Te_salat Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει καποια ρυθμιση για να κανω την ενταση του ηχου ιδια για τα παντα; Να μην εχει δηλαδη η καθε εφαρμογη τη δικη της ενταση; Καποιες φορες π.χ. ενω εχω την ενταση στο τερμα, το messenger την εχει στο 2 ας πουμε. Νομίζω ότι δεν υπάρχει εκτός αν έχεις jailbreak. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει καποια ρυθμιση για να κανω την ενταση του ηχου ιδια για τα παντα; Να μην εχει δηλαδη η καθε εφαρμογη τη δικη της ενταση; Καποιες φορες π.χ. ενω εχω την ενταση στο τερμα, το messenger την εχει στο 2 ας πουμε. Η εντάσεις ειναι 2. Η μια ειναι ένταση ειδοποίησης και η άλλη ειναι ένταση αναπαραγωγής. Της αναπαραγωγής αλλάζει σε περίπτωση που δεις ένα βίντεο πχ στο YouTube μετά θα αλλάξει και άλλου θα ειναι στην ίδια ένταση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis71 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος του 6s + εδώ 1 1/5 μήνα . Έχω πρόβλημα με την κάμερα . Μερικές φορές όταν την ανοίγω κολλάει στην εικόνα που βλέπει και πρέπει να βγω να κλείσω την κάμερα και να ξαναμπώ ή να την αφήσω μερικά δευτερόλεπτα και να δουλέψει . Τώρα γράφει βίντεο με την ένταση της φωνής να ανεβοκατεβαίνει . Μήπως έχει κάποιος απο εσάς το ίδιο πρόβλημα ή να έχει κάποια ιδέα εκτός απο το να το πάω για service και να το κρατήσουν τουλάχιστον 1 με 2 εβδομάδες (έτσι μου είπαν .....) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος του 6s + εδώ 1 1/5 μήνα . Έχω πρόβλημα με την κάμερα . Μερικές φορές όταν την ανοίγω κολλάει στην εικόνα που βλέπει και πρέπει να βγω να κλείσω την κάμερα και να ξαναμπώ ή να την αφήσω μερικά δευτερόλεπτα και να δουλέψει . Τώρα γράφει βίντεο με την ένταση της φωνής να ανεβοκατεβαίνει . Μήπως έχει κάποιος απο εσάς το ίδιο πρόβλημα ή να έχει κάποια ιδέα εκτός απο το να το πάω για service και να το κρατήσουν τουλάχιστον 1 με 2 εβδομάδες (έτσι μου είπαν .....) Ευχαριστώ Πριν το πας για σέρβις θα πάρεις ενα backup και θα κανεις επαναφορά as new. Θα βάλεις το Apple ID σου το Mail σου και ότι άλλο άκρως απαραίτητο και θα δοκιμάσεις μια δυο μέρες αν στο κανει. Εφόσον πάνε όλα καλά επαναφέρεις το backup σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Γειά σας ,έγινα και εγώ κάτοχος της συσκευής αυτής και θέλω να ρωτήσω εάν αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε iOS 9.2 καθώς είναι διαθέσιμη προς λήψη .Υπαρχει κανένα θέμα της νέας έκδοσης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Γειά σας ,έγινα και εγώ κάτοχος της συσκευής αυτής και θέλω να ρωτήσω εάν αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε iOS 9.2 καθώς είναι διαθέσιμη προς λήψη .Υπαρχει κανένα θέμα της νέας έκδοσης ; Φυσικά να κανεις αναβάθμιση σε 9.2 Λύνει σχεδόν όλα τα θέματα της 9.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Γειά σας ,έγινα και εγώ κάτοχος της συσκευής αυτής και θέλω να ρωτήσω εάν αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε iOS 9.2 καθώς είναι διαθέσιμη προς λήψη .Υπαρχει κανένα θέμα της νέας έκδοσης ; Προχώρα άφοβα στην αναβάθμιση, μην ανησυχείς :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ! Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι τέτοιο ? Εγώ όσο και να προσπαθώ δεν παρατηρώ κάτι πάντως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ! Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι τέτοιο ? Εγώ όσο και να προσπαθώ δεν παρατηρώ κάτι πάντως ... Ναι φυσικά ήταν θεμα που διορθώθηκε στην 9.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχει κανένας να προτίνει καμία ποιοτική 0.3mm διαφανή θήκη και κανένα καλό tempered glass ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εγώ έβαλα της sbs αγορασμένο από πάμπλικ και είναι πολύ καλό μου φαίνεται . Εχω χρησιμοποιήσει θήκες διάφανες λεπτές της nillkin και της ulondon, αγορά απο σέβεν και οτέ αντίστοιχα και είναι εξαιρετικες. Τώρα χωρίς θήκη μόνο με tempered glass το απολαμβάνω στο απόλυτο! Το προσέχω φυσικά κάπως παράπάνω αλλά το καινούριο σασί γλιστράει λιγότερο από το περσινό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimiros78 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει αυτό ZAGG invisibleSHIELD Screen Glass Luxe Protector και αν το προτείνει για αγορά και αν πραγματικά προστατεύει την οθόνη και δεν της δημιουργεί πρόβλημα στο 3d touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγώ έβαλα της sbs αγορασμένο από πάμπλικ και είναι πολύ καλό μου φαίνεται . Εχω χρησιμοποιήσει θήκες διάφανες λεπτές της nillkin και της ulondon, αγορά απο σέβεν και οτέ αντίστοιχα και είναι εξαιρετικες. Τώρα χωρίς θήκη μόνο με tempered glass το απολαμβάνω στο απόλυτο! Το προσέχω φυσικά κάπως παράπάνω αλλά το καινούριο σασί γλιστράει λιγότερο από το περσινό! Φιλαράκι και εγω κάπως έτσι είμαι. Με τζάμι μπροστά / πίσω μεμβράνη διάφανη και λίγο καλύτερο πιασιμο για να το χαίρομαι στην κυριολεξία. Απ την άλλη θήκες ένα κουτί από απλές έως γνησιες σε όλα σχεδόν τα χρώματα, απλά ελπίζω στο 'θαύμα' να μην μου πέσει ποτέ!!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε όλους !!! Για swype ποια εφαρμογή προτείνετε; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Από χρήση στο android προτείνω το swiftkey. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Από χρήση στο android προτείνω το swiftkey. Ελληνικά υποστηρίζει; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ελληνικά υποστηρίζει; Υποστηρίζει κανονικά αλλα το λεξικό του δεν είναι τόσο καλό όσο του ορίτζιναλ πληκτρολογίου. Στις λέξεις που αναγνωρίζει ειναι ταχύτατο. Οταν όμως θα συναντάς δύσκολες λέξεις θα σε ταλαιπωρεί. Προτιμώ για να είμαι ειλικρινής το στοκ πληκτρολόγιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υποστηρίζει κανονικά αλλα το λεξικό του δεν είναι τόσο καλό όσο του ορίτζιναλ πληκτρολογίου. Στις λέξεις που αναγνωρίζει ειναι ταχύτατο. Οταν όμως θα συναντάς δύσκολες λέξεις θα σε ταλαιπωρεί. Προτιμώ για να είμαι ειλικρινής το στοκ πληκτρολόγιο. Σε ευχαριστώ Κώστα. Για το swype τι γνώμη έχεις; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σε ευχαριστώ Κώστα. Για το swype τι γνώμη έχεις; Καλύτερο λεξικό αλλα έχει σπαστική αλλαγή γκωσσας. Δεν ειναι καθόλου γρήγορη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλύτερο λεξικό αλλα έχει σπαστική αλλαγή γκωσσας. Δεν ειναι καθόλου γρήγορη. Θα τα δοκιμάσω και τα δυο και θα δω. Αυτό που θα ήθελα ειναι το στοκ πληκτρολόγιο αλλά να έχει και την συνεχή λειτουργεία του Swype. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έχει κάνει κανένας σύγκριση το plus με το απλό όσον αναφορά το smoothness στα animations μετά την 9.2 ;Αν ναι υπάρχει διαφορά ;Με ενδιαφέρει πιο πολύ το 3D Touch στις εφαρμογές γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν διορθώθηκε πλήρως το θέμα με τα fps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Γνωρίζει κανείς σας εάν γίνεται να σπάει το στοκ πληκτρολόγιο στα δυο πηγαίνοντας το ενα στην μια πλευρά και το άλλο μισό στην άλλη οπως συμβαίνει και στο ipad; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Όχι, δεν γίνεται με το default πληκτρολόγιο του iOS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Το γνωρίζατε αυτό; http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1500043131 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts