Vasileios Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Να ειστε καλά που την αδειάσατε αμέσως... Έρχεται μία ακόμα me 9 ευρώ . Η προηγούμενη είχε 6,36 Τηλέφωνο 8071122 PIN 7326 5603 2570 Στείλτε και ένα ευχαριστώ με PM ... Θα υπάρχει και συνέχεια μετά τις 8 το βράδυ ( με άλλα 15 ευρώ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 8071122 PIN 7138 8678 2528 4,7 eyro . Doro mia kai i karta ligei se liges ores . (elpizo na lavo esto kai ena efxaristo an tin xrisimopoieisete -alla den einai ipoxreotiko) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ευχαριστούμε! Τις προλάβαμε όταν τέλειωναν βέβαια αλλά έτσι είναι αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Οι άλλοι δε θα ευχαριστήσουν τον Vasileios; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Οι άλλοι δε θα ευχαριστήσουν τον Vasileios; :mad: ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ PM Τεελυταια Προσφορά για 60 λεπτ αακόμα Οποιος προλάβει Η κάρτα χρισιμοποιείται μέχρι και απο 5 άτομα ταυτόχρονα 8071122 PIN 4946 9480 2374 ευρω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Για υπεραστικές κλήσεις ΠΡΟΣ Θεσσαλονίκη ποιά κάρτα υπάρχει για φθηνότερες χρεώσεις. Κάπου είχε πάρει το μάτι κάτι για μιά paok telephony, δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Για υπεραστικές κλήσεις ΠΡΟΣ Θεσσαλονίκη ποιά κάρτα υπάρχει για φθηνότερες χρεώσεις. Κάπου είχε πάρει το μάτι κάτι για μιά paok telephony, δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Ναι ισχύει και μάλιστα για όλες τις κλήσεις που γίνονται προς 23 Δηλαδή και για Σερρες Κιλκίς Χαλκιδική κτλ .. Οι κάρτες διατίθενται και από την Αmimex Αθήνα ή θεσσαλονίκη Στην Αmimex αθήνας Υπάρχει και η παλιώτερη σειρά με 20 διαφορετικές κάρτες ( σε 5.000 αντίτυπα Η μία ) και δεν πρόκειται να εξαντληθούν σύντομα . Ίσως Υπάρχουν και στο περίπτερο στην Ομόνοια Δες το κείμενο αυτό στην σελίδα http://www.paokbc.gr Οι χρονοκάρτες είναι συλλεκτικές καθώς κάθε ένα από τα σχέδια που κυκλοφόρησαν τυπώθηκε σε limited edition 2.000 τεμαχίων. Για την αρχή τυπωθήκανε 5 σχέδια τα οποία απεικονίζουν διάφορες ιστορικές στιγμές της αγαπημένης μας ομάδας μπάσκετ. Η ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει χρόνο ομιλίας με χαμηλότερη χρέωση σε κλήσεις προς κινητά (29 λεπτά χρόνο ομιλίας), στα υπεραστικά (77 λεπτά χρόνο ομιλίας) καθώς και στις κλήσεις στο εξωτερικό (21 λεπτά χρόνο ομιλίας). Θέλοντας όμως να την διαφοροποιήσουμε από τις υπόλοιπες χρονοκάρτες που υπάρχουν στην αγορά αποφασίσαμε να προσδώσουμε στην ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ έναν ειδικό χαρακτήρα. Ο ειδικός χαρακτήρας της ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ λοιπόν είναι ο εξής: από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος χρησιμοποιηθεί η ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ για κλήση προς Θεσσαλονίκη, τα 5 ευρώ αντιστοιχούν σε 170 λεπτά χρόνο ομιλίας!!! Βρίσκεστε για παράδειγμα στην Κρήτη, στην Ορεστιάδα η οπουδήποτε στην Ελλάδα και χρησιμοποιώντας την ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ μπορείτε να τηλεφωνείτε στην Θεσσαλονίκη χρεώνοντας την όσο για μια αστική κλήση!!! Την ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ μπορείτε τώρα να την προμηθευτείτε από την μπουτίκ την ομάδας μπάσκετ εντός του PAOK SPORTS ARENA αλλά και από όλα τα περίπτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Άμα είσαι Αρειανός μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα; :D Επίσης άμα χρησιμοποιείς τη ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ και σε πετύχει Αρειανός τι γίνετα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Άμα είσαι Αρειανός μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα; :D Επίσης άμα χρησιμοποιείς τη ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑΠΑΟΚ και σε πετύχει Αρειανός τι γίνετα; :lol: Βεβέως γίνεται να την χρησιμοποιήσεις .Μόλις τελιώσει θα έχεις την χαρά να την σκίσεις για να εκτονοθείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Τελικά μάλλον η πιό συμφέρουσα λύση πρέπει να παραμένι η υπηρεσία VoIP της HOL, το eVoice. Είναι πιο φθηνό απο την ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ...ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ :w00t: :lol: Την ώρα κοστίζει €1,08+φπα για όλη την ελλάδα. Και κάνει ανανέωση με Visa electron. Καλή φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_chatzi18 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Geia sas, Xerei kaneis poia karta symferei gia na milaw se stathero se Agglia? Eixa parei xronokarta OTE pou diafhmize 140' me 6$ alla apo 1 Oktwbrh tzifos.....Kaneis na bohthhsei? Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Geia sas, Xerei kaneis poia karta symferei gia na milaw se stathero se Agglia? Eixa parei xronokarta OTE pou diafhmize 140' me 6$ alla apo 1 Oktwbrh tzifos.....Kaneis na bohthhsei? Eyxaristw Πάρε την smileandweb Δες εδώ http://www.smileandweb.gr/pricelist2.asp?ID=Η Ισχύει μέχρι 30/11/2005 και η τιμή είναι τσάμπα 0,0333 Δηλαδή με 6 ευρώ θα μιλάς 180 λεπτά !!! Θα την βρείς στα καταστήματα ΟΤΕ OTESHOP αλλά και σχεδόν σε όλα τα περίπτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 παιδια ξερετε πια ειναι η καρτα με τις φτηνοτερες χρεωσεις για κλησεις προς κινητα κοσμοτε (απο ελλαδα προς ελλαδα παντα) ? p.s για κλησεις αρκετων λεπτων.. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Πανεπιστημίου 72 (99% σίγουρος για το νούμερο), έχει ένα μαγαζάκι (γκισέ) που πουλάει του κόσμου τις χρονοκάρτες. Εκεί πήρα μια "kapa change χρονοκάρτα" (kapa change λέγεται και το μαγαζάκι) που κάνει 7.5 Ευρώ (ονομαστική τιμή 10 Ευρώ) και σου δίνει 72 λεπτά σε κινητά. Δεν έχω βρει κάτι άλλο φτηνότερο. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, όπως π.χ. αν έχει πάγιο τέλος κλήσης ή κάτι τέτοιο, αλλά αφού θα κάνεις και μεγάλες κλήσεις, ακόμα κι αν έχει δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μια κλήση έχω κάνει μόνο με αυτή και η ποιότητα ήταν ΟΚ. Βέβαια δεν έχεις παρά να την δοκιμάσεις, αν και στην... sahara desert που γράφεις ότι μένεις μάλλον θα είναι δύσκολο να την βρεις! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 thanks. the desert is full of suprises giamar... Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Αν τη δοκιμάσεις γράψε κι εσύ τις εντυπώσεις σου από την ποιότητα της ομιλίας, καθώς και αν εντόπισες να έχει πάγιο τέλος κλήσης ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Επειδή πάντα η κλήση προς σταθερό εξωτερικού είναι πολύ πιο φθηνές και ειδικά οι κάρτες έχουν προσφορές μόνο για σταθερά ακούστε τι έκανα... :rolleyes: Για να μην υπερχρεόνονται οι δικοί μου κλήσεις προς κινητό UK, πήγα σε ένα καρτοτηλέφωνο δίπλα απο το σπίτι μου και μου έκανα αναπάντητη για να δώ το νούμερο του. Πλέον όποτε κάνω αναπάντητη στους δικούς μου σημαίνει... πάρτε με στο καρτοτηλέφωνο!! :lol: Φυσικά ολα αυτά μέχρι να βάλω internet και να καλώ με VoIP ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Τί έγινε; Συγχωνεύτηκε η Ολυμπιακή με τον ΟΤΕ; Όλα αυτά πάντως με τις "αέρα" χρονοκάρτες ΟΤΕ και σχολιασμός της αγοράς και προτάσεις σχεδόν αποκλειστικά ΟΤΕ, μοιάζει καλός marketinistikos τρόπος προβολής του και χρήση των πελατών για γνωριμία των προϊόντων του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Επειδή πάντα η κλήση προς σταθερό εξωτερικού είναι πολύ πιο φθηνές και ειδικά οι κάρτες έχουν προσφορές μόνο για σταθερά ακούστε τι έκανα... :rolleyes: Για να μην υπερχρεόνονται οι δικοί μου κλήσεις προς κινητό UK, πήγα σε ένα καρτοτηλέφωνο δίπλα απο το σπίτι μου και μου έκανα αναπάντητη για να δώ το νούμερο του. Πλέον όποτε κάνω αναπάντητη στους δικούς μου σημαίνει... πάρτε με στο καρτοτηλέφωνο!! :lol: Φυσικά ολα αυτά μέχρι να βάλω internet και να καλώ με VoIP ;) Phga na to kanw kai egw auto to kolpo alla to kartothlefwno de dexotan klhseis re gamwto moU! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Τί έγινε; Συγχωνεύτηκε η Ολυμπιακή με τον ΟΤΕ; Όλα αυτά πάντως με τις "αέρα" χρονοκάρτες ΟΤΕ και σχολιασμός της αγοράς και προτάσεις σχεδόν αποκλειστικά ΟΤΕ, μοιάζει καλός marketinistikos τρόπος προβολής του και χρήση των πελατών για γνωριμία των προϊόντων του! Έλα τώρα, υπερβολές... :mad: Ο Βασίλειος είναι αρκετά αντικειμενικός στις τοποθετήσεις του. Το ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρότεινε τον ΟΤΕ τι σημαίνει δηλαδή; Δεν κατάλαβα... Μόνο όταν προτείνουμε εναλλακτικούς είμαστε αμερόληπτοι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Phga na to kanw kai egw auto to kolpo alla to kartothlefwno de dexotan klhseis re gamwto moU! Άλλο Ιταλία άλλο Αγγλία! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Έλα τώρα, υπερβολές... :mad: Ο Βασίλειος είναι αρκετά αντικειμενικός στις τοποθετήσεις του. Το ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρότεινε τον ΟΤΕ τι σημαίνει δηλαδή; Δεν κατάλαβα... Μόνο όταν προτείνουμε εναλλακτικούς είμαστε αμερόληπτοι;; Ναι έτσι είναι αλλά τόσο καιπό στο FORUM ολο τα ιδια και τα ίδια προτείνετε Υπάρχει κάρτα ανταγωνιστή αυτή τη στίγμή που δίνει 5 ώρες όλη την Α ΖΩΝΗ. ΜΕ 5 ΕΥΡΟ. Μήν στραβώνουμε τον κόσμο αντί να γίνετε ΣΩΣΤΗ ενημέρωση. ΟΤΑΝ απο 6/05 ΥΠΆΡΧΕΙ η my card με 200 λεπτά Αγγλία λέμε στον κόσμο να πάρει ΟΤΕ γιατί η προσφορά του είναι τσάμπα . Ενώ ξαναλέω υπάρχei καί αλλη κάρτα με 0.01 cent eyrope-usa-canada. Πιστεύω όμως οτι με αρκετό ψάξιμο θά την βρούμε την άκρη. Καλό είναι για όλους που ασχολούμαστε με το χώρο να βλέπουμε τις δυνατότητες που θα μπορέσουν να κάνουν την ελληνική αγορά να πλησιάσει τα ευρωπαίκα πρότυπα ΄Πιστεύω οτι σιγά-σιγά είίμαστε κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Σαφώς πάνω απ'όλα σωστή ενημέρωση! Άλλωστε όλοι το συμφέρον μας κοιτάμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κοινό. Επίσης να ενημερώσω ότι δεν προτείνω μόνο εναλλακτικούς. Σε άλλα σημεία έχω αναφερθεί στον ΟΤΕ με τα καλύτερα (φυσικά συνέφερε ο ΟΤΕ στην προκείμενη περίπτωση). ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως υποστήριξα ΕΝΑΝ εναλλακτικό ..και μόνο.... (βλέπε παράδειγμα ΟΤΕ) Πιστεύω ότι η χρυσή τομή είναι υποκειμενική. Σύμφωνα με τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του καθένα μας. Άλλος καλεί πιο πολύ κινητά (επομένως εκεί θα εστιάσει), άλλος αστικά κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Σαφώς πάνω απ'όλα σωστή ενημέρωση! Άλλωστε όλοι το συμφέρον μας κοιτάμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κοινό. Επίσης να ενημερώσω ότι δεν προτείνω μόνο εναλλακτικούς. Σε άλλα σημεία έχω αναφερθεί στον ΟΤΕ με τα καλύτερα (φυσικά συνέφερε ο ΟΤΕ στην προκείμενη περίπτωση). ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως υποστήριξα ΕΝΑΝ εναλλακτικό ..και μόνο.... (βλέπε παράδειγμα ΟΤΕ) Πιστεύω ότι η χρυσή τομή είναι υποκειμενική. Σύμφωνα με τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του καθένα μας. Άλλος καλεί πιο πολύ κινητά (επομένως εκεί θα εστιάσει), άλλος αστικά κ.ο.κ. Το προηγούμενο σχόλιο σου ήταν ιδιαίτερα επιθετικό απέναντι στο Βασίλειο χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου. Στο κάτω κάτω είχε τεκμηριώσει γιατί κατά την άποψη του ο ΟΤΕ συνέφερε καλύτερα στην περίπτωση εκείνη. Καλό είναι Lawyer (μια και γράφτηκες πολύ πρόσφατα στο φόρουμ) να είσαι πιο προσεκτική με τις αιχμές που αφήνεις κατά των υπόλοιπων μελών. Καλό είναι προτού απευθύνεις κάποια αιχμή να δεις τις προτάσεις που σε διάφορες φάσεις χρονικά έχει καταθεσει ο Βασίλειος, προτού μιλήσεις (άκουσον άκουσον :lol: ) για συνεργασία ολυμπιακής-ΟΤΕ....... Μαστ για τις προπληρωμένες κάρτες που δίνουν πολύ χρόνο το έχουμε συζητήσει και άλλη φορά. Απο τον ΟΤΕ παίρνεις αναλυτική κατάσταση και βλέπεις πόσο μίλησες ενώ η πλειοψηφία των κατών που έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις έχει άλλες παγίδες (π.χ. πάγιο τέλος κλήσης, ημερήσιο κόστος χρήσης, μηνιαίο κόστος χρήσης, ή δεν ξέρω τι άλλο :wacko: ) που καταλήγει να σε συμφέρει μόνο αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα για μια κλήση και την τελειώσεις στη διάρκεια αυτής της μιας κλήσης (αν και σε κάποιες κάρτες ούτε αυτό ισχύει....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ok λοιπόν, sorry αν φάνηκε επιθετικό, απλά έχω δει κι αλλού τον εν λόγω κύριο (με κάθε σεβασμό για την άποψή του πάντα) να προτείνει μόνο ΟΤΕ. Anyway, ίσως λίγο ειρωνικό και το σχόλιο Ολυμπιακής - ΟΤΕ... Σε κάθε περίπτωση είδωμεν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts