Jump to content

iPhone 6S Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω οτι βλέπω τα πράγματα εντελώς αντικειμενικά.

Αρκετές έρευνες έχουν αποδείξει οτι η φωτογραφια ειναι μεσα στους 3 πρώτους λόγους επιλογής συσκευής.

Και εν τελει όταν δίνεις 1000 ευρω για το καλύτερο smartphone της αγοράς θες να ειναι παντού πολύ πανω απο το μέσο όρο.

Συνεπώς δεν ειναι κακό να απαιτούμε καμερα και οθόνη που συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις της τρέχουσας περιόδου.

Δουλειά της Apple ειναι να μειώνει το κόστος για να κανει ευτυχισμένους τους μετόχους της. Οι καταναλωτές όμως πρέπει να κοιτούν το δικό τους συμφέρον και να ενδιαφέρονται να διαθετει η συσκευή τους οτι καλύτερο κυκλοφορεί.

Ευτυχώς οι προβλέψεις δείχνουν για πρώτη φορα μηδενική ανάπτυξη - αύξηση πωλήσεων στα iPhone, οποτε θα δούμε πολλά αρχής γενομένης με το iPhone 7.

Περιμένω πως και πως το i7 pro.

Στο μόνο που συμφωνούμε ειναι ότι σαν καταναλωτές πρέπει να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας. Οθόνη μια χαρά έχει και πολυ καλή με πιστότητα κιόλας. Κάτι qhd και 4K ειναι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Γεράκια δεν είμαστε.

Για το ακουστικό δεν ακούω κανέναν να λέει που ειναι φτωχό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Απο τα χειρότερα στην ομιλία ειναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αλλα πλέον κάποιοι έχουν αντιστρέψει ρόλους στα κινητά. Πρώτα κοιτάνε κάμερα και μετά τα αλλα.

Σε ομιλία το iPhone ναι ειναι πίσω. Με παίρνει κανένας με iPhone και ίσα ίσα ακούω. Άμα με παρει κανένας με Samsung η κανένα παλαιότερη Nokia αστο κατεβάζω την ένταση.

Δηλαδή και χάλια ακουστικό έχει η Apple και χάλια μικρόφωνο

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα χθες ενα 6s plus...παιδιά το ois κάνει φοβερή δουλειά, τράβηξα φωτό βραδινό τοπίο με την πρώτη χωρίς ίχνος blur, πράγμα που με το 6s θέλει ειδικές ασκήσεις με αναπνοές

Δοκίμασα χθες ενα 6s plus...παιδιά το ois κάνει φοβερή δουλειά, τράβηξα φωτό βραδινό τοπίο με την πρώτη χωρίς ίχνος blur, πράγμα που με το 6s θέλει ειδικές ασκήσεις με αναπνοές

Αν κανεις όμως ελάχιστο zoom θα δεις θόρυβο ακόμα και εκει που δεν δικαιολογείται.

Το software κανει οτι μπορεί και το OIS επίσης δινει την δυνατότητα για κλείστρο 1/4 χωρίς blur.

Όμως δεν αρκεί γιατι το f2.2 δεν αφήνει να περάσει το φως που απαιτείται.

Δες την παρακάτω φωτογραφία να καταλάβεις τι εννοώ.

Έχει επιλέγει 1/4 και ISO 160. Πολύ καλός συνδυασμός για την περίσταση. Μόλις όμως κανεις λιγο ζουμ η δεις την φωτογραφια σε μεγάλη οθόνη φαίνεται θόρυβος ακόμα και στο ασημί του αυτοκινήτου που φωτίζεται καλύτερα.

Συνεπώς έχουμε μια φωτογραφια μονο για χρήση FB.

Αν αντί του f2.2 είχαμε ενα αισθητήρα αντίστοιχο με τον Sony 260, η τον 235 που φοράει το LG G4, δεν θα έβλεπες θόρυβο πουθενά ακόμα και αν τυπώνεις την φωτογραφια.

Test

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Είναι γεγονός οτι το iPhone πλέον θεωρείται παρωχημένο στο θέμα φωτογραφία. Αναμενόμενο ωστόσο το βρίσκω για να εχει κάτι να "διαφημίσει" στην επόμενη έκδοση.

Modpic.gif

Αν κανεις όμως ελάχιστο zoom θα δεις θόρυβο ακόμα και εκει που δεν δικαιολογείται.

Το software κανει οτι μπορεί και το OIS επίσης δινει την δυνατότητα για κλείστρο 1/4 χωρίς blur.

Όμως δεν αρκεί γιατι το f2.2 δεν αφήνει να περάσει το φως που απαιτείται.

Δες την παρακάτω φωτογραφία να καταλάβεις τι εννοώ.

Έχει επιλέγει 1/4 και ISO 160. Πολύ καλός συνδυασμός για την περίσταση. Μόλις όμως κανεις λιγο ζουμ η δεις την φωτογραφια σε μεγάλη οθόνη φαίνεται θόρυβος ακόμα και στο ασημί του αυτοκινήτου που φωτίζεται καλύτερα.

Συνεπώς έχουμε μια φωτογραφια μονο για χρήση FB.

Αν αντί του f2.2 είχαμε ενα αισθητήρα αντίστοιχο με τον Sony 260, η τον 235 που φοράει το LG G4, δεν θα έβλεπες θόρυβο πουθενά ακόμα και αν τυπώνεις την φωτογραφια.

Test

Γιατι δεν παιρνεις ενα G4 αφου η φωτογραφια ειναι απο τα πρωτα σου κριτηρια?

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Γιατι δεν παιρνεις ενα G4 αφου η φωτογραφια ειναι απο τα πρωτα σου κριτηρια?

Δεν αφορά το παρόν θέμα η συνέχεια της συζήτησης, υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τέτοιες συζητήσεις, ας επανέλθουμε λοιπόν...

Modpic.gif

Kακα τα ψέματα... στον τομέα της οθονης και της καμερας εχει μεινει αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο.

Και μιλαω αντικειμενικα ως κατοχος S7 edge και 6s plus.

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Οι διαρροές δείχνουν οτι στο i7 plus θα υπάρξει σοβαρή βελτιωση στην φωτογραφια.

Να δούμε αν θα ανεβάσουν και την ανάλυση της οθόνης.

Καλή οθόνη δεν λέω, αλλα σε οτι έχει να κανει με προβολή φωτο και βίντεο χάνει σε λεπτομέρεια.

Επίσης ενώ στην ανάγνωση κειμένων ειναι ιδανική, μας τα χαλάει με το μέγεθος γραμματοσειράς στους browsers αλλα και στο Facebook αν κάποιος παρακολουθεί μεσω αυτού διαφορα sites.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οι διαρροές δείχνουν οτι στο i7 plus θα υπάρξει σοβαρή βελτιωση στην φωτογραφια.

Να δούμε αν θα ανεβάσουν και την ανάλυση της οθόνης.

Καλή οθόνη δεν λέω, αλλα σε οτι έχει να κανει με προβολή φωτο και βίντεο χάνει σε λεπτομέρεια.

Επίσης ενώ στην ανάγνωση κειμένων ειναι ιδανική, μας τα χαλάει με το μέγεθος γραμματοσειράς στους browsers αλλα και στο Facebook αν κάποιος παρακολουθεί μεσω αυτού διαφορα sites.

Βασικά μέχρι τώρα από ότι είδα είναι dual camera και συγκεκριμένα βάση φωτογραφιών after focus camera, Καμία σχέση με βελτιωμένη foto, κάτι άλλο για την ώρα δεν πέτυχα

Παιδια εχω το εξης προβλημα.Πριν 2 βδομαδες αγορασα ενα 64αρι μου εβγαλε ενα θεμα στο επανω μερος της οθονης κατι σαν σκιες σε ασπρο φοντο κυριως και φενεται σε συγκεκριμενη θεση.Ειχα doa το αλλαξα και παλι εχει θεμα το καινουργιο καιμ ελαχιστα στο πλαι κατω αριστερα .Εχει κανεις το ιδιο θεμα?Μηπως ειναι στα περισσοτερα ετσι?:blink:
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Παιδια εχω το εξης προβλημα.Πριν 2 βδομαδες αγορασα ενα 64αρι μου εβγαλε ενα θεμα στο επανω μερος της οθονης κατι σαν σκιες σε ασπρο φοντο κυριως και φενεται σε συγκεκριμενη θεση.Ειχα doa το αλλαξα και παλι εχει θεμα το καινουργιο καιμ ελαχιστα στο πλαι κατω αριστερα .Εχει κανεις το ιδιο θεμα?Μηπως ειναι στα περισσοτερα ετσι?:blink:

Σε όλες τις εφαρμογές; Μήπως κάποια εικόνα που εχεις για φόντο;

Nokia 8800 Scirocco

Οπου εχει ασπρο φοντο πχ στα email στα μηνύματα στις σημειωσεις.
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Οπου εχει ασπρο φοντο πχ στα email στα μηνύματα στις σημειωσεις.

Βάλε μας μια φωτογραφία να δούμε

Nokia 8800 Scirocco

Βρηκα αυτην την φωτο.Δεν ειναι σε τετοιο βαθμο.Το πρωτο που ειχα παρει ηταν ακριβως ετσι.

http://s24.postimg.org/9s68ny5tx/IMG_1591.jpg

Βρηκα αυτην την φωτο.Δεν ειναι σε τετοιο βαθμο.Το πρωτο που ειχα παρει ηταν ακριβως ετσι.

http://s24.postimg.org/9s68ny5tx/IMG_1591.jpg

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στην δίκη μου συσκευή.

Ίσως πήρες συσκευές ίδιας σειράς που ειναι λογικό αν είχε το μαγαζί 2-3 θα ήταν ίδια παρτίδα ίδιο εργοστάσιο ίδια οθόνη.

Και 3ο να πάρεις αν τα προμηθεύτηκε μαζί ίσως εχεις το ίδιο πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στην δίκη μου συσκευή.

Ίσως πήρες συσκευές ίδιας σειράς που ειναι λογικό αν είχε το μαγαζί 2-3 θα ήταν ίδια παρτίδα ίδιο εργοστάσιο ίδια οθόνη.

Και 3ο να πάρεις αν τα προμηθεύτηκε μαζί ίσως εχεις το ίδιο πρόβλημα

Εσυ φιλε μου εχεις το 6 plus ή το s?

Οχι ειναι αλλη σειρα το κοιταξα αυτο που ειπες.Το πρωτο ηταν νοεμβριος του 15 και αυτο ειναι 3 εβδομαδα του 16.Εσυ το εχεις σε μαυρο χρωμα το κινητο?Οταν κοιταω το πανω μερος της οθονης με κλιση προς τα κατω φενεται σε μενα.

Edited by yiannisv2000

Οχι ειναι αλλη σειρα το κοιταξα αυτο που ειπες.Το πρωτο ηταν νοεμβριος του 15 και αυτο ειναι 3 εβδομαδα του 16.Εσυ το εχεις σε μαυρο χρωμα το κινητο?Οταν κοιταω το πανω μερος της οθονης με κλιση προς τα κατω φενεται σε μενα.

Το απλό έχω εγω. Άρα κάτι άλλο ειναι αφού δεν ήταν ίδια παρτίδα.

Είσαι doa?

Γιατι δεν το πηγες πίσω;

Nokia 8800 Scirocco

Αν αυτές οι διακυμάνσεις στη φωτεινότητά φαίνονται ενώ κοιτάς την οθόνη κάθετα (κανονικά), τότε ναι, είναι πρόβλημα.

Αν οι διακυμάνσεις αυτές είναι εμφανείς μόνο υπό γωνία, ναι, είναι λογικό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το απλό έχω εγω. Άρα κάτι άλλο ειναι αφού δεν ήταν ίδια παρτίδα.

Είσαι doa?

Γιατι δεν το πηγες πίσω;

Απλα σκεφτομαι μην φαω κανενα χειροτερο στην πλατη και για αυτο ζητάω απο τα παιδια που το εχουν να μου πουν αν εχουν και εκεινη παρόμοιο θεμα και ειναι γενικο αυτο μετα s+.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν αυτές οι διακυμάνσεις στη φωτεινότητά φαίνονται ενώ κοιτάς την οθόνη κάθετα (κανονικά), τότε ναι, είναι πρόβλημα.

Αν οι διακυμάνσεις αυτές είναι εμφανείς μόνο υπό γωνία, ναι, είναι λογικό.

Θα ελεγα οτι ειναι λογικο αν απο την στιγμη που πηγα το 1ο s plus στην infoquest δεν δεχοντουσαν οτι εχει προβλημα.Μου ειπανε οτι γενικα τα περισσοτερα s plus εχουν αυτο το θεμα λογο της 3d touch οθονης.Απλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι αληθεια αυτο ,για αυτο σας ρωταω να δειτε και τα δικα σας.

φίλε μου εγώ με 6s plus δεν έχω τέτοιο θέμα από οποία γωνιά και αν το δω..

ότι ναι είναι ώρες ώρες άκουσε εκεί ότι φταίει η 3d touch οθόνη ..

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Απλα σκεφτομαι μην φαω κανενα χειροτερο στην πλατη και για αυτο ζητάω απο τα παιδια που το εχουν να μου πουν αν εχουν και εκεινη παρόμοιο θεμα και ειναι γενικο αυτο μετα s+.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ελεγα οτι ειναι λογικο αν απο την στιγμη που πηγα το 1ο s plus στην infoquest δεν δεχοντουσαν οτι εχει προβλημα.Μου ειπανε οτι γενικα τα περισσοτερα s plus εχουν αυτο το θεμα λογο της 3d touch οθονης.Απλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι αληθεια αυτο ,για αυτο σας ρωταω να δειτε και τα δικα σας.

Γιατι να πάρεις χειρότερο;

Πήγαινε να το αλλάξεις. Δεν οφείλεται σε καμία 3D Touch οθόνη.

Σύγκρινε το και με κάποιου γνωστού σου η φίλου

Nokia 8800 Scirocco

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το αλλαξα τελικα και δεν εχει καποιο προβλημα ευτυχως το καινουργιο.

Παντως απο τα 5-6 στα καταστηματα με τα demo που ειχα δει τα 3 ειχαν θεμα.Και ειχα μπει και στο forum της apple και ειχαν πολυ προβλημα με αυτο.

Edited by yiannisv2000

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το αλλαξα τελικα και δεν εχει καποιο προβλημα ευτυχως το καινουργιο.

Παντως απο τα 5-6 στα καταστηματα με τα demo που ειχα δει τα 3 ειχαν θεμα.Και ειχα μπει και στο forum της apple και ειχαν παρει πολυ προβλημα με αυτο.

Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλες συσκευές με πρόβλημα αποκλείεται να ήταν μόνο η δίκη σου.

Καλορίζικη

Nokia 8800 Scirocco

Παιδά το συγκεκριμένο πρόβλημα με την οθόνη είναι λόγος για DOA ? Διαφορετικά να πάω κατευθείαν στο Servica?
Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

Αν το service σου πει οτι υπαρχει προβλημα και το βγαζει και το διαγνωστικο τοτε περνεις το χαρτι που θα σου δωσουν και πας στο καταστημα εφοσον δινει doa.

• The title was changed to iPhone 6S Plus
  • The topic was unpinned