Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποτε απο κινα σου ηρθε κανονικα η μπαταρια ετσι? Γιατι εγω το 2014 πηρα μια μπαταρια απο αγγλια (Την ηθελα συντομα) για ενα samsung και δεν ηρθε ποτε. Μου εγινε αμεσα refund και εκ των υστερων στις πληροφοριες του tracking number του Royal Mail, ειχε επισημανση οτι μεταξυ αλλων, ΔΕΝ αποστελλονται μπαταριες κινητων με το ταχυδρομειο.

http://prntscr.com/5cv2na

Έρχονται κανονικά, 4 φορές έχω πάρει μπαταρίες απ'έξω και τώρα έχω παραγγείλει και 5η.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα .Αν και έχω κάρτα cosmote 4g ,η οποία στην περιοχή μου καλύπτεται το κινητό μου με τίποτα δεν συνδέεται σε 4g .

Έχει κάποιος εμπειρία ; Βεβαίως και το mode προτιμώμενου τύπου δυκτιου είναι σε LTE και η συσκευή μου είναι η pro!

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Παιδιά καλημέρα .Αν και έχω κάρτα cosmote 4g ,η οποία στην περιοχή μου καλύπτεται το κινητό μου με τίποτα δεν συνδέεται σε 4g .

Έχει κάποιος εμπειρία ; Βεβαίως και το mode προτιμώμενου τύπου δυκτιου είναι σε LTE και η συσκευή μου είναι η pro!

Έχεις ενεργοποιήσει το 4G από την cosmote; Αν όχι στείλε το μήνυμα 4G στο 1333 και σε λίγα λεπτά θα είσαι έτοιμος

Μανώλης

Τί είναι αυτό με τις δονήσεις κατα τη διάρκεια των κλήσεων ?? Το έχετε όλοι αυτό το πρόβλημα ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επειδη εχω παρει 2-3 για την οικογενεια, σε ενα απο αυτα τωρα τελευταια, ενω σε συγκεκριμενα τηλεφωνα εχει μπει διαφορετικος ηχος κλησης, οταν γινεται η κληση απο αυτα δεν ακουγεται αυτο που εχουμε βαλει. Αλλα μια αλλη απο τις εργοστασιακες. Εχει συμβει σε κανεναν?

Παιδιά καλημέρα. Ξαφνικά σήμερα το πρωί δεν μου δουλεύει το back button στο κάτω μέρος.Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση αλλά τίποτα δεν με πάει πίσω!Καμία ιδέα?Δεν εγκατέστησα καμία καινούρια εφαρμογή.Έτσι ξαφνικά έγινε.

Τί είναι αυτό με τις δονήσεις κατα τη διάρκεια των κλήσεων ?? Το έχετε όλοι αυτό το πρόβλημα ?

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές.

μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει σε απενεργοποίηση των gestures, αλλαγή κάποιων ρυθμίσεων με mtk tools, καθαρισμός/αντικατάσταση της μεμβράνης προστασίας και αποφυγή χρήσης της συσκευής σε αυτί με σκουλαρίκι.

Με μια απλή αναζήτηση στο παρών νήμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527695#post6527695

Δοκίμασε το κι εσύ, έχει πολύ πληροφορία γι'αυτό που ρωτάς.

Καλησπέρα κι από μένα είμαι νέος χρήστης με ένα Doogee X5 pro στα χέρια μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας για κάποιες απορίες που έχω.

Διάβασα ότι πατώντας volume up + power τραβάει screenshot. Το δικό μου όσο κι αν προσπάθησα δε το κάνει. Επίσης αυτή η Συλλογή τι σόι εφαρμογή είναι; Μου βγάζει ένα σωρό "λευκώματα" που λέει ότι έχει μέσα φωτογραφίες αλλά είναι κάτι μαύρα φόντα... :wacko: Μιλάμε για δεκάδες λευκώματα που κάνει και κάποια ώρα να τα φορτώσει. Επίσης το digitizer είναι λίγο βλαμμένο, αλλού πατά κι αλλού βρίσκεται, αλλά ίσως είναι η ζελατίνα που είχε κολλημένη όταν το πήρα. Επίσης χρειάζεται να βάλω antivirus; Με το imac έχω καμιά ελπίδα να το δω;

Είμαι ολίγον τι άσχετος με android αφού τα τελευταία χρόνια είχα nokia. :O

Έχει το τελευταίο λογισμικό νομίζω (R12-2016.01.15), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Το screenshot είναι power+Vol.Down.

Για τα album τι να σου πω. Αν έχεις βάλει κάποια κάρτα μνήμης και έχει μέσα δεδομένα που περιέχουν και εικόνες να τα βγάζει εκεί. Ωστόσο αν δεν σου δείχνει κάτι και αργεί να τα φορτώσει δεν είναι λογικό. Αν έχεις περάσει φακέλους με τραγούδια, συνήθως μπορεί να περιέχουν καμιά εικόνα με το εξώφυλλο του δίσκου κλπ αλλά θα το καταλάβαινες. Σβήσε την κάρτα (αν έχεις βάλει) και εναλλακτικά και τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου. Μετά δεν θα είναι λογικό να έχει πλέον albums.

Το screenshot είναι power+Vol.Down.

Για τα album τι να σου πω. Αν έχεις βάλει κάποια κάρτα μνήμης και έχει μέσα δεδομένα που περιέχουν και εικόνες να τα βγάζει εκεί. Ωστόσο αν δεν σου δείχνει κάτι και αργεί να τα φορτώσει δεν είναι λογικό. Αν έχεις περάσει φακέλους με τραγούδια, συνήθως μπορεί να περιέχουν καμιά εικόνα με το εξώφυλλο του δίσκου κλπ αλλά θα το καταλάβαινες. Σβήσε την κάρτα (αν έχεις βάλει) και εναλλακτικά και τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου. Μετά δεν θα είναι λογικό να έχει πλέον albums.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ωραία θα σώσω τις φώτο και θα κάνω ένα format στη κάρτα. Το screenshot δε πιάνει ούτε up ούτε down. Το imac υπάρχει περίπτωση να δει το κινητό;

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και δεν έχω την παραμικρή επαφή με mac. Όταν το συνδέσεις με το καλώδιο θα σου βγάλει κάποια ειδοποίηση λογικά. Παίξε με τις επιλογές που έχει εκεί μέσα(στο τηλέφωνο εννοώ, όχι στον υπολογιστή), ορίζοντάς το είτε σαν συσκευή αποθήκευσης είτε σαν συσκευή πολυμέσων κλπ. Λογικά κάτι θα πρέπει να δουλέψει.

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο! Τα δοκίμασα αυτά δε χαμπαριάζει. Τελοσπάντων αυτό είναι το λιγότερο. Το screenshot είναι που με προβληματίζει. Ευχαριστώ!

Ίσως είναι θέμα συγχρονισμού. Πρέπει να προσπαθήσεις να τα πατήσεις και τα 2 ταυτόχρονα και όχι κρατώντας το ένα να πατήσεις το άλλο. Θέλει λίγο εξοικείωση στην αρχή

Ίσως είναι θέμα συγχρονισμού. Πρέπει να προσπαθήσεις να τα πατήσεις και τα 2 ταυτόχρονα και όχι κρατώντας το ένα να πατήσεις το άλλο. Θέλει λίγο εξοικείωση στην αρχή

Τα κατάφερα ο κουλός! Όντως δουλεύει! Και η sd τελικά ήταν υπεύθυνη για τα αμέτρητα λευκώματα! :thanks:

Κάτι τελευταίο, να βάλω antivirus; Με τα imac και τα nokia έχω χάσει επαφή με τις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Μπα, δε χρειάζεται. Βάζε εφαρμογές μόνο από το playstore και δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.

...Το imac υπάρχει περίπτωση να δει το κινητό;

Εμένα πάντως το βλέπει....και σαν συσκευή χώρος αποθήκευσης αλλα και σύνδεση με

μπλου τουθ.....

Edited by nomitsi

Εμένα πάντως το βλέπει....και σαν συσκευή χώρος αποθήκευσης αλλα και σύνδεση με

μπλου τουθ.....

Με bluetooth και μένα το βλέπει, αλλά με καλώδιο όχι. Θυμάσαι αν είχες κάνει κάποια ρύθμιση;

Παιδιά καλημέρα.Χθες το βράδυ μου ξανάκανε το κόλλημα με το back button(δεν πήγαινε πίσω).Έγινε όταν έβαλα ξυπνητήρι.Δοκίμασα πάλι τον συγχρονισμό αλλά δεν επανήλθε.Σήμερα το πρωί έπαιζε κανονικά πάλι.Ξέρει κανείς αν χρειάζεται καμία ρύθμιση από το sercive menu?Το έχει κάνει σε κάποιον εδώ.Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο είναι απροβλημάτιστο και δεν έβαλα καμία καινούρια εφαρμογή πριν ξεκινήσει να το κάνει.

Καμιά ιδέα?????

Εμένα πιο πολύ για hardware θέμα μου κάνει. Αυτό με το συγχρονισμό ίσως είναι συμπτωματικό.

Αν ήτανε hardware κανονικά δεν θα έπρεπε να επανέλθει μόνο του.Τώρα παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα.Δεν έχω ιδέα ιδέα τι μπορεί να είναι.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι για να κοιτάξω στο engeeniring mode?