Tasos19s Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Εγώ θα πήγαινα 11.4, αλλά έτσι κι αλλιώς περνάω πάντα την τελευταία έκδοση Φυσικά τις πρώτες μέρες μέχρι να αλλάξει το format και να στρώσει το λειτουργικό, θα σιχτιριζεις με τη μπαταρία που θα τρέχει νερό και διάφορες αλλαγές που θα σου χτυπάμε στο μάτι αρχικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα είναι μια χαρά δεν υπάρχει λόγος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Ε ας το άφηνε στην 9.3.3, εγώ του λέω ότι είναι μια χαρά η 11.4 απλά και πάλι στην αρχή θα ξινίσει μέχρι να να στρώσει το τηλέφωνο και να συνηθήσει το μάτι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Η τελευταία έκδοση που μου βγάζει η ενημέρωση είναι η 11. Την 11.4 εννοεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Η τελευταία έκδοση που μου βγάζει η ενημέρωση είναι η 11. Την 11.4 εννοεί;; 11.4 είναι η τελευταία και αυτήν θα σου περάσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Πολυ το πασπατευα και τελικα αποφασισα και εβαλα 11.4! Ενα κλικ πιο αργα απο 10.3.3 ξεκαθαρα αλλα no problem. H μπαταρια βρισκεται στο 97%. Δεν υπαρχει δυνατοτητα να χρησιμοποιω τον επεξεργαστη πληρως για εξοικονομηση μπαταριας; Αν ναι που ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Όχι δεν υπάρχει τέτοιος διακόπτης, μόνο η εξοικονόμηση από το μενού της μπαταρίας. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Τα πρώτα βίντεο με το iOS 12 δείχνουν πολύ ενθαρρυντικά στο 6S για το θέμα ταχύτητας. Πιστεύω θα πάμε στα επίπεδα 10.3.3 ή και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Τα πρώτα βίντεο με το iOS 12 δείχνουν πολύ ενθαρρυντικά στο 6S για το θέμα ταχύτητας. Πιστεύω θα πάμε στα επίπεδα 10.3.3 ή και καλύτερα. Είναι μικρότερη έκδοση, που σημαίνει λίγα feautures που σημαίνει ταχύτητα μεγαλύτερη. Υπομονή. Η τελική έκδοση θα είναι πολύ πολύ πιο γρήγορη και καλύτερη από την τωρινή 12 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Με την 11.4 έχει υποβαθμιστεί το τηλ άπειρα. Η μπαταρια με νορμαλ χρήση βγάζει τα 3/4 της ημέρας και το κινητό είναι ένα κλικ πιο αργό (είχα 10.3.3) Έχω κρατήσει back up στο pc πριν κάνω update. Μπορώ να επαναφέρω την 10.3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Φυσικά και όχι. Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα πως πισωγυρίσματα μπορούν να γίνουν μόνο για λίγες μέρες αφότου έχει γίνει διαθέσιμη μια καινούρια έκδοση λογισμικού. Τώρα εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην 11.4.1, η οποία είναι, προς το παρόν, σε στάδιο beta. Και για να σε προλάβω… το πότε θα γίνει διαθέσιμη, δεν το ξέρουμε ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Με την 11.4 έχει υποβαθμιστεί το τηλ άπειρα. Η μπαταρια με νορμαλ χρήση βγάζει τα 3/4 της ημέρας και το κινητό είναι ένα κλικ πιο αργό (είχα 10.3.3) Έχω κρατήσει back up στο pc πριν κάνω update. Μπορώ να επαναφέρω την 10.3.3; Αν πήγαινες πίσω θα μπορούσες μόνο στην αμέσως προηγούμενη πχ 11.3.1 Νομίζω σταμάτησε να υπογράφεται όμως άρα μένεις στην 11.4 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ευχαριστώ παίδες! Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους Έχετε δοκιμάσει καμία καλή μπαταρία από ebay/ifixit για να αλλάξω στο 6s μου? Δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αλλαγής με 29 ευρώ οπότε ψάχνω να την αλλάξω μονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους Έχετε δοκιμάσει καμία καλή μπαταρία από ebay/ifixit για να αλλάξω στο 6s μου? Δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αλλαγής με 29 ευρώ οπότε ψάχνω να την αλλάξω μονος 2 θεματακια: Γιατι δεν σε καλυπτει το προγραμμα αλλαγης; (Εχεις «πειραξει» κ ανοιξει το τηλ εκτος εξουσιοδοτημενου apple service? ) Και 2ον: Ειναι 39€ κ οχι 29€.. Την αλλαξα προσφατα κ το επιβεβαιωνω.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 2 θεματακια: Γιατι δεν σε καλυπτει το προγραμμα αλλαγης; (Εχεις «πειραξει» κ ανοιξει το τηλ εκτος εξουσιοδοτημενου apple service? ) Και 2ον: Ειναι 39€ κ οχι 29€.. Την αλλαξα προσφατα κ το επιβεβαιωνω.. Έχει αλλαχτεί (από τα χεράκια μου) ήδη η μπαταρία και το μεγάφωνο γιαυτο δεν με καλύπτει Μπερδεύτηκα με την Αμερική που το έχει 29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους Έχετε δοκιμάσει καμία καλή μπαταρία από ebay/ifixit για να αλλάξω στο 6s μου? Δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αλλαγής με 29 ευρώ οπότε ψάχνω να την αλλάξω μονος Έχω αλλάξει πρόσφατα. Εξαιρετικές μπαταρίες ο τύπος https://www.ebay.co.uk/usr/ersatzteile-handy-shop?_trksid=p2057872.m2749.l2754 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχει αλλαχτεί (από τα χεράκια μου) ήδη η μπαταρία και το μεγάφωνο γιαυτο δεν με καλύπτει Μπερδεύτηκα με την Αμερική που το έχει 29 ααααα...έτσι "μάλιστα".. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχω αλλάξει πρόσφατα. Εξαιρετικές μπαταρίες ο τύπος https://www.ebay.co.uk/usr/ersatzteile-handy-shop?_trksid=p2057872.m2749.l2754 Οι μπαταρίες που έχει ο τύπος φίλε μου αναγνωριζονται από το τηλ? Γτ μια που έβαλα από σκρουτζομαγαζο (ebulk νομίζω) δεν μου την αναγνωρίζει το τηλ στην καινούργια του λειτουργία. Μου εμφανίζει την ένδειξη «σερβις». Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Οι μπαταρίες που έχει ο τύπος φίλε μου αναγνωριζονται από το τηλ? Γτ μια που έβαλα από σκρουτζομαγαζο (ebulk νομίζω) δεν μου την αναγνωρίζει το τηλ στην καινούργια του λειτουργία. Μου εμφανίζει την ένδειξη «σερβις». Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχω πετύχει μπαταρία ΟΕΜ που να μη δείχνει την ένδειξη σέρβις. Το ίδιο δείχνει και σε εμένα αλλά βρήκα την υγειά μου με την απόδοσή της. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εγώ έχω μπαταρία Πακιστάν που δείχνει κανονικά την υγεία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εγώ έχω μπαταρία Πακιστάν που δείχνει κανονικά την υγεία Sent from my iPhone using Tapatalk Ωραίος! δεν είναι κακό νομίζω να πεις από πού την προμηθεύτηκες..?:confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εγώ έχω μπαταρία Πακιστάν που δείχνει κανονικά την υγεία Sent from my iPhone using Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι είναι Πακιστάν μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχω αλλάξει πρόσφατα. Εξαιρετικές μπαταρίες ο τύπος https://www.ebay.co.uk/usr/ersatzteile-handy-shop?_trksid=p2057872.m2749.l2754 Σε ευχαριστώ για το κατάστημα Δεν μου δείχνει τίποτα από τα προϊόντα του όμως.... Παίζει να μην πουλάει τίποτα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Οι περισσότερες είναι από εργοστάσια στην Κίνα Επειδή έχουν επάνω ένα chip που κάνει όλη την δουλειά γι αυτό σε κάποιες εμφανίζει το service προφανώς δεν είναι τόσο καλά άντε γραμμένες Πακιστάν εννοεί ότι την πέρασε κάποιος από εκεί αλλά η μπαταρία θα είναι από εργοστάσιο 99% στην Κίνα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Σε ευχαριστώ για το κατάστημα Δεν μου δείχνει τίποτα από τα προϊόντα του όμως.... Παίζει να μην πουλάει τίποτα τωρα https://www.ebay.co.uk/itm/Ersatzakku-Akku-Battery-Batterie-f%C3%BCr-Original-iPhone-6s-f%C3%BCr-Alle-APN-Neu-2018/322449271171?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts