kostaslibe Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Re paidia kserei kaneis poia etairia statheris thlefwnias exei to kalutero programma gia uperastikes klhseis??thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Re paidia kserei kaneis poia etairia statheris thlefwnias exei to kalutero programma gia uperastikes klhseis??thanks Ποση ωρα την ημερα μιλας? Ποσο διαρκει συνηθως η καθε σου κληση? Αν και θα επρεπε να ρωτησεις στο θεμα με τις εταιριες σταθερης και οχι με τις καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Θα ήθελα να πω για τις κάρτες του Computer Active ότι σήμερα που πήρα και μίλησα υπεραστικό, η ποιότητα ήταν για πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΗ! ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ! Συνήθως χρειαζόταν να φωνάζουμε και να επαναλαμβάνουμε κάποιες φορές αλλά σήμερα ήταν τέλεια. Έκαναν κάποια αναβάθμιση ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παω ΒΙέννη Αυριο ΑΥστρια ποια καρτα μπορω να πάρω απο δω για να τηλεφωνω απο εκει ελλάδα φτηνα; Απο εκει μπορω ναβρω ευκολα καμια αντιστοιχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Δε νομίζω ότι μπορείς όλες τις κάρτες να τις χρησιμοποιείς από το εξωτερικό για να καλείς Ελλάδα. Αυτή που μπορείς ΣΙΓΟΥΡΑ να χρησιμοποιήσεις από εξωτερικό για Ελλάδα είναι η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ. Δες τις χρεώσεις από το site του OTE. Έχω την εντύπωση ότι έβγαινε περίπου μισό ευρώ ανά λεπτό. Από εκεί σίγουρα θα μπορείς εύκολα να βρεις κάποια κάρτα για να καλέσεις Ελλάδα αλλά εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την Χρονοκάρτα να είμαι ήσυχος. Την δοκίμασα χωρίς πρόβλημα από δημόσια τηλέφωνα σε Ιταλία, Γαλλία και Ελβετία. Μόνο για να καλέσω από κάποια ξενοδοχεία είχα πρόβλημα γιατί δεν επέτρεπαν από το τηλέφωνο του δωματίου κλήση σε toll-free νούμερο. Αν είσαι στο ξενοδοχείο όμως, μπορείς κάλλιστα να στείλεις με sms σ'αυτόν που θέλεις να καλέσεις το τηλέφωνο του ξενοδοχείου και το νούμερο του δωματίου (ακόμα και το pin της χρονοκάρτας σου) και να σε καλέσει εκείνος στο τηλέφωνο του δωματίου σου στο ξενοδοχείο σου. Καλό ταξίδι και καλή διαμονή εύχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Παω ΒΙέννη Αυριο ΑΥστρια ποια καρτα μπορω να πάρω απο δω για να τηλεφωνω απο εκει ελλάδα φτηνα; Απο εκει μπορω ναβρω ευκολα καμια αντιστοιχη Η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ χρεώνει 0,15 ανα 30 δευτερόλεπτα δηλαδή 0,30 ανά λεπτο . Η τιμή για κλήσεις προς κινητά είναι Καλύτερη απο οτιδήποτε άλλο .' Αν θέλεις να καλείς σταθερά Ελλάδος θα βρείς εκεί τοπικές φτηνες κάρτες. Μην δοκιμάσεις τις κανονικές Τηλεκάρτες Αυστρίας, Είναι πανάκριβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ρε παιδία η τοκ-τοκ έχει πολύ υψηλη χρέωση σε Ην. Βασίλειο με νούμερο 44 87-. Έχει 0.1882 αντί για την ενιαία των 0.0333 στο υπόλοιπο Ην. Βασίλειο. Ξέρει κανείς καμμια άλλη κάρτα με φυσιολογικές χρεώσεις στον προορισμό αυτό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ρε παιδία η τοκ-τοκ έχει πολύ υψηλη χρέωση σε Ην. Βασίλειο με νούμερο 44 87-. Έχει 0.1882 αντί για την ενιαία των 0.0333 στο υπόλοιπο Ην. Βασίλειο. Ξέρει κανείς καμμια άλλη κάρτα με φυσιολογικές χρεώσεις στον προορισμό αυτό; Ευχαριστώ! Οι προορισμοί αυτοί είναι γενικά ακριβότεροι ακόμα και αν καλείς από Αγγλία (Non geographical numbers). Σε πολλούς από αυτούς ο καλούμενος εισπράττει τέλος (κάτι σαν νούμερα αυξημένης χρέωσης) γι αυτό και δε βρίσκεις κάρτες. Ισως η ya της q να σου κάνει. Δοκίμασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παιδιά συγγνώμη αλλά δε βρίσκω πουθενά το τιμολόγιο της Ya! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ και πάλι. Πάντως με χρονοκάρτα ΟΤΕ 6 ευρώσε 0044-87 μίλησα 1μιση ώρα..δεν είναι λίγο περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ρε παιδία η τοκ-τοκ έχει πολύ υψηλη χρέωση σε Ην. Βασίλειο με νούμερο 44 87-. Έχει 0.1882 αντί για την ενιαία των 0.0333 στο υπόλοιπο Ην. Βασίλειο. Ξέρει κανείς καμμια άλλη κάρτα με φυσιολογικές χρεώσεις στον προορισμό αυτό; Ευχαριστώ! Φανταζομαι τηλεφωνεις σε εστιες ετσι? Πεσμου αν θελεις ολοκληρο το νουμερο, ισως μπορω να σε βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παιδιά συγγνώμη αλλά δε βρίσκω πουθενά το τιμολόγιο της Ya! http://www.myq.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδιά, έχετε κοιτάξει καθόλου τα προγράμματα τύπου Skype, Jajah, theVoipBuster kai Ineen? Ρωτάω γιατι αν έχει και ο αποδέκτης pc (με DSL) τότε η επικοινωνία είναι τσάμπα.. Το ψάχνω πολύ τελευταία αλλά δεν θέλω να ξοδευτω άδικα για usb phone που είναι τηλέφωνο που συνδέεις στο pc και το χρησιμοποιείς με το skype (έχει, λέει, απενεργοποίηση ηχούς και μείωση θορύβων). Τι λέτε εσεις? Ποιά η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Ενας γνωστος μου κανει πολλες (μα παρα πολλες ) κλησεις προς Γαλλια κινητο απο το Vodafone κινητο του το οποιο ειναι σε συμβολαιο. Η Vodafone τον χρεωνει 0,51 Ευρω +ΦΠΑ :w00t: Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καρτα που να μπορει να παιρνει σε γεωγραφικο αριθμο πχ 210 κλπ ωστε να χρεωνεται μονο τα προπληρωμενα λεπτα του συμβολαιου του + τη χρεωση της καρτας για Γαλλια κινητο! Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδιά, έχετε κοιτάξει καθόλου τα προγράμματα τύπου Skype, Jajah, theVoipBuster kai Ineen? Ρωτάω γιατι αν έχει και ο αποδέκτης pc (με DSL) τότε η επικοινωνία είναι τσάμπα.. Το ψάχνω πολύ τελευταία αλλά δεν θέλω να ξοδευτω άδικα για usb phone που είναι τηλέφωνο που συνδέεις στο pc και το χρησιμοποιείς με το skype (έχει, λέει, απενεργοποίηση ηχούς και μείωση θορύβων). Τι λέτε εσεις? Ποιά η γνώμη σας? χρησιμοποιώ το skype καιρό τώρα και στις αρχές του χρόνου αγόρασα (γύρω στα 50 €) και το usb τηλέφωνο που έδινε η skype από το site της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του τηλεφώνου. Κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία. Πάντως με 384 γραμμή όταν δεν τηλεφωνείς σε υπολογιστή αλλά σε κανονική γραμμή ηλεφώνου υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleric Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 παιδια εγω παιρνω συχνα τηλεφωνο σε κινητο στη Σουηδια απο το σταθερο και χρησιμοποιω συνηθως την καρτα της Payphone που κοστιζει 5 ευρω και μιλαω περιπου 25 λεπτα , ή την καρτα της vivodi των 5 ευρω και μιλαω περιπου 21 λεπτα. Μηπως ξερει κανεις καμμια αλλη καλυτερη για Σουηδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 για ενημερώσου απο εδώhttp://evoice.hol.gr/online/evoice/index.aspx?mid=4069 ανάλογα το τηλέφωνο που καλείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ενας γνωστος μου κανει πολλες (μα παρα πολλες ) κλησεις προς Γαλλια κινητο απο το Vodafone κινητο του το οποιο ειναι σε συμβολαιο. Η Vodafone τον χρεωνει 0,51 Ευρω +ΦΠΑ :w00t: Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καρτα που να μπορει να παιρνει σε γεωγραφικο αριθμο πχ 210 κλπ ωστε να χρεωνεται μονο τα προπληρωμενα λεπτα του συμβολαιου του + τη χρεωση της καρτας για Γαλλια κινητο! Ευχαριστω :) Μπορεί να δοκιμάσει την κάρτα της ιντερκονεκτ (http://www.interconnect.gr). Εχει αριθμό 210 και 20 ευρωλεπτά/λεπτό για κινητό Γαλλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Μπορεί να δοκιμάσει την κάρτα της ιντερκονεκτ (http://www.interconnect.gr). Εχει αριθμό 210 και 20 ευρωλεπτά/λεπτό για κινητό Γαλλίας Την εχεις δοκιμασει? Φαινεται καλη περιπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Την εχεις δοκιμασει? Φαινεται καλη περιπτωση... Oχι.... Πες στο φίλο σου να πάρει μια για να τη δοκιμάσει. 5 ευρώ είναι η μικρότερη νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Oχι.... Πες στο φίλο σου να πάρει μια για να τη δοκιμάσει. 5 ευρώ είναι η μικρότερη νομίζω Καλα ειναι μεγαλοι τρομπες... Κανω ενα λογαριασμο online χθες και μου λεει οτι θα με παρουν τηλ για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια μου ωστε να μπορω να κανω καταθεση. Φυσικα δεν με πηρε κανεις σημερα, οποτε πηρα εγω. Μου ζητανε το email και μου στελνουν ενα λινκ για να πληρωσω με paypal 5 euro, πληρωνω τα χρηματα δεν μπηκαν στο λογαριασμο. Τους παιρνω τηλ τα βαζουν. Καλω, μου λεει οτι ο κωδικος πιν δεν υπαρχει, τους ξαναπαιρνω μου δινουν αλλα στοιχεια. Δοκιμαζω, ολα καλα :D Ξαναδοκιμαζω, τιποτα! Ξαναμανα τηλεφωνο, με παιρνουν μετα απο λιγο ολα οκ το φτιαξαμε! Μισο της λεω μη κλεινεις να δοκιμασω, δοκιμαζω οντως ειχε γινει. Κλεινω το τηλεφωνο, μπαινω στο λογαριασμο μου στο ιντερνετ και τι βλεπω :blink: Ειχαν κανει απο το λογαριασμο μου κληση στη Ρωσσια μαλλον για να δοκιμασουν αν δουλευει και τη χρεωσαν σε μενα :blink: Τεσπα, 5 σεντ ηταν αλλα μου φανηκε πολυ πολυ κουλο! Για ενα περιεργο λογο, λεει υπολοιπο 4,91 ενω φαινεται μονο μια κληση των 5 σεντ! Τι να πω δε ξερω, εχε χαρη! :ninja: Επισης υποτιθεται οτι τα πρωτα 6 δευτερολεπτα ειναι δωρεαν, αλλα τα χρεωνουν κανονικοτατα. Θα ενημερωσω αργοτερα γενικα για ποιοτητα κλπ. Το καλο ειναι οτι οταν παιρνεις το 210 νουμερο σου δινουν επιπλεον λεπτα ;) Πχ για Αγγλια με το 210 νουμερο χρεωνουν 0,03/λεπτο με ΦΠΑ ενω αν παρεις το δωρεαν 8079090 0,05 με ΦΠΑ. Το ιδιο πανω κατω συμβαινει και για Ελλαδα, αλλα δεν εχει νοημα να καλεις απο το κινητο σου με τη καρτα στην Ελλαδα, για εξωτερικο ειδικα για κινητα κολολεει :D Απ'οτι εχω καταλαβει οταν παιρνεις απο το κινητο χρεωνει 2 σεντ λιγοτερο/λεπτο, δηλαδη για Γαλλια κινητο 0,17 αντι για 0,19 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Ψάχνω τη φτηνότερη κάρτα για σταθερό σε: 1) Νότιο Αφρική 2) Καναδά Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Δεν είναι απαραίτητο να τα συνδυάζει μία κάρτα αυτά τα δύο, μπορώ να πάρω και 2 διαφορετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Ψάχνω τη φτηνότερη κάρτα για σταθερό σε: 1) Νότιο Αφρική 2) Καναδά Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Δεν είναι απαραίτητο να τα συνδυάζει μία κάρτα αυτά τα δύο, μπορώ να πάρω και 2 διαφορετικές. H Talk-talk χρεώνει για Καναδά 0,0333 Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη φτηνώτερη Δες εδώ http://www.talk-talk.gr:18080/Dynamic/talk-talk/bill3.jsp?Letter=Κ Όμως η τιμή αυτή μπορεί να αλάξει μετά τις 10 Ιανουαρίου ( Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν από 04/12/2005 μέχρι 10/01/2006 ) Για Νότια αφρική η ΥΑ χρεώνει € 0,189 ανά λεπτό (με ΦΠΑ 19%) (Η Talk-talk 0,43.... ) Επίσης ρίξε μια ματιά στο http://www.evoice.gr με πρόσβαση από 8002003864 έχει πραγματικά ενδιαφέρουσες τιμές που για Καναδά κατεβαίνει μέχρι 0,028 και για Νότια Αφρική μέχρι 0,082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 H Talk-talk χρεώνει για Καναδά 0,0333 Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη φτηνώτερη Δες εδώ http://www.talk-talk.gr:18080/Dynamic/talk-talk/bill3.jsp?Letter=Κ Όμως η τιμή αυτή μπορεί να αλάξει μετά τις 10 Ιανουαρίου ( Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν από 04/12/2005 μέχρι 10/01/2006 ) Για Νότια αφρική η ΥΑ χρεώνει € 0,189 ανά λεπτό (με ΦΠΑ 19%) (Η Talk-talk 0,43.... ) Επίσης ρίξε μια ματιά στο http://www.evoice.gr με πρόσβαση από 8002003864 έχει πραγματικά ενδιαφέρουσες τιμές που για Καναδά κατεβαίνει μέχρι 0,028 και για Νότια Αφρική μέχρι 0,082 Vasileios σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα προτιμήσω την Ya!, ελπίζω να έχει υποφερτή ποιότητα. Το Evoice φαίνεται καλό αλλά θέλει εξοικείωση με PC κάτι που η μητέρα μου δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Vasileios σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα προτιμήσω την Ya!, ελπίζω να έχει υποφερτή ποιότητα. Το Evoice φαίνεται καλό αλλά θέλει εξοικείωση με PC κάτι που η μητέρα μου δεν έχει. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μέσω τηλεφώνου ( 8002003864 ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μέσω τηλεφώνου ( 8002003864 ). Όντως, αλλά παίζεται απο τηλέφωνο να είναι λίγο πιο ακριβό απ'ότι σε κομπιούτερ. Κάποιος σε άλλο post διαφορά δεν είδε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts