apotsi Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το ίδιο είναι. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται με την έναρξη και το χρόνο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών για να το διορθωσω και πάλι ανοιγει στα 70δευτερα ενώ ήταν στα 35. Καμιά ιδέα; Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για επιστροφη το 4g σε kitkat; Αν το έκανε κάποιος γκουρού του φόρουμ αναλυτικός οδηγός θα βοηθούσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται με την έναρξη και το χρόνο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών για να το διορθωσω και πάλι ανοιγει στα 70δευτερα ενώ ήταν στα 35. Καμιά ιδέα; Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για επιστροφη το 4g σε kitkat; Αν το έκανε κάποιος γκουρού του φόρουμ αναλυτικός οδηγός θα βοηθούσε! Και εμένα με την lollipop ανοίγει πολύ αργά, ίσως πιο αργά και από τα 70 του φίλου. Αν το μόνο κέρδος της ουσιαστικά είναι τα 1080p στο youtube τότε και γω θα ήθελα να γυρίσω σε kitkat. Και στα δικά σας 4g η εφαρμογή Myf2go θεωρείται ασύμβατη? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Αργεί το ίδιο να ανοίξει το απλό με το 3g; Το λέω γιατί ενδιαφερομαι να το αγοράσω, ειδικα λόγω 2gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έχω το A10-70F με περασμένες όλες τις αναβαθμίσεις (5.0.1) Το άνοιξα και το έκλεισα τρεις φορές... Την 1η φορά έκανε 55 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει την πρώτη οθόνη Την 2η φορά έκανε πάλι 55 ! Και την τρίτη φορά κατέβηκε ο χρόνος στα 50 δευτερόλεπτα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το tablet είναι γρήγορο δεν το συζητάμε. Απλά με lollipop αργεί να ανοιξει κ τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία. Όπως και νά χει αν κάποιος ανεβάσει αναλυτικό οδηγό για το 4g για επιστροφή σε kitkat θα έμπαινα στον πειρασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Απο χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά άρχισε και πετάει συνεχώς το μήνυμα " δυστυχώς η εφαρμογη Υπηρεσίες Google play ι εχει σταματήσει" .. Πατάω "οκ" αλλά το πετάει συνεχώς και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ταμπελτ στην ουσία ! Πάω για φορματ η υπάρχει καμία άλλη λύση ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μάλλον θα χρειαστεί επαναφορά. Κράτα ότι δεδομένα από μέσα χρειάζεσαι ... και βουρ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα σας μια ερώτηση, νεα αγορά αναβάθμιση τελευταία, οταν κάνεις shutdown και το ξανανοιγεις γιατι θυμαται τα recent apps, ανοικτα προγραμματα. Υπαρχει ρυθμιση? Σε παλαιοτερο ποστ ειδα το miracast, με αυτο παιζει νοβα στην τβ? οτε τβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα σας μια ερώτηση, νεα αγορά αναβάθμιση τελευταία, οταν κάνεις shutdown και το ξανανοιγεις γιατι θυμαται τα recent apps, ανοικτα προγραμματα. Υπαρχει ρυθμιση? Σε παλαιοτερο ποστ ειδα το miracast, με αυτο παιζει νοβα στην τβ? οτε τβ? Είναι της Marshmallow αυτό Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σε παλαιοτερο ποστ ειδα το miracast, με αυτο παιζει νοβα στην τβ? οτε τβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μια βοηθεια αν μπορει κάποιος. Που μπορω να κατεβασω την rom είτε της lollipop είτε της 4.2 , αλλα για το μοντελο που υποστηριζει 3g δεδομένα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα. Ξαφνικά το tablet a10-70L δε βρίσκει κανέναν δορυφόρο,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει σήμα GPS. Έχω το gps status,έχω κάνει reset,στους σενσορες δείχνει το gps,όμως δε συνδέεται ούτε βρίσκει κάποιον δορυφόρο. Φοράω την 4.4.4 μαμά,απείραχτο. τί έγινε ξαφνικά; Πώς να το φτιάξω; Στο google δε βρήκα καμία απάντηση. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εκανες reset στη συσκευή; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ξερεις κανεις αν με αυτο μπορω να δω νοβα και οτε τβ στην τβ ??? http://www.geekbuying.com/item/MiraScreen-WIFI-Display-Dongle-Miracast-DLNA-Airplay-AM8252-802-11-b-g-n-HDMI-1080P-356888.html Το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αγαπητοί συνφορουμίτες θα επιμείνω λίγο στο θέμα χρόνου εκκίνησης του ταμπλετ. Επειδή είναι το πρώτο μου ταμπλετ δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα μετά από καιρό. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιησω sim wifi και δεδομένα να κάνω αλλαγές αλλά πάλι θέλει τουλάχιστον 1,5 λεπτό να ανοίξει. Να σας ενημερωσω ότι έχω εγκαταστήσει μόλις 5 εφαρμογές extra από τις αρχικές. Σε κάποια φάση μετά από επαναφορά άνοιγε σε 35 δεύτερα αλλά τώρα και μετά από επαναφορά πάλι κάνει 1,5 λεπτό το λιγότερο. Αυτό έχει να κάνει μόνο λόγω lollipop? Σας παρακαλώ μετρηστε κ πείτε μου πόσο κάνει το δικό σας. Sorry για το κόλλημα που έχω φάει, αλλά μου τη σπάει κάθε φορά που το ανοίγω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αγαπητοί συνφορουμίτες θα επιμείνω λίγο στο θέμα χρόνου εκκίνησης του ταμπλετ. Επειδή είναι το πρώτο μου ταμπλετ δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα μετά από καιρό. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιησω sim wifi και δεδομένα να κάνω αλλαγές αλλά πάλι θέλει τουλάχιστον 1,5 λεπτό να ανοίξει. Να σας ενημερωσω ότι έχω εγκαταστήσει μόλις 5 εφαρμογές extra από τις αρχικές. Σε κάποια φάση μετά από επαναφορά άνοιγε σε 35 δεύτερα αλλά τώρα και μετά από επαναφορά πάλι κάνει 1,5 λεπτό το λιγότερο. Αυτό έχει να κάνει μόνο λόγω lollipop? Σας παρακαλώ μετρηστε κ πείτε μου πόσο κάνει το δικό σας. Sorry για το κόλλημα που έχω φάει, αλλά μου τη σπάει κάθε φορά που το ανοίγω:mad: Το δικό μου ανοίγει σε 35 με 40 δευτερόλεπτα. Είναι με lollipop, φορτωμένο με αρκετές εφαρμογές και 64 Gb sd γεμάτη με ταινίες και σειρές. Sent from my Huawei P9 Lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ξερεις κανεις αν με αυτο μπορω να δω νοβα και οτε τβ στην τβ ??? http://www.geekbuying.com/item/MiraScreen-WIFI-Display-Dongle-Miracast-DLNA-Airplay-AM8252-802-11-b-g-n-HDMI-1080P-356888.html Το εχει δοκιμασει κανεις? Αν ρωτάς, αν μπορείς να δεις π.χ. OTE TV to Go στην οθόνη της τηλεόρασης σου από το Tablet, to PC ή το κινητό σου, νομίζω πως αυτό το gadget κάνει τέλεια για αυτή την δουλειά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι τέτοιο. Του να βλέπεις π.χ. το FOX play σε μεγάλη οθόνη αντί στο tablet κάνει τεράστια διαφορά... Ας μας πει κάποιος αν όντως η ποιότητα του Mirroring με αυτό το gadget είναι χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εκανες reset στη συσκευή; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου reset το cache memory του gps με το gps status.Όχι την συσκευή. Βασικά μου έκοψε,και έκανα reinstall το app αυτό,και έφτιαξε.Προφανώς θα χε κολλήσει. Όλα καλά,δουλεύει και πάλι το gps. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τη στοκ εφαρμογή καιρού που φοράει το τάμπλετ. Ξαφνικά δεν μπορεί να βρει καμιά πόλη και μου λέει ότι ή σύνδεση δικτύου απέτυχε, ενώ έχω κανονικά internet. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) reset το cache memory του gps με το gps status.Όχι την συσκευή. Βασικά μου έκοψε,και έκανα reinstall το app αυτό,και έφτιαξε.Προφανώς θα χε κολλήσει. Όλα καλά,δουλεύει και πάλι το gps. Βασικά,ξανα δεν συνδέεται με κανέναν δορυφόρο ούτε βρίσκει κάποιον .Το με το reinstall δεν έπιασε ,οπότε ήταν random. Ακούω ιδέες ,πως να το φτιαξω παρακαλώ. ΥΓ, Μόλις εκανα reboot την συσκευή και ένιωσε. Τι μπορεί να συμβαίνει?? Μπορεί κάποιος να βάλει ένα screenshot ενώ τρέχει το apo για να τα συγρκινω? Edited August 6, 2016 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο πολλές φορές ενώ πάω να παίξω το παιχνίδι uno παγώνει το ταμπλετ. Εχω την τελευταία έκδοση κ δεν το έχω φορτώσει καθόλου εφαρμογές . για πιο λόγο γίνεται; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.θέλω να αγοράσω το tablet για την γυναίκα μου.η χρήση του θα είναι ελαφρύ gaming ( candy crash και τέτοια )και ίντερνετ.θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει σαν αγορά.στο Internet πάει καλα;ανοίγει γρήγορα σελίδες;ή μπαταρία κραταει;και κάτι τελευταίο.διαβάζω κάποια σχόλια αρνητικά για το wifi.αποσυνδέσεις και αστάθεια.ισχυει;τι λετε;να το παρω;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 τα ιδια κάνει και η δικιά μου γυναίκα, 3βδομαδων ολες ενημερωσεις και ειναι τελειο. οθονη ταχύτητα και προπαντων τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Δεν έχει αντίπαλο στα λεφτά του. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts