειδή μοιάζει με την spigen να υπέθεσαν ότι είναι και αυτή και να έκαναν λάθος? Edited April 24, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Κυκλοφορούν πολλές imitation, στο internet γίνεται χαμός. Επιβεβαίωσε για τη γνησιότητα της με το ίδιο το κατάστημα. Η γνήσια έχει συσκευασία όπως στη φωτογραφία και στο εσωτερικό έχει καρτελάκι με κωδικό γνησιότητας... Edited April 24, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μια χαρά τότε. Λοιπόν την παράγγειλα από εδώ http://www.cellphones.gr/p/7349/ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμη και επειδή είναι το κατάστημα Καλλιθέα και εγώ δουλεύω Μοσχάτο με βολεύει. Νομίζω είναι καλή τιμή 20€ για εγχώρια αγορά καθώς την έχω δει μέχρι και 40€ πριν λίγες μέρες και στο ebay από επίσημο spigen την έχει 16€ + τα έξοδα δηλαδή περίπου αλλά 12€. Φιλε Τακη κοιτα να δεις συμπτωση! Στο συγκεκριμενο μαγαζι στην Δαβακη ειμουν σημερα(εξυπηρετικοτατοι ολοι τους),για να βγαλω screen protector στο εργαλειο! Εκει την ειδα και την πηρα 23,90 για την ακριβεια! Ειναι αυτο που εγραψα οτι μολις την ειδα μου αρεσε πολυ!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Κυκλοφορούν πολλές imitation, στο internet γίνεται χαμός. Επιβεβαίωσε για τη γνησιότητα της με το ίδιο το κατάστημα. Η γνήσια έχει συσκευασία όπως στη φωτογραφία και στο εσωτερικό έχει καρτελάκι με κωδικό γνησιότητας... Θα το τσεκάρω από κοντά, thanks για την φώτο. Απλά θα ξεκαθαρίσω ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει εντός καρτελακι με κωδικό γνησιοτητας θα την δώσω πίσω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά sorry κιόλας άσχετο με αυτά που συζητάτε αλλά έχετε πάρει όλοι την 6?από περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Χμ... στις φωτογραφίες δεν βλέπω να αναγράφεται πουθενά το λογότυπο της εταιρίας (Spigen) όπως ισχύει στις γνήσιες, αν είναι αυτή... αμφιβάλω για τη γνησιότητά της. Και επειδή όπως έχω πει την έχω δοκιμάσει σε πολλές συσκευές, αν δεν είναι γνήσια δεν αξίζει (και η συγκεκριμένη είναι ακριβή σε αυτή την περίπτωση). Η γνήσια είναι έτσι (και ουσιαστικά είναι άλλη θήκη αν δεις τις λεπτομέρειες)... http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/qSoAAOSwwE5WWUUZ/$_20.jpg Εχω μπροστα μου το κουτι της θηκης και ειναι πανομοιοτυπο με αυτο που ανεβασες! Επισης στην πισω πλευρα γραφει made in korea!(δεν ξερω εαν οι spigen ειναι απο Κορεα :O ). Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Η θηκη σιγουρα δεν ειναι spigen.Ειναι της εταιριας OBLIQ και παρα πολυ κακως λενε οτι ειναι spigen... http://obliqproduct.com/products/androids-cases/lg-v10/obliq-lg-v10-case-flex-pro-series.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εχω μπροστα μου το κουτι της θηκης και ειναι πανομοιοτυπο με αυτο που ανεβασες! Επισης στην πισω πλευρα γραφει made in korea!(δεν ξερω εαν οι spigen ειναι απο Κορεα :O ). Είχε καρτελακι γνησιοτητας μέσα? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά sorry κιόλας άσχετο με αυτά που συζητάτε αλλά έχετε πάρει όλοι την 6?από περιέργεια. Εγω επειδη σημερα εκανα την πρωτη επαφη με το κινητο,κι ακομα το δουλευω,αυριο θα το συνδεσω μεσω lg pc suite για να την κατεβασω εαν ειναι διαθεσιμη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Η θηκη σιγουρα δεν ειναι spigen.Ειναι της εταιριας OBLIQ και παρα πολυ κακως λενε οτι ειναι spigen... http://obliqproduct.com/products/androids-cases/lg-v10/obliq-lg-v10-case-flex-pro-series.html Θεωρώ ότι μάλλον έχουν κάνει λάθος στις φωτογραφίες. Δύσκολο να πουλάνε άλλης μάρκας θήκη και να την βαφτιζουν spigen Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts