Jump to content

[OnePlus 2] Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται έχω 3 προσκλήσεις που λήγουν σε 6 ημέρες (σχεδόν)

GLA1-8875-820E-E165

GLB4-06CC-7BD0-96B7

GLCE-D81E-AF5E-E5E7

Καλορίζικο στους νέους κατόχους.

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα

θα ηθελα μια προσκληση

παρακαλω να στελνετε τις προσκλησεις μεσω pm σε μελη του forum γιατι μπαινουν πιθανον απο καταστηματα και εξαφανιζουν στο λεπτο αυτες που ποσταρετε δημοσια.

ευχαριστω

Όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω καλά είναι να στείλετε τις προσκλήσεις με πμ. σε μελοι που πραγματικά θέλουν να πάρουν το τηλέφωνο.

Παρακαλώ όποιος έχει πρόσκληση και δεν την χρειάζεται ας μου στείλει τον κωδικό με πμ διότι θέλω να το αγοράσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Θα εκτιμούσα μια πρόσκληση για το x ... Ευχαριστώ

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Καλημέρα έχω 3 προσκλήσεις που λήγουν σε μια εβδομάδα οποίος θέλει πμ
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θα εκτιμούσα μια πρόσκληση για το x ... Ευχαριστώ

Ελα στο νήμα του Χ

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έχω και εγώ 1 invite για το OnePlus 2 EU model. Όποιος θέλει ας στείλει PM αλλά καλό θα ήταν να είναι κάποιος που θα το πάρει. Μην ζητάτε invites αν δεν θα το πάρετε :p
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ψάχνω invite για το 64αρι, όποιος μπορεί!

Καλησπερα βρηκες? εαν οχι να σου στειλω.:)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα εχω 2 invite για one + 2 valid για 24 ωρες,Οποιος-α θελει ας στειλει pm.

Παιδιά όποιος θέλει έχω και εγώ 3 προσκλήσεις για OP2, ενεργές για 4,5 ημέρες ακόμα.

Όποιος ενδιαφέρεται μήνυμα και του στέλνω.

Τι εννοει η oneplus με το black friday?

Αν δεν κανω λαθος, ειναι καποιου ειδους εκπτωσεων/προσφορων?

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10409097_739659356139872_8675529231018026251_n.png?oh=27e58e2cfc49536e977dc9da519ca81b&oe=56F6DBAC

Μαλλον θα ειναι ανοιχτες οι προσκλησεις για εκεινες τις 3 μερες...Μακαρι να κανουν εκπτωσεις για να το παρω...

http://techblog.gr/mobile/oneplus-2-no-invitations-november-27-to-30-0449/

Edited by FoT1s

• Administrators
Για έκπτωση δεν το βλέπω... Για αυτούς προσφορά είναι το να το πουλάνε χωρίς πρόσκληση.

Modpic.gif

Καλό θα ήτανε όμως , αλλά μάλλον το πολύ να βγάλουν σε προσφορά θήκες, ακουστικά.
iphone 7 iOS 12.0

Λοιπον το παραγγειλα απο το σαιτ τις στα 399 ευρω λογω black friday οπως λεει στο σαιτ,το μοντελο που παραγγειλα ειναι το 64αρι και 4γιγα ram το μονο που με απασχολει ειναι οτι εβαλα να ερθει express με dhl λετε να πληρωσω τελωνειο και να την πατησω γνωριζει καποιος να μου πει αν ερχεται απο ευρωπη;

Όχι εφόσον αγόρασες από το site της.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Λοιπον το παραγγειλα απο το σαιτ τις στα 399 ευρω λογω black friday οπως λεει στο σαιτ,το μοντελο που παραγγειλα ειναι το 64αρι και 4γιγα ram το μονο που με απασχολει ειναι οτι εβαλα να ερθει express με dhl λετε να πληρωσω τελωνειο και να την πατησω γνωριζει καποιος να μου πει αν ερχεται απο ευρωπη;

Δεν πληρώνεις τελωνείο. Μου ήρθε πριν 3 μέρες και μένα με dhl από Κίνα (Ευρωπαϊκό βέβαια).

Επιβεβαιώνω και εγώ. Μου ήρθε πριν 2 μέρες χωρίς τελωνείο αγορά απο το site τους και πήρα φυσικά το Ευρωπαϊκό μοντέλο.

17 Νοεμβρίου έβαλα την παραγγελία και έκανα πληρωμή και 25 το είχα το πρωί. :happy:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδια να ρωτησω ενω εχω παραγγειλει το op2 να ερθει express στην κατασταση παραγγελιας μου εμφανιζεται ως στανταρτ η παραγγελια εχει γινει σε κανεναν αλλο αυτο που το εχει παραγγειλει;

Ρε παιδια να ρωτησω ενω εχω παραγγειλει το op2 να ερθει express στην κατασταση παραγγελιας μου εμφανιζεται ως στανταρτ η παραγγελια εχει γινει σε κανεναν αλλο αυτο που το εχει παραγγειλει;

το εχω παραγγείλει, και μου βγάζει κανονικά express.

Order date: 11/27/2015

Shipping method: Express

Payment method: PayPal

Payer Email:

xxxxxx@gmail.com

Tελικα μου το εστειλαν με την dpd γνωριζει κανεις τι εταιρια κουριερ ειναι αυτη και με πια κουριερ στην Ελλαδα συνεργαζεται για να ξερω τι να περιμενω.

Tελικα μου το εστειλαν με την dpd γνωριζει κανεις τι εταιρια κουριερ ειναι αυτη και με πια κουριερ στην Ελλαδα συνεργαζεται για να ξερω τι να περιμενω.

Λογικα, με DHL η UPS θα σου ερθει.

Με μια γρηγορη αναζητηση που εψαξα στο google, παιζει και η ACS.

Edited by FoT1s

Λογικα, με DHL η UPS θα σου ερθει.

Με μια γρηγορη αναζητηση που εψαξα στο google, παιζει και η ACS.

Μα αφου μου το στελνουν με την dpd πως γινεται να ερθει με την dhl η την ups εκτος και αν συνεργαζονται με τις παραπανω κουριερ,παντως εμενα με ενδιαφερει με ποια κουριερ θα ερθει σπιτι μου δηλαδη με ποια κουριερ συνεργαζεται η dpd εδω στην Ελλαδα ελπιζω να ειναι η ACS και που την ξερω ειναι γνωστη δηλαδη,παντως μπλεξιμο και αυτο:(

• The title was changed to [OnePlus 2] Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά