Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τις προηγούμενες ημέρες διάβαζα για κάποιους εδώ μέσα που είχαν ξαφνικά restart της συσκευής τους

Τελικά έφταιγε ένα bug στο iOS 11.1 που είχε σχέσεις με τα notifications

Βγήκε εσπευσμένα σήμερα η 11.2 που διορθώνει αυτό το πρόβλημα

Δεν είναι η τελευταία ολοκληρωμένη επίσημη γιατί βγήκε στα γρήγορα για αυτούς περισσότερο που είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα

Οποίος έχει τέτοια θέμα

Απενεργοποιεί σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά τις ειδοποιήσεις μέσα από ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις

Σε όλες τις εφαρμογές όμως

Μετά αναβαθμίζει σε 11.2

Αφού τελειώσει η αναβάθμιση πηγαίνει ξανά ρυθμίσεις και ενεργοποιεί σε κάθε εφαρμογή τις ειδοποιήσεις.

Οποίος έχει θέμα και δεν ανοίγει καθόλου η συσκευή στο μενού τότε πρέπει από υπολογιστή βαν κατεβάσει την 11.2 και με update να περάσει το νέο iOS

Επίσης γίνεται και χειροκίνητα πάλι από υπολογιστή με την συσκευή σε recovery mode και shift restore στο iTunes

Nokia 8800 Scirocco

Θέλω να αλλάξω την μπαταρία από το iPhone 6S που έχω,εάν έχετε να μου προτείνετε κάποια ποιοτική μπαταρία ή κάποιο μαγαζί να αγοράσω, Η εγγύηση έχει λήξει και την μπαταρία θα την αλλάξω μόνος μου,έχω δει κάποια βιντεάκια στο YouTube και μου φαίνεται εύκολο,όταν τοποθετήσω την μπαταρία χρειάζεται κάποιος προγραμματισμός η λειτουργεί κανονικά μόλις άνοιξω το τηλέφωνο ;

Τι λετε για https://www.ebay.com/itm/Batterie-iPhone-6-6S-Interne-Neuve-0-Cycle-avec-Autocollant-Sticker-Original/263029498355?hash=item3 d3dc7a1f3:m:mI1Gz4UWgs9NlJqnFCdccXw

Edited by DALIKERMAN84

Θέλω να αλλάξω την μπαταρία από το iPhone 6S που έχω,εάν έχετε να μου προτείνετε κάποια ποιοτική μπαταρία ή κάποιο μαγαζί να αγοράσω, Η εγγύηση έχει λήξει και την μπαταρία θα την αλλάξω μόνος μου,έχω δει κάποια βιντεάκια στο YouTube και μου φαίνεται εύκολο,όταν τοποθετήσω την μπαταρία χρειάζεται κάποιος προγραμματισμός η λειτουργεί κανονικά μόλις άνοιξω το τηλέφωνο ;

Τι λετε για https://www.ebay.com/itm/Batterie-iPhone-6-6S-Interne-Neuve-0-Cycle-avec-Autocollant-Sticker-Original/263029498355?hash=item3 d3dc7a1f3:m:mI1Gz4UWgs9NlJqnFCdccXw

Με την 11.2 είναι σαν να άλλαξα μπαταρία όχι ότι είχα κανένα τρελό θέμα

Αν το κανεις μόνος σου δες πολλά βιντεάκια πρώτα μην σου ξεφύγει καμία λεπτομέρεια. Επίσης συμαντικο μην βάλεις καμία βίδα σε άλλη τρύπα, φαίνονται μικρές και ίδιες αλλά είναι διαφορετικές και έχουν χαλάσει πολλά τηλ επειδή καναν λάθος στις βίδες

Προγραμματισμός δεν χρειάζεται

Με την 11.2 είναι σαν να άλλαξα μπαταρία όχι ότι είχα κανένα τρελό θέμα

Αν το κανεις μόνος σου δες πολλά βιντεάκια πρώτα μην σου ξεφύγει καμία λεπτομέρεια. Επίσης συμαντικο μην βάλεις καμία βίδα σε άλλη τρύπα, φαίνονται μικρές και ίδιες αλλά είναι διαφορετικές και έχουν χαλάσει πολλά τηλ επειδή καναν λάθος στις βίδες

Προγραμματισμός δεν χρειάζεται

Θα βγάλω μόνο τις δύο βίδες για να βγει η μπαταρία την οθόνη δεν θα τη βγάλω δε χρειάζεται και έτσι δεν θα μπερδέψω κάτι.

Έχεις να προτείνεις κάποια μπαταρία η να παραγγείλω από eBay ;

Θα βγάλω μόνο τις δύο βίδες για να βγει η μπαταρία την οθόνη δεν θα τη βγάλω δε χρειάζεται και έτσι δεν θα μπερδέψω κάτι.

Έχεις να προτείνεις κάποια μπαταρία η να παραγγείλω από eBay ;

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω κάποια μπαταρία

Φίλοι μου, πήρα ένα 6s plus από ένα γνωστό μου. Παρότι όλα δουλεύουν οκ όπως οι αισθητήρες κλπ. για αφύπνιση κινητού κλπ. δεν λειτουργεί το touch force ούτε στην προεπισκόπηση με το λουλούδι, αν το απενεργοποιίησω στο κέντρο ελέγχου εμφανίζονται οι συντομεύσεις στο μενού συντομεύσεων, αν λειτουργεί το tf δεν λειτουργεί. Τι φταίει γιατί σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση. Δεν έχω βάλει πάντως στο κινητό το touch id και ξεκλειδώνω με κωδικό στο κινητό και της sim.

Φίλοι μου, πήρα ένα 6s plus από ένα γνωστό μου. Παρότι όλα δουλεύουν οκ όπως οι αισθητήρες κλπ. για αφύπνιση κινητού κλπ. δεν λειτουργεί το touch force ούτε στην προεπισκόπηση με το λουλούδι, αν το απενεργοποιίησω στο κέντρο ελέγχου εμφανίζονται οι συντομεύσεις στο μενού συντομεύσεων, αν λειτουργεί το tf δεν λειτουργεί. Τι φταίει γιατί σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση. Δεν έχω βάλει πάντως στο κινητό το touch id και ξεκλειδώνω με κωδικό στο κινητό και της sim.

Ρυθμίσεις/γενικά/προσβασιμότητα

3D Touch

Nokia 8800 Scirocco

οκ το είδα, έβαλα σε χαμηλό το επίπεδο πίεσης. Επίσης το κινητό έχει γρατσουνιές σε 2 σημεία στην οθόνη απο τον φίλο μου, ειναι το τζαμάκι. Παντού αλλου ειναι πένα. Πως μπορώ να Καλυψώ γρατζουνιές γιατι απο πάνω του έβαλα τζαμί προστασίας και αν αλλάξω τζαμάκι που θα βρω φθηνά και άμεση αλλαγή?

Καλημέρα να ρωτήσω τελικά κάνουμε την αναβάθμιση σε 1.2;είμαι με 1.1 ευχαριστώ

Εγω εχω την 11.1.2 απο τη μερα που βγήκε και ειμαι οκ, δεν ειχα κολλήματα και η μπαταρία δεν ειχε διαφορά, ούτε καλύτερη απόδοση ούτε χειρότερη. Διαθέσιμη πλέον ειναι και η 11.2 αλλα ειναι BETA στάδιο για εκείνους που είχαν προβλήματα με restart της συσκευής.

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Εγω εχω την 11.1.2 απο τη μερα που βγήκε και ειμαι οκ, δεν ειχα κολλήματα και η μπαταρία δεν ειχε διαφορά, ούτε καλύτερη απόδοση ούτε χειρότερη. Διαθέσιμη πλέον ειναι και η 11.2 αλλα ειναι BETA στάδιο για εκείνους που είχαν προβλήματα με restart της συσκευής.

Οκ ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα στην παρέα,

δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω μείνει στην 10,3,1 και ... "φοβάμαι" να πάω στις 11....+ , κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.. αλλά για την ώρα ΔΕΝ βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο..

πάντως, όταν θα γίνει, θα γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μόνο με clean instal... και ας φάω ταλαιπώρια κανά 3ώρο... (τα ring tones είναι αυτά που με ταλαιπωρούν... όλα τα άλλα είναι στο cloud..):D

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα στην παρέα,

δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω μείνει στην 10,3,1 και ... "φοβάμαι" να πάω στις 11....+ , κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.. αλλά για την ώρα ΔΕΝ βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο..

πάντως, όταν θα γίνει, θα γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μόνο με clean instal... και ας φάω ταλαιπώρια κανά 3ώρο... (τα ring tones είναι αυτά που με ταλαιπωρούν... όλα τα άλλα είναι στο cloud..):D

Αφού δεν βρίσκεις κανένα λόγο τότε καλύτερα να μείνεις όπως είσαι

Τα ringtones από iTunes δεν τα έχεις περασμένα;

Nokia 8800 Scirocco

Εχω το iphone 6s με ios 11.2 αλλαξα μπαταρια πριν δυο μερες μονος μου που αγορασα απο το ebay και το κινητο εστρωσε δεν εχει κολληματα οι εφαρμογες δεν κολλανε και γενικα ειναι αψογο χωρις να εχω κανει καμια γενικα αναβαθμιση πριν και μετα την αλλαγη της μπαταριας.

Τελικα μηπως εχει δικιο το πακατω ling ?

https://techblog.gr/mobile/new-battery-may-help-older-iphones-performance-2826/

Μεχρι και η μετρηση στο anTuTu benchmark πριν και μετα την αλλαγη της μπαταριας ειναι τεραστια πριν 82350 μετα 124637

Εχω το iphone 6s με ios 11.2 αλλαξα μπαταρια πριν δυο μερες μονος μου που αγορασα απο το ebay και το κινητο εστρωσε δεν εχει κολληματα οι εφαρμογες δεν κολλανε και γενικα ειναι αψογο χωρις να εχω κανει καμια γενικα αναβαθμιση πριν και μετα την αλλαγη της μπαταριας.

Τελικα μηπως εχει δικιο το πακατω ling ?

https://techblog.gr/mobile/new-battery-may-help-older-iphones-performance-2826/

Μεχρι και η μετρηση στο anTuTu benchmark πριν και μετα την αλλαγη της μπαταριας ειναι τεραστια πριν 82350 μετα 124637

Όποτε επιβεβαιώνεται η έρευνα που έγινε τελευταία

Nokia 8800 Scirocco

Όποτε επιβεβαιώνεται η έρευνα που έγινε τελευταία

Έχει γίνει αλλο κινητό ούτε εγώ δεν πίστευα τόση μεγάλη διαφορά με πριν την αλλαγή της μπαταρίας, αφού τώρα τελευταία είχα φρικάρει με την Apple γιατί λέω κατάντησε σαν τις άλλες εταιρείες,έτσι δεν ήταν ούτε όταν το αγόρασα πριν δύο χρόνια,μου το επιβεβαιωσε και η εφαρμογή

anTuTu benchmark

Έχει γίνει αλλο κινητό ούτε εγώ δεν πίστευα τόση μεγάλη διαφορά με πριν την αλλαγή της μπαταρίας, αφού τώρα τελευταία είχα φρικάρει με την Apple γιατί λέω κατάντησε σαν τις άλλες εταιρείες,έτσι δεν ήταν ούτε όταν το αγόρασα πριν δύο χρόνια,μου το επιβεβαιωσε και η εφαρμογή

anTuTu benchmark

Πολύ ωραία. Τουλάχιστον δεν μας κάνει τόσο μεγάλο σαμποτάζ όσο νομίζαμε

Nokia 8800 Scirocco

Παιδια, περασε κανενας την 11.2.1 σε 6s;

Την εβαλα σημερα και νομιζω ότι "ρουφαει" την μπαταρια, εκτος και εάν κατι δεν εκατσε καλα.

Χθες πήρα από φίλο το 6s ,(επιτέλους) έχει το ios 11.1.2 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω το κλείστρο της κάμερας να ακούγεται;;;Αν βγάλω στιγμιότυπο οθόνης ακούγεται κανονικά,όχι όμως στην λήψη φωτογραφίας. Τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Χθες πήρα από φίλο το 6s ,(επιτέλους) έχει το ios 11.1.2 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω το κλείστρο της κάμερας να ακούγεται;;;Αν βγάλω στιγμιότυπο οθόνης ακούγεται κανονικά,όχι όμως στην λήψη φωτογραφίας. Τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό

Πάντα ακούγεται

Μήπως έχεις την συσκευή στο αθόρυβο;

Για δες το διακοπτακι από τα πλαγιά στην συσκευή;

Μήπως έχεις χαμηλά την ένταση μέσα από τους ήχους;

Nokia 8800 Scirocco

Δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό

Πάντα ακούγεται

Μήπως έχεις την συσκευή στο αθόρυβο;

Για δες το διακοπτακι από τα πλαγιά στην συσκευή;

Μήπως έχεις χαμηλά την ένταση μέσα από τους ήχους;

Πρέπει να απενεργοποιήσεις το live

Πρέπει να απενεργοποιήσεις το live

Όντως το live όταν είναι ενεργοποιημένο δεν ακούγεται.Στη τύχη πριν διαβάσω τα μηνύματα σας το έκανα και ακούγεται κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.

Μία ερώτηση ακόμη ενώ η φωτεινότητα δεν είναι στο αυτόματο μόνιμα δουλεύει με πρωτοβουλία. Είπα να βάλω δική μου ταπετσαρία μήπως αυτές του τηλεφώνου έχουν κάποια ρυθμίσει και πάλι τα ίδια. Λειτουργεί σαν να το έχω σε night shift τι κάνω λάθος;

Το 6s plus έχει 2 μικρές γρατζουνιές είχα διαβάσει ότι υπάρχει μεμβράνη που διορθώνει με υλικό εδώ https://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2339288/i-thiki-kinitou-pou-diorthoni-tis-gratzounies αξίζει και που θα το βρω;

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned