n_1 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα, στο 6s ξαφνικά η κάμερα εστιάζει μόνο κοντά και δεν εστιάζει πουθενά αλλού αν και πατάω στην εικόνα να εστιασει αλλού. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά δεν έφτιαξε. Το κινητό είναι της κοπέλας μου. Είμαι χρήστης Android. Οπότε και άσχετος με τα Apple σας. Παρακαλώ βοηθήστε Εγώ φίλε μου παρόλο που είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας και η κάμερα είχε αρκετά κολλήματα,ειδικά στο γρήγορο άνοιγμα της από την οθόνη κλειδώματος,δεν είδα όφελος.Σε επίσκεψη μου στο i-storm της Θεσσαλονίκης μου πρότειναν να κάνω ενημέρωση του λογισμικού ξανά μέσω υπολογιστή και i tunes αφού πρώτα έκανα αντίγραφο ασφαλείας( τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως τα χω στο I cloud).Ο λόγος γιατί αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα στην κάμερα και στη μπαταρία από κατόχους που έκαναν την αναβάθμιση μέσω wifi.Το κανα και θα πω εντυπώσεις αφού πρώτα δοκιμαστεί στο χρόνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σχετικα με τις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο. Μπορω να τις αντιγραψω συνδεοντας το στο pc; Οταν το συνδεω βλεπω 240 φακελους περιπου με κανονικες φωτογραφιες και με μικρογραφιες φωτογραφιων. Υπαρχει καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Βγήκε αναβάθμιση 9.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις καμία διαφορά στην μπαταρία η στην ταχύτητα με 9.3.2 αξίζει η αναβάθμιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις καμία διαφορά στην μπαταρία η στην ταχύτητα με 9.3.2 αξίζει η αναβάθμιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Το ίδιο όπως πριν πάνω κάτω...δεν έχω βρει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) http://s32.postimg.org/oi7rmwuv9/IMG_0086_375_x_667.jpgεγω εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν ιδα καποια διαφορα οσο αναφορα την μπαταρια. τωρα τα στατιστικα της καταναλωσης ειναι αυτα . εσας ποσες ωρες κραταει? Edited May 18, 2016 by dream_master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σχετικα με τις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο. Μπορω να τις αντιγραψω συνδεοντας το στο pc; Οταν το συνδεω βλεπω 240 φακελους περιπου με κανονικες φωτογραφιες και με μικρογραφιες φωτογραφιων. Υπαρχει καποια λυση; κανεις καποια απαντηση; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημέρα.θελω να αλλάξω την οθόνη στο 6s γιατί έσπασε και δεν είναι λειτουργική. Έχω χάσει την εγγύηση της Apple γιατί είχα πάει στο ired αλλά δεν παίζει να δώσω τα λεφτά που ζητάνε. Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή της οθόνης;;; Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 πηγαινε στο Istorm αναλαμβανουν την αντικασταση οθονης...με κοστος 160€. Το στελνουν η ολλανδια η βελγιο σε applestore και στο επισκευαζουν. θελει 1-2 βδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 πηγαινε στο Istorm αναλαμβανουν την αντικασταση οθονης...με κοστος 160€. Το στελνουν η ολλανδια η βελγιο σε applestore και στο επισκευαζουν. θελει 1-2 βδομαδες. το πηγα στο istorm. δεν το αναλαμβανουν γιατί το εχουν ανοίξει στο ired. γιαυτό και θέλω να το κάνω μόνος μου. Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σχετικα με τις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο. Μπορω να τις αντιγραψω συνδεοντας το στο pc; Οταν το συνδεω βλεπω 240 φακελους περιπου με κανονικες φωτογραφιες και με μικρογραφιες φωτογραφιων. Υπαρχει καποια λυση; Εκεί μέσα στους φακέλους είναι όλες σου οι φωτογραφίες. Από τον κάθε φάκελο θα πάρεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα και θα τις κάνεις drag and drop στον υπολογιστή σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 το πηγα στο istorm. δεν το αναλαμβανουν γιατί το εχουν ανοίξει στο ired. γιαυτό και θέλω να το κάνω μόνος μου. Ανταλλακτικό ρώτησες μήπως μπορούν να σου φέρουν; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μπες στο ebulk και βρες οθόνη απο εκεί. Το πώς θα το αλλάξεις θα βρεις ένα video στο youtube και θα ακολουθήσεις τα βήματα (φυσικά πρέπει να έχεις τα απαραίτητα κατσαβίδια). Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός απλά να είσαι προσεκτικός με τις βίδες (είναι πάάάάάάάάρα πολύ μικρές). Αν το ανοίξεις μια φορά μετά θα σου είναι παιχνιδάκι. Και άσε τους τύπους στα ired/istorm να ζητάνε υπέρογκα ποσά :cool: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μπες στο ebulk και βρες οθόνη απο εκεί. Το πώς θα το αλλάξεις θα βρεις ένα video στο youtube και θα ακολουθήσεις τα βήματα (φυσικά πρέπει να έχεις τα απαραίτητα κατσαβίδια). Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός απλά να είσαι προσεκτικός με τις βίδες (είναι πάάάάάάάάρα πολύ μικρές). Αν το ανοίξεις μια φορά μετά θα σου είναι παιχνιδάκι. Και άσε τους τύπους στα ired/istorm να ζητάνε υπέρογκα ποσά :cool: Δεν το λες και παιχνιδάκι. Ειδικά αν δεν ξέρεις υπάρχει περίπτωση πολυ μεγάλη να κανεις ζημιά σε κάποια μέρη της συσκευής ειδικά στην μητρική. Να χαλασεις την οθόνη. Να χαλασεις το home button. Να χαλασεις τους αισθητήρες επάνω στην οθόνη. Πολλά πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά,την 9.3.2 να την περάσουμε ή παρατήρησε κανείς κάτι αρνητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά,την 9.3.2 να την περάσουμε ή παρατήρησε κανείς κάτι αρνητικό? Όλα οκ! Πέρνα την άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Συμφωνώ, δείχνει εξίσου καλή με την 9.3.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα στο iphone Μου οταν ειναι στο mute και κουνας λιγο τον διακοπτη 'παιζει' σαν δοντι που κουνιεται αλλα οχι παρα πολυ ωστε να αλλαξει θεση.Οταν κουνας την συσκευη πανω κατω κανει και ενα θορυβο παλι στο Mute οταν ειναι πανω ο διακοπτης δεν υπαρχει προβλημα...Υπαρχει περιπτωση να το καλυψη η εγγυηση ? το κινητο δεν εχει κανενα σημαδι ουτε εχει πεσει ποτε κατω... μαλλον θα ηταν απτην αρχη αλλα τωρα το παρατηρησα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα στο iphone Μου οταν ειναι στο mute και κουνας λιγο τον διακοπτη 'παιζει' σαν δοντι που κουνιεται αλλα οχι παρα πολυ ωστε να αλλαξει θεση.Οταν κουνας την συσκευη πανω κατω κανει και ενα θορυβο παλι στο Mute οταν ειναι πανω ο διακοπτης δεν υπαρχει προβλημα...Υπαρχει περιπτωση να το καλυψη η εγγυηση ? το κινητο δεν εχει κανενα σημαδι ουτε εχει πεσει ποτε κατω... μαλλον θα ηταν απτην αρχη αλλα τωρα το παρατηρησα Έχει κάποια λίγα κενά εννοείς. Νομιζω σε όλους έτσι είναι. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 περασα την 9.3.2 εδω και τρεις μερες .νομιζω πως η μπαταρια ειναι λιγο χειροτερη απο την 9.3.1 με την ιδια χρηση παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Μπες στο ebulk και βρες οθόνη απο εκεί. Το πώς θα το αλλάξεις θα βρεις ένα video στο youtube και θα ακολουθήσεις τα βήματα (φυσικά πρέπει να έχεις τα απαραίτητα κατσαβίδια). Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός απλά να είσαι προσεκτικός με τις βίδες (είναι πάάάάάάάάρα πολύ μικρές). Αν το ανοίξεις μια φορά μετά θα σου είναι παιχνιδάκι. Και άσε τους τύπους στα ired/istorm να ζητάνε υπέρογκα ποσά :cool: Είδα ένα βιντεακι στο YouTube 42 λεπτά. Τρομερή επεξήγηση. Με προσοχή δεν κάνεις λάθος. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Είδα ένα βιντεακι στο YouTube 42 λεπτά. Τρομερή επεξήγηση. Με προσοχή δεν κάνεις λάθος. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάλι και με προσοχή υπάρχουν πιθανότητες μόνιμης βλάβης στην συσκευή. Οι περισσότεροι απο αυτά που δείχνουν στο YouTube τα έχουν ανοίξει αρκετές φορές. Επίσης την πρώτη φορά που ανοίγει η συσκευή ειδικά η οθόνη θέλει αρκετή προσπάθεια δεν ανοίγει έτσι εύκολα Εγώ δεν συνιστώ σε κάποιον πάντως που δεν έχει γνώσεις να το δοκιμάσει τόσο άνετα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλημέρα. Παιδιά έχω ενα θέμα με τις επαφές. Όταν πάω στις επαφές υπάρχει μια επιλογή "εμφάνιση όλων των επαφών" κ εχει 3 επιλογές. Gmail, άλλη μια διεύθυνση gmail και cloud. Εγω ήξερα ότι πι επαφές ανεβαίνουν στο cloud μόνο. Τώρα όμως Αν επιλέξω πχ cloud δε τις βλέπω όλες ενώ κάθε φορά που πάω στις επαφές βγαίνει το εικονίδιο του συγχρονισμού πάντα κ δε ξέρω γιατί! Πως μπορώ ν έχω όλες τις επαφές μόνο στο cloud? κ να μη συγχρονίζει συνέχεια; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα !!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάζουμε βίντεο απο το YouTube??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα !!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάζουμε βίντεο απο το YouTube??? Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή μέσα από τη συσκευή. Η Apple έχει απομακρύνει όλες τις εφαρμογές αυτού του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts