Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6η φορτιση με 3.50 ωρες με 40% υπολειπόμενο μπαταρίας.

Καλυτερεύει σαν νούμερα και επίσης εχω 9% κατανάλωση απο το Score!Hero οποιος γνωριζει το παιχνιδι και ξερει πως κατεβαζει την μπαταρία

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

6η φορτιση με 3.50 ωρες με 40% υπολειπόμενο μπαταρίας.

Καλυτερεύει σαν νούμερα και επίσης εχω 9% κατανάλωση απο το Score!Hero οποιος γνωριζει το παιχνιδι και ξερει πως κατεβαζει την μπαταρία

Σας ειπα οτι μετα απο 7 8 φορτισεις στρωνει και ανεβαζει αυτονομια

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Βλέπω ότι και το v10 άρχισε και πέρνει την κατηφορα η τιμή του ξανά. Από τα 476 στα 436 σε μία βδομάδα... Νομίζω ότι αρχίζει κ γίνετε αρκετά δελεαστική η συσκευή....!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλημέρα παιδιά, το απέκτησα κι εγω χθες το τηλέφωνο ερχόμενος απο Galaxy S4. Θήκη του έβαλα κι εγώ την Rugged Armor της Spigen. Είναι εξαιρετική και πολύ "μουράτη". Για το κινητό οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Η οθόνη βέβαια σε σχέση με την amoled του S4 δεν μπορώ να πω οτι με ξετρελανε καθώς ιδίως στα βίντεο το S4 υπερτερεί σαφώς σε ζωντάνια χρωμάτων, contrast κλπ, βέβαια αυτό ηταν κάτι που το περίμενα αλλά όχι με τόσο έντονες διαφορές. Σε ποιότητα σήματος το V10 ειναι πολυ καλύτερο καθως πλέον μπορώ και μιλαω χωρίς πρόβλημα μεσα στο σπίτι ενω με το s4 επρεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι. Επίσης ενα άλλο αρνητικο που παρατηρησα στο V10, που όμως υπαρχει και σε άλλα Lg απ οτι διαβάζω, ειναι το οτι για να ενεργοποιηθούν "τα μέρη μου" στην τοποθεσία, πρέπει να ειναι ενεργοποιημενα τα data. Στο S4 αυτό δεν ηταν απαραίτητο. Για τα υπόλοιπα ειμαι ακόμα στο ψάξιμο οπότε θα επανέλθω.

Καλημέρα παιδιά, το απέκτησα κι εγω χθες το τηλέφωνο ερχόμενος απο Galaxy S4. Θήκη του έβαλα κι εγώ την Rugged Armor της Spigen. Είναι εξαιρετική και πολύ "μουράτη". Για το κινητό οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Η οθόνη βέβαια σε σχέση με την amoled του S4 δεν μπορώ να πω οτι με ξετρελανε καθώς ιδίως στα βίντεο το S4 υπερτερεί σαφώς σε ζωντάνια χρωμάτων, contrast κλπ, βέβαια αυτό ηταν κάτι που το περίμενα αλλά όχι με τόσο έντονες διαφορές. Σε ποιότητα σήματος το V10 ειναι πολυ καλύτερο καθως πλέον μπορώ και μιλαω χωρίς πρόβλημα μεσα στο σπίτι ενω με το s4 επρεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι. Επίσης ενα άλλο αρνητικο που παρατηρησα στο V10, που όμως υπαρχει και σε άλλα Lg απ οτι διαβάζω, ειναι το οτι για να ενεργοποιηθούν "τα μέρη μου" στην τοποθεσία, πρέπει να ειναι ενεργοποιημενα τα data. Στο S4 αυτό δεν ηταν απαραίτητο. Για τα υπόλοιπα ειμαι ακόμα στο ψάξιμο οπότε θα επανέλθω.

Ναι όντως το s4 εχει χειρότερη οθόνη και όπως λες υπερτονίζει όλα τα χρώματα γι αυτό σε ξεγελάει και νομίζεις ότι ειναι καλύτερα.

Ενα πράγμα στην πραγματικότητα φαίνεται διαφορετικό απο αυτό που δείχνει η amoled που τα δείχνει σαν τα παιχνίδια για τα μωρα στην τηλεόραση που με χίλια δυο εφέ ψάχνουν πελάτες

Nokia 8800 Scirocco

Ναι όντως το s4 εχει χειρότερη οθόνη και όπως λες υπερτονίζει όλα τα χρώματα γι αυτό σε ξεγελάει και νομίζεις ότι ειναι καλύτερα.

Ενα πράγμα στην πραγματικότητα φαίνεται διαφορετικό απο αυτό που δείχνει η amoled που τα δείχνει σαν τα παιχνίδια για τα μωρα στην τηλεόραση που με χίλια δυο εφέ ψάχνουν πελάτες

Οχι δεν ειπα οτι του s4 ειναι χειρότερη. Το αντίθετο κατά τη γνώμη μου. Τον κορεσμό των χρωμάτων εξάλλου μπορείς να τον διορθώσεις πλέον στις amoled αν θέλεις να φαίνονται πιο φυσικά.

Πάντως οι lcd έχουν πολυ καλύτερο λευκό, αλλα ας μην βγούμε off topic.

Οχι δεν ειπα οτι του s4 ειναι χειρότερη. Το αντίθετο κατά τη γνώμη μου. Τον κορεσμό των χρωμάτων εξάλλου μπορείς να τον διορθώσεις πλέον στις amoled αν θέλεις να φαίνονται πιο φυσικά.

Πάντως οι lcd έχουν πολυ καλύτερο λευκό, αλλα ας μην βγούμε off topic.

Ειρωνικό κάπως ήταν το σχόλιο μου. Ξερω ότι είπες το αντίθετο. Εγω δεν τις θεωρώ καλές τις amoled. Δεν μου αρέσουν καθόλου.

Nokia 8800 Scirocco

Λοιπόν, μετά απο την 1η φόρτιση με περίπου 7 ωρες ανοιχτό 3g (όχι 4g), 1 ώρα συνομιλίας, 10 λεπτά παιχνίδια και παααρα πολύ πειραματισμό με το τηλέφωνο σχεδόν επι 7 ώρες με μικρά διαλείμματα, μου έβγαλε 4 ώρες και 58 λεπτα sot. Πιστεύω οτι είναι απόλυτα ικανοποιητικός χρόνος.

• Administrators
Και για πρώτη φόρτιση ναι δεδομένου οτι μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης βελτιώνεται η αυτονομία.

Modpic.gif

Βλέπω ότι και το v10 άρχισε και πέρνει την κατηφορα η τιμή του ξανά. Από τα 476 στα 436 σε μία βδομάδα... Νομίζω ότι αρχίζει κ γίνετε αρκετά δελεαστική η συσκευή....!!

Το κινητο ειναι αριστο,μην το σκεφτεστε παιδες ! Κι εμεις που το πηραμε απο τους πρωτους κι ακριβοτερα ουτε που το μετανιωσαμε ! :cool: :lol:

Στα 431 το βλεπω στο Σκρουζτ!

Αγόρασα πρόσφατα το lgv10 και υπάρχει περίπτωση να φύγω εξωτερικό Σαουδική Αραβία,εκεί θα υποστηρίζει τις συχνότητες των δικτύων που χρησιμοποιούνται;Πως μπορώ να το τσεκάρω;

Αγόρασα πρόσφατα το lgv10 και υπάρχει περίπτωση να φύγω εξωτερικό Σαουδική Αραβία,εκεί θα υποστηρίζει τις συχνότητες των δικτύων που χρησιμοποιούνται;Πως μπορώ να το τσεκάρω;

http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=SAUDI+ARABIA με βάση αυτές τις συχνότητες 2G,3G δεν έχεις θέμα ενώ στο 4G η συσκευή υποστηρίζει τα 1800 και 2600 αλλά δεν υποστηρίζει τα 2300. Λογικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και απλά εάν είσαι σε περιοχή που η εταιρεία εκπέμπει 4G μόνο στα 2300 δεν θα έχεις 4G αλλά 3G

Στην Σαουδική πουλάνε το Η960 που είναι και το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Άρα θεωρώ πως δεν θα έχεις κάποιο θέμα.

Δεν με φέρνεις από κει κάνα κινητό που είναι κ τζάμπα φιλέ μου.??

Καλά αρχίσαμε, 2η μέρα που έχω το κινητό και ήδη έβγαλε πρόβλημα, δεν δουλεύει ο αισθητήρας κίνησης από portrait σε landscape και το ανάποδο.

Επίσης δεν μπορεί να γίνει βαθμονόμηση αισθητήρα από την αντίστοιχη επιλογή, ενώ την 1η φορά που το είχα δοκιμάσει δούλεψε.

Με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής δεν φτιάχνει, έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το φουντάρω από κάνα παράθυρο;

Ξέρετε πως μπαίνει σε service mode να ελέγξω απο εκεί τους αισθητήρες;

Edited by Arachtos
προσθήκη

Λογικα θα ειναι οπως του LG G4, αλλα πριν ξεκινησεις δες εδω με προσοχη http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/psa-accessing-hidden-menu-break-knock-t3244749
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Τίποτα, το δοκίμασα, το γυροσκοπιο ειναι νεκρό εντελώς. Έκανα και hard reset, δούλεψε το rotation 2 φορές και πάλι ξανακολλησε. Με βλέπω στην procordia Δευτέρα πρωί. Πρώτη φορά μου συμβαίνει συσκευή να βγάζει πρόβλημα τόσο γρήγορα, απαράδεκτο.

Καλά αρχίσαμε, 2η μέρα που έχω το κινητό και ήδη έβγαλε πρόβλημα, δεν δουλεύει ο αισθητήρας κίνησης από portrait σε landscape και το ανάποδο.

Επίσης δεν μπορεί να γίνει βαθμονόμηση αισθητήρα από την αντίστοιχη επιλογή, ενώ την 1η φορά που το είχα δοκιμάσει δούλεψε.

Με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής δεν φτιάχνει, έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το φουντάρω από κάνα παράθυρο;

Ξέρετε πως μπαίνει σε service mode να ελέγξω απο εκεί τους αισθητήρες;

Χρησιμοποιησε το DOA ρε φιλε γιατι να πας προκορντια ηρεμησε σε ολους μπορουσε να συμβει

Χρησιμοποιησε το DOA ρε φιλε γιατι να πας προκορντια ηρεμησε σε ολους μπορουσε να συμβει

Είσαι σίγουρος οτι μπορω; Νομίζω το doa δεν ισχύει για μικροβλαβες.

Edit: Ίσως και να κανω λάθος, απ οτι διάβασα στο site του καταστήματος, δέχονται doa αλλά πρέπει πρωτα να το στείλουν στο επίσημο service να διαπιστωθεί οτι η βλαβη δεν προέρχεται απο ευθύνη του πελάτη.

Edited by Arachtos

Είσαι σίγουρος οτι μπορω; Νομίζω το doa δεν ισχύει για μικροβλαβες.

Edit: Ίσως και να κανω λάθος, απ οτι διάβασα στο site του καταστήματος, δέχονται doa αλλά πρέπει πρωτα να το στείλουν στο επίσημο service να διαπιστωθεί οτι η βλαβη δεν προέρχεται απο ευθύνη του πελάτη.

Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις αλλα μη χασεις την προθεσμια

Τίποτα, το δοκίμασα, το γυροσκοπιο ειναι νεκρό εντελώς. Έκανα και hard reset, δούλεψε το rotation 2 φορές και πάλι ξανακολλησε. Με βλέπω στην procordia Δευτέρα πρωί. Πρώτη φορά μου συμβαίνει συσκευή να βγάζει πρόβλημα τόσο γρήγορα, απαράδεκτο.

Μια παρατήρηση μόνο, το 90% των προβλημάτων βγαίνουν η στην πολύ αρχή, η στο τέλος της ζωής της συσκευής. Οπότε, αν ήταν προβληματικός, λογικό να στο βγάλει αμέσως

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.