Jump to content

onefluffycloud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    606
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by onefluffycloud

  1. με ενδιαφέρει αρκετά αυτό το θέμα. εδώ: http://www.palminfocenter.com/news/8567/howto-bluetooth-internet-with-windows-xp/ διάβασα ότι γίνεται κάνοντας bridge τις συνδέσεις. Έχει καταφέρει κανείς κάτι τέτοιο;
  2. στο review του myphone το qtek S200 έχει τιμή 200 ευρώ. Στο skroutz.gr δεν υπάρχει για κάτω από 600. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά;
  3. ξερετε που μπορω να βρω το M600i να το δοκιμάσω από κοντά; όπου έχω πάει (γερμανος,vodafone,cosmote,tim) μου είπαν μόνο κατόπιν παραγελλίας.
  4. τι από τα παρακάτω μπορεί να γίνει χωρίς touchscreen: - διαχείρηση SMS - διαχείρηση κλησεων - αναπαραγωγη πολυμέσων ευχαριστώ.
  5. Το μενού του κινητού είναι έυχρηστο; Μπορεί να χρησιμοποιηθούν ολες οι λειτουργιες χωρις να χρησιμοποιηθει η touchscreen;
  6. δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ειναι *σχεδον* κανονικος υπολογοτιστης. Μπορει να τρεξει οποιαδηποτε εφαρμογη linux που εχει γινει ported στο OS του, δηλαδη το maemo.
  7. Πιστευω πως αν τα hardware requirements ειναι τοσο αυξημενα οσο εχω ακουσει για τα Vista, αυτο θα ειναι το τελος τον απολυτης κυριαρχιας των windows ακομα και σε παλια μηχανηματα/servers. Δεν ειναι δυνατο το OS να απαιτει 256mb RAM απο την GPU σου.... Τελικα με τα vista θα κανουμε δουλεια η θα ειναι ενα λειτουργικο=παιχνιδι... που η οθονη θα ειναι καρναβαλι; Και οσο για τις @@ριες που λενε τα περιοδικα αυτα ειναι παραμυθια.. Διαβαστε ποσες σημαντικες τεχνολογιεςι ειναι "εξω" απο τα vista..
  8. αυτο που θες λεγεται normalization και μπορει να το επιτυχεις με προγραμματα οπως το cool edit..
  9. εγω ειμαι moderator στα εργαστηρια του τμηματος μου (Παν.Πειραια) και εχουμε στησει mp3 sharing party με διαφορα φοιτητονια απο διαφορα πανεπιστημια και εκμεταλευομενοι το grnet πιανουμε τρελες ταχυτητες. εχω γυρω στα 40dvds με μουσικη κυριως electronica.
  10. για να δεις τις εικονες πρεπει να βαλεις ενα viewer. ελληνικα στο κινητο δυσκολα θα καταφερεις να βαλεις.
  11. οταν λες αρχεια εννοεις τι εικονες;πως να τις επεξεργαστεις;
  12. Έχοντας always-on σύνδεση εμφανιστηκε η αναγκη να υπαρχει ενας Η/Υ σε λειτουργια 24 ωρες τη μερα, 7 μερες την εβδομαδα. Το θεμα που θελω να θιξω ειναι αν κατα τη γνωμη σας αφηνοντας ενα φορητο 24/7 σε λειτουργια μπορει αυτο να εχει αρνητικη επιδραση στη καλη λειτουργια του στο μελλον... Εχω την εντυπωση πως η συνεχη λειτουργια μπορει να εχει ως αποτελεσμα την υπερθερμανση του, κατι που μακροπροθεσμα μπορει να δημιουργησει προβληματα.. Ανησυχω γιατι αν και εχω centrino και μπορω να τον ρυθμισω να δουλευει στα 677Mhz ωστε να διατηρειται χαμηλη η θερμοκρασια οταν δεν ειμαι πανω απο τον Η/Υ - εχω την εντυπωση πως αν παρω την αποφαση να εχω ολη την ημερα τον Η/Υ ανοιχτο αυτο θα μειωσει τον χρονο ζωης του... Και ξερετε τι γινεται με τους φορητους, οταν χαλασει ο φορητος παει ολος για πεταμα (ή για service) δεν μπορεις να αλλαξεις (ευκολα) αυτο που χαλασε μονο... Θελω τη γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα..
  13. 1. Οι υπερυθρες ειναι ενεργοποιημενες by default as far as I know. 2. Ειναι θεμα ρυθμισεων στον Η/Υ προφανως. 3. Γιατι η καρτα σου ειναι αχρηστη; ΜΠΟΡΕΙΣ ακομα και σε αυτη να εγκαταστησεις προγραμματα...
  14. χαχαχαα... ελεος.τι ερωτηση ειναι αυτη! εννοειται πως μπορεις να τα συνδεσεις!
  15. τον βρηκα τον DNS server.. "H panafonet έχει 2 DNS servers, οι οποίοι έχουν ip adresses 213.249.17.10 και 213.249.17.11" Το θέμα ειναι που θα βάλω αυτον τον DNS server? στο notebook που εχει προσβαση στο διαδικτυο ή στο linux pc που δεν εχει;ή και στα δυο;
  16. εχω μια ερωτηση πανω στο ιδιο θεμα. Εχω ενα φορητο με WindowsXP και ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτυο. Εχω και ενα πιο παλιο Η/Υ με linux. Ενω τα μηχανηματα βλεπονται κανονικα στο δικτυο μεταξυ τους, ο παλιος Η/Υ δεν μπορει να συνδεθει στο διαδικτυο ενω εχω βαλει για gateway την IP του φορητου που εχει προσβαση και εχω ενεργοποιηση το internet connection sharing στα windows. Το DNS δεν το εχω ρυθμισει.. λετε να φταιει αυτο;
  17. gkr41, αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις 1,000,000 free books νομιμα και παρανομα.. αν θες PM me...
  18. ο web server θα φιλοξενει 4-5 sites με 5 στατικες σελιδες το καθένα. Τα sites σιγουρα δεν θα εχουν παρα πολλους επισκεπτες..
  19. Καλησπερα. Θελω να στησω εναν web server και θα ηθελα να μου πειτε τι ταχυτητα συνδεσης πρεπει να εχω ωστε να κατεβαινουν με ικανοποιητικη ταχύτητα οι ιστοσελιδες που θα φιλοξενει. Να σημειωσω οτι ο server δεν θα φιλοξενει καποιο μεγάλο site αλλα ιστοσελιδες μικρων επιχειρησεων, όπως κομμωτηρια, ξενοδοχεια, ανθωπολεία κτλ... ευχαριστω εκ των προτερων.
  20. Για την αναφορά παράδoσης πηγαινε Phone Menu/Messages πατα το πληκτρο που δειχνει το μενου [πανω απο το πληκτρο του NO] και μετα Option/SMS Pref/Delivery Report.
×
×
  • Create New...