gerolikos282 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Πας https://ipsw.me/10.3.3 , κατεβάζεις για το 6s το firmware, έπειτα ανοίγεις iTunes και θα πατήσεις shift+restore για να επιλέξεις το firmware που κατέβασες και όχι να ξαναβάλει την 11 Sent from my iPhone using Tapatalk Όταν λες shift+ restore εννοείς στο πληκτρολόγιο se pc Microsoft η μέσα στο προγραμμα του iTunes ? Ίσως η μόνη λύση σε όσους έκαναν την αναβάθμιση και θέλουν να κρατήσουν την έκδοση αυτή είναι να έχουν μόνιμος την λειτουργία Εξοικονόμηση μπαταρίας Ευχαριστώ Edited September 22, 2017 by gerolikos282 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Όταν λες shift+ restore εννοείς στο πληκτρολόγιο se pc Microsoft η μέσα στο προγραμμα του iTunes ? Ίσως η μόνη λύση σε όσους έκαναν την αναβάθμιση και θέλουν να κρατήσουν την έκδοση αυτή είναι να έχουν μόνιμος την λειτουργία Εξοικονόμηση μπαταρίας Ευχαριστώ Μέσα στο iTunes το πατάς. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Λοιπόν, αν δείτε πολλά bug κάντε factory reset μέσω itunes και μετά set as new. ομως αν δείτε πάλι πρόβλημα θα πρέπει να ζητησετε από apple να σβήσει τις ρυθμίσεις icloud γτ σε μια εγκατασταση νέας έκδοσης κρατανε και τις παλιες ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 22, 2017 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Όταν λες shift+ restore εννοείς στο πληκτρολόγιο se pc Microsoft η μέσα στο προγραμμα του iTunes ? Ίσως η μόνη λύση σε όσους έκαναν την αναβάθμιση και θέλουν να κρατήσουν την έκδοση αυτή είναι να έχουν μόνιμος την λειτουργία Εξοικονόμηση μπαταρίας Ευχαριστώ Είσαι iTunes Πιέζεις στο πληκτρολόγιο το shift(αριστερά κάτω από το caps lock) Ταυτόχρονα κανείς κλικ στο iTunes εκεί που λέει restore Μετά επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να περάσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Οντως η μπαταρία πεφτει πιο γρήγορα, την ειχα αλλάξει τον Απρίλιο και ειχε φοβερή αυτονομία και εκανα βαριά χρήση. Επίσης ενα σπαστικό, κατ εμε, που παρατήρησα ειναι πως αν εισαι συνδεδεμένος με wifi και πας στο κέντρου ελέγχου για να κλείσεις το WiFi, δε το κλείνει απλά σε αποσυνδέει απο το δίκτυο και για να απενεργοποιηθεί πρέπει να πας στις ρυθμίσεις. Ενώ πριν δε γινόταν αυτο, έκλεινε εντελώς απο το κέντρο ελέγχου, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτού!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Οντως η μπαταρία πεφτει πιο γρήγορα, την ειχα αλλάξει τον Απρίλιο και ειχε φοβερή αυτονομία και εκανα βαριά χρήση. Επίσης ενα σπαστικό, κατ εμε, που παρατήρησα ειναι πως αν εισαι συνδεδεμένος με wifi και πας στο κέντρου ελέγχου για να κλείσεις το WiFi, δε το κλείνει απλά σε αποσυνδέει απο το δίκτυο και για να απενεργοποιηθεί πρέπει να πας στις ρυθμίσεις. Ενώ πριν δε γινόταν αυτο, έκλεινε εντελώς απο το κέντρο ελέγχου, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτού!!! Πωπω αυτο δεν το είχα προσέξει !!! Καλά ρε παιδιά πλακα κάνουν αυτοί τι αναβάθμιση ήταν αυτή ; Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πωπω αυτο δεν το είχα προσέξει !!! Καλά ρε παιδιά πλακα κάνουν αυτοί τι αναβάθμιση ήταν αυτή ; Αυτοί σίγουρα το έιχαν προσέξει.....αφού έχει 3 στάδια: ενεργό, συνδεδεμένο σε δίκτυο=μπλε, ανενεργό γκρι= ενεργό αλλά μη συνδεδεμένο σε δίκτυο και με γραμμη διαγραφής, που μπαινει από το διακόπτη στις ρυθμίσεις!!!=off...... τι λογική εξυπηρετεί δεν ξέρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Αυτοί σίγουρα το έιχαν προσέξει.....αφού έχει 3 στάδια: ενεργό, συνδεδεμένο σε δίκτυο=μπλε, ανενεργό γκρι= ενεργό αλλά μη συνδεδεμένο σε δίκτυο και με γραμμη διαγραφής, που μπαινει από το διακόπτη στις ρυθμίσεις!!!=off...... τι λογική εξυπηρετεί δεν ξέρουμε Εξυπηρετεί σε δημόσια δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δεν μπορείς να προσθαφαιρεσεις ότι θες όπως στην παρακάτω εικόνα? Προς το παρόν, οι διακόπτες/επιλογές που μπορούν να προστεθούν στο κέντρο ελέγχου είναι αυτά που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα: Οι μόνιμοι διακόπτες είναι αυτοί: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HotSauce Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 @Amykles ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Οντως η μπαταρία πεφτει πιο γρήγορα, την ειχα αλλάξει τον Απρίλιο και ειχε φοβερή αυτονομία και εκανα βαριά χρήση. Επίσης ενα σπαστικό, κατ εμε, που παρατήρησα ειναι πως αν εισαι συνδεδεμένος με wifi και πας στο κέντρου ελέγχου για να κλείσεις το WiFi, δε το κλείνει απλά σε αποσυνδέει απο το δίκτυο και για να απενεργοποιηθεί πρέπει να πας στις ρυθμίσεις. Ενώ πριν δε γινόταν αυτο, έκλεινε εντελώς απο το κέντρο ελέγχου, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτού!!!Τι ωραία αναβάθμιση μας έδωσε η Apple... Κάτι τέτοιες χαζομάρες έκανε και η Google στο αγνό Android επί Nougat εποχή. Με δεύτερο scroll down , πατούσες το WiFi και αντί να το κλείσει σε πετούσε στις ρυθμίσεις δικτύου. Έφαγαν ένα ωραιότατο κράξιμο και διόρθωσαν τα πάντα στην Oreo, ακόμα και τα data. Εγώ με κάτι άλλο απορώ... Έντεκα deta είχε το ios 11, κανένας developer δε βρέθηκε να το πει;;; Καθόμασταν σαν άντε να μη πω, βλέπαμε στο YouTube τις προσθήκες. Τις αφαιρέσεις έπρεπε να ψάξουμε να δούμε. Τι ανούσια πισωγυρίσματα είναι αυτά...; Το βρίσκω τραγικό από τη μεριά τους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Παιδιά αυτο που γίνεται με το WiFi γίνετε και με τον Bluetooth δηλαδή ενώ εμείς απενεργοποιούμε και τα δυο και νομίζουμε πως τα απενεργοποίησαμε αυτα τρέχουν κανονικά και μονο εάν πάμε στις ρυθμίσεις μπορούμε πραγματικά να απενεργοποιήθουν. Ουσιαστικά το κέντρο ελέγχου είναι άχρηστο ίσως και γιαυτο να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση που όμως δεν φαίνεται στα ποσοστά καταναλωσης μπαταρίας ίσως γιατί εκεί μετράει μονο τις εφαρμογές που τρέχουν και όχι το σύστημα καθ εαυτού. Εν τέλη τι developers είναι αυτοί ; Επισεις η θέση μας τρέχει συνέχεια δεν ξέρω τι και γιατί και ποια εφαρμογή το ζητάει μιας και δεν εχω προσθέσει η αφαιρέσει τίποτα απο την συσκευή μου αλλά μου δείχνει συνεχώς πως κάτι ζητάει την θέση μου και μόνιμος είναι το αντίστοιχο σύμβολο αναμμένο διπλα στην μπαταρία. Αυτά τα λίγα Edited September 24, 2017 by gerolikos282 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά αυτο που γίνεται με το WiFi γίνετε και με τον Bluetooth δηλαδή ενώ εμείς απενεργοποιούμε και τα δυο και νομίζουμε πως τα απενεργοποίησαμε αυτα τρέχουν κανονικά και μονο εάν πάμε στις ρυθμίσεις μπορούμε πραγματικά να απενεργοποιήθουν. Ουσιαστικά το κέντρο ελέγχου είναι άχρηστο ίσως και γιαυτο να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση που όμως δεν φαίνεται στα ποσοστά καταναλωσης μπαταρίας ίσως γιατί εκεί μετράει μονο τις εφαρμογές που τρέχουν και όχι το σύστημα καθ εαυτού. Εν τέλη τι developers είναι αυτοί ; Επισεις η θέση μας τρέχει συνέχεια δεν ξέρω τι και γιατί και ποια εφαρμογή το ζητάει μιας και δεν εχω προσθέσει η αφαιρέσει τίποτα απο την συσκευή μου αλλά μου δείχνει συνεχώς πως κάτι ζητάει την θέση μου και μόνιμος είναι το αντίστοιχο σύμβολο αναμμένο διπλα στην μπαταρία. Αυτά τα λίγα Πήγαινε στο απόρρητο και τσέκαρε να δεις αν καμμία εφαρμογή είναι στο πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά αυτο που γίνεται με το WiFi γίνετε και με τον Bluetooth δηλαδή ενώ εμείς απενεργοποιούμε και τα δυο και νομίζουμε πως τα απενεργοποίησαμε αυτα τρέχουν κανονικά και μονο εάν πάμε στις ρυθμίσεις μπορούμε πραγματικά να απενεργοποιήθουν. Ουσιαστικά το κέντρο ελέγχου είναι άχρηστο ίσως και γιαυτο να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση που όμως δεν φαίνεται στα ποσοστά καταναλωσης μπαταρίας ίσως γιατί εκεί μετράει μονο τις εφαρμογές που τρέχουν και όχι το σύστημα καθ εαυτού. Εν τέλη τι developers είναι αυτοί ; Επισεις η θέση μας τρέχει συνέχεια δεν ξέρω τι και γιατί και ποια εφαρμογή το ζητάει μιας και δεν εχω προσθέσει η αφαιρέσει τίποτα απο την συσκευή μου αλλά μου δείχνει συνεχώς πως κάτι ζητάει την θέση μου και μόνιμος είναι το αντίστοιχο σύμβολο αναμμένο διπλα στην μπαταρία. Αυτά τα λίγα Έχετε καταλάβει την έννοια των devs η απλά νομίζετε ότι περνάνε τις beta για να μας δίνουν πληροφορίες σχετικά με την νέα έκδοση του ios Οι devs βάζουν τις beta για να διορθώσουν προβλήματα στις δικές τους εφαρμογές. Σιγά μην ασχοληθούν στο πώς δουλεύει το control center Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Επισεις η θέση μας τρέχει συνέχεια δεν ξέρω τι και γιατί και ποια εφαρμογή το ζητάει μιας και δεν εχω προσθέσει η αφαιρέσει τίποτα απο την συσκευή μου αλλά μου δείχνει συνεχώς πως κάτι ζητάει την θέση μου και μόνιμος είναι το αντίστοιχο σύμβολο αναμμένο διπλα στην μπαταρία. Αυτά τα λίγα Θα πας στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας. Εκεί θα βρεις μια λίστα με τις εφαρμογές και υπηρεσίες οι οποίες έχουν ζητήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες τοποθεσίας. Η εφαρμογή(ες) που έχει(ουν) ζητήσει πρόσφατα την τοποθεσία σου, θα έχει(ουν) ένα μοβ εικονίδιο δίπλα τους. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τα περί των υπηρεσιών τοποθεσίας στη σελίδα της υποστήρηξης της Apple. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Οι devs βάζουν τις beta για να διορθώσουν προβλήματα στις δικές τους εφαρμογές. Σιγά μην ασχοληθούν στο πώς δουλεύει το control center Σαφώς κοιτάνε για τις εφαρμογές τους οι devs αλλα δε την κατεβάζουν μονο devs, και απλοί χρηστες. Προφανως δε θα το πρόσεξαν μεσα στις 11 beta που βγήκαν, γιατι ολους τους νοιάζει η πρακτικότητα της αναβαθμισης, οποτε μαλλον δε θα το είδαν. Η αληθεια ειναι πως αρχικά δε το παίρνεις χαμπάρι, εγω μετα απο δυο μέρες, απ οταν την περασα, το πρόσεξα. Συνήθως σχετικά γρήγορα βγάζουν κάποιο διορθωτικό update, ας ελπίσουμε να συμπεριλαμβάνεται και αυτο γιατι δεν εξυπηρετεί σε τιποτα. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Σαφώς κοιτάνε για τις εφαρμογές τους οι devs αλλα δε την κατεβάζουν μονο devs, και απλοί χρηστες. Προφανως δε θα το πρόσεξαν μεσα στις 11 beta που βγήκαν, γιατι ολους τους νοιάζει η πρακτικότητα της αναβαθμισης, οποτε μαλλον δε θα το είδαν. Η αληθεια ειναι πως αρχικά δε το παίρνεις χαμπάρι, εγω μετα απο δυο μέρες, απ οταν την περασα, το πρόσεξα. Συνήθως σχετικά γρήγορα βγάζουν κάποιο διορθωτικό update, ας ελπίσουμε να συμπεριλαμβάνεται και αυτο γιατι δεν εξυπηρετεί σε τιποτα. Αναφέρθηκε το όνομα devs και για αυτούς μίλησα Αν ο καθένας περνάει beta και κάνει τον χαβαλε του προφανώς δεν το γνωρίζω αλλά ίσως και δεν ασχολούνται όλοι να ανεβάζουν βίντεο η να μπαίνουν σε forum και να γράφουν τα αρνητικά των beta που ίσως στην τελευταία σταθερή έχουν διορθωθεί η έχουν αλλάξει Ας περιμένουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις να διορθώσουν διάφορα από τα παράπονα χρηστών και βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Τα νέα 'χαρακτηριστικά" στα toggles που δε κλείνει το WiFi και το bt και απλά απενεργοποιεί το εκάστοτε δίκτυο/συσκευή, είναι πολύ πιθανό να μην είναι bug για την Apple. Έδωσαν εξηγήσεις για πιο λόγο το έκαναν. Σε περίπτωση που αφουγκραστεί η Apple τα παράπονο των χρηστών, πείτε μας εσείς οι πιο παλιοί ios users, υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί σε επόμενο update; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Τα νέα 'χαρακτηριστικά" στα toggles που δε κλείνει το WiFi και το bt και απλά απενεργοποιεί το εκάστοτε δίκτυο/συσκευή, είναι πολύ πιθανό να μην είναι bug για την Apple. Έδωσαν εξηγήσεις για πιο λόγο το έκαναν. Σε περίπτωση που αφουγκραστεί η Apple τα παράπονο των χρηστών, πείτε μας εσείς οι πιο παλιοί ios users, υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί σε επόμενο update; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει αλλάξει η φιλοσοφία των toggles στο control center Δεν νομίζω να το αλλάξουν έτσι τους βολεύει πλέον για να πατάει ο χρήστης το κουμπί να αποσυνδέεται από το δίκτυο αλλά το wifi να παραμένει ακόμα ανοιχτό ώστε airdrop και άλλες τεχνολογίες της εταιρείας να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν Το ίδιο και με το Bluetooth Τι θα κάνει στο μέλλον δεν γνωρίζουμε αλλά έτσι όπως το έκαναν εγώ προσωπικά πιστεύω δεν έχει γυρισμό Σίγουρα πολλοί θα δυσαρεστηθούν αλλά και κάποιοι που έχουν στην κατοχή τους άλλες Apple συσκευές και υπηρεσίες θα βολευτούν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχει αλλάξει η φιλοσοφία των toggles στο control center Δεν νομίζω να το αλλάξουν έτσι τους βολεύει πλέον για να πατάει ο χρήστης το κουμπί να αποσυνδέεται από το δίκτυο αλλά το wifi να παραμένει ακόμα ανοιχτό ώστε airdrop και άλλες τεχνολογίες της εταιρείας να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν Το ίδιο και με το Bluetooth Τι θα κάνει στο μέλλον δεν γνωρίζουμε αλλά έτσι όπως το έκαναν εγώ προσωπικά πιστεύω δεν έχει γυρισμό Σίγουρα πολλοί θα δυσαρεστηθούν αλλά και κάποιοι που έχουν στην κατοχή τους άλλες Apple συσκευές και υπηρεσίες θα βολευτούνΗ Apple θα έπρεπε να σκεφτεί και τους μη κατόχους των λοιπών συσκευών της. Αντιλαμβάνομαι την ευκολία των άλλων, ίσως θα έπρεπε να προσθέσει μία επιπρόσθετη επιλογή για κανονική απενεργοποίηση για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προσωπικά, δυστυχώς αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις περί iOS. Να σκεφτείς ότι κάτι τέτοια έβλεπα στο αγνό Android και έκανα τη μετάβαση. Τώρα γέρνει η πλάστιγγα προς τα εκεί για τα δικά μου γούστα πάντα μιλάω, που η προτεραιότητα μου είναι η ευκολία. Να κάνω το πισωγύρισμα , ρυθμίσεις και μετά να κλείνω το WiFi εν έτει 2017 ... δε νομίζω. Το πολύ πολύ μένω με την υπάρχουσα έκδοση όσο αντέξω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Η Apple θα έπρεπε να σκεφτεί και τους μη κατόχους των λοιπών συσκευών της. Αντιλαμβάνομαι την ευκολία των άλλων, ίσως θα έπρεπε να προσθέσει μία επιπρόσθετη επιλογή για κανονική απενεργοποίηση για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προσωπικά, δυστυχώς αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις περί iOS. Να σκεφτείς ότι κάτι τέτοια έβλεπα στο αγνό Android και έκανα τη μετάβαση. Τώρα γέρνει η πλάστιγγα προς τα εκεί για τα δικά μου γούστα πάντα μιλάω, που η προτεραιότητα μου είναι η ευκολία. Να κάνω το πισωγύρισμα , ρυθμίσεις και μετά να κλείνω το WiFi εν έτει 2017 ... δε νομίζω. Το πολύ πολύ μένω με την υπάρχουσα έκδοση όσο αντέξω. Αρκετά προβλήματα στο νέο ios πέρα από τα αρκετά κολλήματα σε θέματα animation κτλ. Και να φανταστείς ότι είχαν βγάλει ένα σωρό beta πριν την επίσημη έκδοση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αρκετά προβλήματα στο νέο ios πέρα από τα αρκετά κολλήματα σε θέματα animation κτλ. Και να φανταστείς ότι είχαν βγάλει ένα σωρό beta πριν την επίσημη έκδοση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Έχεις την συσκευή και είδες τα κολλήματα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχεις την συσκευή και είδες τα κολλήματα; Yep 6αρι δούλεψα προχθές 3 ώρες. Ένα σωρό σκαλωματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Yep 6αρι δούλεψα προχθές 3 ώρες. Ένα σωρό σκαλωματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Εδώ μιλάμε για το 6s Κι εγώ έπιασα ένα iPhone 5 προχθές τι σημαίνει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εδώ μιλάμε για το 6s Κι εγώ έπιασα ένα iPhone 5 προχθές τι σημαίνει; Μπήκε να τρολάρει ο ανθρωπας. Άσε λίγο να σπάσουμε πλάκα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts