Tasos19s Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το έχει 1 φορά. Να το κάνω ποτέ; Αυτό είναι για να σε ειδοποιήσει άλλη μια φορά εκτός από την πρώτη φορά. Αν δεν το θέλεις βγαλτο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ένας φίλος πήρε χθες ένα σφραγισμένο τηλέφωνο iphone 6S Ελληνικό. Αφού του περάσαμε tempered glass και το έστεισε το έκανε μετά αναβάθμιση και το έβαλε να κάνει την πρώτη φόρτιση ανοιχτό το κινητό άλλα ανάποδα(με το τζάμι προς τα κάτω στο τραπέζι).Μετά από λίγο το κινητό δέχεται μία κλήση και ενώ καθυστερεί λίγο να το σηκώση (2-3 χτυπήματα)με το που το σηκώνει και το γυρνάει το κινητό δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και δεν αποκρίνετε ώσρε να ξεκλειδώση με αποτέλεσμα να χάση την κλήση.Σε επανηλλημένες δοκιμές με ανάποδα το κινητό έβγαλε το συμπέρασμα ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν καθυστερεί να σηκώσει το κινητό...π.χ εαν χτυπήση μια φορά και προλάβει να το σηκώσει απαντάει κανονικά. Γνωρίζει κανένας τίποτα ή του έχει συμβεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν το δοκιμάζει κσι χωρίς το tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ένας φίλος πήρε χθες ένα σφραγισμένο τηλέφωνο iphone 6S Ελληνικό. Αφού του περάσαμε tempered glass και το έστεισε το έκανε μετά αναβάθμιση και το έβαλε να κάνει την πρώτη φόρτιση ανοιχτό το κινητό άλλα ανάποδα(με το τζάμι προς τα κάτω στο τραπέζι).Μετά από λίγο το κινητό δέχεται μία κλήση και ενώ καθυστερεί λίγο να το σηκώση (2-3 χτυπήματα)με το που το σηκώνει και το γυρνάει το κινητό δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και δεν αποκρίνετε ώσρε να ξεκλειδώση με αποτέλεσμα να χάση την κλήση.Σε επανηλλημένες δοκιμές με ανάποδα το κινητό έβγαλε το συμπέρασμα ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν καθυστερεί να σηκώσει το κινητό...π.χ εαν χτυπήση μια φορά και προλάβει να το σηκώσει απαντάει κανονικά. Γνωρίζει κανένας τίποτα ή του έχει συμβεί; Ευχαριστώ. Για περιέργεια το δοκίμασα και στο δικό μου..αλλά 6αρι...χτύπαγε κανονικά πολλή ώρα..δηλ αν με επαιρνε καποιος θα απάνταγα κανονικά..αλλά δεν εχω tempered glass....δοκίμασε το οπως είπε ο φίλος πιο πρίν..πάντως αυτες οι συσκευές γενικά κανουν κάτι μυστήριες κινήσεις οταν δεν την λειτουργείς κανονικά..δηλ ανάποδα η οθόνη η σε τσεπη η να το γυρίσεις ανάποδα σε μερικές λειτουργίες....ισως να κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Για περιέργεια το δοκίμασα και στο δικό μου..αλλά 6αρι...χτύπαγε κανονικά πολλή ώρα..δηλ αν με επαιρνε καποιος θα απάνταγα κανονικά..αλλά δεν εχω tempered glass....δοκίμασε το οπως είπε ο φίλος πιο πρίν..πάντως αυτες οι συσκευές γενικά κανουν κάτι μυστήριες κινήσεις οταν δεν την λειτουργείς κανονικά..δηλ ανάποδα η οθόνη η σε τσεπη η να το γυρίσεις ανάποδα σε μερικές λειτουργίες....ισως να κάνω λάθος Τελικά διορθώθηκε....μου είπε ότι είναι ρύθμιση μέσα από το μενού του αισθητήρα για μια εφαρμογή για καταμέτρηση αποστάσης που όταν είναι ενεργοποιημένος μπλοκάρει το τηλέφωνο...του έδωσαν τη λύση σε άλλο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τελικά διορθώθηκε....μου είπε ότι είναι ρύθμιση μέσα από το μενού του αισθητήρα για μια εφαρμογή για καταμέτρηση αποστάσης που όταν είναι ενεργοποιημένος μπλοκάρει το τηλέφωνο...του έδωσαν τη λύση σε άλλο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αν δεν σου κάνει κόπο πες μας τι έκανες και σε ποιο αισθητήρα. Το πρόβλημα αυτό μου το έκανε και εμένα. Ρώτησα στη I storm και μου είπαν να πάω στο service να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Αν δεν σου κάνει κόπο πες μας τι έκανες και σε ποιο αισθητήρα. Το πρόβλημα αυτό μου το έκανε και εμένα. Ρώτησα στη I storm και μου είπαν να πάω στο service να το δουν. Από ότι μου είπε από τις ρυθμίσεις είναι άλλα θα τον ρωτήσω τα βήματα ακριβώς και θα ξαναποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Από ότι μου είπε από τις ρυθμίσεις είναι άλλα θα τον ρωτήσω τα βήματα ακριβώς και θα ξαναποστάρω. ναι σε παρακαλω γιατι τρομαξα οταν μου το εκανε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Από ότι μου είπε από τις ρυθμίσεις είναι άλλα θα τον ρωτήσω τα βήματα ακριβώς και θα ξαναποστάρω. Ναι, πες μας ακριβώς τη λύση για να την ανεβάσουμε και εμείς εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ένας φίλος πήρε χθες ένα σφραγισμένο τηλέφωνο iphone 6S Ελληνικό. Αφού του περάσαμε tempered glass και το έστεισε το έκανε μετά αναβάθμιση και το έβαλε να κάνει την πρώτη φόρτιση ανοιχτό το κινητό άλλα ανάποδα(με το τζάμι προς τα κάτω στο τραπέζι).Μετά από λίγο το κινητό δέχεται μία κλήση και ενώ καθυστερεί λίγο να το σηκώση (2-3 χτυπήματα)με το που το σηκώνει και το γυρνάει το κινητό δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και δεν αποκρίνετε ώσρε να ξεκλειδώση με αποτέλεσμα να χάση την κλήση.Σε επανηλλημένες δοκιμές με ανάποδα το κινητό έβγαλε το συμπέρασμα ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν καθυστερεί να σηκώσει το κινητό...π.χ εαν χτυπήση μια φορά και προλάβει να το σηκώσει απαντάει κανονικά. Γνωρίζει κανένας τίποτα ή του έχει συμβεί; Ευχαριστώ. Πρόκειται για τη λειτουργία Face down όπου εάν έχεις τη συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω δεν ανοίγει. Μάλλον κόλλησε στη λειτουργία αυτή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Πρόκειται για τη λειτουργία Face down όπου εάν έχεις τη συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω δεν ανοίγει. Μάλλον κόλλησε στη λειτουργία αυτή. :) Σωστά...η λειτουργία λέγετε facedown detection. Τα βήματα είναι > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Κίνηση και άθληση > και κλείνουμε τα πεδία παρακολούθησης άθληση και υγεία. Το πρόβλημα έτσι μπορεί να προσπεραστεί και από ότι φαίνεται δεν το ξέρουν ούτε και στα κεντρικά της apple στην Αθήνα... :lol: Edited February 29, 2016 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Σωστά...η λειτουργία λέγετε facedown detection. Τα βήματα είναι > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Κίνηση και άθληση > και κλείνουμε τα πεδία παρακολούθησης άθληση και υγεία. Το πρόβλημα έτσι μπορεί να προσπεραστεί και από ότι φαίνεται δεν το ξέρουν ούτε και στα κεντρικά της apple στην Αθήνα... :lol: Χμ εγώ το θέλω αυτό να μετράει τα βήματα που κάνω κάθε μέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχω την 9.2.1 και μόλις είδα στο iTunes πως υπάρχει αναβάθμιση. Βγήκε η 9.3 ή είναι κάτι άλλο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Την 9.2.1 θα σου ξαναπεράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σωστά...η λειτουργία λέγετε facedown detection. Τα βήματα είναι > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Κίνηση και άθληση > και κλείνουμε τα πεδία παρακολούθησης άθληση και υγεία. Το πρόβλημα έτσι μπορεί να προσπεραστεί και από ότι φαίνεται δεν το ξέρουν ούτε και στα κεντρικά της apple στην Αθήνα... :lol: Και εγώ το δοκίμασα να χτυπάει με την οθόνη κάτω για δοκιμή με ενεργοποιημένη την άθληση .Μετα από μερικά χτυπήματα έσβησε η οθόνη αυτό συνέχισε να χτυπάει και δεν υπήρχε τρόπος να απαντήσω Όχι μόνο τα κεντρικά της Apple στην Αθήνα δεν το ξέρουν αλλά ούτε στο κοπερτίνο αλλιώς θα το είχαν διορθώσει .Εδω έχει θέμα το assistive touch από την 9αρα και μετά που κρεμάει η οθόνη εδώ και ένα χρόνο και αυτό άλυτο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και εγώ το δοκίμασα να χτυπάει με την οθόνη κάτω για δοκιμή με ενεργοποιημένη την άθληση .Μετα από μερικά χτυπήματα έσβησε η οθόνη αυτό συνέχισε να χτυπάει και δεν υπήρχε τρόπος να απαντήσω Όχι μόνο τα κεντρικά της Apple στην Αθήνα δεν το ξέρουν αλλά ούτε στο κοπερτίνο αλλιώς θα το είχαν διορθώσει .Εδω έχει θέμα το assistive touch από την 9αρα και μετά που κρεμάει η οθόνη εδώ και ένα χρόνο και αυτό άλυτο είναι Όσοι έχετε πάρει την αναβάθμιση και έχετε το πρόβλημα δοκιμάστε να κάνετε μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να ξαναστήσετε το κινητό διότι μπορεί να στρώσει μετά από αυτό. Ο φίλος που είχε το πρόβλημα αφού έκανε τη παραπάνω διαδικασία που ανέφερα, ήθελε και αυτός να δουλεύει η εφαρμογή άθληση και μπήκε στον κόπο και το έκανε επαναφορά και πλέον δουλεύει κανονικά με ανοιχτά όλα....(πάντα σύμφωνα με αυτά που μου λέει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μια απορια χαζη. Οταν ο διακοπτης δεδομενων ειναι σε 4G καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απ οταν ειναι στο 3G η την ιδια μπαταρια καταναλωνει; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μια απορια χαζη. Οταν ο διακοπτης δεδομενων ειναι σε 4G καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απ οταν ειναι στο 3G η την ιδια μπαταρια καταναλωνει; Μπορεί και διπλάσιο, ανάλογα τη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μια απορια χαζη. Οταν ο διακοπτης δεδομενων ειναι σε 4G καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απ οταν ειναι στο 3G η την ιδια μπαταρια καταναλωνει; Ανάλογα την περιοχή που είσαι όσο χειρότερη η κάλυψη τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μια απορια χαζη. Οταν ο διακοπτης δεδομενων ειναι σε 4G καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απ οταν ειναι στο 3G η την ιδια μπαταρια καταναλωνει; Ισχύει ότι σου είπαν οι από πάνω... σκέψου ότι αν έχεις το 4G ενεργοποιημένο, η συσκευή σου είναι σε συνεχή αναζήτησή του εν λόγω δικτύου με ότι συνέπειες έχει αυτό στην κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πάντως εγώ ακόμα μέσω iTunes δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα 9.2.1 μου σταματάει στο κατέβασμα... Και όπως ειναι γνωστό γίνεται μόνο μέσω iTunes.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πάντως εγώ ακόμα μέσω iTunes δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα 9.2.1 μου σταματάει στο κατέβασμα... Και όπως ειναι γνωστό γίνεται μόνο μέσω iTunes.. Σου βγάζει κάποιο error; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σου βγάζει κάποιο error; Ναι! "Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατα τη λήψη του λογισμικού για το iPhone, Έληξε το χρονικό όριο της σύνδεσης δικτύου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι! "Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατα τη λήψη του λογισμικού για το iPhone, Έληξε το χρονικό όριο της σύνδεσης δικτύου" μαλλον εχεις αργο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 μαλλον εχεις αργο ιντερνετ Άλλαξα ρούτερ και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts