Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω, από περιέργεια και μόνο, τους κατόχους αυτων των κινητών για ποσά χρόνια περίπου υποστηρίζει τα μοντέλα της η apple με αναβαθμίσεις λειτουργικού, υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος, αυτό ας πούμε το 6s plus για ποσα χρόνια θα αναβαθμίζεται ; Ειναι το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να σε απασχολεί, το 6s plus εχει πολλά χρόνια μπροστά του επίσημης αναβάθμισης - υποστήριξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω, από περιέργεια και μόνο, τους κατόχους αυτων των κινητών για ποσά χρόνια περίπου υποστηρίζει τα μοντέλα της η apple με αναβαθμίσεις λειτουργικού, υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος, αυτό ας πούμε το 6s plus για ποσα χρόνια θα αναβαθμίζεται ; Έχω το 4s από το 2011. Πήρε κανονικά και την 9 και πλέον θα το αλλάξω, επειδή είναι η τελευταία αναβάθμιση που μπορεί να πάρει, χώρια που είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για μεγαλύτερη οθόνη. Η δική μου απορία εδώ είναι, αξίζει να περιμένει κανείς το 7 plus με την αυξημένη τιμή, δεδομένης της φήμης που ακούγεται ότι το σχήμα θα παραμείνει το ίδιο (ένα χιλιοστό λεπτότερο) και με μόνη ίσως ουσιαστική καινοτομία την κάμερα ή να προτιμήσω το 6s plus στη μειωμένη τιμή που κυκλοφορεί τώρα? Επιπλέον θυμάται κανείς από εμπειρία, αν και εφόσον όταν κυκλοφορεί ένα νέο iPhone πέφτει αισθητά η διαφορά του προηγούμενου μοντέλου? Αυτή τη στιγμή το 6s Plus τιμολογείται στα σκρουτζομάγαζα κοντά στα 660€. Υπάρχει περίπτωση να το δούμε στα 600€ με την κυκλοφορία του διαδόχου του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Έχω το 4s από το 2011. Πήρε κανονικά και την 9 και πλέον θα το αλλάξω, επειδή είναι η τελευταία αναβάθμιση που μπορεί να πάρει, χώρια που είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για μεγαλύτερη οθόνη. Η δική μου απορία εδώ είναι, αξίζει να περιμένει κανείς το 7 plus με την αυξημένη τιμή, δεδομένης της φήμης που ακούγεται ότι το σχήμα θα παραμείνει το ίδιο (ένα χιλιοστό λεπτότερο) και με μόνη ίσως ουσιαστική καινοτομία την κάμερα ή να προτιμήσω το 6s plus στη μειωμένη τιμή που κυκλοφορεί τώρα? Επιπλέον θυμάται κανείς από εμπειρία, αν και εφόσον όταν κυκλοφορεί ένα νέο iPhone πέφτει αισθητά η διαφορά του προηγούμενου μοντέλου? Αυτή τη στιγμή το 6s Plus τιμολογείται στα σκρουτζομάγαζα κοντά στα 660€. Υπάρχει περίπτωση να το δούμε στα 600€ με την κυκλοφορία του διαδόχου του? Εγώ προσωπικά θα περίμενα να δω και μετά να καταλήξω ποιο θα πάρω. Τώρα με όσες φήμες βγαίνουν δεν μπορείς να ξέρεις τι θα παρουσιάσουν και τι θα έχει το νέο iphone όταν αυτό θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο. Πρώτα βλέπεις μετά τα βάζεις κάτω και τέλος αποφασίζεις. Το να συγκρίνεις υποθέσεις και φήμες με το υπάρχον μοντέλο δεν βοηθάει και πολύ. Αν όμως είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξεις τώρα κινητό τότε πας σε 6s Plus. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Επιτακτική ανάγκη για άμεση αλλαγή δεν υπάρχει. Το 4s μια χαρά δουλεύει ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός με έχει πιάσει μια μούρλα να αλλάξω, καθότι καλοκαιράκι, παραλίες με phablet και τα σχετικά, από την άλλη και να μου αρέσει το 7 Plus δεν ξέρω αν θέλω να δώσω 850€ + για να το αγοράσω, όταν θα βγει στην ελληνική αγορά (περί τα τέλη Οκτώβρη δηλαδή). Είναι ένα τετράμηνο μακρυά, δεν είναι και ένα μήνα. Κοινώς είμαι αρκούντως μπερδεμένος (θέλω να δω και το Note 7, αλλά δύσκολα θα φύγω από Apple ελέω iOS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ταπεινή μου γνώμη ,πάρε το 6s plus τώρα αν σου αρέσει που ειναι σε σχετικά καλή τιμή και μετά που θα βγει το 7 βλέπεις πως θα είναι και αν αξίζει πουλάς το 6s plus βάζεις την διαφορά και το παίρνεις . Μέχρι να παρουσιαστεί να έρθει Ελλάδα και να έχει μια καλή τιμή θέλει μήνες ακόμα ,αν είσαι άτομο τις υπομονής ( εγώ δεν ειμαι :lol:) τότε περίμενε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Επιτακτική ανάγκη για άμεση αλλαγή δεν υπάρχει. Το 4s μια χαρά δουλεύει ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός με έχει πιάσει μια μούρλα να αλλάξω, καθότι καλοκαιράκι, παραλίες με phablet και τα σχετικά, από την άλλη και να μου αρέσει το 7 Plus δεν ξέρω αν θέλω να δώσω 850€ + για να το αγοράσω, όταν θα βγει στην ελληνική αγορά (περί τα τέλη Οκτώβρη δηλαδή). Είναι ένα τετράμηνο μακρυά, δεν είναι και ένα μήνα. Κοινώς είμαι αρκούντως μπερδεμένος (θέλω να δω και το Note 7, αλλά δύσκολα θα φύγω από Apple ελέω iOS) Αφού σε έχει πιάσει η μούρλα τότε κάνε αυτό που είπε ο @m7ixalis, αγοράζεις τώρα το 6s plus και αργότερα το πουλάς για να πάρεις το επόμενο iphone όταν αυτό είναι διαθέσιμο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας. Το ερώτημα είναι τώρα καινούργιο 16άρι στα 660€ ή μεταχειρισμένο έξι μηνών 64άρι στα 650€? Με φωτογραφία/βίντεο δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα απλά και τα 16 έχουν τους περιορισμούς τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 τα 16 ειναι λιγα...βεβαια χωρις να γνωριζω τι χρηση κανεις...μπορει εσενα να σου ειναι βολικα... πλεον τα 64 σε οποιο εχει φωτο/app ειναι μονοδρομος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας. Το ερώτημα είναι τώρα καινούργιο 16άρι στα 660€ ή μεταχειρισμένο έξι μηνών 64άρι στα 650€? Με φωτογραφία/βίντεο δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα απλά και τα 16 έχουν τους περιορισμούς τους. Και μόνο 1 στο εκατομμύριο να μείνεις με το 6s plus, και να μην αλλάξεις στο επόμενο iphone ή στο note, τότε σε βάθος χρόνου θα σου είναι λίγα τα 16 οπότε προσωπικά θα διάλεγα τα 64 και ας μην είμαι φαν των μεταχειρισμένων. Γενικά είναι πολύ λίγα τα 16 και ειδικά σε συσκευή όπως το 6s plus. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 βρήκε ένας γνωστός μου κονε για να του φέρουν από Αμερική το κινητό. θα παίζει με τις ελληνικές μπάντες σήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ναι, εφόσον δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο. Ωστόσο δεν ξέρω τι νόημα έχει πλέον να φέρει κανείς iPhone από Αμερική και να ρισκάρει με το θέμα της εγγύησης, καθότι η ισοτιμία είναι σχεδόν ίδια πλέον, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας. Το ερώτημα είναι τώρα καινούργιο 16άρι στα 660€ ή μεταχειρισμένο έξι μηνών 64άρι στα 650€? Με φωτογραφία/βίντεο δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα απλά και τα 16 έχουν τους περιορισμούς τους. Εφόσον θα το δεις από κοντά το μεταχειρισμενο δεν βλέπω το λόγο στο να μην το κάνεις. Κυκλοφορούν και κάποια που είναι όλο καινούργια. Οπότε γτ να μη το κάνεις. Εγώ είχα βρει μιας εβδομάδος. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εφόσον θα το δεις από κοντά το μεταχειρισμενο δεν βλέπω το λόγο στο να μην το κάνεις. Κυκλοφορούν και κάποια που είναι όλο καινούργια. Οπότε γτ να μη το κάνεις. Εγώ είχα βρει μιας εβδομάδος. Sent from S7 edge Έχω βρει 4 μηνών στα 630€ και μάλλον θα το πάρω. Μου έχει στείλει και φωτογραφίες ο άνθρωπος και υπάρχει μόνο μία ελαφριά αμυχή στο κάτω μέρος της συσκευής, δίπλα στην υποδοχή φόρτισης. Τη θεωρώ λογική τιμή και εφόσον είναι εντάξει θα προχωρήσω στη συναλλαγή σήμερα το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 4 μηνών 64αρι 6s Plus στα 630€; Καλή τιμή αλλά προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για συσκευή με σημάδια. Επίσης προτίμησε ελληνική συσκευή με απόδειξη αγοράς για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 4 μηνών 64αρι 6s Plus στα 630€; Καλή τιμή αλλά προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για συσκευή με σημάδια. Επίσης προτίμησε ελληνική συσκευή με απόδειξη αγοράς για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Το κινητό είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο. Ισχύει η διετής εγγύηση εφόσονστην απόδειξη αναγράφει ότι είναι GR συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οτι εχει αγοραστει εντος EE εχει 2 χρονια εγγυηση!! Οποτε απο την στιγμη που αγοραστηκε στην Ελλαδα εχεις 2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Απλά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις αγρατζουνιστο. Απλά θέλει υπομονή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν είχε νόημα να ψάχνω παραπάνω. Πήγα, το είδα, όντως είχε ένα πολύ μικρό σημάδι στη γωνία της συσκευής, περισσότερο σαν αποχρωματισμός του αλουμινίου, παρά σημάδι. Δηλαδή δεν είναι από πέσιμο, φαίνεται και το τηλέφωνο κατά τα άλλα ήταν σε κατάσταση βιτρίνας. Μαζί μου έδωσε και τρεις θήκες και προσφέρθηκε να περάσουμε και το Navigon το παλληκάρι, που το έχει αγοράσει για τον ίδιο και κάπως έτσι συμφωνήσαμε. Θέλω οπωσδήποτε να αλλάξω tempered glass, γιατί αυτό αφήνει πολλές δαχτυλιές και θέλω και μία θήκη όπως η παρακάτω. http://www.tridentcase.com/shop-products/apple-iphone-6s-plus/krios-folio-case-apple-iphone-6-plus-6s-plus.aspx Έχετε κάποιες προτάσεις? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Για μένα από θήκη είχα την επίσημη την δερμάτινη. Λίγο ακριβή αλλά ήταν τέλεια Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν μου αρέσει καθόλου το δέρμα, προτιμώ κάτι σε casual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν μου αρέσει καθόλου το δέρμα, προτιμώ κάτι σε casual. Εγώ φοράω μια πορτοκαλί σιλικόνης της switcheasy και ειναι πολυ καλή!! Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Προτιμώ στυλ πορτοφόλι για να είναι πλήρως καλυμμένο το κινητό και για να μπορεί να στέκεται, όταν βλέπω κανένα βίντεο. Δεν μου αρέσει ούτε η σιλικόνη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Προτιμώ στυλ πορτοφόλι για να είναι πλήρως καλυμμένο το κινητό και για να μπορεί να στέκεται, όταν βλέπω κανένα βίντεο. Δεν μου αρέσει ούτε η σιλικόνη :p Δες την spiegen wallet s !πραγματικα πολυ καλη θηκη! Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Προτιμώ στυλ πορτοφόλι για να είναι πλήρως καλυμμένο το κινητό και για να μπορεί να στέκεται, όταν βλέπω κανένα βίντεο. Δεν μου αρέσει ούτε η σιλικόνη :pη γνήσιες της apple ( δερματινες και σιλικονης), καθώς και όλες αυτού του τύπου αφήνουν εκτεθειμένο το κινητό αυτό στο κάτω μέρος, προφανώς εκεί θα οφείλεται και το μικρό σημάδι που είχε το κινητό, γι' αυτό δεν τις γουστάρω αυτές τις θήκες, να κοιτάξεις amazon έχει μερικές πολύ καλές όπως αυτήν που πήρα εγώ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B016Q8O7J4/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts