freddaras Δημοσιεύτηκε December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2004 ρε παιδια μολις πηρα το εξης dvd writer(dual) και αντιμετωπιζω το εξης σοβαροτατο προβλημα... το μοντελο που εχω ειναι το SAMSUNG H552B DUAL LAYER και ενω μου αναγνωριζει κανονικα τα dvd(αδεια και γεματα) δεν μου αναγνωριζει με τιποτα ΕΝΑ ΑΠΛΟ CD.....ειτε ειναι αδειο ειτε γεματο.... τι κανουμε ρε παιδια τωρα???? εχω φρικαρει εντελως!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 κανεις ρε παιδια που να χει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?? κατεβασα και τους αναλογους drivers αλλα τιποτα.... το μοντελο μου ειναι το εξης.... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=220525&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 mipos pezei tpt me ta master kai slave? an kai den nomizo.... afou les oti den einai kai thema drivers tote isos tha eprepe na epikoinoniseis me to plaisio opou kai to agorases..... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 το δοκιμασα και αυτο.... (slave master ) κτλ...... ακου τωρα να δεις ενω δεν μου αναγνωρισε κανενα cd ως τωρα ξαφνικα επαιξε το medulla της bjork!!!! απο τα 30 cd που δοκιμασα ειναι το μονο που παιζει και αναγνωριζει κανονικα.... :wacko: :wacko: γενικα ρε παιδια δεν καταλαβαινω τι γινεται.... υπαρχει κατι σχετικα με τα dual dvd που δεν ξερω??? παντως αν ειναι να το πακεταρω και να το στειλω πισω καηκαμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 genika den exo akousei kati na pezei me ta dual dld provlima anagnosis cd ktl .... den mporo na skefto kati allo na sou po .... isos telika tha eprepe na to steileis plaisio .... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 πο πο μαπα μας βγηκε τελικα το μηχανικα.... και γω προς τα κει ειμαι(να το στειλω στο πλαισιο).... απλα ελεγα μηπως ειχε αντιμετωπισει καποιος κατι παρομοιο.... μεγαλος μπελας παντως.... αντε τωρα πακεταρισε το στειλτο πισω κτλ κτλ... anywaY THANKS για τις απαντησεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 egw padws nomizw pws to dvdr sou einai poly kalo,giati einai epilektiko sthn mousikh pou paizei.den einai tixaio oti sou epaikse thn bjorkkk.egw sou protinw na to krathseis gia ksexwrizeis thn savoura apo ta diamantia sth mousikh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (20 Δεκ. 2004 , 01:16) egw padws nomizw pws to dvdr sou einai poly kalo,giati einai epilektiko sthn mousikh pou paizei.den einai tixaio oti sou epaikse thn bjorkkk.egw sou protinw na to krathseis gia ksexwrizeis thn savoura apo ta diamantia sth mousikh. :D :D παιζεις με τον πονο μου τωρα...... :) παντως και εδω η bjork μοναδικη ειναι..... :p καταφερε να "αναστησει" το χαλασμενο μου μηχανημα εστω και για λιγο..... αχ παντως μεγαλο μπελα βρηκα.... αντε καλα ξεμπερδεματα τωρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 περα απο την πλακα ομως αυτο γιατι να συμβαινει???? το μονο cd που παιζει.... θα τρελαθω τελειως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις αυτό. Πιθανότατα είναι hardware πρόβλημα και πρέπει να πας τη συσκευή στο Πλαίσιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 επιστροφή στο πλαίσιο: η σίγουρη λύση... Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lambrosbouk (20 Δεκ. 2004 , 13:16) επιστροφή στο πλαίσιο: η σίγουρη λύση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Στη θέση σου πάντως θσ δοκίμαζα ενα επίσημο firmware update πριν πάω στο Πλαίσιο. Μήπως... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Τέτοια προβλήματα δεν διορθώνονται με αναβάθμιση του firmware. Η συσκευή είναι ελαττωματική και πρέπει να την επιστρέψει στο κατάστημα. Είναι καλύτερα να μην της κάνει απολύτως τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Έχω συναντήσει ξανά αυτό το πρόβλημα σε DVD-ROM ή DVD Recorders και ήταν πρόβλημα του φακού. Πρέπει να το επιστρέψεις από εκεί που το αγόρασες. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 παιδια ηδη το πακεταρω και το στελνω για επιστροφη.... οτι και αν προσπαθησα δεν εγινε τιποτα.... thanks για τις απαντησεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 πριν το διωξεις αναβαθμισε το firmware Κατεβασε τα εξης --Firmware-- http://www.samsungodd.com/Lib/popup/Download.asp?path=FW_FWDownload&fname=200411151647281401_TS-H552B_TS05.BIN --Flash Utility-- http://www.sec.co.kr/product/odd/support/download/sfdnwin.exe Αν δεν φτιαξει τοτε στειλτο, και να μην φτιαξει δεν προκειτε να καταλαβει κανεις πως αλλαξες το firmware αφου παλι samsung official ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Κι εγώ έχω το NEC Dual layer 3500 και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα. Δεν αναγνώριζε κάποια DVD ή CD. Έκανα αναβάθμιση στο firmware και διορθώθηκε το πρόβλημα. Τώρα όμως αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το CD-R μου... :mad: Τι προβλήματα πια αυτά... :worry: Και να σκεφτείτε ότι μόλις προ 3 εβδομάδων το πήγα στο σέρβις και μου αλλάξαν καινούριο CD-R γιατί δεν έκανε το παλιό. Οπότε χλωμό το βλέπω να είναι χαλασμένο το καινούριο... Θα δοκιμάσω και σε αυτό κανά update και θα δούμε. Το μηχάνημα είναι COMBO IDE 5216CO. Τώρα μάρκα είναι αυτή να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω... :worry: Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ανημερώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (21 Δεκ. 2004 , 02:12) πριν το διωξεις αναβαθμισε το firmware Κατεβασε τα εξης --Firmware-- http://www.samsungodd.com/Lib/popup/Download.asp?path=FW_FWDownload&fname=200411151647281401_TS-H552B_TS05.BIN --Flash Utility-- http://www.sec.co.kr/product/odd/support/download/sfdnwin.exe Αν δεν φτιαξει τοτε στειλτο, και να μην φτιαξει δεν προκειτε να καταλαβει κανεις πως αλλαξες το firmware αφου παλι samsung official ειναι. χμμ ηδη το χω πακεταρει αλλα τωρα μου αναψες τα αιματα.....και την περιεργεια.... θα δοκιμασω και αυτη τη λυση στο pc ενος φιλου μου και αν ειναι θα το δωσω εκει..... thanks anyway.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 να μας πεις αν πετυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts