Tasos19s Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Τελικά δεν άλλαξε κάτι... συνεχίζει στα ίδια. Θέλεις αλλαγή μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Θέλεις αλλαγή μπαταρίας Κατάλαβα... σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ξέρει κανεις που μπορώ να αλλάξω μπαταρία; Εννοώ να κάνουν καλή δουλειά και νορμαλ τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ξέρει κανεις που μπορώ να αλλάξω μπαταρία; Εννοώ να κάνουν καλή δουλειά και νορμαλ τιμή. Εύκολη δουλειά είναι Και ένας με λίγες γνώσεις την αλλάζει και σπίτι Το θέμα είναι τι μπαταρία θα βρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Εύκολη δουλειά είναι Και ένας με λίγες γνώσεις την αλλάζει και σπίτι Το θέμα είναι τι μπαταρία θα βρεις Σίγουρα δεν μπορώ να τ κάνω εγώ. Αν ξέρετε να μου προσδιορίσετε καπου, ευχαρίστως. Επίσης έχω συνδέσει ένα blue tooth Samsung αλλά δεν ακουω τίποτα από εκεί. Μόνο κλήσεις. Ούτε μουσική τίποτα! Ξέρει κανεις αν πρέπει να ρύθμισω κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σίγουρα δεν μπορώ να τ κάνω εγώ. Αν ξέρετε να μου προσδιορίσετε καπου, ευχαρίστως. Επίσης έχω συνδέσει ένα blue tooth Samsung αλλά δεν ακουω τίποτα από εκεί. Μόνο κλήσεις. Ούτε μουσική τίποτα! Ξέρει κανεις αν πρέπει να ρύθμισω κάτι συγκεκριμένο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστώ παρά πολύ αλλά δεν μου το εμφανίζει εκεί καθόλου. Δεν ακούω ούτε σμς ούτε βαιμπερ τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σε ευχαριστώ παρά πολύ αλλά δεν μου το εμφανίζει εκεί καθόλου. Δεν ακούω ούτε σμς ούτε βαιμπερ τίποτα Έχεις ενεργό μήπως το do not disturb? Η πείραξες κάτι στις ειδοποιήσεις (ήχους) των εφαρμογών; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Έχεις ενεργό μήπως το do not disturb? Η πείραξες κάτι στις ειδοποιήσεις (ήχους) των εφαρμογών; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 @kalgeorge. Από το notification center, κράτα πατημένο το εικονίδιο του bluetooth. Θα σου ανοίξει ένα "παράθυρο" που θα έχει τις συνδεδεμένες συσκευές. Αποσύνδεσε και επανασύνδεσε το bluetooth ακουστικό. Τώρα το βλέπεις το εικονίδιο που σου είπε ο @protsimer; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 @kalgeorge. Από το notification center, κράτα πατημένο το εικονίδιο του bluetooth. Θα σου ανοίξει ένα "παράθυρο" που θα έχει τις συνδεδεμένες συσκευές. Αποσύνδεσε και επανασύνδεσε το bluetooth ακουστικό. Τώρα το βλέπεις το εικονίδιο που σου είπε ο @protsimer; Το βλέπω και γράφει συνδεδεμένο. Αλλά παρόλα αυτά δεν λειτουργεί εκτός κλήσεων. Ούτε ράδιο ούτε ειδοποιήσεις... τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Το βλέπω και γράφει συνδεδεμένο. Αλλά παρόλα αυτά δεν λειτουργεί εκτός κλήσεων. Ούτε ράδιο ούτε ειδοποιήσεις... τιποτα Για το ράδιο που λες πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή του ράδιο που έχεις Μήπως έχει ρύθμιση για το Bluetooth Εμένα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Για το ράδιο που λες πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή του ράδιο που έχεις Μήπως έχει ρύθμιση για το Bluetooth Εμένα έχει Δεν έχει. Με ένα xiaomi που χρησιμοποίησα για λίγο λειτούργησαν όλα αυτόματα. Με αυτό τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Αξιζει σημερα η αγορα του στα 32GB ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Αξιζει σημερα η αγορα του στα 32GB ; Για 2η συσκευή ή για κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις, ναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παιδιά ξέρει κανεις που μπορώ να αλλάξω φθηνά μπαταρία στο iPhone 6s? Αν υπάρχει καπου δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Παιδιά ξέρει κανεις που μπορώ να αλλάξω φθηνά μπαταρία στο iPhone 6s? Αν υπάρχει καπου δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ. Στο eBay έψαχνα εχθές για εμένα και βρήκα από Γαλλία με 10€ Βέβαια αν δεν έχεις κάποιον να σου την περάσει είναι θέμα Εγώ θα την βάλω μόνος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Στο eBay έψαχνα εχθές για εμένα και βρήκα από Γαλλία με 10€ Βέβαια αν δεν έχεις κάποιον να σου την περάσει είναι θέμα Εγώ θα την βάλω μόνος Ναι αναφέρομαι σε σύνολο να την περάσουν κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ναι αναφέρομαι σε σύνολο να την περάσουν κιόλας Στο μέρος που ζεις βρες ένα κατάστημα Εύκολη είναι η αλλαγή μπαταρίας Χρόνος επισκευής 20’ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Στο μέρος που ζεις βρες ένα κατάστημα Εύκολη είναι η αλλαγή μπαταρίας Χρόνος επισκευής 20’ Πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο; Ξέρεις κόστος περίπου στο σύνολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο; Ξέρεις κόστος περίπου στο σύνολο; Όχι όπου θέλεις πήγαινε Τι να σου πω όσο θέλει παίρνει ο καθένας 15-20-30 Εξαρτάται Μπαταρία 100% αυθεντική δεν βρίσκεις. Μόνο στο επίσημο service Από εκεί και πέρα ότι σου καθίσει Εγώ πχ θα την πάρω με 10€ και θα την αλλάξω μόνος γι αυτό δεν με ενδιαφέρει εάν δεν είναι αυθεντική Σε ποιο μέρος είσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Όχι όπου θέλεις πήγαινε Τι να σου πω όσο θέλει παίρνει ο καθένας 15-20-30 Εξαρτάται Μπαταρία 100% αυθεντική δεν βρίσκεις. Μόνο στο επίσημο service Από εκεί και πέρα ότι σου καθίσει Εγώ πχ θα την πάρω με 10€ και θα την αλλάξω μόνος γι αυτό δεν με ενδιαφέρει εάν δεν είναι αυθεντική Σε ποιο μέρος είσαι; Μάλιστα κατάλαβα. Αμπελοκήπους μένω Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Μάλιστα κατάλαβα. Αμπελοκήπους μένω Αθήνα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αν ήμασταν κοντά θα την άλλαζα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αν ήμασταν κοντά θα την άλλαζα Δεν πειράζει σε ευχαριστώ και μόνο που το σκέφτηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν πειράζει σε ευχαριστώ και μόνο που το σκέφτηκες Για ανεπίσημο service μην δώσεις πάνω από 20€ Στο επίσημο δεν ξέρω ποσό ζητάνε αλλά εκεί όσο να πεις πληρώνεις για αυθεντική μπαταρία 100% και ότι άλλο συνεπάγεται το επίσημο service Αν σε πουν όμως 50€ τότε σκέφτεσαι ότι η συσκευή μου αξίζει 100€ Δεν είναι βλακεία να δώσω 50€ για μπαταρία; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts